-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
δε λέει ψέματα, αλλά κακώς κατηγορεί την ομάδα. Ο Μάσα έκανε οδηγικό λάθος και καθυστέρησε στα πιτς (για έλεγχο) και γι'αυτό ο ΜΣ βγήκε μπροστά, επίσης αν δεις στο ξεκίνημα, ο Μάσα ήταν μπροστά από τον ΜΣ (και παρόλο που ο ΜΣ ήταν ταχύτερος δε διαμαρτυρήθηκε) και κατάφερε σε κάποιο γύρο να αφήσει μια μικρή απόσταση και να πάρει τη 1η θέση από τον Μάσα! Αν ο Μάσα δε μπορούσε να το κάνει αυτό (να αφήσει δηλ. μικρή απόσταση), τότε καλά λέμε ότι είναι ένας 2ος Μπαρικέλο
Αν σου ειναι ευκολο κανε μου quote το κομματι που κατηγορησε την ομαδα.
Επισης κινηση μπορει να σου τυχει χωρις να το περιμενεις και αποσταση να αφησεις (πχ νομιζω ο ms ειχε πεσει σε Aguri νωριτερα)
όπως και είπα και στην αρχή το διάβασα σε άλλο forum και τώρα διαβάζοντας τα λόγια του, σίγουρα δε κατηγορεί την ομάδα, οπότε ΟΚ, ωστόσο το 'κάνει σα το Μπαρικέλο' για μένα ισχύει αφού πάντα θα κατηγορεί κάποιον άλλον για τη δική του ανικανότητα.... δεν τον είδα να λέει κάτι για τα 'λαθάκια' του κατά τη διάρκεια του qual (μέτρησα 2)
-
φθηνά τη γλύτωσαν τα ΙΧ εκεί πίσω -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
για πείτε ρε παιδιά τι έκαναν οι McLaren..
Mια φορά βρήκα χρόνο φέτος και είπα να δώ τα νέα δοκιμαστικά αλλα μου το χαλάσανε Χαλάλι όμως της καλής παρέαςΕγω ειπα να κατσουμε στην καφετερια με την τηλεοραση, μου θέλατε ήλιο! Φάτε τα!
Έπρεπε να καταλάβω οτι ήσουν εσύ, οι μόνοι βαρεμένοι που ήθελαν να δούν F1
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Briatore: ''Ferrari will stop 8 to 10 laps earlier than we will. They're on a three stopper.''Καλα αν το ειπε οντως αυτο ειναι πολυ μλκς. Δεν λεγονται αυτα στον αερα διοτι αν δεν γινει οπως τα λεει θα γινει ρεζιλι δλδ οπως ο Ντενις
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αυτά (για να μην είμαστε και υπερβολικοί στις αποθεώσεις και τα θαψίματα)....αλλά που το ίδιο ισχύει και όσον αφορά στον αγαπημένο μας οδηγό (με την πλούσια κόμη και τα κλήματα) βεβαίως βεβαίως, που αποθεώνεται σε κάθε ευκαιρία ανάλογα
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Αυτά (για να μην είμαστε και υπερβολικοί στις αποθεώσεις και τα θαψίματα).
...αλλά που το ίδιο ισχύει και όσον αφορά στον αγαπημένο μας οδηγό (με την πλούσια κόμη και τα κλήματα) βεβαίως βεβαίως, που αποθεώνεται σε κάθε ευκαιρία ανάλογα
Ονοματα δεν λέμε, οικογενειες δεν θίγουμε!
-
Υστερα απο τις σημερινες κατατακτηριες δεν ξερω πραγματικα τι μπορω να περιμενω απο τον αυριανο αγωνα...
Να πω την πικρη μου αληθεια δεν ηθελα σε αυτη την πιστα να σπασει αυτο το ρεκορ ο Schumi,αλλα μπραβο του για το ηθος που για μια ακομη φορα επεδειξε...
Ο Montoya αν και με καθολου προπονηση απο το FP3,λογω προβληματος στην πιεση καυσιμου,παλι καταφερε να βρεθει μπροστα απο τον Κimi,αν και ο Φινλανδος πιστευω δεν επιασε και αυτος την αποδοση που θα ηθελε,παντως 7η και 8η θεση ειναι μια καλη βαση για τον αυριανο αγωνα,εφ'οσον βεβαια καταφερουν να αποφυγουν δυσσαρεστες εκπληξεις στον 1ο γυρο... -
καταρχας μπραβο στον σουμαχερ για το σπασιμο του ρεκορ των pole position του ενος και μοναδικου Θεου...καλη προσπαθεια απο τη φερραρι να χει πρωτη και τεταρτη θεση στην ιμολα, νομιζω οτι θα πρεπει να βαλουν τα δυνατα τους αυριο για να παρουν τη νικη...ασχημο αποτελεσμα μεσα στην ιμολα δεν θα ειναι καλο για τη φερραρι σε αυτο το σημειο...
μπραβο στη χοντα για την επιδοση της, με δυο πιλοτους στη 2η και 3η θεση ποιος δε θα ταν ευχαριστημενος...αν και εχω την εντυπωση οτι για να φτασει ο ρουμπενς στη 3η θεση κατι εχει παει διαφορετικα απ'οτι το περιμεναμε και η απαντηση ειναι πιο κατω στο grid...η ρενω δε μπορω να πω οτι βαλαμε φωτια στο δρομο, μετρια πραγματα και ειδικα τη θεση του φιζικο εγω τη θεωρω ασχημη....για να μιλαει ομως ο φλαβιο ετσι και τα λεγομενα των υπευθυνων ειναι τετοια που νομιζω οτι κατι εχουμε στη φαρετρα μας για αυριο....
και η μακλαρεν φαινεται οτι κατι υπολογιζει για αυριο και δε μπορω να πω κατι επιπλεον...
σημασια εχει οτι και αν πανε στραβα τα πραγματα για εμας, νομιζω οτι η φερραρι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μας αντικαταστησει αυριο στο ποντιουμ...οποτε no harm done!
-
Χθές έδειξε 21000rpm στο μοτέρ της μερτσέντας!
Μέχρι κι ο Πουρναράκης απόρησε! Λέτε να ήταν λάθος ένδειξη;
Επίσης, χθες έδειξε πλάνα απο incar, όχι όμως από το αεραγωγό, αλλά από τη θέση του οδηγού (κάτι δοκιμές της Renault νομίζω). Μάλλον με κάμερα στο κράνος! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πλάνο! Έπαθα πλάκα! Μου θύμισε και το game F1C!! Κακή οπτική γωνία μαζί με το κράνος... έλεος. Είναι θέμα συνήθειας μάλλον!
Άραγε, όλα τα μονοθέσια έχουν κάμερες; Τις έχουν στα ίδια σημεία;
Κανονικά πρέπει να έχουν, αν γίνει κάτι, να ξέρουμε τι έγινε, όχι όπως με τον Senna! -
Oντως χθες ειδαμε το πρωτο μοτερ που ''τελικιασε'' κοντα στις 21000 στροφες,δεν χορταινω να ακουω αυτο τον ηχο στο video απο χθες...
Τωρα οσον αφορα τις καμερες,ολα τα μονοθεισια διαθετουν τουλαχιστον πανω απο το airbox καμερα και απο'κει και περα ειναι στην κριση του σκηνοθετη της εκαστοτε πιστας να δειχνει incar απο οποιο μονοθεσιο θελει...
-
Ελα αγόρι μου κράτα λίγους γύρους ακόμη
-
ΠΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Τι έγινε; Ο Σουμι γέρασε; Τι έγινε;
Αυτό που φαίνεται πάντως είναι πως τον Αλόνσο πρέπει να τον πούμε Αλόνσερ.
Είναι ίδιος. Αν δεν καταστραφει στην ΜακΛάρεν του χρόνου θα πάρει 500 πρωταθλήματα και τούτος. Είναι αποτελεσματικός, δεν κάνει ποτέ λάθος, είναι γρήγορος. Όλοι οι άλλοι πέρα απο αυτούς τους 2 μπορεί να έχουν πολλά καλά στοιχεία και καλύτερα δηλαδή επιμέρους αλλα το πακέτο τους το συνολικό υστερεί.
-
Που είστε ρε όλοι; Ακόμη αρνί τρώτε;
-
Όλε ! ! !
Schumi wins !! !
-
Γκουπ...!!!
Αυτό ήταν το ρέψιμο από το πολύ φαϊ!!!!
Ο Σουμάχερ έδειξε πάλι τι αξίζει...Ο αχώνευτος πήρε ένα μάθημα από τον δάσκαλο για να μη νομίζει ότι όλα είναι ρόδινα...του χρόνου στη μακλάρεν θα επιβεβαιώσει το ότι είναι ένας μετριότατος οδηγός,πολύ κωλόφαρδος,που απλά έτυχε να είναι στη σωστή ομάδα την σωστή στιγμή (περίοδο)...Αυτά και καλή μας χώνεψη...
-
Ο 'ξεγραμμένος' μίλησε!
Κατάφερε και ο Μάσσα να τερματίσει σε καλή θέση!
Πάντως, να πω την αλήθεια έχουμε δουλειά ακόμα για να είμαστε πραγματικά ταχύτεροι από τον παλιο-Αλόνσο...
Εκείνος ο εκνευριστικός ρενουδάκιας με τις ζαχαρίτσες που είναι;
Να μη μιλήσουμε και για τους/τις οπαδούς του Κίμι...
-
Κερδίσαμε !!!!!!!!!!!! (επιτέλους .....)
Μεγαλειώδης η εμφάνιση του Σουμάχερ που έδειξε στον Αλόνσο , τι θα πει εμπειρία , αλλά και κλάση , οχι οτι ο Αλόνσο δεν έχει ....
Μέχρι το πρώτο πιτ-στοπ η κατάσταση θύμισε 2004 ή 2002 , πάντως εξαιρετικός και ο Ρος , με την στρατηγική του !!!!!!!!Η ανάσταση της φεράρι ήρθε μαζί με την ανάσταση του Χριστού για τους Ορθόδοξους !!!!!
-
Εμ,επρεπε να χαρειτε και'σεις...ειχατε να δειτε καθαρη νικη απο την Suzuka το 2004...!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Μεγαλειώδης η εμφάνιση του Σουμάχερ που έδειξε στον Αλόνσο , τι θα πει εμπειρία , αλλά και κλάση
Μου φαινεται ξεχασες γρηγορα την περσινη Imola...
Επίσημο thread:GP IMOLA