-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μάρκο, διέλυσες λάστιχα και (έπειτα) και ζάντες;Μόνο τα λάστιχα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Φίκος δεν έχει καθόλου δύναμη (ο Μάρκος με έκλεινε στην ευθεία για πλάκα), το κιβώτιο είναι θεόμακρο (η 3η έσκαγε στον κόφτη πριν τα φρένα για την Κ1 - αν και στο τέλος άλλαζα σε 4η στις 6κ καθώς ψηλά πεθαίνει το μοτέρ) και εγώ πρόσεχα τα λάστιχα σαν τα μάτια της γκόμενάς μου για να γυρίσω πίσω σώος (ξεχάστε μπούκες και τιμονιές... αργή και απαλή είσοδος με ελάχιστο τιμόνι και καθόλου στραμπούληγμα ). Κατά τα άλλα ωραία ήταν αλλά την επόμενη φορά με δεύτερη τετράδα μπας και πέσουμε κάτω από το 1.50.
Δηλαδή ήσουνα με 2ρα στο κιβώτιο διαρκώς;; 3η μετά το S και στην ευθεία;; Μια χαρά . Δεν χρειάζεται να παλεύεις ΚΑΙ με το κιβώτιο. Μην περιμένεις πάντως θαύματα
Πήγαμε ΚΑΙ για να φάμε!
Απλά φάγαμε ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ στην πίστα και δεν υπήρχε περίπτωση για τίποτα το βράδυ αφενός γιατί εγώ ήθελα να προλάβω την παντόφλα, αφεδύο γιατί ο ντίνος είχε μια υποχρέωση και αφετρία γιατί αύριο έχει ξανά παντόφλα
fixed
-
Τυχεροι...εχετε την πιστα διπλα σας...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο Φίκος δεν έχει καθόλου δύναμη (ο Μάρκος με έκλεινε στην ευθεία για πλάκα), το κιβώτιο είναι θεόμακρο (η 3η έσκαγε στον κόφτη πριν τα φρένα για την Κ1 - αν και στο τέλος άλλαζα σε 4η στις 6κ καθώς ψηλά πεθαίνει το μοτέρ) και εγώ πρόσεχα τα λάστιχα σαν τα μάτια της γκόμενάς μου για να γυρίσω πίσω σώος (ξεχάστε μπούκες και τιμονιές... αργή και απαλή είσοδος με ελάχιστο τιμόνι και καθόλου στραμπούληγμα ). Κατά τα άλλα ωραία ήταν αλλά την επόμενη φορά με δεύτερη τετράδα μπας και πέσουμε κάτω από το 1.50.
Δηλαδή ήσουνα με 2ρα στο κιβώτιο διαρκώς;; 3η μετά το S και στην ευθεία;; Μια χαρά . Δεν χρειάζεται να παλεύεις ΚΑΙ με το κιβώτιο. Μην περιμένεις πάντως θαύματα
Μεγάλη υπόθεση αυτό, τι να πω και γω που στην Κ3->Κ4 πρέπει να αλλάξω σε 4η γιατί αλλιώς σκάω κόφτη λίγα μέτρα πριν την 5... Το ίδιο και στην 13...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αμα δεν βαλεις 55αρι προφιλ δεν πας πουθενα...Και 64αρι λειτουργικό στο PC
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
αμα δεν βαλεις 55αρι προφιλ δεν πας πουθενα...
Και 64αρι λειτουργικό στο PC
Εγώ ξέρω ότι ο ποπολάρος παρόλο που έχει 55αρι προφίλ, πάλι δεν πάει πουθενά.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Κυριάκο ήμουν κυρίως με 3η, απλά σε ορισμένες παρατεταμένες όπως την στην Κ1 και αυτές πριν το Sάκι έριχνα 2α γιατί αλλιώς βρισκόμουν στην έξοδο με 'κρεμασμένο' μοτέρ (3-3.5κ στροφές ). Στην Κ10 (το αγαπημένο αγροτεμάχιο του Μάρκου ) δοκίμασα μεχρι να αλλάξω και μετά την κορυφή και πριν το κερμπ εξόδου (ανορθόδοξη τεχνική αλλά αλλιώς δεν είχα δύναμη μέσα στη στροφή για ενδεχόμενη διόρθωση και καλή έξοδο) με φυσικό αποτέλεσμα την διαταραξη της ισορροπίας αλλά και την μεγαλύτερη ταχύτητα στην επόμενη ευθεία. Άρα πάλευα και με το κιβώτιο όταν κυνηγούσα χρόνο. Όταν βολτάριζα πήγαινα με 3η παντού και σωστότερες γραμμές χωρίς να διαταράσσω το πλαίσιο... Το Focus μπορεί να βγάλει ΟΛΗ την πίστα με 3 (και την ευθεία ακόμα) και να γυρνάει στο 1.52 χωρίς να πιέζει λάστιχα...
-
To 1400κε ειναι Αλεξανδρε???
-
1600 με 100 καθαρόαιμα αράβικα άλογα ( ) Πάνο. Όπως διαπίστωσες όμως κι εσύ τις προάλλες, σαν καλό 1400 πάει και όχι σαν 1600άρι...
-
Nαι γι αυτο σε ρωτησα,γιατι ενω αρχικα ακουσα που ειπες οτι ηταν 1600 οταν το ειδα πως παει νομιζα οτι παρακουσα .
-
Κυριάκο ήμουν κυρίως με 3η, απλά σε ορισμένες παρατεταμένες όπως την στην Κ1 και αυτές πριν το Sάκι έριχνα 2α γιατί αλλιώς βρισκόμουν στην έξοδο με 'κρεμασμένο' μοτέρ (3-3.5κ στροφές ). Στην Κ10 (το αγαπημένο αγροτεμάχιο του Μάρκου ) δοκίμασα μεχρι να αλλάξω και μετά την κορυφή και πριν το κερμπ εξόδου (ανορθόδοξη τεχνική αλλά αλλιώς δεν είχα δύναμη μέσα στη στροφή για ενδεχόμενη διόρθωση και καλή έξοδο) με φυσικό αποτέλεσμα την διαταραξη της ισορροπίας αλλά και την μεγαλύτερη ταχύτητα στην επόμενη ευθεία. Άρα πάλευα και με το κιβώτιο όταν κυνηγούσα χρόνο. Όταν βολτάριζα πήγαινα με 3η παντού και σωστότερες γραμμές χωρίς να διαταράσσω το πλαίσιο... Το Focus μπορεί να βγάλει ΟΛΗ την πίστα με 3 (και την ευθεία ακόμα) και να γυρνάει στο 1.52 χωρίς να πιέζει λάστιχα...Αυτό πρέπει να το δω. Μου φαίνεται δύσκολο να βγάζεις την πίστα με 3η με το κιβώτιο που έχει το focus. Με 3η τη βγάζω εγώ που έχω 6άρι σασμάν και κοντό.
-
Πάνο μήπως να λέω ότι είναι 1400 τελικά για να γλυτώνω την καζούρα; Και έχεις τον Μάρκο να σου λέει ότι είναι ΟΚ από γκάζι... άλλος εγκάθετος που ψωφάει για καζούρα...
Κυριάκο έλα στην επόμενη συνάντηση και θα το δεις... βέβαια μην περιμένεις σοβαρή επιτάχυνση... από την Κ2 βγαίνεις με 3500 στροφές με 3η...
-
Πάνο μήπως να λέω ότι είναι 1400 τελικά για να γλυτώνω την καζούρα; Και έχεις τον Μάρκο να σου λέει ότι είναι ΟΚ από γκάζι... άλλος εγκάθετος που ψωφάει για καζούρα...Δεν ειναι κακη ιδεα.
O Mαρκος το λεει γιατι μαλλον ακουσε την ατακα ''Οι ευθειες ειναι για τα γρηγορα αυτοκινητα ενω οι στροφες για τους γρηγορους οδηγους''.Βεβαια υστερα απο την τελευταια επενδυση του σε οικοπεδο ισως αρχισει να το ξανασκεφτεται.
Κακα τα ψεμματα παντως οσοι εχουν οδηγησει το focus μιλαν με τα καλυτερα λογια οσον αφορα το πατημα του στο δρομο.
Αληθεια δεν εχεις σκεφτει καποια μικρη βελτιωση???Γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση φαινεται οτι χρειαζεται. -
Δεν αξίζει να κάνεις και τίποτα. Η ατμοσφαιρική βελτίωση (εκκεντροφόροι κλπ) είναι πανάκριβη, η περιφερειακή (φιλτροκούτια, εξατμίσεις) δεν κάνει τίποτα και το τούρμπισμα είναι επικίνδυνο καγκουροσπόρ. Το 18άρι ή το δίλιτρο μοτέρ λένε αλλά έχει πολύ γραφειοκρατία η δουλειά και το κράτος θα χαρεί που θα ανεβάσεις τα έσοδά του. Οπότε περιμένουμε μέχρι να το αλλάξουμε με κάτι καλύτερο.
-
-
Τελικά δεν είμαι κακός φωτογράφος...
-
-
τρελος κουβας οντως...
-
Κανονικά αυτό το φόρουμ πρέπει να είναι ανοιχτό σε άτομα που έχουν δίπλωμα και μόνο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τρελος κουβας οντως...O δικός σου ο κουβάς σάπισε τελειώς και δεν κατάφερες να πάς πίστα;
Αααα ξέχασα δεν έχεις δίπλωμα
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)