-
ελπιζω να σου λυσουν τα προβληματα σου...
Αυτό ελπίζω & γω φίλε μου για το καλό τους.....
Ξέρεις ποια είναι η πλάκα;;Ότι έδειξα εμπιστοσύνη( ότι & να μου πείτε δίκιο έχετε) Που να φανταστώ όμως ότι υπάρχει τέτοια π@@@ιά.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο εν λόγω ,μου είπε ότι έχει & ένα atos & το οποίο δεν κάνει για μένα,ενώ το άλλο(matiz) είναι ότι πρέπει....
Α,ρε βρωμόξυλο που θέλουν μερικοί κάφροι,λες & τα λεφτά τα'χουμε κλεμμένα & περισσεύουν.... -
Φίλε HUNTER λυπάμαι για ό,τι προέκυψε.. Το είχαμε όμως ξανασυζητήσει και είπαμε ότι με αυτά που διαβάζουμε σε αυτό το forum και αλλού και από τις εμπειρίες των παιδιών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ειδικά στα μεταχειρισμένα γίνεται το έλα να δεις...Αν το είχες πάει σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο και τους έλεγες 'παιδιά είναι μεταχειρισμένο και λέω να το πάρω.Πώς το βλέπετε;Έχει κάποιο σοβαρό και άμεσο πρόβλημα;' θα τα είχαν δει αμέσως αυτά που αναφέρεις.Εδώ έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι όταν πάρω καινούριο αμάξι να το πάω επιτόπου σε συνεργείο να το δουν εξονυχιστικά για να πάω την άλλη μέρα κιόλας και να τους π#$$@*ω έτσι και υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.Και μην ακούσω τίποτα για τον έλεγχο πριν την παραλαβή και άλλα τέτοια ευρωπαϊκά γιατί τους ξέρω τους ελέγχους τους... Τεσπα εύχομαι να ξεμπερδέψεις ανώδυνα και ανέξοδα...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΣυμφωνώ μαζί σου φίλε μου 1000%!!!!Κανένας μα κανένας
Ειδικά στα μεταχειρισμένα γίνεται το έλα να δεις...Αν το είχες πάει σε ένα οποιοδήποτε συνεργείο και τους έλεγες 'παιδιά είναι μεταχειρισμένο και λέω να το πάρω.Πώς το βλέπετε;Έχει κάποιο σοβαρό και άμεσο πρόβλημα;' θα τα είχαν δει αμέσως αυτά που αναφέρεις
Είπα να το πάρω να το πάω να το κοιτάξω & μου είπαν ότι είναι άριστο δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα.Που να φανταστώ ότι θα έπεφτα στη λούμπα;;20000€ τους ακούμπησα,που να φανταστώ .
Εδώ εγώ πουλάω το δικό μου αμάξι & αν είχε κάποιο πρόβλημα(που δεν έχει τίποτα),θεωρώ απαράδεκτο από μέρους μου να μην ενημερώσω τον μελλοντικό αγοραστή αν έχει κάτι..Τεσπα εύχομαι να ξεμπερδέψεις ανώδυνα και ανέξοδα...
Αυτό εύχομαι & γω!!!!Τη Δευτέρα το βάζω μέσα(θα ενημερώσω).Σ'ευχαριστώ
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
ελπιζω να σου λυσουν τα προβληματα σου...Αυτό ελπίζω & γω φίλε μου για το καλό τους.....
Ξέρεις ποια είναι η πλάκα;;Ότι έδειξα εμπιστοσύνη( ότι & να μου πείτε δίκιο έχετε) Που να φανταστώ όμως ότι υπάρχει τέτοια π@@@ιά.
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο εν λόγω ,μου είπε ότι έχει & ένα atos & το οποίο δεν κάνει για μένα,ενώ το άλλο(matiz) είναι ότι πρέπει....
Α,ρε βρωμόξυλο που θέλουν μερικοί κάφροι,λες & τα λεφτά τα'χουμε κλεμμένα & περισσεύουν....Φιλε μου θα πρεπει να ξερεις οτι δυστυχώς οι ανθρωποι αυτοί (ειδικα οι μαντράδες) στην συντριπτική τους πλειοψηφία το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι να τα κονομήσουν και τιποτα αλλο. Δεν μπορεις να φανταστείς τι σαβουρα διακινείται μεσα απο τις μάντρες.
Οσο για το οτι εισαι ήδη πελάτης ... λεπτομέρειες, αυτοι βλεπουν μονο τα ευρω
Προσωπικα επειδη εχω ακουσει δεκαδες τετοιες ιστορίες δεν περναω απο μαντρα ουτε απ'έξω. Αν μπορω να παρω καινουργιο αυτοκινητο θα το παρω αλλιως - αν δεν υπάρχει αλλη επιλογή - θα κοιτάξω για μεταχειρισμένο απο αντιπροσωπεία με επισημη γραπτή εγγύηση και βεβαια πριν το παρω θα το δει εξονυχυστικά γνωστος μου μηχανικος.
-
Αυτό που πήρα φίλε μου είναι από αντιπροσωπεία & έχει ένα χρόνο γραπτή εγγύηση(ευτυχώς).
Αλλά όπως προανέφερα είπα να το κοιτάξω & μου είπαν ότι είναι άριστο,& για κακή μου τύχη επαναπύτηκα,& το αμάξι έχει τώρα μια βδομάδα αραχτό στο γκαράζ.
Το πάτημα έγινε μάθημα. -
Λοιπόν,το αμάξι το πήγα χτες στην αντιπροσωπεία.Αφού έγινε ένας αρκετά καλός πανικός & μπροστά σε πελάτες,παραδεχτήκανε το λάθος τους & το έβαλα μέσα.Παραγγείλαεν κρεμαργιέρα & ότι άλλο χρειάζεται & θα το φτιάξουνε.Με διαβεβαιώσανε ότι θα βγει άριστο.
Θα δείξει.Μου είπανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει το παραμικρό & τους είπα ότι θα πάω σε δικό μου μάστορα & θα το κοιτάξω & αν βρω κάτι από αυτά που μου λέτε ότι θα αλλάξετε,δεν είναι εντάξει θα γίνει χαμός!!!
Τελικά ρε παιδιά & ο άγιος φοβέρα θέλει.Με το Σταυρό στο χέρι δεν κάνεις τίποτα,θέλει μεγάλο θράσσος να τους αντιμετωπίσεις!! -
αντε να σου ρθει του κουτιου...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντε να σου ρθει του κουτιου...Σ'ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι.....
Πήγα χτες στην αντιπροσωπεία.Παιδιά,οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα δεν παλεύονται .Μεγαλύτερα γαιδούρια δεν έχω ξαναδεί πραγματικά.Όταν τους το πήγα μου είπαν σε 2-3 μέρες θα είναι έτοιμο,φαντάστηκα θα το έπαιρνα χτες,αλλά τα παλιοκαθίκια ούτε που είχαν παραγγείλει τίποτα,& είχαν ασχοληθεί!!!!Πάλι ένας γύρος από καβγά έγινε,με αποτέλεσμα να μου πουν ότι θα είναι έτοιμο σε 2-3 μέρες από τη στιγμή που θα έρθουν τα ανταλλακτικά,& το οποίο δεν μου είπαν στην αρχή & τραβάω τώρα αυτό το λούκι.Βλέπω να το παίρνω από την άλλη εβδομάδα.Έμπλεξα άσχημα.Θα ψάξω να δω αν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία από το καινούργιο γιατί τέτοιους ανεύθυνους ανθρώπους πραγματικά δεν έχω ξανασυναντήσει!!!!
Ζητώ συγνώμη για τον εκνευρισμό μου!! -
Πρίν λίγο με πήραν τηλέφωνο τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία & μου είπαν ότι το αμάξι είναι έτοιμο!!!!!!(Επιτέλους!!!! ).Κοντεύω στην κατοχή μου 4 εβδομάδες & τις 3 είναι ακινιτοποιημένο.Ότι & να πω είναι λίγο .
Θα το ψάξω μόνος μου τώρα,μια φορά πιάστηκα μ@@@@@ς,άλλη δεν έχει .
Θα σας ενημερώσω αύριο -
τσεκαρε το ενδελεχως...
-
Καλημέρα.Τελικά χτες το απόγευμα το παρέλαβα το αμάξι!!!!!!! .
Το πήγαμε βόλτα,το κοιτάξαμε καλά το πήρα & έφυγα & μετά το πήγα στο δικό μου μάστορα,& στην κυριολεξία το ξεψαχνίσαμε.....Αλλαχτήκανε όλα,ότι έπρεπε & το βασικό ήταν η κρεμαργιέρα..
Μία ολόκληρη εβδομάδα μέσα για να το φτιάξουν σε 3 ώρες!!!!!! .Βέβιαα δεν ήταν της εταιρίας αμάξι & γι'αυτό έγινε ότι έγινε!!!!!Αυτοί βγήκαν χαμένοι....
Τουλάχιστον ξεμπέρδεψα & ούτε να τους ξαναδώ θέλω στα μάτια μου -
ελπιζω να ναι η τελευταια φορα που σε απασχολει...
-
Αυτό θέλω να ελπίζω & γω!!!!
Σ'ευχαριστώ!!!! -
Επανέρχομαι πάλι προς ενημέρωση:Τελικά στο αμάξι αλλαχτήκανε 3 κρεμαργιέρες!!! & οι δύο ήταν πλεονασμός!!!!Το όλο χτύπημα που έκανε το αμάξι σα να διαλύότανε οφειλόταν στον άξονα,είχε βγει από τη θέση του & έκανε όλα αυτά.Δεν το βρήκε το 1ο συνεργείο που με έστειλαν & το βρήκαν τα παλληκάρια στην αντιπροσωπεία της chevrolet στη Μεσογείων!Σε 10' ήμουν έτοιμος.Θα ήθελα να μάθω τι σκ@@@ά κοιτάγανε!! Οι άνθρωποι είναι άσχετοι παντελώς & απ'ότι έμαθα εκ των υστέρων έχουν ένα χρόνο που ανέλαβαν την αντιπροσωπεία(δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.......)
Τέλος πάντων,το αμάξι είναι εντάξει αλλά υπάρχει ένα με το σασμάν.Όταν κατεβάζω από 3η--->2α μπαίνει με αρκετό ζόρι η ταχύτητα & μου είπαν ότι θέλει αλλαγή το ρουλεμάν.Θα μου το αλλάξουν.Το πρόβλημα είναι ότι να το πάω στους άσχετους να μου το φτιάξουν(γιατί είναι ακόμη στην εγγύηση).Στην Μεσογείων δεν θέλουν να το πάω γιατί λένε ότι είναι ακριβοί & με τους άλλους έχουν μεγαλύτερη έκπτωση(είμαι σίγουρος ότι γίνονται λαμογιές......).Εγώ δεν θέλω να το πάω σ'αυτούς με τίποτα γιατί είμαι σίγουρος ότι & πάλι θα με ταλαιπωρήσουν.
Αν το αφήσω έτσι έχω πρόβλημα σοβαρό π.χ να μείνω ή ότι άλλο;
Ευχαριστώ.. -
Επανέρχομαι πάλι προς ενημέρωση:Τελικά στο αμάξι αλλαχτήκανε 3 κρεμαργιέρες!!! & οι δύο ήταν πλεονασμός!!!!Το όλο χτύπημα που έκανε το αμάξι σα να διαλύότανε οφειλόταν στον άξονα,είχε βγει από τη θέση του & έκανε όλα αυτά.Δεν το βρήκε το 1ο συνεργείο που με έστειλαν & το βρήκαν τα παλληκάρια στην αντιπροσωπεία της chevrolet στη Μεσογείων!Σε 10' ήμουν έτοιμος.Θα ήθελα να μάθω τι σκ@@@ά κοιτάγανε!! Οι άνθρωποι είναι άσχετοι παντελώς & απ'ότι έμαθα εκ των υστέρων έχουν ένα χρόνο που ανέλαβαν την αντιπροσωπεία(δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.......)Εννοείς οτι ξεκούμπωσε το ημιαξόνιο? Μία φορά μόνο έχω δεί να ξεκουμπώνει ημιαξόνιο απο μόνο του και οφειλόταν σε στραβό ψαλίδι.
Αν ξεκουμπώσει πάλι τότε σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Όσο για το κιβώτιο, δές τις βαλβολίνες. Μπορεί όπως ξεκούμπωσε το ημιαξόνιο να έτρεξαν και να έχει αδειάσει.
-
Απ'ότι μου είπαν επειδή άλλαξαν τις κρεμαργιέρες τις χτυπούσαν να μπουν στη θέση τους & έτσι βγήκε από τη θέση του ο άξονας.Πάντως τώρα δεν έχει πρόβλημα,δεν κουνιέται καθόλου είναι στέρεος.
Τις βαλβολίνες θα τις κοιτάξω. -
θα ηθελα να αγορασω ενα μεταχειρισμενο x-trail diesel μοντελο του 2002 με 145000 χλμ. Μηπως θα μπορουσε καποιος που τυχων εχει το μοντελο αυτο να μου πει τη γνωμη του? Ευχαριστω
-
Ο άνθρωπος μου είπε χτες επειδή είμαι & πελάτης του για τη δουλειά που το θέλουμε είναι ότι πρέπει,φέρνουν & νοικιάρικα απ'ότι μου είπε αλλά δεν έχει.Δε ριχνεις και μια ματια στη αδεια αν ειναι στο ονομα της κυριας ακομα ή γενικα να δεις τι παιζει?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Ο άνθρωπος μου είπε χτες επειδή είμαι & πελάτης του για τη δουλειά που το θέλουμε είναι ότι πρέπει,φέρνουν & νοικιάρικα απ'ότι μου είπε αλλά δεν έχει.
Δε ριχνεις και μια ματια στη αδεια αν ειναι στο ονομα της κυριας ακομα ή γενικα να δεις τι παιζει?
Τι εννοείς με την άδεια;Η άδεια είναι στο δικό μου όνομα.
ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ