-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα ρθει και το kid;
Πιθανότατα.. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να είμαι free εκείνο το weekend..
'Αντε κανόνισε!
Ζάντες δεν βλεπω να βρισκω....
-
Ψάξε να βρεις γιατί έχουμε μία κόντρα εμπείς οι 2.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρώτησα κι'εγώ σήμερα στον λαστιχά μου,μπάς και είχε,αλλά....τζίφος
Αν δέν βρείς ζάντες,δέν θα μπείς καθόλου;Τί σκέφτεσαι να κάνεις;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρώτησα κι'εγώ σήμερα στον λαστιχά μου,μπάς και είχε,αλλά....τζίφος
Αν δέν βρείς ζάντες,δέν θα μπείς καθόλου;Τί σκέφτεσαι να κάνεις;
Πολύ δύσκολο καρέ ρε Ανδρέα!
Στις 28 λέω να έρθω έτσι κι αλλιώς, για την παρέα, έχω-δεν έχω ζάντες.
Εναλλακτικές:
-Να ψάξω για 14άρες. Εκεί κάτι θα βρεθεί, αλλά θα ναι μπαλόνια, γμτ!-Άλλη λύση είναι να βάλω λάστιχα, έστω μόνο τα 2 μπροστά (πρώτη φορά θα 'ναι). Αλλά έχω το πρόβλημα ότι 28-29 είναι αργίες και θα πρέπει να γυρίσω πίσω Αλέξ/πολη. Και με ότι να ναι λάστιχα δεν γίνεται...
Έχεις καμιά ιδέα;
-
Αν βρείς δεκατεσσάρια,σίγουρα θα είναι χειρότερα απο τα δεκαπεντάρια που θέλεις.
Παρόλα αυτά,άν βρείς κάτι πολύ φτηνό σε αυτή τη διάσταση,χτύπα το.Το πολύ-πολύ,να έχεις και μία τετράδα χιονολάστιχα στο μέλλον,και να τα βάζεις στίς δεκατεσάρες.
Μόνο άν είναι πραγματικά φτηνό όμως.Αλλη ιδέα,είναι να μπείς στήν πίστα,αλλά να κάνεις λίγους γύρους,έτσι ώστε να σώσεις λάστιχα για τήν επιστροφή.
(η διαφορά σε χρόνο απο 14' σε 15' με το δικό μου το αυτοκίνητο πάντως,ήταν ΕΝΑ ταπεινό δευτερολεπτάκι)
-
Το πραγματικά φτηνό για 14άρες πόσο είναι περίπου; Δεν έχω ιδέα από τιμές στα μτχ, γι' αυτό...
Δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά αίσθησης. Και αν γλυστρούσε πιο προοδευτικά με τα 14άρια, να πάει στο καλό. Αλλά με το esp οι γλίστρες είναι απαγορευτικές...
Τα exalto μου δε νομίζω να φημίζονται για την αντοχή τους. Τέλος πάντων, το πολύ να κάνω μερικούς γύρους, έτσι από περιέργεια και για την τιμή των όπλων. Έτσι και αλλιώς δε νομίζω να μπορώ να πιέσω απ' την 1η φορά.
Ευχαριστώ που ασχολείσαι, και πάλι!
-
Ρε παιδιά για εξηγείστε και στον νέο!!! Τι παίζει με τις συναντήσεις του Φόρουμ? Μαζευόμαστε όλοι και αρχίζουμε τα γυρολόγια? Σχετικά με το κόστος (είσοδος στην πίστα κτλ.)? Όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να μπουν στη πίστα? Please enlighten me...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το πραγματικά φτηνό για 14άρες πόσο είναι περίπου;Αγόρασα πριν 2 χρόνια μια τετράδα μεταχειρισμένες σε πολύ καλή κατάσταση σιδερένιες 14άρες με €60. Είχα πει στο λαστιχά μου να βρει αυτός, έκανε 1 μήνα αλλά βρήκε (μαζί με πλαστικά τάσια που δεν τα χρησιμοποίησα).
Είχα βρει και 14άρες σιδερένιες για το Μεγκάν της αδελφής μου (για χιονολάστιχα) αλλά του οδηγού μάγκωνε στη μπροστινή δαγκάνα και δεν τις έβαλα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το πραγματικά φτηνό για 14άρες πόσο είναι περίπου;
Αγόρασα πριν 2 χρόνια μια τετράδα μεταχειρισμένες σε πολύ καλή κατάσταση σιδερένιες 14άρες με
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ε, και λοιπόν;
Το λοιπόν είναι ότι η πίστα θα είναι κλεισμένη για τα club που συμμετέχουν στο NHAC.Οπότε δεν νομίζω να έχει και πολύ χώρο...αυτό.
Δηλαδή δεν μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή έτσι; Πρέπει να ανήκει σε κάποιο club; Και πώς γίνεται επιβεβαίωση ότι ανήκει στο club αυτό;
Όχι δεν μπορεί να πάρει μέρος όποιος θέλει γιατί η πίστα θα είναι κλεισμενη από το NHAC για όλο το διήμερο εκτός απροόπτου.
Όσο για το ποιος είναι και ποιος όχι σε club, πολύ απλά οι υπεύθυνοι των club με την δήλωσει κάθε συμμετοχής πέρνουν και τα χρήματα από όποιον δηλώσει.Άρα ο υπέυθυνος κάθε club εννοείτε ότι ξέρει ποια μέλη έχει. -
Μάλιστα. Σε ευχαριστώ
-
αι εμ ιν.....
με αυτοκινητο εννοειται.....
κρανη που θα βρουμε???
-
Δεν έχει η πίστα? Πέρσυ εγώ από κει είχα πάρει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχει η πίστα? Πέρσυ εγώ από κει είχα πάρει..ε παπαρια...... εχει 2 -3 η πιστα....
ποιος θα πρωτοπαρει???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν έχει η πίστα? Πέρσυ εγώ από κει είχα πάρει..
ε παπαρια...... εχει 2 -3 η πιστα....
ποιος θα πρωτοπαρει???
Εγώ.
ΆΡα θα πρέπει να απευθυνθούμε σε γνωστούς και φίλους με μηχανάκια..
-
Δεν πήγα με το 106κλαμπ όταν έπρεπε,τώρα μου έχει μείνει το γκετζ με κάτι ξεφτιλισμένα λάστιχα...Θα ήταν καλό να ερχόμουν μια βόλτα παρολαυτα.
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Ρε παιδιά για εξηγείστε και στον νέο!!! Τι παίζει με τις συναντήσεις του Φόρουμ? Μαζευόμαστε όλοι και αρχίζουμε τα γυρολόγια? Σχετικά με το κόστος (είσοδος στην πίστα κτλ.)? Όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να μπουν στη πίστα? Please enlighten me...Να σου πώ τί γίνετε.
Απο τή στιγμή που θα μαζευτούμε στήν πίστα,ενημερονώμαστε απο τόν πιστάρχη (υπάρχουνε κανόνες που πρέπει να τηρούμε),και ξεκινάμε για οδήγηση.
Οτι αυτοκίνητο έχεις,αρκεί να έχει προσκέφαλα και ζώνες ασφαλείας.
Το κόστος είναι κοντά στα εξήντα ευρώ γιά όλη τη μέρα.Κάπου στα 'τεχνικα και βελτιώσει' υπάρχουν κανα-δυό θεματάκια που έχουμε ανοίξει,σχετικά με τό τί να προσέξεις στο αυτοκίνητο,όταν ξεκινήσεις για τήν πίστα.Αν το βρώ,θα το κάνω έντιτ σε αυτό εδώ το πόστ.
ΕΝΤΙΤ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... E%F4%EF%F5
Οτι άλλο θελήσεις,είμαι στή διάθεσή σου.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Δεν πήγα με το 106κλαμπ όταν έπρεπε,τώρα μου έχει μείνει το γκετζ με κάτι ξεφτιλισμένα λάστιχα...Θα ήταν καλό να ερχόμουν μια βόλτα παρολαυτα.Μέ ότι και να οδηγήσεις στήν πίστα,χαμένος δέν μπορείς να βγείς.
-
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μιας και μετά απο 2-3 γύρους στην πίστα ένα καθημερινό αυτοκίνητο χρειάζεται ολόκληρο ενα γενικό συμαζεμα,για να μην αναφέρω περίπτωση εξόδου.Αν και δεν θα έρθω για να συντρίψω ρεκόρ με το γκετζ,θα έρθω για το γενικότερο χαβαλέ που αφθονεί σαυτές τις συγκεντρώσεις.
(προλαβαίνω να χαμηλωσω-σφίξω τα κονι,να ρίξω μια τετραδα semi πάνω, ενα χταπόδι χωρίς καταλύτη και ενα κουβά με τεσσάρων σημείων μέσα σε 1.5 μηνα εννοείται)-ε για το χαβαλέ είπαμε -
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)