-
Παίδες΄δεν πάει έτσι...
κ. Σπύρου, αυτή η δήλωση, αυτό το σχόλιο, αυτή η ανακοίνωση δεν έχει θέση στο φόρουμ των 4Τροχών τουλάχιστον όσο έχω την ευθύνη έκδοσης του περιοδικού και της λειτουργίας του ραλι τζι αρ και του φόρουμ.παρακαλώ να αποσύρετε άμεσα αυτήν την ανακοίνωση-σχόλιο διαφορετικά θα την αφαιρέσουμε και ας χαρακτηριστώ τραμπούκος.
(Μαθιέ, SOS)θα θυμόμαστε όλοι και για πάντα το παλικάρι που χάσαμε το Χρήστο, ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στον καταπληκτικό κ. Δούρο πατέρα και σε όλο τον αγωνιστικό κόσμο στον Πύργο και στην Ολυμπία και παντού!
Γμτ, όλο και λιγότερο θα πείθουμε τις μανάδες μας πως οι αγώνες είναι ακίνδυνοι.
Στρατισινο
ΥΓ... Ο ΣΟΑΑ όποιος και αν τον διοικεί είναι όλων μας και όποιος τον προσβάλλει βάζει απέναντι του όλους μας. Και ειδικά όταν πιεζόμααστε είμαστε ένα. Μιά μπουνιά που έχει και δύναμη!
-
Ο χρήστης spirou έγραψε:
Μετά τον αδόκητο χαμό του μέλους της ΑΟΛΑΠ, Χρήστου Θεόδωρου Δούρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΟΛΑΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι, συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με κάθε τρόπο. Θα ήθελε όμως ακόμα να καταγγείλει στην κοινή γνώμη, και κυρίως σε όσους ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα, την ανυπαρξία του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου. Ο ΣΟΑΑ από τη στιγμή που συνέβη το τραγικό συμβάν έως σήμερα, δεν έχει δείξει την παραμικρή εκδήλωση συμπαράστασης, ως όφειλε από το χαρακτήρα της ύπαρξής του. Ο ΣΟΑΑ, που ποτέ δεν βρήκε ψεγάδι στις αγωνιστικές διοργανώσεις της ΑΟΛΑΠ, δεν στάθηκε δίπλα μας και δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου Θεόδωρου Δούρου. Οι κύριοι του ΣΟΑΑ, δεν σήκωσαν καν το τηλέφωνο, έστω και με αυτό τον απλό τρόπο, να εκφράσουν τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή του για το γεγονός αυτό. Δεν έστειλαν, ένα τηλεγράφημα, ένα στεφάνι, ούτε παραβρέθηκαν στην κηδεία του μέλους μας και μέλους του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προς τιμήν τους, η ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ, καθώς και πολλές άλλες ελληνικές λέσχες και αγωνιζόμενοι έδειξαν ποικιλοτρόπως την συμπαράστασή τους και ειλικρινά συγκίνησαν, τόσο την οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και τα μέλη της ΑΟΛΑΠ, με τις πράξεις τους. Λυπούμαστε που ερχόμαστε σε αυτή τη θέση, τη συγκεκριμένη στιγμή και που γινόμαστε δυσάρεστοι σε πολλούς. Όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν και δεν πρέπει να μένουν κρυφά. Ιδιαίτερα, όταν όλοι εμείς έχουμε ένα κοινό σκοπό, να βελτιώσουμε το επίπεδο των ελληνικών αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θεωρούμε αυτή τη στάση, απρέπεια προς το πρόσωπο του αδικοχαμένου μέλους μας.(Δελτίο Τύπου ΑΟΛΑΠ)
Δεν γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις, αλλά το πραγματικά ζητούμενο κύριοι της νεοιστορικής ΑΟΛΑΠ είναι ποιά τελικά στάση είναι απρέπεια. Δηλαδή αυτό που αναφέρετε στο Δ.Τ. ή αυτή καθευατή η κίνηση να βγεί τέτοιο Δ.Τ. που αντί να προσεγγίσει το ζήτημα ρίχνει τη μπάλλα στην εξέδρα; Και την ρίχνει στην εξέδρα γιά ποιό λόγο;
Αυτό διαβαθμίζετε ως πρώτο ζήτημα μετό το θλιβερό γεγονός και σε αντιδιαστολή εκθειάζετε την στάση όσων ενδεχομένως ευθύνονται, περισσότερο ή λιγότερο αλλά ευθύνονται γιά όλα αυτά τα ατυχήματα που γίνονται τελευταία;
Αν όντως τα πράγματα είναι έτσι, αυτό βρέθηκε πρώτο να κεντρίσει την οργή σας ώστε να συγκαλέσετε τόσο γρήγορα Δ.Σ. και να βγάλετε Δ.Τ., ασχοληθήκατε δηλαδή με το ποιός έστειλε στεφάνι και ποιός όχι και τίποτε άλλο δεν σας ενόχλησε; Σαν γεγονός σας είναι αδιάφορο; Δεν έχει την αιτία που το προκάλεσε, δεν έχει τίποτε άλλο περισσότερο ενδιαφέρον να αποδώσετε στη μνήμη του νεκρού;
Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω τι έκανε ή τι δεν έκανε και γιά ποιό λόγο ο ΣΟΑΑ, αλλά διαβάζοντας το Δ.Τ. έχω πολλά ερωτηματικά που με βάζουν σε σκέψεις.
Ο βασικός άξονας όλων των σκέψεων είναι ότι το σενάριο καλά κρατεί και εμείς όχι μόνο παίζουμε δωρεάν στο θεατράκι σας, αλλά έχουμε και θύματα επί σκηνής.
Αλλά αυτό κύριοι της ΑΟΛΑΠ θα συζητηθεί σε άλλη στιγμή και όταν όλοι μας θα έχουμε απελευθερωθεί από την οργή γιά την τελευταία απώλεια του συναθλητή μας όπως επίσης και από την στεναχώρια μας γιά κάθε ατύχημα (έχουμε και εδώ Μακεδονία-Θράκη αρκετά γιά τα οποία κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί). Τότε θα μου άρεσε να σας δω και πάλι να διατυπώνετε την αποψή σας και να πέρνετε θέση σε κάποια ζητήματα θεσμικά, τόσο εσείς όσο και οι άλλες λέσχες.
Μάλλον βιαστήκατε να κτυπήσετε τον τελευταίο στόχο. Προηγούνται άλλοι, μεταξύ των οποίων και εσείς οι ίδιοι.
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri
Δεν γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις, αλλά το πραγματικά ζητούμενο κύριοι της νεοιστορικής ΑΟΛΑΠ είναι ποιά τελικά στάση είναι απρέπεια. Δηλαδή αυτό που αναφέρετε στο Δ.Τ. ή αυτή καθευατή η κίνηση να βγεί τέτοιο Δ.Τ. που αντί να προσεγγίσει το ζήτημα ρίχνει τη μπάλλα στην εξέδρα; Και την ρίχνει στην εξέδρα γιά ποιό λόγο;
Αυτό διαβαθμίζετε ως πρώτο ζήτημα μετό το θλιβερό γεγονός και σε αντιδιαστολή εκθειάζετε την στάση όσων ενδεχομένως ευθύνονται, περισσότερο ή λιγότερο αλλά ευθύνονται γιά όλα αυτά τα ατυχήματα που γίνονται τελευταία;
Αν όντως τα πράγματα είναι έτσι, αυτό βρέθηκε πρώτο να κεντρίσει την οργή σας ώστε να συγκαλέσετε τόσο γρήγορα Δ.Σ. και να βγάλετε Δ.Τ., ασχοληθήκατε δηλαδή με το ποιός έστειλε στεφάνι και ποιός όχι και τίποτε άλλο δεν σας ενόχλησε; Σαν γεγονός σας είναι αδιάφορο; Δεν έχει την αιτία που το προκάλεσε, δεν έχει τίποτε άλλο περισσότερο ενδιαφέρον να αποδώσετε στη μνήμη του νεκρού;
Επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω τι έκανε ή τι δεν έκανε και γιά ποιό λόγο ο ΣΟΑΑ, αλλά διαβάζοντας το Δ.Τ. έχω πολλά ερωτηματικά που με βάζουν σε σκέψεις.
Ο βασικός άξονας όλων των σκέψεων είναι ότι το σενάριο καλά κρατεί και εμείς όχι μόνο παίζουμε δωρεάν στο θεατράκι σας, αλλά έχουμε και θύματα επί σκηνής.
Αλλά αυτό κύριοι της ΑΟΛΑΠ θα συζητηθεί σε άλλη στιγμή και όταν όλοι μας θα έχουμε απελευθερωθεί από την οργή γιά την τελευταία απώλεια του συναθλητή μας όπως επίσης και από την στεναχώρια μας γιά κάθε ατύχημα (έχουμε και εδώ Μακεδονία-Θράκη αρκετά γιά τα οποία κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί). Τότε θα μου άρεσε να σας δω και πάλι να διατυπώνετε την αποψή σας και να πέρνετε θέση σε κάποια ζητήματα θεσμικά, τόσο εσείς όσο και οι άλλες λέσχες.
Μάλλον βιαστήκατε να κτυπήσετε τον τελευταίο στόχο. [b έγραψε:
Προηγούνται άλλοι, μεταξύ των οποίων και εσείς οι ίδιοι. [/b:11t2co11]
kri.kri
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ? ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΣΑΛΙΟΥ ? ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ?
Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠ' ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΧΩΡΤΑΣΑΝ , ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ?
-
Εντυπωσιακό.
Όλα τελείωσαν με ένα δελτίο τύπου.
Ούτε γάτα ούτε ζημιά και ήδη είμαστε ένας λιγότεροι.
Να χαρούμε τη λεβεντιά μας, να χαρούμε τους λεβέντες μας που δεν μπήκαν στον κόπο να μας ενημερώσουν επίσημα τι αρκιβώς έγινε.
Δυστυχώς εμείς ταϊζουμε τα θηρία.
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
..........
Όλα τελείωσαν με ένα δελτίο τύπου.
kri.kri
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ??
-
Μετά τον αδόκητο χαμό του μέλους της ΑΟΛΑΠ, Χρήστου Θεόδωρου Δούρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΟΛΑΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι, συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, με κάθε τρόπο. Θα ήθελε όμως ακόμα να καταγγείλει στην κοινή γνώμη, και κυρίως σε όσους ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα, την ανυπαρξία του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου. Ο ΣΟΑΑ από τη στιγμή που συνέβη το τραγικό συμβάν έως σήμερα, δεν έχει δείξει την παραμικρή εκδήλωση συμπαράστασης, ως όφειλε από το χαρακτήρα της ύπαρξής του. Ο ΣΟΑΑ, που ποτέ δεν βρήκε ψεγάδι στις αγωνιστικές διοργανώσεις της ΑΟΛΑΠ, δεν στάθηκε δίπλα μας και δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου Θεόδωρου Δούρου. Οι κύριοι του ΣΟΑΑ, δεν σήκωσαν καν το τηλέφωνο, έστω και με αυτό τον απλό τρόπο, να εκφράσουν τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή του για το γεγονός αυτό. Δεν έστειλαν, ένα τηλεγράφημα, ένα στεφάνι, ούτε παραβρέθηκαν στην κηδεία του μέλους μας και μέλους του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προς τιμήν τους, η ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ, καθώς και πολλές άλλες ελληνικές λέσχες και αγωνιζόμενοι έδειξαν ποικιλοτρόπως την συμπαράστασή τους και ειλικρινά συγκίνησαν, τόσο την οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και τα μέλη της ΑΟΛΑΠ, με τις πράξεις τους. Λυπούμαστε που ερχόμαστε σε αυτή τη θέση, τη συγκεκριμένη στιγμή και που γινόμαστε δυσάρεστοι σε πολλούς. Όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν και δεν πρέπει να μένουν κρυφά. Ιδιαίτερα, όταν όλοι εμείς έχουμε ένα κοινό σκοπό, να βελτιώσουμε το επίπεδο των ελληνικών αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θεωρούμε αυτή τη στάση, απρέπεια προς το πρόσωπο του αδικοχαμένου μέλους μας.
(Δελτίο Τύπου ΑΟΛΑΠ)
Μάλλον βιαστήκατε να κτυπήσετε τον τελευταίο στόχο. Προηγούνται άλλοι, μεταξύ των οποίων και εσείς οι ίδιοι.
kri.kri
Βγάζεις αβίαστα μερικά συμπεράσματα. Πολύ έυκολα κάνεις κριτική για δελτία τύπου αλλά άμα βρείς εσύ τους υπεύθυνους για το ατύχημα να μας τους πεις να ξέρουμε και μεις.
-
go7887
ΤΙ ΝΕΑ ΦΙΛΕ ?
ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ?
-
Ο χρήστης go7887 έγραψε:
Βγάζεις αβίαστα μερικά συμπεράσματα. Πολύ έυκολα κάνεις κριτική για δελτία τύπου αλλά άμα βρείς εσύ τους υπεύθυνους για το ατύχημα να μας τους πεις να ξέρουμε και μεις.
Μάλλον δεν κατάφερα να σου περάσω τον προβληματισμό μου ή εσύ δεν θέλεις να τον αντιληφθείς.
Το συμπέρασμά μου δεν είναι επί της ουσίας του ατυχήματος, γιά το οποίο επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στην στάση που καταδεικνύει το Δελτίο Τύπου της λέσχης στην αντιμετώπιση του θλιβερού ατυχήματος.
Όμως έτσι όπως το θέτεις μπορεί 'υπεύθυνοι' γιά το ατύχημα να μην υπάρχουν. Συμπεριφορές και στάσεις υπευθύνων του χώρου που αργά ή γρήγορα έχουν ως επακόλουθο τα ατυχήματα υπάρχουν. Όταν αντιμετωπίσουμε αυτές θα μειώσουμε τις πιθανότητες γιά κάποιο ατύχημα ή θα αυξήσουμε τις πιθανότητες γιά αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ατυχήματος.
Αυτή η δουλειά δεν είναι ούτε του οδηγού ούτε του συνοδηγού, αλλά αυτών που διοικούν και αυτών που διοργανώνουν αγώνες. Εμείς πληρώνουμε και θέλουμε να μας παρέχονται κάποιες υπηρεσίες και κάποια διασφάλιση ότι τηρούνται οι κανονισμοί.
Η υπερβολή του πληρώματος είναι οδηγικό λάθος, η αμέλεια της οργάνωσης είναι έγκλημα, αφού σε κάθε περίπτωση είναι συμπεριφορά άλλου τις συνέπειες της οποίας πληρώνει τρίτος, το πλήρωμα., ο θεατής, ο κριτής κ.λ.π..
Αν κατάλαβες λοιπόν ή αν θέλεις να καταλάβεις, μπορεί υπεύθυνος άμεσα να αποδειχθεί κάποτε ότι δεν υπάρχει, υπεύθυνος όμως γιά όλα όσα ατυχώς συμβαίνουν υπάρχει και είναι σε γενικές γραμμές οι παραπάνω, Διοίκηση και Οργάνωση.Αυτή είναι η άποψή μου και δεν είναι υποχρεωτική γιά κανέναν. Αν αυτοί δεν κάνουν σωστά τι δουλειά τους τότε γιά ποιό λόγο πληρώνω και μάλιστα ακριβά;
Και αν μου πεις ότι η οργάνωση δεν βγαίνει, τότε θα της προτείνω να τα παρατήσει. Τα ποράγματα όμως άλλα δείχνουν. Σε μιά δουλειά που οικονομικά δεν βγαίνει δεν σπρώχνονται στην πόρτα ποιός θα προλάβει να μπεί. Και οι τελευταίες εξελήξεις δείχνουν ότι υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον, αρκεί να αναλογισθεί κάποιος ότι υπάρχουν διαργανωτές οι οποίοι ασχολούνται με το άθλημα ως κύριο επάγγελμα και άλλοι διοικούντες που αποφάσισαν να στήσουν εταιρείες γιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Δεν νομίζω ότι γράφω κάτι πρωτότυπο. Γράφω αυτό που όλος ο κόσμος συζητάει και καταλαβαίνει.
Δεν βιάστηκα φίλτατε. Βαρέθηκα. Και sk;eftomai μήπως αύριο έρθει η σειρά μου (δεν είναι φόβος). Η σειρά της ΕΛΠΑ και των Λεσχών δεν θά έρθει όμως ποτέ. Αυτή είναι μιά μεγάλη διαφορά.
kri.kri
-
Η 'νεοιστορική' ΑΟΛΑΠ εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση για το δελτίο Τύπου του ΔΣ του ΣΟΑΑ. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα δημοσιευθεί στο site και δε 'κοπεί' αντιδεοντολογικά. Γιατί όσοι δεν έχουν υπόψιν τους το Φορουμ, δεν μπορούν να ξέρουν γιατί απάντησε το ΔΣ του ΣΟΑΑ στην ΑΟΛΑΠ.
Υ.Γ. KriKri λυπάμαι που αποκαλείς μια λέσχη που ιδρύθηκε το 1973 'νεοιστορική'. Κατανοητός ο γενικός προβληματισμός σου, αλλά μάλλον γνωρίζεις τη μια πλευρά του νομίσματος...
Η επιστολή του Γιάννη Καραντάνα της ΑΛΑΜΑΠ που δημοσιεύτηκε, περιέχει πολλές αλήθειες για το χώρο...
-
kri.kri, ποιά ακριβώς 'εγκληματική' αμέλεια της οργάνωσης οδήγησε στο δυστύχημα ?
Γιατί εδώ βρήκαμε, απ΄ ό,τι φαίνεται, τα εξιλαστήρια θύματα...
-
edit [kouk]
Οπως γράφτηκε ήδη, η διεύθυνση του Φόρουμ δεν επιτρέπει την δημοσίευση τέτοιου είδους Δελτίων Τύπου στο 4ΤΦ.
-
Ο χρήστης spirou έγραψε:
ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ.
ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ. ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
ΠΛΗΡΩΜΑ Νο 42 ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΠΛΗΡΩΜΑ Νο 11 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΤΡΕΞΑ. -
spirou
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ .
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ????[/b]
-
K ΣΠΥΡΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗ 20000 Ε ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ,
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ.... ΕΚΟΒΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΑΣ
-
'Το παρμπρίζ αλλάχθηκε ύστερα από ράγισμα, το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Μαρτίου, πριν τον μοιραίο αγώνα.'
ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΜΗ ΛΑΜΙΕΙΤΕΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΜΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΚΙ Η ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΝΙΑΞΕΙ ΣΤΑ **ΚΛΑΡΙΑ **ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ?
-
[quote='spirou']
Υ.Γ. KriKri λυπάμαι που αποκαλείς μια λέσχη που ιδρύθηκε το 1973 'νεοιστορική'. Κατανοητός ο γενικός προβληματισμός σου, αλλά μάλλον γνωρίζεις τη μια πλευρά του νομίσματος...Μπορεί να ιδρύθηκε το 1973 αλλά η 'ιστορία' της ε΄'ιναι πολύ νέα. Αυτό χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι άλλω γιά τους φίλους αγωνιζόμενους του νομού Ηλείας. Η παρουσία της Λέσχης στο προσκήνιο των προκηρύξεων ήταν κατακόρυφη τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα πεί μάναντζερ.
kri.kri
-
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και όχι 7 Μαρτίου όπως γράφτηκε από λάθος....
Ζητώ συγνώμη για το λάθος....
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
spirouΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΤΡΕΞΕ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ .
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ????[/b]
ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΤΙ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
-
Μάλλον δεν κατάφερα να σου περάσω τον προβληματισμό μου ή εσύ δεν θέλεις να τον αντιληφθείς.
Το συμπέρασμά μου δεν είναι επί της ουσίας του ατυχήματος, γιά το οποίο επαναλαμβάνω ότι δεν γνωρίζω κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στην στάση που καταδεικνύει το Δελτίο Τύπου της λέσχης στην αντιμετώπιση του θλιβερού ατυχήματος.
Όμως έτσι όπως το θέτεις μπορεί 'υπεύθυνοι' γιά το ατύχημα να μην υπάρχουν. Συμπεριφορές και στάσεις υπευθύνων του χώρου που αργά ή γρήγορα έχουν ως επακόλουθο τα ατυχήματα υπάρχουν. Όταν αντιμετωπίσουμε αυτές θα μειώσουμε τις πιθανότητες γιά κάποιο ατύχημα ή θα αυξήσουμε τις πιθανότητες γιά αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ατυχήματος.
Αυτή η δουλειά δεν είναι ούτε του οδηγού ούτε του συνοδηγού, αλλά αυτών που διοικούν και αυτών που διοργανώνουν αγώνες. Εμείς πληρώνουμε και θέλουμε να μας παρέχονται κάποιες υπηρεσίες και κάποια διασφάλιση ότι τηρούνται οι κανονισμοί.
Η υπερβολή του πληρώματος είναι οδηγικό λάθος, η αμέλεια της οργάνωσης είναι έγκλημα, αφού σε κάθε περίπτωση είναι συμπεριφορά άλλου τις συνέπειες της οποίας πληρώνει τρίτος, το πλήρωμα., ο θεατής, ο κριτής κ.λ.π..
Αν κατάλαβες λοιπόν ή αν θέλεις να καταλάβεις, μπορεί υπεύθυνος άμεσα να αποδειχθεί κάποτε ότι δεν υπάρχει, υπεύθυνος όμως γιά όλα όσα ατυχώς συμβαίνουν υπάρχει και είναι σε γενικές γραμμές οι παραπάνω, Διοίκηση και Οργάνωση.Αυτή είναι η άποψή μου και δεν είναι υποχρεωτική γιά κανέναν. Αν αυτοί δεν κάνουν σωστά τι δουλειά τους τότε γιά ποιό λόγο πληρώνω και μάλιστα ακριβά;
Και αν μου πεις ότι η οργάνωση δεν βγαίνει, τότε θα της προτείνω να τα παρατήσει. Τα ποράγματα όμως άλλα δείχνουν. Σε μιά δουλειά που οικονομικά δεν βγαίνει δεν σπρώχνονται στην πόρτα ποιός θα προλάβει να μπεί. Και οι τελευταίες εξελήξεις δείχνουν ότι υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον, αρκεί να αναλογισθεί κάποιος ότι υπάρχουν διαργανωτές οι οποίοι ασχολούνται με το άθλημα ως κύριο επάγγελμα και άλλοι διοικούντες που αποφάσισαν να στήσουν εταιρείες γιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Δεν νομίζω ότι γράφω κάτι πρωτότυπο. Γράφω αυτό που όλος ο κόσμος συζητάει και καταλαβαίνει.
Δεν βιάστηκα φίλτατε. Βαρέθηκα. Και sk;eftomai μήπως αύριο έρθει η σειρά μου (δεν είναι φόβος). Η σειρά της ΕΛΠΑ και των Λεσχών δεν θά έρθει όμως ποτέ. Αυτή είναι μιά μεγάλη διαφορά.
kri.kri
Δεν γνωρίζω αν είσαι αγωνιζόμενος αλλά αν ναι τότε σε αγώνες που διοργανώνουν λέσχες με λίγα έως μηδαμηνά μέτρα ασφάλειας να μην συμμετέχεις και να το ανακοινώνεις φωναχτά αυτό, γιατί μόνο έτσι όσοι δεν μπορούν θα φύγουν να κάνουν άλλες δουλειές και όχι αγώνες και όσοι μπορούν θα βελτιωθούν. Ολα τα άλλα είναι φιλολογίες, που σαν λαός μπορεί να μας αρέσουν αλλά δεν οδηγούν πουθενά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
kri.kri, ποιά ακριβώς 'εγκληματική' αμέλεια της οργάνωσης οδήγησε στο δυστύχημα ?Γιατί εδώ βρήκαμε, απ΄ ό,τι φαίνεται, τα εξιλαστήρια θύματα...
Κατ' αρχήν δεν αναφέρω τη λέξη εγκληματική αμέλεια.
Δεύτερον δεν αναφέρομαι ειδικά στο ατύχημα.
Τρίτον καταθέτω μία πάγια γιά μένα αντίληψη ότι εγώ μπορώ να κάνω τον εαυτό μου ό,τι θέλω, άρα ρισκάρω το πέρασμα και αν δεν μου βγεί εγώ την πληρώνω (όταν δεν έχει άλλες απώλειες) και δεν επιβαρύνω κανέναν, ενώ αν ο κριτής δεν σταμάτησε εγκαίρως, όπως ήταν υποχρεωμένος, το αυτοκίνητο που ακολουθούσε και έπεσε πάνω στο τουμπαρισμένο και σκότωσε κάποιον, τότε η παράλειψη του κριτή είχε σαν αποτέλεσμα το δυστύχημα .
( Το παράδειγμα αυτό το πήρα από το σποτάκι που παίζεται στα Γαλλικά κανάλια αυτό τον καιρό προκειμένου να περιορίσουν τα ατυχήματα οι Γάλλοι ενόψει Πάσχα. )Αφήστε λοιπόν τα παράπονα περί θυμάτων. Θύματα είμαστε μόνο εμείς.
Και επειδή από τις παραπάνω παραθέσεις διαπιστώνω ότι υπήρξαν κάποια θέματα που έχουν σχέση με τον χώρο σου, δηλαδή τεχνικοί έλεγχοι κ.λ.π. , αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Αν θα βρείς ότι υπάρχουν ευθύνες είναι ζήτημα που αφορά εσένα. Εγώ δεν θα ακολουθήσω. Γιά μένα υπάρχει ευθύνη του καθενός που ενώ είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο της τήρησης των κανονισμών δεν το κάνει.
kri.kri
ΑΝΤΙΟ.......... ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ