-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
...Για την ιστορία να πω μόνο, ότι vitara 1.6 περασε για πλακα, ...
Και εγώ για την ιστορία να πω ότι το είδα σήμερα ολοκαίνουριο σε κόκκινο και έπαθα την πλάκα μου ... Απίστευτο look. Με τα ασημένια διακοσμητικά και τα διαφανή κρύσταλλα και σκαλοπάτια ασημένια ήταν πανέμορφο ... Εκανε 'μπαμ' από μακρυά!
Φοβερό το κόκκινο στο Vitara ... Μπράβο!!
-
Είδα το SX4. Ωραίο , πλούσια εξοπλισμένο αλλά μου είπαν ότι ελάχιστα αυτοκίνητα θα φέρουν μέχρι το τέλος του χρόνου !!!!!!!???
Αυτή η διπλή κολώνα παρμπρίζ-φινιστρίνι οδηγού δημιουργεί μια εντύπωση έλλειψης ορατότητας αριστερά - μπορεί να συνηθίζεται με τον καιρό. -
ΑΠΟ AUTOTRITI:
*Οι επίσημες
τιμές του SX 417.500€ & 18.990€ για τις 2 εκδόσεις του Suzuki SX4
ΤΙΜΕΣ:(19/5/2006)
Τις επίσημες τιμές του νέου «μικρού» SUV SX 4, ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki, καθώς επίσημα η εμπορική του διάθεση ξεκινά στις 22 Μαϊου. Μέχρι σήμερα είχαν δοθεί μόνο ενδεικτικές τιμές για το νέο μοντέλο, τις οποίες είχαμε αναφέρει πριν από ένα μήνα.
Υπενθυμίζουμε, λοιπόν, ότι το Suzuki SX 4 θα διατίθεται σε 2 εκδόσεις. Η τιμή των 17.500€ αφορά στη βασική έκδοση GL, η οποία στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει: αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, ABS με EBD και Brake Assist, ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού, ρυθμιζόμενο –καθ’ ύψος- τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες, βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, air condition με φίλτρο γύρης, ράδιο CD με 4 ηχεία και 4 tweeters και χειριστήρια στο τιμόνι, ψηφιακή οθόνη ενδείξεων (ώρα, εξωτερική θερμοκρασία, κατανάλωση)* -
Τελικά η διαφορά στην τιμή, είναι αρκετά μεγαλύτερη από όσο νόμιζα.
Η καλή GLX έκδοση του SX4 έχει 4.000 παρακάτω από το 'Special'
και μάλιστα με καλύτερο εξοπλισμό (ηλεκτρονικό κλιματισμό)
2 αερόσακους παραπάνω.... κ.α...Εαν το Τεριος ήταν 2-3 χιλιάρικα παρακάτω......
-
Φτηνό είναι...
Θα μοσχοπουλήσει (λογικά).
-
To επίσημο Suzuki.GR ανανέωσε το site και με το SX4 ...
-
Το άθλιο suzuki.gr θες να πεις που δεν δουλεύει καλά με Firefox.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Το άθλιο suzuki.gr θες να πεις που δεν δουλεύει καλά με Firefox.όντως ... απαράδεκτο.. αλλά δουλέβει με Konqueror
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Το άθλιο suzuki.gr θες να πεις που δεν δουλεύει καλά με Firefox.Σωστα...οταν πας να ανοιξεις τους πινακες με τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου.....κανει μια πολυ γρηγορη σαρωση και μετα κλεινει
-
Τo άθλιο Suzuki.Gr που δεν έχει ανακοινώσει ποτέ τιμές των αυτοκινήτων ... Για να παίζουν τις τιμές όπως θέλουν ανάλογα το πελάτη ...
Το site είναι τρισάθλιο ...
Μόνο δελτία τύπου ξέρουν να βγάζουν ...
http://www.presspoint.gr/release.asp?id=73286
http://www.presspoint.gr/release.asp?id=18107 -
Λοιπόν πέρασα από αντιπρόσωπο Suzuki για να δω τι γίνεται με το Swift Gti (βλέπε το άλλο thread) και με την ευκαιρία έριξα και μια ματιά στο SX4.
Εντυπώσεις:-
Η τιμή φαίνεται καλή αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν 2 επίπεδα εξοπλισμού μόνο, στην δε πλούσια το μόνο εξτρα που μπορείς να βάλεις είναι Traction και δερμάτινα καθίσματα (απο 1000 έκαστο). Θεωρώ οτι για αμάξι που πάει 20κ με το κλειδί στο χέρι τουλάχιστον αστείο να μην μπορείς να το έχεις όπως θες και να κοιτάς μόνο τι χρώματα υπάρχουν διαθέσιμα για το αμάξωμα. Ούτε Niva ν'αγοράζαμε.
-
Εκτός από την πολιτική αυτό πουλάμε και αν σας κάνει, η τιμή είναι 20Κ μετρητά χωρίς καμία έκπτωση ούτε ακόμα κάποιο άτόκο πρόγραμμα με μεγάλη προκαταβολή
-Οι πωλητές φαίνεται ότι την έχουν δει VW: 'Δεν υπάρχει τέτοιο αμάξι στην αγορά σε τέτοια τιμή', μου λέει...Και όταν του απάντησα, σιγά ρε μεγάλε το Seidici θα χει κανα χιλιάρικο++ πιο κάτω και δεν θα θέλει και 4 μήνες παράδοση με κοίταζε σαν αυτιστικός. όσο για το Terios, η απάντηση ήταν όπου πάει το SX4 παέι και το terios
-
Οι πόρτες κλείνουν με ένα πολύ ψεύτικο ήχο σαν ντενεκέ (από PT Cruiser στην αμερική είχα να ακούσω/νιώσω τόσο ελαφριά πόρτα)
-
Τα όσα γράφονται για αναβαθμισμένη ποιότητα του εσωτερικού σε σχέση με το swift εγώ δεν τα είδα πουθενά, το ίδιο είναι
-
Δεν υπάρχουν φυλλάδια με specs (όπως και στο swift οι κουτοπόνηροι βλάχοι μυρίζονται πωλήσεις και δεν τα χρειάζονται γρήγορα)
-
Δεν πήρα σαφή απάντηση αν το αμάξωμα είναι πλήρως γαλβανισμένο
Συμπεραίνω οτι με την τακτική που ακολουθεί η Suzuki θα παραμείνει ένα μικρό μαγαζί που θα περιμένει συγκυρίες (πχ ταυτόχρονη άφιξη πολλών νέων μοντέλων) μπας και πουλήσει
-
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
- Η τιμή φαίνεται καλή αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν 2 επίπεδα εξοπλισμού μόνο, στην δε πλούσια το μόνο εξτρα που μπορείς να βάλεις είναι Traction και δερμάτινα καθίσματα (απο 1000 έκαστο). Θεωρώ οτι για αμάξι που πάει 20κ με το κλειδί στο χέρι τουλάχιστον αστείο να μην μπορείς να το έχεις όπως θες και να κοιτάς μόνο τι χρώματα υπάρχουν διαθέσιμα για το αμάξωμα. Ούτε Niva ν'αγοράζαμε.
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Εμένα θα με βόλευε να έχει μία έκδοση με σχεδόν τα πάντα πάνω από το να έχω μία νορμάλ με 200 εξτρά και να τα πληρώνω αναλόγως.
- Εκτός από την πολιτική αυτό πουλάμε και αν σας κάνει, η τιμή είναι 20Κ μετρητά χωρίς καμία έκπτωση ούτε ακόμα κάποιο άτόκο πρόγραμμα με μεγάλη προκαταβολή
Κάτσε ανυπόμονε ...ακόμα δεν ήρθε. Αυτά τα κάνουν όλοι όταν αρχίσει να ατονεί το ενδιαφέρον για το μοντέλο ή όταν δεν πάει καλά. Τώρα στην αρχή μην περιμένεις...
-Οι πωλητές φαίνεται ότι την έχουν δει VW: 'Δεν υπάρχει τέτοιο αμάξι στην αγορά σε τέτοια τιμή', μου λέει...Και όταν του απάντησα, σιγά ρε μεγάλε το Seidici θα χει κανα χιλιάρικο++ πιο κάτω και δεν θα θέλει και 4 μήνες παράδοση με κοίταζε σαν αυτιστικός. όσο για το Terios, η απάντηση ήταν όπου πάει το SX4 παέι και το terios
Οπως ακριβώς το είπες, έρχεται και το Sedici το οποίο πολύς κόσμος θα προτιμήσει από τον ιάπωνα. Περισσότερη εγγύηση, φτηνότερα ανταλλακτικά, φτηνότερο σε κόστος αγοράς...
εγώ το Sedici πάντως θα έπαιρνα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οπως ακριβώς το είπες, έρχεται και το Sedici το οποίο πολύς κόσμος θα προτιμήσει από τον ιάπωνα. Περισσότερη εγγύηση, φτηνότερα ανταλλακτικά, φτηνότερο σε κόστος αγοράς...
Το Sedici θα είναι όντω καλύτερο στην Συντήριση (5 χρόνια εγγύηση, φτηνά ανταλλακτικά) αλλά νομίζω οτι θα έχει υψηλοτερη αρχική τιμή...
To όχημα ήδη είναι επιτυχία
http://www.italiaspeed.com/2006/cars/fi ... /2505.html
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το Sedici θα είναι όντω καλύτερο στην Συντήριση (5 χρόνια εγγύηση, φτηνά ανταλλακτικά) αλλά νομίζω οτι θα έχει υψηλοτερη αρχική τιμή...
To όχημα ήδη είναι επιτυχία
http://www.italiaspeed.com/2006/cars/fi ... /2505.html
Θέλω το 16!!!!!
-
παιδια επειδη σκεφτεται η κοπελα μου για ενα απο τα δυο αλλα με κυρια χρηση στη πολη εχουμε ιδεα για τη πραγματικη καταναλλωση τους?
γιατι αν οντως καινε γυρω στο 10+ μεσα στην αθηνα κλαφτα.... -
Κατανάλωση Εκτός πόλης / Μικτός κύκλος / Αστικός κύκλος 6,1/7,1/8,9
4T
πραγματικά ακόμα δεν υπάρχουν. Από την άλλη 1600 είναι μην περιμένεις κατανάλωση 6-7 λίτρων, λογικό είναι!
-
Ιδού και τι περιλαμβάνουν οι 2 εκδόσεις:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=189&page_id=3844
(sorry εάν έχουν ξαναδημοσιευθεί)
-
Αν το έχεις συνέχεια σαν προσθιοκίνητο στην πόλη (όπου η αεροδυναμική δεν παίζει ρόλο) θα καίει όσο και τα άλλα 1600...
-
Συνεπώς πλούσια έκδοση terios 23.770€ με το κλειδί στο χέρι και από την άλλη πλευρά πλούσια έκδοση sx4 19.800€ με το κλειδί στο χέρι. Δηλαδή διαφορά 3.970€. Δεν είναι και λίγα. Το terios επιπλέον έχει μπλοκέ, ενώ το sx4 επιπλέον 2 αερόσακκους (6 συνολικά).
Επειδή δεν κινούμαι εκτός δρόμου παρά μόνο ανεβαίνω κάθε Σάββατο το χειμώνα στα χιονοδρομικά λόγω ενασχόλησής μου με ski, καθημερινά δε στην πόλη κινούμαι με scooter, τείνω προς το sx4 λόγω χρημάτων. Το μόνο που λίγο μ'ανησυχεί είναι η Ούγγρικη κατασκευή του.Λέτε αυτά που θα γλιτώσω με την αγορά να τα δώσω στα συνεργεία?
Φιλικά, KonstantinosV -
..
Daihatsu Terios ή Suzuki SX4/ FIAT Sedici