-
Σε λίγο καιρό πρόκειται να μπεί ένα νέο μέλος (αυτοκίνητο ) στην οικογένεια και οι επιλογές είναι οι 2 παραπάνω...Με ένα budget λίγο κάτω από τα 50000 γιούρια (αν και αρχικά το πράγμα πήγαινε για GTI... ) το δίλημμα είναι το εξής...Audi A3 3.2 quattro ή Bmw 130;;;;;Τί θα διαλέγατε και γιατί;;
-
Σε λίγο καιρό πρόκειται να μπεί ένα νέο μέλος (αυτοκίνητο ) στην οικογένεια και οι επιλογές είναι οι 2 παραπάνω...Με ένα budget λίγο κάτω από τα 50000 γιούρια (αν και αρχικά το πράγμα πήγαινε για GTI... ) το δίλημμα είναι το εξής...Audi A3 3.2 quattro ή Bmw 130;;;;;Τί θα διαλέγατε και γιατί;;
-
-
A3 με άλλο look
-
EVO.-
Από τα 2, μάλλον την 130 σε άσπρο σαν του Βασίλη.
-
τη μπεμπα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Από τα 2, μάλλον την 130 σε άσπρο σαν του Βασίλη.
- 1 αλλά σε 3d
Όπως έγραψα και για την 120 θεωρώ ότι είναι πιο driver's car από το Α3.
- 1 αλλά σε 3d
-
H 130 είναι πιο σπορ, τo Α3 είναι πολύ πιο καλοφτιαγμένο και έχει και σημαντικά καλύτερους χώρους. Η 4κίνηση του δίνει ένα ακόμα πλεονέκτημα.
Διάλεξε και πάρε.
Α στο παραδίπλα μαγαζί υπάρχει και to R32 (το Α3 με άλλο look που λέει και ο lkar). Eξίσου σπορ με την BMW και φθηνότερο από το Audi. -
Αν η 130 δεν είχε τους απαράδεκτους χώρους για τους πίσω επιβάτες, θα την προτιμούσα ασυζητητί!
Το audi δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει...καλύτερα R32!
Αν δε σε νοιάζουν οι χώροι, δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο από έναν εξακύλινδρο με την κίνηση στον σωστό άξονα!
-
'Προπέλα'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Προπέλα'.’σπρη και με πακέτο Μ
-
Τη μπέμπα με διαφορά (σε λευκό όπως είπαν οι προλαλήσαντες)!!!
Βέβαια, σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες προτάσεις σε πιο 'σπορ' επιλογές, αλλά υποθέτω έχετε καταλήξει στα δύο αυτά εν γνώσει σας
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
'Προπέλα'.
’σπρη και με πακέτο Μ
Άσπρη;; Λέτε;; Καλά το πακέτο Μ δεν πάει πολύ πιο πάνω στην τιμή...Εγώ πάλι όταν είχα μπει στην έκθεση στην κόκκινη 130 που είχε μου άρεσε πολύ...Περισσότερο όμορφο είναι νομίζω σε κόκκινο παρά σε άπρο...Τεσπα δεν είναι το δίλημμά μας το χρώμα...Είναι τελείως υποκειμενικό...
Βέβαια, σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες προτάσεις σε πιο 'σπορ' επιλογές, αλλά υποθέτω έχετε καταλήξει στα δύο αυτά εν γνώσει σας
Από ό,τι βλέπω οι επιλογές είναι αυτές...Όχι κάτι σε στυλ Εβο-Σουμπ δηλαδή..(δυστυχώς .... ) Αυτές τις επιλογές εννοείς...;;
-
Α3...μόνο για αισθητικούς λόγους.
Δεν μου αρέσει καθόλου η 1.
-
Και εγώ R32 έχω να προτείνω....
Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια μιας και είναι A3 με άλλο look (copyright lkar ) και για μένα πολύ πιο όμορφο....
Αλήθεια δεν το βάζεις καν στη λίστα σου;;;Τώρα απο τα δυο που προτείνεις μάλλον την μπέμπα!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε λίγο καιρό πρόκειται να μπεί ένα νέο μέλος (αυτοκίνητο ) στην οικογένεια και οι επιλογές είναι οι 2 παραπάνω...Με ένα budget λίγο κάτω από τα 50000 γιούρια (αν και αρχικά το πράγμα πήγαινε για GTI... ) το δίλημμα είναι το εξής...Audi A3 3.2 quattro ή Bmw 130;;;;;Τί θα διαλέγατε και γιατί;;Πόσους θέλεις να χωράει μέσα?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Περισσότερο όμορφο είναι νομίζω σε κόκκινο παρά σε άπρο...Τεσπα δεν είναι το δίλημμά μας το χρώμα...Είναι τελείως υποκειμενικό...Σωστό!! Αν και το μισό forum έχει αρχίσει και βλέπει λευκό και του τρέχουν τα σάλια...!!
Από ό,τι βλέπω οι επιλογές είναι αυτές...Όχι κάτι σε στυλ Εβο-Σουμπ δηλαδή..(δυστυχώς .... ) Αυτές τις επιλογές εννοείς...;;
Ναι, βασικά αυτές εννοούσα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Σωστό!! Αν και το μισό forum έχει αρχίσει και βλέπει λευκό και του τρέχουν τα σάλια...!!Η σχολή των παγωτών καλά κρατεί
-
DiTz Δεν ξέρω γιατί και αν είναι σωστό σαν σκέψη αλλά ούτε εγώ ,ούτε ο αδερφός μου που βασικά αυτός θα το πάρει δε θα δίναμε ποτέ 50000 για Golf...Ακούγεται λίγο εγωϊστικό ή και κάποιος μπορεί να πεί 'Κλασσικό λάθος άσχετου από αυτοκίνητα' αλλά αυτή είναι η αλήθεια...Ίσως και να είναι λάθος..who knows..
Krusenstern Σπύρο επειδή το έχουμε ψάξει κάπως για την 1, διαπιστώσαμε ότι 4 άτομα χωρούν απλά το θέμα είναι ότι δεν θα είναι και άνετοι,ενώ επιπλέον υπάρχει και χώρος το πολύ για μια βαλίτσα...
opterios Θέμη δυστυχώς δεν τον ενδιαφέρουν τα Subaru-Mitsu...Δεν μου μοιάζει δυστυχώς..Από την άλλη με το Σουμπ παίζει και το θέμα της αντιπροσωπείας...Σε ποιόν θα το πάς αν σου παρουσιάσει κάτι...;Δεν θα το έχουμε για ένα χρόνο...οπότε απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει σωστό background στο θέμα της αντιπροσωπείας...
-
130 απο εμενα, αλλα γιατι δε ξερω, απλα μου αρεσει πιο πολυ απο την Αλφα.
Audi A3 3.2 quattro Vs Bmw 130