-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τουλάχιστον την προλάβαμε φρέσκια και την ευχαριστηθήκκαμε.....έτσι Δία ?Έτσι έτσι!!!
-
εμένα μου άρεσε η παλιά. είχε λίγο ενδιαφέρον εκεί μια λακκούβα στην κ5, πιο στενά εσακια κ6,7,8, να αποφύγεις κ κάτι άλλες κακοτεχνίες. κατά τα αλλά βαρετή η όλη φάση οδηγικα
-
Μετά τις απαιτούμενες εργασίες, προκειμένου να αποκατασταθεί η κύρια πίστα (διαβάστε περισσότερα για την ανακατασκευή του αυτοκινητοδρόμιου των Σερρών), το Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών είναι πλέον έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ειδικότερα, με το πέρας (την περασμένη Κυριακή 15 του μήνα) των εργασιών αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα κατά μήκος της αγωνιστικής γραμμής και σε όλες τις στροφές, το Αυτοκινητοδρόμιο ανοίγει για να φιλοξενήσει αθλητές, οδηγούς αυτοκινήτων κι αναβάτες μηχανών, κατά τη διάρκεια των καθημερινών ελεύθερων προπονήσεων και των διοργανώσεων-events που προγραμματίζονται.
Η πίστα θα δεχθεί - ειδικά στις 21-22 Σεπτεμβρίου-μόνον αυτοκίνητα.
Μηχανές και οι αναβάτες τους θα μπορούν να τρέξουν στην πίστα από την επόμενη (Δευτέρα 23 του μήνα).Επισημαίνεται, ότι ήδη στο πρόγραμμα του Αυτοκινητοδρομίου για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο συμπεριλαμβάνονται:
Διοργανώσεις-events
•California Superbike School (μαθήματα μηχανοδήγησης) το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.
•Ferrari Club Πέμπτη και Παρασκευή 3-4 Οκτωβρίου.
•ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ VIII από το περιοδικό ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ το τριήμερο 11-12-13 Οκτωβρίου (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή).
•Romanian Superbike από το Ρουμανικό FireMotorSport Club στις 18-19-20 Οκτωβρίου (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή).
•North Track Festival (τετρακοσάρι στην ευθεία με τράκτορες) την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 25-26 και 27 Οκτωβρίου.
Ελεύθερη Προπόνηση
Η πίστα του Αυτοκινητοδρομίου είναι ανοιχτή για ελεύθερες προπονήσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών όλες τις υπόλοιπες καθημερινές ημέρες, καθώς και το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου.Δ.Τ. Αυτοκινητόδρομιο Σερρών
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=3977&comp=Diafora
JimClark τι λες? Ποσο πιθανο ειναι να γινει φετος ο,τι εγινε και περυσι το Νοεμβρη?
-
Ξέρουμε συμμετοχές για το φεράρι κλάμπ κτλ; Ψήνομαι για κανένα κλικ
-
Φ40 και 599 παντως θα εχει στανταρ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ιάσωναααααα. Ψήσουυυ. Για παρασκευή το σκέφτομαι. F40 την έχω βαρεθεί κιτς φτερούγες και τα ρέστα. Καμια παλιότερη θα δούμε; (αναστεναγμός, 288, 365... ;;; )
-
Ισως μια Mondial απο γριουλες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
η εμπειρία μου πριν λίγο καιρό στην πίστα
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... Itemid=187 -
-
Aληθευει οτι εβο Χ Βιλγαρικο γυρισε στο ,21?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Aληθευει οτι εβο Χ Βιλγαρικο γυρισε στο ,21?αληθευει τελικα αποτι εμαθα.
1,21,881
-
Και προχθές ο Πέτρος με το ελληνικό EVO έκανε 1:21.7 έχει αναρτηθεί και στο live timing της πίστας.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Και προχθές ο Πέτρος με το ελληνικό EVO έκανε 1:21.7 έχει αναρτηθεί και στο live timing της πίστας.τα εμαθα ημουν σε λαιβ αναμεταδοση το 1,23,9 με το Xαρι ειναι επισης εντυπωσιακο.
καλο και το ,23 ξερο του Κωστα.
Και εσενα το ,28,201 της Παρασκευης πολυ καλο! Ειδα ειχαμε εκτεταμενες αεροδυναμικες αλλαγες -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Και προχθές ο Πέτρος με το ελληνικό EVO έκανε 1:21.7 έχει αναρτηθεί και στο live timing της πίστας.
τα εμαθα ημουν σε λαιβ αναμεταδοση το 1,23,9 με το Xαρι ειναι επισης εντυπωσιακο.
καλο και το ,23 ξερο του Κωστα.
Και εσενα το ,28,201 της Παρασκευης πολυ καλο! Ειδα ειχαμε εκτεταμενες αεροδυναμικες αλλαγεςΚάναμε και 28 ξερό απλά ήμουν με R888 και όχι με full slick, καλά είναι για 2η φορά στις Σέρρες, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Απλά στερηθήκαμε αρκετό και πολύτιμο track time, εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος που αντιμετωπίσαμε το Σάββατο.
Ήταν ένα τρελό-τρελό 3ήμερο πάντως, φοβερά παιδιά όλοι και ειδικά ο Παύλος απ'τπ Garage που με έσωσε κυριολεκτικά και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια γι'αυτό.
-
o Παυλος ειναι πολυ καλος φιλος.Αστερι,τοσο σαν μηχανικος οσο και σαν χαρακτηρας.Τιμιος και πολυ φθηνος
Πολλοι φιλοι απο Αθηνα,πανε εκει για μηχανικες χοντρες δουλειες με εβο.
Για 2η φορα ειναι χρονακλα παντως το 28. -
Καντε μου ρε παιδες μια συνοψη του τι εχει γινει με τον ταπητα. Εριξαν καινουριο πριν λιγο καιρο, μεσα σε μικρο διαστημα αρχισε να διαλυεται, εκλεισε η πιστα, σφαχτηκαν στο δημο, τωρα τι εχει γινει? επεσε και νεο/πιο προσφατο/τριτο οδοστρωμα?
-
μπαλώματα
-
σε λίγο καιρό ξέρω ότι θα ξανακλείσει για να γίνει ξανά επισκευή.
-
Θα ρίξουν τον λεγόμενο εκλογοτάπητα
-
Εχουν μπαλωσει τα σημεια οπου ειχε ανοιξει ο για τη πλακα 'νεος' ταπητας? Και τα υπολοιπα κομματια του? Ή αυτα ελπιζουν οτι δεν θα ανοιξουν γιατι δεν ειναι στην αγωνιστικη γραμμη?
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)