-
Συμφορουμίτες καλησπέρα!Έχω ερώτηση για εσάς και περιμένω γνώμες!Λοιπόν:σκέφτομαι να πάρω αμάξι.Έχω ένα xsara vts '02 με 60000χλμ.Η οικογένεια όμως μεγάλωσε πρόσφατα.Άρα ή κρατάω το xsara με παραχωρήσεις στοην άνεση και τελικά το παντρεύομαι (είναι ήδη 4 ετών) ή πάω φέτος για κάτι άλλο μπας και μπορέσω και το δώσω αυτό σε καλή τιμή όσο είναι καιρός
Καταρχήν μιλάω για καινούριο.Κατά δεύτερον για 1.8 ή 2λιτρο.Κατά τρίτον θα το χρησιμοποιώ και για τη δουλειά μου (Αθήνα-Ελευσίνα) αλλά τα καύσιμα μου τα πληρώνουν!
Εγώ βλέπω προς OCTAVIA 5,VECTRA,JETTA,άντε και το MONDEO αν και του χρόνου βγαίνει νέο και με χαλάει αυτό.Το MAZDA6 δεν μου πολυαρέσει (και το βασικό δεν πολυαρέσει και στη γυναίκα!! )
Είμαι 30 χρονών,δεν είμαι κοντράκιας βέβαια και θέλω και καλό επίπεδο εξοπλισμού.Για να είμαι ειλικρινής 'βλέπω' περισσότερο το OCTAVIA στην πλούσια έκδοση (ΕLEGANCE),αλλά μετά σκέφτομαι ότι με 700 ευρώ παραπάνω βγαίνει το RS!! Μέχρι τα 27k είναι και το όριο χρημάτων.Σόρυ για το μεγάλο τόπικ,περιμένω γνώμες! [/b] -
Συμφορουμίτες καλησπέρα!Έχω ερώτηση για εσάς και περιμένω γνώμες!Λοιπόν:σκέφτομαι να πάρω αμάξι.Έχω ένα xsara vts '02 με 60000χλμ.Η οικογένεια όμως μεγάλωσε πρόσφατα.Άρα ή κρατάω το xsara με παραχωρήσεις στοην άνεση και τελικά το παντρεύομαι (είναι ήδη 4 ετών) ή πάω φέτος για κάτι άλλο μπας και μπορέσω και το δώσω αυτό σε καλή τιμή όσο είναι καιρός
Καταρχήν μιλάω για καινούριο.Κατά δεύτερον για 1.8 ή 2λιτρο.Κατά τρίτον θα το χρησιμοποιώ και για τη δουλειά μου (Αθήνα-Ελευσίνα) αλλά τα καύσιμα μου τα πληρώνουν!
Εγώ βλέπω προς OCTAVIA 5,VECTRA,JETTA,άντε και το MONDEO αν και του χρόνου βγαίνει νέο και με χαλάει αυτό.Το MAZDA6 δεν μου πολυαρέσει (και το βασικό δεν πολυαρέσει και στη γυναίκα!! )
Είμαι 30 χρονών,δεν είμαι κοντράκιας βέβαια και θέλω και καλό επίπεδο εξοπλισμού.Για να είμαι ειλικρινής 'βλέπω' περισσότερο το OCTAVIA στην πλούσια έκδοση (ΕLEGANCE),αλλά μετά σκέφτομαι ότι με 700 ευρώ παραπάνω βγαίνει το RS!! Μέχρι τα 27k είναι και το όριο χρημάτων.Σόρυ για το μεγάλο τόπικ,περιμένω γνώμες! [/b] -
Ποιο είναι άραγε το δυνατότερο χωρίς να πληρώνουμε τέλη/ασφάλεια για δίλιτρο;
Ποιο πίνει αποκλειστικά απλή αμόλυβδη;
Ποιο είναι φθηνότερο; -
Ενας γνωστος ετοιμαζεται να αλλαξει το 320 να παρει passat...
Πως και δεν κοιτας MPV και SW? δεν σας αρεσουν?
-
Αν δεν εχεις προβλημα με το 2λιτρο (τελη-ασφαλειες κλπ) τοτε Octavia RS. Τελεια και παυλα.
-
vrax
Γιατί;;; -
Passat 2.0 FSI.
-
Κράτα την xsara και πάρε ένα μεταχειρισμένο mx-5. Όπως έλεγε και η Porsche για το Boxster: Όσο πιο πολλά παιδιά έχεις τόσο πιο πρακτικό γίνεται!
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Ενας γνωστος ετοιμαζεται να αλλαξει το 320 να παρει passat...Πως και δεν κοιτας MPV και SW? δεν σας αρεσουν?
Με τίποτα!! Ειδικά τα SW...Δεν ξέρω,δεν μου κάθονται καλά στο στομάχι...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Passat 2.0 FSI.Το PASSAT το είχα δει στην έκθεση και δεν με πολυενθουσίασε.Και χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω θα το πληρώσω ακριβότερα στα ίδια κυβικά από JETTA ή OCTAVIA5, λόγω ονόματος.
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Passat 2.0 FSI.
Το PASSAT το είχα δει στην έκθεση και δεν με πολυενθουσίασε.Και χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω θα το πληρώσω ακριβότερα στα ίδια κυβικά από JETTA ή OCTAVIA5, λόγω ονόματος.
Αν το ψαξεις λιγο παραπανω θα δεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τα 2 που λες.....
To octavia ειναι golf με κολο (μεταξονιο 2,58) , και το jetta ακομα προσπαθω να καταλαβω τι νοημα εχει η παραγωγη του....
Αν τωρα δεν σου αρεσε ...ΟΚ γουστα ειναι αυτα...ισως να ριξεις μια ματια και στο βελτιωμενο avensis που ερχεται το καλοκαιρι...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν δεν εχεις προβλημα με το 2λιτρο (τελη-ασφαλειες κλπ) τοτε Octavia RS. Τελεια και παυλα.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει από κόστος συντήρησης στον TFSI και ότι το λυπάμαι ρε γαμώτο να το χρησιμοποιώ και σε αστικές διαδρομές.Και να το πάρω και να το έχω να κάθεται στο γκαράζ και να κυκλοφορώ με το GΕΤΖ της μάνας μου...
Πάντως η καρδιά λέει RS η λογική απλό 2λιτρο...!!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κράτα την xsara και πάρε ένα μεταχειρισμένο mx-5. Όπως έλεγε και η Porsche για το Boxster: Όσο πιο πολλά παιδιά έχεις τόσο πιο πρακτικό γίνεται!+1 .
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Passat 2.0 FSI.
Το PASSAT το είχα δει στην έκθεση και δεν με πολυενθουσίασε.Και χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω θα το πληρώσω ακριβότερα στα ίδια κυβικά από JETTA ή OCTAVIA5, λόγω ονόματος.
Αν το ψαξεις λιγο παραπανω θα δεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τα 2 που λες.....
To octavia ειναι golf με κολο (μεταξονιο 2,58) , και το jetta ακομα προσπαθω να καταλαβω τι νοημα εχει η παραγωγη του....
Αν τωρα δεν σου αρεσε ...ΟΚ γουστα ειναι αυτα...ισως να ριξεις μια ματια και στο βελτιωμενο avensis που ερχεται το καλοκαιρι...
Συμφωνώ εν μέρει:το JETTA είναι λίγο εκτός τόπου.
Το PASSAT όμως δεν νομίζω ότι προσφέρει και τόσα παραπάνω έχοντας 20 λίτρα μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ (όταν και τα άλλα έχουν τεράστια πορτ μπαγκάζ) ή οι 2 πόντοι μεγαλύτερο μεταξόνιο θα προσφέρουν τόσο πολύ παραπάνω σε άνεση και χώρους.Και τα άλλα νομίζω έχουν πολύ ικανοποιητικούς χώρους.
Όσο για το AVENSIS δεν ήξερα ότι αλλάζει μοντέλο... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Passat 2.0 FSI.
Το PASSAT όμως δεν νομίζω ότι προσφέρει και τόσα παραπάνω έχοντας 20 λίτρα μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ (όταν και τα άλλα έχουν τεράστια πορτ μπαγκάζ) ή οι 2 πόντοι μεγαλύτερο μεταξόνιο θα προσφέρουν τόσο πολύ παραπάνω σε άνεση και χώρους.Και τα άλλα νομίζω έχουν πολύ ικανοποιητικούς χώρους.
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Passat 2.0 FSI.
Το passat δεν εχει 2 εκατοστα μεγαλυτερο μεταξονιο αλλα 13....
To octavia 2580mm, passt 2709mm....Και το avensis δεν αλλαζει μοντελο face lift θα του κανουν......
Παντως οποιο και να επιλεξεις, αν χρειαζεσαι χωρους λογο οικογενειας ,καλυτερα θα ηταν να κινηθεις στην μεσαια κατηγορία.
-
Παντως και εγώ για RS θα πήγαινα!!
Πρώτα όμως θα έκανα σίγουρα ένα test drive....
Στην έκθεση που το είχα δει και είχα μπει μέσα είχα εωτυπωσιαστεί απο την άνεση και την ποιότητα....
Γενικά ποτέ δεν είχα καλή άποψη για τα Skoda αλλα τώρα τελευταία τα συμπαθώ ιδιαίτερα!!! -
νομίζω το Avensis είναι πολύ καλή επιλογή
Βοήθεια στην επιλογή αυτοκινήτου!!!