-
Το Audi είναι το πιο βαρύ, για αυτο είναι ετσι έπιπλο.
-
ΕΠΙΠΛΟ δεν ειναι αλλα πιο αργους χρονους σε σχεση με καποια απο της κατηγοριας σιγουρα εχει... αλλα να σου πω την αληθεια αυτο εμενα δεν μου λεει τιποτα... τα 0,3δλ καλυτερο ή τα 0,3δλ χειρωτερο απο καποια αλλα υπαρχουν για να υπάρχουν....... το αυτοκίνητο δειχνει αλλου αν αξιζει η οχι..... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.... (Σωστα το γραψα????)
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Κοίτα και το Focus.πρωτου δεις οτιδηποτε αλλο δες το topic για τα ford....
-
Ο χρήστης GiorgosH έγραψε:
P.S. Ξέχασα να αναφέρα ότι με ενδιαφέρει κ η μετα-πωλητική του αξία γιατί με τον τρέχον προγραμματισμό σε 4-5 χρονάκια με βλέπω να το αλλάζω
με τη renault ψώνισες από σβέρκο.
Παντρευτηκες -
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
ΕΠΙΠΛΟ δεν ειναι αλλα πιο αργους χρονους σε σχεση με καποια απο της κατηγοριας σιγουρα εχει... αλλα να σου πω την αληθεια αυτο εμενα δεν μου λεει τιποτα... τα 0,3δλ καλυτερο ή τα 0,3δλ χειρωτερο απο καποια αλλα υπαρχουν για να υπάρχουν....... το αυτοκίνητο δειχνει αλλου αν αξιζει η οχι..... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.... (Σωστα το γραψα????)Επειδη ο νοων ΔΕΝ νοειτο για πες μας που δειχνει οτι αξιζει το αυτοκινητο?
-
ωραια λοιπον επειδη θέλεις παραπάνω εξηγηση να σου πω... προσωπικά λοιπον πιστέυω το καλο αυτοκινητο φαινεται σε επιδοσεις οταν εχεις μεσα 4ατομα και πριν μια μεγάλη ανηφόρα πχ μήκος 1χλμ φρενάρεις (για να μην έχεις φόρα...) και στην συνέχεια όταν είσαι πάνω στην ανηφόρα δίνεις τα γκάζια σου να δεις αμα το οχημα 'τραβάει'... όσα καταφέρνουν να ξεπερασουν τα 120 ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ τα παραδέχομαι... (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΣΤ)... Τώρα τα 0,5δλ διαφορές στις εκινησεις μ' αφήνουν παντελώς αδιάφορο... στη βορεια Ελλάδα υπάρχει μια τέτοια ανηφόρα μετα τη Βεροια πηγαινοντας για Κοζάνη στην Εγνατία Οδο...
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
ωραια λοιπον επειδη θέλεις παραπάνω εξηγηση να σου πω... προσωπικά λοιπον πιστέυω το καλο αυτοκινητο φαινεται σε επιδοσεις οταν εχεις μεσα 4ατομα και πριν μια μεγάλη ανηφόρα πχ μήκος 1χλμ φρενάρεις (για να μην έχεις φόρα...) και στην συνέχεια όταν είσαι πάνω στην ανηφόρα δίνεις τα γκάζια σου να δεις αμα το οχημα 'τραβάει'... όσα καταφέρνουν να ξεπερασουν τα 120 ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ τα παραδέχομαι... (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΣΤ)... Τώρα τα 0,5δλ διαφορές στις εκινησεις μ' αφήνουν παντελώς αδιάφορο... στη βορεια Ελλάδα υπάρχει μια τέτοια ανηφόρα μετα τη Βεροια πηγαινοντας για Κοζάνη στην Εγνατία Οδο...Φιλε ZeTOv καταρχην χωρις παρεξηγηση πιστευω οτι αυτο που περιγραφεις δεν αποτελει ΑΠΟ ΜΟΝΟ του αποδειξη επιλογης καλου αυτοκινητου. Προσωπικη αποψη.
Κατα τα αλλα στο παραδειγμα σου απαιτειται ΔΥΝΑΤΟΣ κινητηρας και πιστεψε με υπαρχουν δυνατοτεροι κινητηρες στην κατηγορια με καλυτερες επιδοσεις απο τον 1.6 FSI του Α3. Και αυτο φαινεται στις μετρησεις ΟΧΙ ΜΟΝΟ στις εκκινησεις αλλα και στις ρεπριζ οπως αποδεικνεται τα τεστ που κατα καιρους κανουν οι 4Τ.
ΕΙΔΙΚΑ στα λεφτα που κοστιζει το Α3 1.6, ΑΝ ηθελες οπως λες να ανεβαινεις την ανηφορα και να ξεπερνας τα 120, με ενα 1800αρι ή διλιτρο μικρομεσαιο θα το πετυχαινες ΠΟΛΥ πιο ευκολα, για να μην αναφερω το GT! Πραγματικα αν το παραδειγμα που ανεφερες ηταν σημαντικο κριτηριο επιλογης του Α3 1.6 με αφηνεις εκπληκτο...Σεβαστη η αποψη σου ομως.Φιλικα
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
ωραια λοιπον επειδη θέλεις παραπάνω εξηγηση να σου πω... προσωπικά λοιπον πιστέυω το καλο αυτοκινητο φαινεται σε επιδοσεις οταν εχεις μεσα 4ατομα και πριν μια μεγάλη ανηφόρα πχ μήκος 1χλμ φρενάρεις (για να μην έχεις φόρα...) και στην συνέχεια όταν είσαι πάνω στην ανηφόρα δίνεις τα γκάζια σου να δεις αμα το οχημα 'τραβάει'... όσα καταφέρνουν να ξεπερασουν τα 120 ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ τα παραδέχομαι... (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΕΣΤ)... Τώρα τα 0,5δλ διαφορές στις εκινησεις μ' αφήνουν παντελώς αδιάφορο... στη βορεια Ελλάδα υπάρχει μια τέτοια ανηφόρα μετα τη Βεροια πηγαινοντας για Κοζάνη στην Εγνατία Οδο...θες να δεις ένα 'ισό-ευρω' αυτοκίνητο να φτάνει άνετα τα 200 σε ανηφόρα με 4 άτομα και κλιματισμό;
-
για όσους πάνε .... προς τρίπολή ... καλό σημείο είναι και ο δρόμος
κόρινθος ---τρίπολη --- 15klm ανηφόρα με ανοιχτές καμπές ....
max speed --κοντέρ ---
audi 100 1,6 (1977) 110klm/h
corrola 1,4 (2001) 130klm/h
rallye 16v (2000) 170klm -
αποτελεσε κριτηριο αλλα δεν ξέρω γιατι εκπλησεσαι ειναι τοσο παραξενα αυτα που λεω...??? Δεν νομίζω... Αμφιβάλεις μήπως για τη δυναμη του κινητηρα γιατι σε καποιο αλλο topic, δεν θυμαμαι που, εγινε ολοκληρο θεμα και 'επιθεση' στο α3 καθως και το golf φοραει τον ιδιο, αυτοκινητο για το οποιο τα σχολια ειναι πολυ πανω απο το καλα απο καποιους εδω μεσα... (γιατι αραγε??? ) Τεσπα επειδη ειμαστε λιγο off-topic ας το κοψουμε εδω......
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
αποτελεσε κριτηριο αλλα δεν ξέρω γιατι εκπλησεσαι ειναι τοσο παραξενα αυτα που λεω...??? Δεν νομίζω... Αμφιβάλεις μήπως για τη δυναμη του κινητηρα γιατι σε καποιο αλλο topic, δεν θυμαμαι που, εγινε ολοκληρο θεμα και 'επιθεση' στο α3 καθως και το golf φοραει τον ιδιο, αυτοκινητο για το οποιο τα σχολια ειναι πολυ πανω απο το καλα απο καποιους εδω μεσα... (γιατι αραγε??? ) Τεσπα επειδη ειμαστε λιγο off-topic ας το κοψουμε εδω......Σου ειπα και πριν οτι εκπλησσομαι γιατι με τα χρηματα που κανει το Α3 1.6 μπορει καποιος να παρει ενα αυτοκινητο που να τα καταφερνει ΠΟΛΥ καλυτερα στο παραδειγμα-δοκιμασια που ανεφερες. Αμφιβαλλεις για αυτο?
Διαβασε την απαντηση που σου εδωσε ο Ikar πιο πανω, η οποια με καλυπτει και ειναι στο ιδιο πνευμα με αυτο που λεω.
Για τα υπολοιπα περι Golf κλπ αν δεν επιμενεις, καλυτερα να μην επεκταθουμε γιατι θα το μ@μησουμε τελειως το θεμα.
-
Δεν διαφωνω σ' αυτο που λες περι τιμων αλλα συνεχως η συζητηση καταληγει σε λάθος σημειο... οτι η τιμη του audi ειναι τσιμπημενη κλπ κλπ... ενταξει τι να κανουμε???? αλλο ειναι το θέμα... μου λεει ο αλλος οτι το α3 ειναι επιπλο και του απανταω.... για τα 1600αρια...!!!!!! Τι να σου πω δηλ οτι δεν υπαρχει 1800 η διλιτρο που να ειναι καλυτερο σε επιδοσεις???? Θα τρελαθουμε???? και φυσικα υπάρχει και ειναι καλύτερο οχι μονο απο το α3 αλλα απο ολα της κατηγοριας.... τι μου λετε για 'ισο-ευρω' και χαζομαρες (με ολη τη καλη διαθεση....) γιατι δεν υπαρχει ισο-ευρω καλυτερο 1,8 απο την 147 ή ισο-ευρω καλυτερο απο το focus???? Γιατι επικεντρωνεσαι στην τιμη του α3 δεν μπορω να το καταλαβω ακομα..... ΟΝΤΩΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ....
-
Απ' όσο ξέρω για να αγοράσεις αυτοκίνητο -κι όχι μόνο- ευρώ θα δώσεις κι όχι κυβικά
από την τιμή ξεκινάνε όλα κι από το ποσό που διαθέτει ο αγοραστής
-
ΑΚΡΙΒΩΣ! αλλα αυτο που μου λες για ισο-ευρω ισχύει παντού και πάντα θα υπαρχει καποιο αυτοκινητο που για καποιον αλλον ειναι καλυτερο απο ενα που διαλεξες εσυ... αλλα αυτο βλέπω να ισχυει μονο οταν η συζητηση παει στα α3 και οχι στα αλλα αυτοκινητα.... Διαφωνεις μ' αυτο που εγραψα οτι σιγουρα υπαρχουν ισο-ευρω καλυτερα (ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ) 1,8 η διλιτρα για τα περισσοτερα αυτοκινητα της κατηγοριας των 1600????
-
Δεν κοστίζουν τα υπόλοιπα 1600άρια όσο οι δίλιτρες ή οι εκδόσεις των 1.800!! Το Α3 κι η 116 έχουν αυτό το 'προνόμιο'
Για να γράψει κάποιος για 116 και θα δεις τι θα γίνει
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ! αλλα αυτο που μου λες για ισο-ευρω ισχύει παντού και πάντα θα υπαρχει καποιο αυτοκινητο που για καποιον αλλον ειναι καλυτερο απο ενα που διαλεξες εσυ... αλλα αυτο βλέπω να ισχυει μονο οταν η συζητηση παει στα α3 και οχι στα αλλα αυτοκινητα.... Διαφωνεις μ' αυτο που εγραψα οτι σιγουρα υπαρχουν ισο-ευρω καλυτερα (ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ) 1,8 η διλιτρα για τα περισσοτερα αυτοκινητα της κατηγοριας των 1600????Καλημέρα σου φίλε μου ,δεν καταλαβαίνεις ότι δεν οδηγεί πουθενά αυτος ο φαύλος κύκλος των αντιπαραθέσεων .Τα ιδια και τα ιδια λέγονται καθε φορά κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια ,,πήγαινε να χαρείς λίγο τον ωραίο καιρό που έχει σημερα ,κάνε μια βόλτα με το καινούριο αμάξι σου ( το παρέλαβες ??) και ασε τους υπόλοιπους να αγοράσουν ότι αμάξι γουστάρουν απο 1.2 έως 3.2 κυβικά .Ολοι χωράμε αρκεί να προσέχουμε στους δρόμους..
-
την 116 δε θα τη προτεινει κανεις?
παιδια η κουβεντα για το α3 νομιζω οτι εχει εξαντληθει...δε μιλαμε για την 2λιτρη 147 καλυτερα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
την 116 δε θα τη προτεινει κανεις?παιδια η κουβεντα για το α3 νομιζω οτι εχει εξαντληθει...δε μιλαμε για την 2λιτρη 147 καλυτερα?
Λοιπον δεν βγαινει πουθενα. Συμφωνω ας το αφησουμε καλυτερα.
Για πες για την 2λιτρη 147 τι να πουμε? Εχει καλη τιμη παντως. Το μοτερ θα ηθελα να ειναι λιγο πιο δυνατο...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Για πες για την 2λιτρη 147 τι να πουμε? Εχει καλη τιμη παντως. Το μοτερ θα ηθελα να ειναι λιγο πιο δυνατο...Πόσο πιο δυνατό? Στα λεφτά της, είναι καλή αγορά η δίλιτρη πλέον. Το μοτεράκι είναι ψυχωμένο και τραβάει καλά τα κιλά του αυτοκινήτου, από αρκετά χαμηλά (εντάξει, δεν είναι ...Golf GT σε ροπή) και ψηλά μέχρι το θεό. Και ήχος καταπληκτικός: Είναι ο παλιός καλός TS της Alfa Romeo
Το εσωτερικό της είναι ομορφότερο από οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Υστερεί σε χώρους λιγάκι βέβαια.
Στο δρόμο είναι καλή, καλύτερη από όλους τους ανταγωνιστές που μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Υποδεέστερη της 156 πάντως.
Αυτό το facelift να μην είχαν κάνει...
-
Υστερεί και σε παθητική ασφάλεια τουλάχιστον τα pre-facelift μοντέλα.
Όσο για το facelift επειδή είδα αρκετές στην Ιταλιά...κατέληξα οτι μου αρέσει πιο πολύ από την παλιά.
Θα ήταν στα υποψήφια πάντως αν σκεφτόμουν αγορά αυτοκινήτου αυτή την στιγμή...
Αγορα hatchback μεχρι 25.000