-
Απο βδομαδα θα παραγγειλω το καινουριο μου αμαξι. Εχω καταληξει αλλα για να μου φυγουν οι οποιες αμφιβολιες θελω τη γνωμη σας...
-
Απο βδομαδα θα παραγγειλω το καινουριο μου αμαξι. Εχω καταληξει αλλα για να μου φυγουν οι οποιες αμφιβολιες θελω τη γνωμη σας...
-
-
Σε τι τομείς δίνεις προτεραιότητα;
-
Colt.-
-
Skoda.-
(για να τον μπερδέψουμε τελείως τον άνθρωπο)
Πέρα απ'την πλάκα, ο Opterios έχει δίκιο. Αν θες πες μας τι ζητάς από το καινούργιο σου αυτοκίνητο και θα ακούσες πολλές χρήσιμες γνώμες
-
Χωρίς να ξέρω τις προτεραιότητες, θα σε έσπρωχνα προς το Colt. Πιο καινούριο και το δείχνει.
-
ιδιως αν το παρεις απο τον edit [Krusenstern]!!!!
-
-
Aυτο το swift σπορτ ποτε ερχεται?
-
αυτο που θελω εινα ενα μικρο αμαξι με λιγο ζωηρο κινητηρα το πολυ 16000 euro. το προηγουμενο που ειχα ηταν ενα astra του 95 που ηταν αρκετα μεγαλο για τις αναγκες μου... δηλαδη χωροι δεν με ενδιαφερουν τοσο... εχετε να προτυνετε κατι αλλα απο τα τρια που σκεφτομαι???
-
οποιο σου κανει κλικ φιλε στο ματι και στην καρδια.οτι και να πουμε εδω εσυ 8α το οδηγας και εσενα πρεπει να αρεσει.
-
αυτο που θελω εινα ενα μικρο αμαξι με λιγο ζωηρο κινητηρα το πολυ 16000 euro. το προηγουμενο που ειχα ηταν ενα astra του 95 που ηταν αρκετα μεγαλο για τις αναγκες μου... δηλαδη χωροι δεν με ενδιαφερουν τοσο... εχετε να προτυνετε κατι αλλα απο τα τρια που σκεφτομαι???
-
To θέμα μεταφέρθηκε στους 'κατασκευαστές και μοντέλα' [mod]
-
Εννοείται Colt...
-
γιατι εννοειται??
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To θέμα μεταφέρθηκε στους 'κατασκευαστές και μοντέλα' [mod]Έχει ένα παραπάνω γράμμα ή ένα λιγότερο;;;
[mod - cmarin]
-
-
λοιπον με 4000 euro προκαταβομη και 48 μηνες αποπληρωμη εχουμε δοση..
polo :267,40 (επιτοκιο 7%)
fabia: 259(ατοκα)
colt:246.60(επιτοκιο 9%) -
edit [Krusenstern] τα χαρίζει τα αμάξια δεν τα πουλάει, μόνο τα πατάκια και τον συναγερμό πληρώνεις. Με την μια δόση του Colt αγοράζεις όλο το Colt
polo fabia colt