-
FIESTA ST
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Τι και αν δεν εχει την δυναμη του ταπερξερεις τι ωραία που τσιμπάς το αντίθερο ρεύμα αν δε ξέρεις πόσο το πατάς... αλλά και πάλι γενικά παει εκεί που θέλεις του φουστικο
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
106 ραλλυ 12300eyro
106 gti 14950eyro
206 xs 14400eyro
206 gti 15500eyro...αυτες ειναι οι τιμες οταν σταματησε να βγαινει το 106 9/03......
μιλατε σε καποιον που πηγε ενα μηνα μετα στη πεζο να τα παραγγειλειτελικα πηρα το 206gti τον 4ο του 2004 στα 15500
και με 1100 στην αναρτηση που εχω ριξει
και 1000 στο μοτερ εχω ενα αμαξι που αν το οδηγουσαν οι 4τ θα το βγαζανε χαλαρα gti του 06..................................................106 rallye 16v (2000)
2000E ανάρτηση PS miniGrA
αλουμινένια σινεμπλόκ
φρένα 266mm απο 206
σεμισλικ λάστιχα
μοτέρ 145Hpαν το οδηγουσαν οι 4τ θα το βγαζανε χαλαρα gti του 07 ????
προσωπικά το 206gti μου αρέσει και σε μένα ... ειδικά με το μοτέρ των 136Hp
-
Σωστός ο Kοκκινόδρακος για το Fiesta ST.
-
Καλή Ανάσταση σε όλου ψήφισα FOCUS ST.
Μετά από το σημερινό TEST DRIVE έμεινα απλά ενθουσιασμένος.
Το σκέφτομαι σοβαρά να είναι το επόμενο αυτοκίνητο μου.
-
ST απο εμενα. Το MX 5 ειναι πολύ πολύ καλο αλλα ακριβο και ειδικο. Κανενα αλλο δεν ειναι gti.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το αστρα ομως? (32ψηφοι ) πρεπει να του βαλει καποιος βοηθητικες για να στριψει...Αναρωτιέμαι γιατί σε τόσο δυνατά τουρμπάτα μπροσθοκίνητα όπως το OPC δεν τους βάζουν από το εργοστάσιο ένα μπλοκέ, να μπορούν να περνούν μεγαλύτερο ποσοστό της δύναμής τους στο δρόμο (ειδικά στις εξόδους των στοφών) και να μη σε αναγκάζουν να σηκώσεις τόσο το πόδι σου από το γκάζι... Δεν είναι τόσο ακριβό σα λύση σε σχέση με την τιμή του αυτ/του και θα μπορούσε να υπάρχει τουλάχιστον ως επιλογή (όπως π.χ. στο νέο κουπεράκι)...
Και το Focus ST, πάντως, κατηγορήθηκε μερικώς για τον τρόπο που στρίβει (υπερβολικά μπροστόβαρο ) - δεν ξέρω όσοι από σας το οδήγησαν πόσο το πίεσαν και τι έχουν να πουν επ' αυτού...
-
john,ετσι ηταν το δικο μου pug και ηταν χαρμα. εμπαινα μετα σε αλλο αυτοκινητο και ενιωθα σαν να ημουν τιμωρια. Η αληθεια ειναι πως αμα φορεσεις αγωνιστηκο λαστιχακι και αμορτισερ οχι απλα σπορ αλλα κατι παραπανω εε απλα εχεις προβλημα.. Δυστυχως ομως φτανεις σε ενα σημειο που το σπιτι γραφειο γινεται πολυ κουραστικο αμα ακους ολη την ωρα τα rose joints και το τιμονι σου σε αλλαζει λωριδα γιατι διαβαζει την καθε γραμμουλα της εθνικης.. Ευχαριτηθητε οσο μπορειτε ολα τα saxo kai rallye γιατι μετα απο ενα σημειο αρχιζουν τα υπαρξιακα..Ισως να ειμαι μονο εγω (μακαρι).δεν συζηταω για γυναικα και παιδια γιιατι μετα αααααααααααααααααααααααααααα
Σημερα εχουμε το πιο απλο διλημα.Θες γκαζι παρε οσο μπορεις να αντεξεις.. θες αισθηση και στριψιμο τοτε παιξε playstation. Δεν θυμαμαι παλια οταν λεγαμε gti να ειχαμε αναγκη 300 αλογα ρε γαμωτο. Ξεχασαμε μου φαινεται τα AX GT που με σκαρτα 90 αλογακια μας κανανε και ανατραχιαζαμε γιατι απλα τα στριβαμε..ΕΜΕΙΣ..
Τype R θα επαιρνα με τα χιλια γιατι εχει ενα γραναζωμα σαν να ειναι 106 αλλα το τιμονι του για εμενα και για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου ειναι απλα μετριο.Για να προλαβω καταστασεις και σχολια δεν ειμαι γαλοφιλος.Αγαπαω ολα τα αυτοκινητα που εχουν κατι πολυ ιδιαιτερο να μου πουν.Απλα σ εμενα μιλαει πρωτα το τιμονι... -
φιλε reddragon λυση για μενα υπαρχει...
απλα παντα σκονταφτουμε στην ανθρωπινη απληστια...π.χ εγω.
ειχα 16000ευρω και ηθελα να παρω κατι καλο.
ειχα ομως και ενα πατερα που ειχε ασκησει βετο.
παρε οτι θες εκτος απο ραλλυ.λεω και εγωο μαγκας θα παρω οτι θελω.
παω παιρνω 206 1.6gti.
15600to αμαξι ηταν τριμπουρδελο με τη σπορτ εννοια του ορου.
αποτελεσμα
1500+ για αναρτηση
1500+ για να τραβαει αξιοπρεπως το μοτερ
συν κατι λαστιχα φρενα κλπ κλπ
ειμαστε χαλαρα στο 3500αρι
αρα συνολο κοντα στα 19000....
αντε υπο αλλες προυποθεσεις καποιος με τα ιδια λεφτα σημερα να παρει ενα φιεστα st (το οποιο θελει και αυτο τα φραγκα του για να στρωσει)να το κανεις τι?????????????????????????
με 8-9 παιρνεις ραλλυ καπισιο υπερχαλαρα και αν θες N σε αξιοπρεπεστατη κατασταση για τα δυσκολα κυριακατικα ξυπνηματα.
και σου μενουν ακομα 9-10000ευρω για ενα μεταχειρισμενο π.χ γκολφ 1.6 που ειναι ενα αξιοπρεπες αυτοκινητο για ταξιδια και γενικα για ολα τα αλλα εκτος απο σπορτ οδηγηση.εγω ειπα γιατι δεν το εκανα αυτο(πατερας γαρ)
οι υπολοιποι μπορειτε να μου πειτε γιατι δε το κανατε?
θα στριβει καλυτερα στο μερκουρη η στα μεγαρα ενα φιεστα ή μξ-5 ή γκολφ gt ή φοκους απο ενα ραλλυ γκρουπ Ν?
θα πηγαινει καλυτερα και ασφαλεστερα ταξιδι (και οικονομικοτερα-χαλαροτερα) ενα φιεστα ή κλιο 2.0 ή 206 ή μξ-5 απο ενα απλο γκολφ 4 1.6???αρα στη σημερινη εποχη για μενα μια ειναι η λυση...2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
και μη μου πειτε τελη κλπ κλπ γιατι 2 1600αρια ειναι τα τελη ενος διλιτρου
και ασφαλεια το 106 του βαζεις ιμαλαια ασφαλιστικη και αντε γεια.
απο δε συντηρηση το 206 σα μοναδικο αυτοκινητο κανω 35000χλμ και φτηνω αιμα στα σερβις καθως και το σκιζω και το φορτωνω και γενικα κανω τα παντα με αυτο.αν ειχα ενα δευτερο αμαξι σιγουρα θα μου ειχε βγαλει τις μισες ζημιες με τοσα χλμ και τετοια χρηση που κανω.αρα με 20000++++ που παιζουν ολα αυτα παιρνεις 2 αμαξια και εισαι ευτυχισμενος.συμφερει οικονομοτεχνικα πιστεψτε με το εχω ψαξει πολυ.
μια ιδεα ειναι και μονο...αλλα πες μου τωρα ξινισμενε φιλτατε θες το gt golf γιατι ειναι καινουργιο μοντελο και πολυ μουρατο.θες το φιεστα γιατι εχει 5αστερια στα κρους τεστ(τρομαρα μας) θες το μξ-5 για τα κοριτσακια θες το φοκους για να βαλεις ενα προγραμμα και να εισαι ο βασιλιας της εθνικης....
μεγαλε πσσσσσσσσσσσστ τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους.
αρα αν δεν εισαι επιδεξιος και ματσο κατσε στα αυγα σου και μη ξανοιγεσαι σε τετοιες ασχημες εποχες.ο ματσο θα παρει το δανειακι θα κλαφτει και στο νταντι και θα παρει ειτε slk ειτε r32 ειτε s2000 αναλογα με το γουστο του.
οι υπολοιποι οι κοινοι θνητοι που δεν εχουμε ας κρατησουμε το παλιο καλο ραλλακι και ας παρουμε κατι πιο φτηνο για δευτερο για να μη βριζουμε καθε πρωι οταν παμε να βαλουμε εμπρος τη μουρατη φλωροgtiπατατα μας... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
θες το μξ-5 για τα κοριτσακια -
Φιλε pskarm, δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.Πραγματικα 2 μικρα ειναι σε συνολικο κοστος 1 διλιτρο.Οσο κουλο και να ακουγεται ετσι ειναι.Συμφωνω απολυτα.Για το 206 παλυ δυστυχως ετσι ειναι θελει λεφτα για να γινει πολυ καλο.Το φιεστακι το προτεινω σαν καινουριο και μονο ετσι.Προσωπικα βεβαι απιστευω οτι θελει σαφως λιγοτερα χρηματα απο οτι ενα 1.6 ητε αυτο ειναι c2 hte 206 (και τα 2 μου αρεσουν)αλλα πιστευω οτι και τα cup εχουν βαλει το χερακι τους σ αυτο..
Αν σκεφτεις οτι ενα slk exei oso ενα γκολφ gt kai ενα s2000 apo ta 50 xiliarika peftei se 3 χρονια στα 26.. (αν ειναι ισιο) τοτε καταλαβαινεις ποσο ματαιο ειναι να μπαινουμε στην λουμπα του θελω το ταδε υπερκαυ..μαξο. Εχουμε ξεφυγει. Εχουμε γινει ολοι μας χεραδες και very very large...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
θες το μξ-5 για τα κοριτσακια
E ναι, ρε Θέμη, πως να το κάνουμε?
Αφού για τα κοριτσάκια το πήρες! -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Καλή Ανάσταση σε όλου ψήφισα FOCUS ST.Μετά από το σημερινό TEST DRIVE έμεινα απλά ενθουσιασμένος.
Οι βεντζινοπόλιδες θα σε ευλογούν
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καλή Ανάσταση σε όλου ψήφισα FOCUS ST.
Μετά από το σημερινό TEST DRIVE έμεινα απλά ενθουσιασμένος.
Οι βεντζινοπόλιδες θα σε ευλογούν
θα πηγαινω συντηριτκα μονο τρις χιλιαδες στροφες, οχι παραπανω!!
-
Σορρυ αλλά το Golf GTI γιατί δεν είναι στη λίστα? Δεν θεωρείται GTI αυτό?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Σορρυ αλλά το Golf GTI γιατί δεν είναι στη λίστα? Δεν θεωρείται GTI αυτό?περσινό μοντέλο!! πήρε και τον τίτλο άλλωστε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σορρυ αλλά το Golf GTI γιατί δεν είναι στη λίστα? Δεν θεωρείται GTI αυτό?
περσινό μοντέλο!! πήρε και τον τίτλο άλλωστε
σωστά
-
στις 7/5 τι γίνετε ρε παιδιά στα Μέγαρα?
-
Δες στο πρώτο post
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Σορρυ αλλά το Golf GTI γιατί δεν είναι στη λίστα? Δεν θεωρείται GTI αυτό?Για τον ίδιο λόγο που δεν είναι και το TYPE-R
Το GTi της χρονιάς - Μέγαρα 7/5