-
Το θέμα αυτό θα φιλοξενεί απο εδώ και πέρα όλες μας τίς δημοσιεύσεις που θα γίνονται για να κανονίζουμε τίς επισκέψεις μας στήν πίστα.
Πρωτομαγιά λοιπών,ποιοί θα είμαστε έτοιμοι για δράση,τί αυτοκίνητα θα φέρετε,ερωτήσεις,απορείες,κ.λ.π.
Οτι μας αφορά για να ανεβούμε,το λέμε εδώ
Edit για να μη χαθούνε
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η πίστα απο το google Earth -
Το θέμα αυτό θα φιλοξενεί απο εδώ και πέρα όλες μας τίς δημοσιεύσεις που θα γίνονται για να κανονίζουμε τίς επισκέψεις μας στήν πίστα.
Πρωτομαγιά λοιπών,ποιοί θα είμαστε έτοιμοι για δράση,τί αυτοκίνητα θα φέρετε,ερωτήσεις,απορείες,κ.λ.π.
Edit για να μη χαθούνε
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Edit για να μη χαθούνε
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
dfn
-
Τίς δύο μέρες πρίν τήν πρωτομαγιά,η πίστα είναι κλεισμένη απο άλλα κλάμπ Αργύρη
-
wec
-
Σιγά ρε,μήν σπρώχνεστε λέμε.
-
sdf
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χμμμμμμμμ....... Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!!!!!!!! Αλλά θα προτιμούσα όχι πρωτομαγιά (ας γίνει 1 μέρα μετά;;; είναι δυνατό;;; ).
Πρέπει να πάρω και τα λάστιχα/ζάντες από τον έτερο γαλλόφιλο...
Ναι αδείομαι και ψήνομαι...
Αλλά για πρωτομαγιά (προς το παρόν τουλάχιστον) δύσκολα.....
-
Κατόπιν ορίμου σκέψεως,καί με τήν επιφύλλαξη ότι μπορεί κάποιους απο εσάς να σας δυσαρεστήσω με αυτά που θα πώ,θα ας ζητήσω λοιπών,οι μισοί απο εσάς που δηλώσατε τήν επιθυμία να έρθετε αύριο στήν πίστα,να πάτε καλύτερα κάπου αλλού,διότι ο πιστάρχης μου είπε ότι αδυνατεί να καλύψει μία τέτοιου μεγέθους συνάθροιση αυτοκινήτων.
Μέ άλλα λόγια,αύριο θα είμαστε εκεί,καί όποιος θέλει έρχεται.
-
lol
-
Ποιούς μισούς; μόνο ο HUNTER θα είναι εκεί, θα βγάλω φωτογραφίες.
-
Τέεσερα αυτοκίνητα,καί όλη η πίστα δικιά μας παίδες εχτές. ΄
Μία μοτοσυκλέτα ήταν το πρωί,καί αυτή έφυγε κατα τίς δέκα.
Αποκλειστική χρήση τής πίστας για τέσσερις δηλαδή,μέ άψογο καιρό,καί σουβλάκι πάρτυ στο τέλος -
Είσαι ο αρχηγός της πίστας. Εγώ ετοιμάστηκα, βρήκα κράνος αλλά από ΤΕΜΠΕΛΙΑ (όπως και όλοι όσοι δεν εμφανίστηκαν) δεν ήρθα.
-
Δέν πειράζει Λεωνίδα,εσύ νά είσαι καλά.
Εμείς καί λίγοι να είμαστε,πάλι καλά περνάμε. -
Πείτε εντυπώσεις, χρόνους, βάλτε καμιά φωτογραφία.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πείτε εντυπώσεις, χρόνους, βάλτε καμιά φωτογραφία.Κοίτα ρε τόν δάσκαλο.
Ψοφάει να μας βάλει...εργασία.1:42:57 μέ λάστιχα χάλια,αλλά πολλές-πολλές ελπίδες για κάτι πολύ καλύτερο.
Το κάμπερ στούς μπροστινούς τροχούς που άλλαξα,έκανε το αυτοκίνητο να πατάει εντελώς διαφορετικά απο πρίν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι έχει αρχίσει πλέον να αποδίδει και ο πίσω άξονας,η φθορά τών πίσω ελαστικών
Ξανα στο θρανίο για μάθημα δηλαδή. -
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Setright είχε απόλυτο δίκιο. Ένα προσθιοκίνητο με στενότερα πίσω λάστιχα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο οδηγικά.
Με 205-50-15 εμπρός και 195-55-15 πίσω το 206 (μαμά διάσταση 195-55-15 παντού) ήταν απόλαυση!!!!! Γύριζε πολύ προβλέψιμα και γλυκά με το άφημα του γκαζιού, ίσιωνε άμα το ξαναπατούσες και συν τοις άλλοις έκανα και 1:48 από 1:50 που ήμουν!
Μόνο στην Κ13 δεν το πατούσα και τόσο γιατί φοβόμουν τι έχει να γίνει άμα φύγει με 110-120...
Όμως θα κοιτάξω να το καθιερώσω στην πίστα!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Με 205-50-15 εμπρός και 195-55-15 πίσω το 206 (μαμά διάσταση 195-55-15 παντού) ήταν απόλαυση!!!!! Γύριζε πολύ προβλέψιμα και γλυκά με το άφημα του γκαζιού, ίσιωνε άμα το ξαναπατούσες και συν τοις άλλοις έκανα και 1:48 από 1:50 που ήμουν!
Ενδιαφέρον αυτό, θεωρητικά ισχύει, στην πράξη δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά αφού το λες...
Πες μας τι αρνητικό είχε? ή γράψτο εδώ ( http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9013 ) καλύτερα που του αρμόζει. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ενδιαφέρον αυτό, θεωρητικά ισχύει, στην πράξη δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά αφού το λες...
Πες μας τι αρνητικό είχε? ή γράψτο εδώ ( http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9013 ) καλύτερα που του αρμόζει.Κώστα,το τί συμβαίνει στό αυτοκίνητο του Μάρκου με τίς συγκεκριμένες διαστάσεις μπρός-πίσω,ίσως και (το πιθανότερο) να μήν είναι αντιπροσωπευτικό για όλα τα μπροστοκίνητα,έτσι ώστε να μπεί στόν 'οδηγό χρήσης'
Πάντως,σάν μία γενικότητα,το αυτοκίνητο με μικρότερη πρόσφυση στόν πίσω άξονα,είναι περισσότερο διασκεδαστικό (υπερστρέφει) απο αυτό που έχει περισσότερη πρόσφυση εμπρός.
Το ίδιο συμβαίνει καί φορώντας τα 'καλά' εμπρός και τα φθαρμένα πίσω
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)