-
Απορία:
Στις Σέρρες, ως γνωστόν, εμπρός λάστιχο (σε προσθιοκίνητο) δεν γλιτώνει, οπότε καλό είναι να μη φοράμε τα 'δρομίσια' μας. Με τα πίσω τι γίνεται; Τη γλιτώνουν;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κώστα,το τί συμβαίνει στό αυτοκίνητο του Μάρκου με τίς συγκεκριμένες διαστάσεις μπρός-πίσω,ίσως και (το πιθανότερο) να μήν είναι αντιπροσωπευτικό για όλα τα μπροστοκίνητα,έτσι ώστε να μπεί στόν 'οδηγό χρήσης'Αναλογα με τον οδηγό. Το αντίθετο: πολλοί βγάζοντας τη πίσω αντιστρεπτική κάνουν καλύτερους χρόνους (αν και το αυτοκίνητο υποστρέφει πολύ) γιατί είναι πιο εύκολο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απορία:Στις Σέρρες, ως γνωστόν, εμπρός λάστιχο (σε προσθιοκίνητο) δεν γλιτώνει, οπότε καλό είναι να μη φοράμε τα 'δρομίσια' μας. Με τα πίσω τι γίνεται; Τη γλιτώνουν;
αναλόγως το αυτοκίνητο,καί τόν τρόπο οδήγησης.
Το δικό μου το καντέτ,τώρα άρχισε να τρώει πίσω λάστιχα,καί μέ (πάντα) πολλούς γύρους,καί ψιλοάτσαλους ( )Το βασικό που θα πρέπει να σε καθησυχάζει (εσένα και οποιονδήποτε άλλον λυπάται τα λάστιχά του) είναι ότι κανένας μας δέν είναι υποχρεωμένος να κάνει 150 γύρους στήν πίστα.
Μπορείς πάντα να κάνεις δέκα-είκοσι-ή όσους εσύ θελήσεις.Προχτές πληρώσαμε ημερήσια χρήση 50 ευρώ πάντως,τιμή που μάλλον θα διατηρηθεί μέχρι να υπάρξει νέα ασφάλεια
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το βασικό που θα πρέπει να σε καθησυχάζει (εσένα και οποιονδήποτε άλλον λυπάται τα λάστιχά του) είναι ότι κανένας μας δέν είναι υποχρεωμένος να κάνει 150 γύρους στήν πίστα.
Μπορείς πάντα να κάνεις δέκα-είκοσι-ή όσους εσύ θελήσεις.Ρωτάω για να ξέρω αν θα πρέπει να συνεχίσω να ψάχνω για ένα ζευγάρι ζάντες ή για τετράδα...
Θα μου πεις, φορώντας 2 φθαρμένα λάστιχα εμπρός και τα ωραία μου exalto II πίσω, μάλλον δεν θα δω τίποτα περισσότερο από υποστροφή και πάλι υποστροφή...
Οπότε μάλλον πρέπει να βρω 4άδα! Δύσκολα κουβαλιούνται όμως...
-
Υποστροφή ατελείωτη θα δεις . Ε μη μας λες και συ τώρα ότι μεταφέρονται δύσκολα. Το προηγούμενο Σάββατο, στο track day του MX5 Club στα Μέγαρα, εμφανίστηκε ΜΧ που κουβαλούσε 4 (τέσσερα) ζαντολάστιχα και παραπονιέσαι εσύ με το Punto;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Υποστροφή ατελείωτη θα δεις . Ε μη μας λες και συ τώρα ότι μεταφέρονται δύσκολα. Το προηγούμενο Σάββατο, στο track day του MX5 Club στα Μέγαρα, εμφανίστηκε ΜΧ που κουβαλούσε 4 (τέσσερα) ζαντολάστιχα και παραπονιέσαι εσύ με το Punto;Ντροπή μου, ε;
Let it be τετράδα, λοιπόν!
Εδώ 2 δεν βρίσκω, να δω πως θα βρω 4...
-
Δεν πιστεύω οτι θα έχεις πρόβλημα με τα πίσω.
-
Πάντως, στο ΜΧ μου και το Type-R του φίλου μου, η φθορά σε όλα τα λάστιχα ήταν ασύλληπτη. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι το ίδιο σημαντική και σε ένα αυτοκίνητο με μικρότερο βάρος και πιο αργές επιδόσεις .
-
Τι λέτε για καμιά βολτίτσα προς πίστα;;;;;;
Καιρό έχουμε, έχω και μια 4άδα μεταχειρισμένα ημισλίκ, έτοιμα προς χρήση...
Άντε βρε παιδιά... Να οργανωθούμε!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι λέτε για καμιά βολτίτσα προς πίστα;;;;;;Καιρό έχουμε, έχω και μια 4άδα μεταχειρισμένα ημισλίκ, έτοιμα προς χρήση...
αλήτη, το νού σου στις πίστες
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
+1, να το κανονίσουμε μετά τις 5/10 για να ρθω και γω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μετά τις 6/10 θα έρθω και γω!
Είτε έχω βρει ζάντες, είτε όχι...
-
Μετά τις 6/10 θα έρθω και γω!
Είτε έχω βρει ζάντες, είτε όχι...
7/10 και μετά καλύτερα, να 'μαι κι εγώ
-
Δεν το κάνουμε το Σ/Κ 12-14/10 ?
-
Μετά τις 15/10 καλύτερα που τελειώνω τα μαθήματα
-
Μετά τις 15/10 καλύτερα που τελειώνω τα μαθήματαΤο επόμενο ΣΚ είναι οι εκλογές και μετά ειναι 28.. Το πάμε για Νοέμβρη δηλαδή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το επόμενο ΣΚ είναι οι εκλογές και μετά ειναι 28.. Το πάμε για Νοέμβρη δηλαδή?
Γιατί στις 28 τι έχει; Θα 'ναι κλειστή η πίστα ή θες να πας στην παρέλαση και να σου πάρουν μπαλόνι και μαλλι της γριάς;
-
Γιατί στις 28 τι έχει; Θα 'ναι κλειστή η πίστα ή θες να πας στην παρέλαση και να σου πάρουν μπαλόνι και μαλλι της γριάς;
ΝΑΙ! Τι σόι kid είμαι χωρίς μπαλόνι και μαλλί της γριάς?
Βασικά, 28ή λέω να την κάνω για άλλες πολιτείες, ολίγον τι δυτικότερα από εμάς, οπότε δεν με πολυβολεύει η ημερομηνία..
-
Ε, τριήμερο, όλο και κάπου θα πάει ο καθένας.
Πάμε τον Νοέμβριο αν είναι έτσι, εκτός από τις 17κ20/11 που έχουμε γενέθλια εγώ και το κορίτσι μου. Μέσα?
-
Ε, τριήμερο, όλο και κάπου θα πάει ο καθένας.
Πάμε τον Νοέμβριο αν είναι έτσι, εκτός από τις 17κ20/11 που έχουμε γενέθλια εγώ και το κορίτσι μου. Μέσα?
Εσύ έχεις κορίτσι?
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)