-
Ο χρήστης offset έγραψε:
(προλαβαίνω να χαμηλωσω-σφίξω τα κονι,να ρίξω μια τετραδα semi πάνω, ενα χταπόδι χωρίς καταλύτη και ενα κουβά με τεσσάρων σημείων μέσα σε 1.5 μηνα εννοείται)Ούτε και πρίν φαινότανε να αστειευόσουνα φίλε.
Το ξερα εγώ οτι οι προδιαγραφές του γκετζ είναι τρομαχτικές ,τόξερα...
-
Μπορεί να κλειστεί η πίστα για αποκλειστική χρήση για μερικές ώρες ή την κλείνουν μόνο για ολόκληρη την μέρα?
-
Μόνο για ολόκληρη μέρα.
Υπάρχουνε φυσικά και πολύ φτηνές μέρες,ανάλογα με τήν εποχή που θα θελήσεις,και πάντα μιλώντας για καθημερινές.
Αν θελήσεις το τηλέφωνο του πιστάρχη,στείλε μου ΡΜ να σου το στείλω -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υπάρχουνε φυσικά και πολύ φτηνές μέρες,ανάλογα με τήν εποχή που θα θελήσεις,και πάντα μιλώντας για καθημερινές.Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Δεν είναι στάνταρ τιμή, στάνταρ υποχρεώσεις κλπ.;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υπάρχουνε φυσικά και πολύ φτηνές μέρες,ανάλογα με τήν εποχή που θα θελήσεις,και πάντα μιλώντας για καθημερινές.
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Δεν είναι στάνταρ τιμή, στάνταρ υποχρεώσεις κλπ.;
Oχι βέβαια.
Αλλη τιμή χρεώνεσαι για καθημερινή άλλη για Σάββατο η ΚυριακήΑλλη τιμή στή 'φούλ-σαιζόν' άλλη στήν ενδιάμεση και άλλη στή 'νεκρά περίοδο'
Σε κάποιο πόστ παλιώτερα (τότε που συζητούσαμε για τράκ-ντέι με τήν συμμετοχή τών φορουμάδων όλης τής Ελλάδας) τα είχα γράψει αναλυτικά
νάτο
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... c&start=30Επιτέλους,και απο το σάιτ τής πίστας
http://www.serrescircuit.gr/index.php?o ... e&SubMenu= -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Thanks a lot Hunter! Πάντως αν έρθω δεν νομίζω να μπω γιατί το αυτοκίνητο που οδηγώ δεν είναι για πολλούς ενθουσιασμούς. Θα ήθελα παρόλα αυτά να δω από κοντά τη πίστα των Σερρών (όσες φορές και αν έχω πάει, έχω καταλήξει να λιώνω στα καρτ δίπλα αφού την βρίσκω πάντα κλειστή (δεν ήξερες, δεν ρώταγες?) ), να έχω την ευκαιρία να γνωριστώ με μέλη του forum και επιτέλους να δω και να ακούσω ένα αυτοκίνητο να γυρνάει μέσα στη πίστα μπροστά στα μάτια μου (καλά και τα dvd αλλά σαν το real thing...τίποτα). Ευχαριστώ πολύ και πάλι πάντως!
Aλέξη,έλα και θα έχει και συνοδήγηση.Ολα θα τα κανονίσουμε,αρκεί να έχουμε όρεξη
Α,να σου πώ ότι,ο συνφορουμάς ΟΠΤΕΡΙΟΣ έμπαινε παλιότερα στήν πίστα με Αυτομιάνκι,ο Μουσάτος μς ματίζ,ενώ έχουμε δεί διάφορα οικογενειακά αυτοκίνητα να μπαίνουν στήν πίστα.
Αλοίμονο άν χρειαζόμασταν όλοι μας μονοθέσια για να γουστάρουμε(εγώ έχω ένα καντέτ)
Το ότι υπάρχει όρεξη πιστεύω πως φαίνεται από τη διάθεση όλων μας...Σχετικά με την ημερομηνία, μιλάμε για το Σαββατοκύριακο 28-29/10? Σάββατο ή Κυριακή? Σε περίπτωση που αποφασίσω να μπω τι γίνεται με την καταβολή των χρημάτων? Προκαταβολή? Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά βλέπεις...η λαχτάρα του πρωτάρη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ανδρέα(δεν κάνω λάθος με το όνομα, έτσι?)!!!!
P.S. Εγώ οδηγώ ένα Sunny 1.3 20ετίας!!!!!!
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Το ότι υπάρχει όρεξη πιστεύω πως φαίνεται από τη διάθεση όλων μας...Σχετικά με την ημερομηνία, μιλάμε για το Σαββατοκύριακο 28-29/10? Σάββατο ή Κυριακή? Σε περίπτωση που αποφασίσω να μπω τι γίνεται με την καταβολή των χρημάτων? Προκαταβολή? Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά βλέπεις...η λαχτάρα του πρωτάρη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ανδρέα(δεν κάνω λάθος με το όνομα, έτσι?)!!!!P.S. Εγώ οδηγώ ένα Sunny 1.3 20ετίας!!!!!!
Τα λεφτά θα τα πληρώσουμε φεύγοντας απο τήν πίστα Αλέξη.
Πάρε το Σάννυ σου,διάβασε το θεματάκι που σού είχα προτείνει (για να έχεις έτοιμο το αυτοκίνητο) βρές και ένα κράνος,και...πάμε πόλεμο.
Να σου πώ επίσεις,ότι δέν ενοχλείς καθόλου.Ρώτα ότι άλλο θέλεις
το δικό μου καντετάκι,είναι 22 χρονών-οι φίλοι μου το αποκαλούνε....ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το ότι υπάρχει όρεξη πιστεύω πως φαίνεται από τη διάθεση όλων μας...Σχετικά με την ημερομηνία, μιλάμε για το Σαββατοκύριακο 28-29/10? Σάββατο ή Κυριακή? Σε περίπτωση που αποφασίσω να μπω τι γίνεται με την καταβολή των χρημάτων? Προκαταβολή? Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά βλέπεις...η λαχτάρα του πρωτάρη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ανδρέα(δεν κάνω λάθος με το όνομα, έτσι?)!!!!
P.S. Εγώ οδηγώ ένα Sunny 1.3 20ετίας!!!!!!
Τα λεφτά θα τα πληρώσουμε φεύγοντας απο τήν πίστα Αλέξη.
Πάρε το Σάννυ σου,διάβασε το θεματάκι που σού είχα προτείνει (για να έχεις έτοιμο το αυτοκίνητο) βρές και ένα κράνος,και...πάμε πόλεμο.
Να σου πώ επίσεις,ότι δέν ενοχλείς καθόλου.Ρώτα ότι άλλο θέλεις
το δικό μου καντετάκι,είναι 22 χρονών-οι φίλοι μου το αποκαλούνε....ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ [/quοte]
Τέλεια!!! Το μόνο λοιπόν που μένει είναι η οριστικοποίηση της ημερομηνίας και φύγαμε.. Ελπίζω μόνο να μην τύχει κάτι απρόοπτο μέχρι τότε. Thanks again!!! Νομίζω πως από δω και πέρα θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή.
-
πωπω καλά που μου θύμησες να πάρω τα κράνη!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πωπω καλά που μου θύμησες να πάρω τα κράνη!Δηλαδή υπάρχουν και περισσευούμενα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
πωπω καλά που μου θύμησες να πάρω τα κράνη!
Δηλαδή υπάρχουν και περισσευούμενα?
Ναι,και θα μοιραστούνε απλόχερα σε όλους τους συμμετέχοντες Θα έχει και για το σπίτι,να πάρεις αναμνηστικό ένα κράνος
Ο Νίκος θα πάει αυτό το Σ/Κ 17 Σεπτέμβρη ρε,όχι για τίς 28 του Οκτώβρη.
(Νικόλα,εξήγησέ το ρε)Κανονίστε για κράνη,και μήν βασίζεστε στήν θεά-τύχη.Μπορει στο τέλος να κάνουμε 'φακιρικά' για να βολευτούμε,αλλά μήν το παραμελείτε
-
Η μόνη λύση που βλέπω αυτή την στιγμή είναι να αγοράσω κάποιο κράνος, δυστυχώς δεν έχω φίλους με μηχανάκια στα Ιωάννινα..
-
Μπορείς να βρεις ένα της πλάκας με 30 έουρος, το οποίο στην τελική θα σου μείνει και για να πας για κανα καρτάκι και να μη χρειαστεί να βάλεις τα μπιχλιάρικα της πίστας ή σε κανένα άλλο TD και να μην ψάχνεις δεξιά-αριστερά...
-
Μπορώ να βρω ένα της πλάκας αλλά το κεφάλι μου θα βάλω μέσα..
-
Τα φτηνιάρικα τα κράνη,ο Ολύμπιος δεν τα αφήνει στήν πίστα.Αυτά τουλάχιστον που φαίνονται ότι είναι παιδικά παιχνίδια.
Καλύτερα να μήν πετάξεις άδικα τα 30 ευρώ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τα φτηνιάρικα τα κράνη,ο Ολύμπιος δεν τα αφήνει στήν πίστα.Αυτά τουλάχιστον που φαίνονται ότι είναι παιδικά παιχνίδια.
Καλύτερα να μήν πετάξεις άδικα τα 30 ευρώΞέρουμε σε τι τιμές κυμαίνονται τα αξιόλογα κράνη?
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Καλύτερα να μήν πετάξεις άδικα τα 30 ευρώΞέρουμε σε τι τιμές κυμαίνονται τα αξιόλογα κράνη?
Ενα FIA aproved έχει λίγο πάνω απο 300
Αλλά σίγουρα θα υπάρχουνε πολλά μοτοσυκλετιστικά κράνη πολύ φτηνότερα,ή,ακόμα καλύτερα να είναι και μεταχειρισμένα
Κανένα ιντερνετικό φόρουμ μοτοσυκλετιστών να εντοπίσουμε,να κοιτάξουμε στίς αγγελίες τους ισως
-
ΠΡΟΣΟΧΗ
μήν αγοράσετε κράνος χωρίς να το δοκιμάσετε.Αν δέν σας ταιριάζει απόλυτα,ή αν δεν αφήνει ελεύθερες τίς φυσιολογικές κινήσεις του
πολύ σημαντικό αυτο
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Μόλις επικοινώνησα με τον Παρταλιο,ο οποίος μου είπε ότι έχει δύο μτχ. Σπάρκο σε λάρτζ μέγεθος,που τα δίνει κοντά στα 200 ευρώ,και ένα πολύ ωραίο φούλ-φέις που το δίνει στα 400
Απο εκεί και πέρα,για κάτι φτηνότερο,πάμε αποκλειστικά σε μοτοσυκλετάδικο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μόλις επικοινώνησα με τον Παρταλιο,ο οποίος μου είπε ότι έχει δύο μτχ. Σπάρκο σε λάρτζ μέγεθος,που τα δίνει κοντά στα 200 ευρώ,και ένα πολύ ωραίο φούλ-φέις που το δίνει στα 400
Απο εκεί και πέρα,για κάτι φτηνότερο,πάμε αποκλειστικά σε μοτοσυκλετάδικο
Υπάρχουν και non-FIA approved από καλές εταιρίες, όπως η Sparco και η OMP. Έχω την εντύπωση πως θα είναι οκ γι' αυτήν την δουλειά...
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)