-
Λοιπόν, μιλώντας με τον Krus στο MSN, μας την κ@λωσε πασχαλιάτικα να πάμε για καφεδάκι...μέχρι το Σούνιο και να γυρίσουμε
Οπότε είχαμε τη λαμπρή ιδέα να το ανακοινώσουμε μήπως θέλει να έρθει κανείς άλλος για βόλτα!! Γιατί να μην κάνουμε διακοπές και όσοι μείναμε Αθήνα;
2:30 θα ξεκινάμε. Πρώτο σημείο ραντεβού είναι το parking της πλαζ της Βουλιαγμένης (πλαζ του ΕΟΤ) και 2η στάση θα γίνει Λαγονήσι!!
Λογικά, θα πάμε για ένα καφέ και θα γυρίσουμε, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δε θα φάμε και κάνα νηστίσιμο
-
Λοιπόν, μιλώντας με τον Krus στο MSN, μας την κ@λωσε πασχαλιάτικα να πάμε για καφεδάκι...μέχρι το Σούνιο και να γυρίσουμε
Οπότε είχαμε τη λαμπρή ιδέα να το ανακοινώσουμε μήπως θέλει να έρθει κανείς άλλος για βόλτα!! Γιατί να μην κάνουμε διακοπές και όσοι μείναμε Αθήνα;
2:30 θα ξεκινάμε. Πρώτο σημείο ραντεβού είναι το parking της πλαζ της Βουλιαγμένης (πλαζ του ΕΟΤ) και 2η στάση θα γίνει Λαγονήσι!!
Λογικά, θα πάμε για ένα καφέ και θα γυρίσουμε, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δε θα φάμε και κάνα νηστίσιμο
-
-
Εγώ θα ξεκινήσω από ΣΕΦ. Όσοι πιστοί ξεμείνατε Αθήνα, ΦΥΓΑΜΕ!
-
Μέσα κι εγώ.
-
-
Ωραία. Είμαστε 7 αυτοκίνητα και μια πολύ καλή παρέα μέχρι στιγμής!!!
Αν είστε μόνοι σας μεγαλοσαββατιάτικα, ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ωραία. Είμαστε 7 αυτοκίνητα και μια πολύ καλή παρέα μέχρι στιγμής!!!Αν είστε μόνοι σας μεγαλοσαββατιάτικα, ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕ
να πάμε με 2 τότε, γιατί με 7; ( )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ωραία. Είμαστε 7 αυτοκίνητα και μια πολύ καλή παρέα μέχρι στιγμής!!!
Αν είστε μόνοι σας μεγαλοσαββατιάτικα, ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕ
να πάμε με 2 τότε, γιατί με 7; ( )
Σιγά μη πάμε και με λεωφορείο.
-
Λοιπόν, η ώρα παγιώθηκε!! 2:30 στο πάρκιγν που λέω στο πρώτο post!!
Όσοι μπορείτε, ελάτε εκεί!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Λοιπόν, η ώρα παγιώθηκε!! 2:30 στο πάρκιγν που λέω στο πρώτο post!!Όσοι μπορείτε, ελάτε εκεί!!!
Όποιος είναι κοντά Πειραιά και τον βολεύει το ΣΕΦ, πρώτη μάζωξη στο ΣΕΦ στις 13:45, πάρκιν κοντά στο Olimpico.
-
το συνθημα το ξέρετε?
Θέμη μεγαλεεε συντονιστηηηηη..... -
45 λεπτά ΣΕΦ-Βουλιαγμένη;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
45 λεπτά ΣΕΦ-Βουλιαγμένη;Υπάρχει λόγος.
-
Μέσα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μέσα! -
Θέλω να έρθω, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος που είναι το σημείο συνάντησης. Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος στο περίπου; Μπορώ να έχω και ένα τηλέφωνο με ΠΜ σε περίπτωση που χαθώ;
-
Α, δε σας ειπα. Θα ερθω κι εγω.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Θέλω να έρθω, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος που είναι το σημείο συνάντησης. Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος στο περίπου; Μπορώ να έχω και ένα τηλέφωνο με ΠΜ σε περίπτωση που χαθώ;Παραλιακή λεωφόρος προς Βουλιαγμένη. Όταν φτάσεις Βουλιαγμένη, ο δρόμος χωρίζει στα δύο. Αριστερά πας προς Σούνιο, δεξιά προς Λαιμό. Συνεχίζεις αριστερά και στα 100 μέτρα βλέπεις δεξιά την καφετέρια 'Εν Πλω'. Στο πάρκιν της είναι το ραντεβού. Τηλέφωνο μιλάς με τον Θέμη, το νούμερο είναι στο πρώτο ποστ του θέματος!
-
Τυχεροί!
Εδώ πάνω έχει παλιόκαιρο και ζηλεύωωωωω!
Επίσκεψη στο Σούνιο το Μεγάλο Σάββατο - Εντυπώσεις