-
επρεπε να ειχαμε ινκαρ βιντεο οταν ειχα τον Δημητριο μεσα.
τον ειχα διπλα μου και φωναζε. ΦΡΕΝΟΟΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΕ ΣΑΝΙΔΑ ΤΕΡΜΑ. ΚΛΕΙΣΕ ΔΕΞΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΜΠ, ΔΩΣΕ ΤΕΡΜΑ, ΤΕΡΜΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΩΣΕ. ΚΛΠ ΚΛΠ
μηλαμε με ειχε πορωσει τοσο πολυ εκεινη την στιγμη ετσι οπως φωναζε που απο την γκ@υλα μου δεν ηθελα να βγω απο την πιστα. φανταστικος ο Δημητριος, εχει μπει στο αμαξι μου περισσοτερες φορες απο οτι εγω . επρεπε να το ειχα γραψει για να τον ειχα ηχογραφησει τουλαχηστον.
ραντεβου σε επομενο τρακντεη
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Γι αυτό και πάω σχεδόν σαν κότα διότι μια έξοδος θα μου στοιχίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.....
Αφού πας σαν κότα τότε ποιος ο λόγος που μπαίνεις στην πίστα;
Φαντάζομαι γιατί και με το πχ 70% των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου να πάει στις στροφές πάει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι θα έπρεπε να πάει σε ένα δημόσιο δρόμο. Οπότε έχει τη δυνατότητα να το χαρεί χωρίς να κινδυνεύει ο ίδιος ή άλλοι κινούμενοι στο δρόμο ακόμα και αν δεν κινείται τα όρια...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Φαντάζομαι γιατί και με το πχ 70% των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου να πάει στις στροφές πάει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι θα έπρεπε να πάει σε ένα δημόσιο δρόμο. Οπότε έχει τη δυνατότητα να το χαρεί χωρίς να κινδυνεύει ο ίδιος ή άλλοι κινούμενοι στο δρόμο ακόμα και αν δεν κινείται τα όρια...Με το 70% των δυνατοτήτων της ferrari δεν πάει κανείς σαν κότα.
Εννοείται ότι δεν μπορεί να την πάει στο όριο της (ο sv2 και όλοι μας). Άλλο αυτό όμως κι άλλο να πηγαίνει σαν κότα, όπως γράφει.
Εκτός αν εννοούσε ότι πηγαίνει σαν κότα για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και γράφει χρόνους γύρω στο 1.30..
-
Δηλ τι παιζει με την επισημη χρονομετρηση;;;
Το παιδι με το πολο ηταν κ στο προηγουμενο trackday(του TDS) κ ειχε κανει μαλιστα πολυ καλο χρονο...Κριμα! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Γι αυτό και πάω σχεδόν σαν κότα διότι μια έξοδος θα μου στοιχίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.....
Ερώτηση καταπέλτης
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Με το 70% των δυνατοτήτων της ferrari δεν πάει κανείς σαν κότα.Εννοείται ότι δεν μπορεί να την πάει στο όριο της (ο sv2 και όλοι μας). Άλλο αυτό όμως κι άλλο να πηγαίνει σαν κότα, όπως γράφει.
Το σαν κότα είναι υποκειμενικό...
Φαντάζομαι ότι απλά εννοούσε πολύ κάτω από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Μπορεί αυτό να είναι 50%, μπορεί να είναι 70%, ...
Πιστεύω πραγματικά ότι με ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορείς να το ευχαριστηθείς και με τέτοιους ρυθμούς...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μπορεί αυτό να είναι 50%, μπορεί να είναι 70%, ...Πιστεύω πραγματικά ότι με ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορείς να το ευχαριστηθείς και με τέτοιους ρυθμούς...
Προφανώς!
Ερώτηση καταπέλτης
Αν δεν έβαζες την μουτσούνα που ζαλίζεται, θα πίστευα ότι η ερώτηση καταπέλτης καλύπτει και δική σου απορία. Με την μουτσούνα με μπέρδεψες..
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Το παιδι με το πολο ηταν κ στο προηγουμενο trackday(του TDS) κ ειχε κανει μαλιστα πολυ καλο χρονο...Κριμα!
Ο VRACHOS ήτανε ρε;Κριμα ρε γμτ.
-
Ναι...
-
Τελικά ο Vrachos ήταν.. Κρίμα ρε γμτ...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Και ποιος θα κρίνει του καθενός το ρυθμό στην πίστα; Δεν το κατάλαβα...
-
Ερώτηση καταπέλτης
Αν δεν έβαζες την μουτσούνα που ζαλίζεται, θα πίστευα ότι η ερώτηση καταπέλτης καλύπτει και δική σου απορία. Με την μουτσούνα με μπέρδεψες..
Μα είναι δυνατόν να ρωτάει κάποιος κάποιον γιατί πάει στην πίστα;
Μόνο οι απόλυτοι χρόνοι είναι ο σκοπός; Η οδηγική ευχαρίστηση δεν είναι λόγος;
Η βελτίωση των ικανοτήτων σε ασφαλή μέρος δεν είναι λόγος;
Το 1,42 του sv2 σου φαίνεται πολύ ''οδήγηση κότα;'' κι ας είναι δημιούργημα Μαρανέλο.
Μόνο και μόνο που δεν είναι παρκαρισμένη έξω απο το ''Πολιτεία'' και το Regency είναι μεγάλος λόγος.No offence...
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να ρωτάει κάποιος κάποιον γιατί πάει στην πίστα;
Μόνο οι απόλυτοι χρόνοι είναι ο σκοπός; Η οδηγική ευχαρίστηση δεν είναι λόγος;
Η βελτίωση των ικανοτήτων σε ασφαλή μέρος δεν είναι λόγος;
Το 1,42 του sv2 σου φαίνεται πολύ ''οδήγηση κότα;'' κι ας είναι δημιούργημα Μαρανέλο.
Μόνο και μόνο που δεν είναι παρκαρισμένη έξω απο το ''Πολιτεία'' και το Regency είναι μεγάλος λόγος.No offence...
+1
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και ποιος θα κρίνει του καθενός το ρυθμό στην πίστα; Δεν το κατάλαβα...
Κι εγώ δεν κατάλαβα το υφάκι της παρέμβασης:rolleyes:
Μία καλοπροαίρετη ερώτηση έκανα.
Είδες εσύ πουθενά να έκρινα τίποτα και κανέναν;
Άλλη φορά να διαβάζεις προσεχτικά κι αν δεν καταλαβαίνεις να ρωτάς.
King Manos
Δεν διάβασα τί χρόνο έκανε ο καθένας. Μου έκανε εντύπωση η ατάκα, έκανα μια ερώτηση, that's all.
Ούτε ειρωνεύτηκα ούτε του απαγόρευσα την είσοδο στην πίστα.Νο offence κι από μένα...
-
OK, my bad. No offence κι από μένα
-
Ωραία,τρίτωσε το κακό
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το παιδι με το πολο ηταν κ στο προηγουμενο trackday(του TDS) κ ειχε κανει μαλιστα πολυ καλο χρονο...Κριμα!
αυτός ένα 6n είχε αν θυμάμαι καλά. σωστά?
-
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αυτός ένα 6n είχε αν θυμάμαι καλά. σωστά?
Δε θυμαμαι τον κωδικό του Πέτρο,ήταν απο εκεινα με τα ορθογωνια φαναρια,μπλε χρωμα
Ειχε κανει 1:44:707 και μαλιστα τη πρωτη μερα του Σ/Κ που ηταν η 'αργη' μερα απο τις δυο
-
Πόσο κουλός είμαι ρε γμτ!
Όλοι μπαίνουν πρώτη φορά και κάνουν 1.40κάτι....
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)