-
K ομως δεν ειναι κ τοσο μακρια απο την πραγματικοτητα αυτο το σεναριο ...Βεβαια λογικα με αλλες εξατμισεις για να κοιμαται κ κανενας στην γειτονια ....
-
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι φοράει V8 3400cc από Formula Nippon το συγκεκριμένο αγωνιστικό...
-
Παμε μωρη hondara....Τhe power of dreams...
-
Ενδιαφερομαι για το HONDA JAZZ 1.4 Θα ηθελα να ρωτησω καποιον κατοχο του ποσο καιει μεσα στην πολη.Οι μετρησεις που θα εχουν γινει να ειναι μετρωντας τα χιλιομετρα μονο στην πολη και την ποσοτητα βενζινης που καηκε, οχι στις ενδειξεις του υπολογιστη ταξιδιου που δεν ειμαι σιγουρος εαν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Ενδιαφερομαι για το HONDA JAZZ 1.4 Θα ηθελα να ρωτησω καποιον κατοχο του ποσο καιει μεσα στην πολη.Οι μετρησεις που θα εχουν γινει να ειναι μετρωντας τα χιλιομετρα μονο στην πολη και την ποσοτητα βενζινης που καηκε, οχι στις ενδειξεις του υπολογιστη ταξιδιου που δεν ειμαι σιγουρος εαν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.αυτόματo 2 χρόνια εκαιγε 11 λιτρα
το μηχανικό που πηρα για μία εβδομάδα εκαιγε 7,5. Και τα 2 προηγούμενο μοντέλο
-
Ειχα το Jazz cvt (αυτοματο) για 6 μηνες το 2008. Μεσα στην πολη εκαιγε 9 και κατι λιτρα /100χλμ οσα εδινε και ο υπολογιστης με ελαχιστη αποκλιση.
Το παραξενο ειναι οτι τοσο μου καιει και το αυτοματο/σειριακο civic που ειναι 1800 κυβικα .
-
Τι ειναι παράξενο?
Δεν είδες που σου γράφω από πάνω τις διαφορές με το δικό μου?Επιπλέον το 1400 civic σαν το δικό σου μου εκαιγε 9 λιτρα, μηχανικό με 80 άλογα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τι ειναι παράξενο?
Δεν είδες που σου γράφω από πάνω τις διαφορές με το δικό μου?Επιπλέον το 1400 civic σαν το δικό σου μου εκαιγε 9 λιτρα, μηχανικό με 80 άλογα
Αν καταλαβα καλα λες οτι το αυτοματο jazz σου εκαιγε 11 λιτρα κατι που ποτε δεν συνεβη σε μενα. Παραξενο θεωρω ενα 1800αρι και μεγαλυτερο αμαξωμα κα καιει οσο ενα 1400αρι με μικροτερο αμαξωμα.
-
Αμα είσαι πρώτος στα φανάρια τόσο καει.
Τα εχω πει πολλές φορές αυτά
11 λιτρα μου εκαιγε και το 1400 αστρα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αμα είσαι πρώτος στα φανάρια τόσο καει.
Τα εχω πει πολλές φορές αυτά
11 λιτρα μου εκαιγε και το 1400 αστραΠοιος μπορει να ειναι παντα πρωτος στα φαναρια ??? Και τι σχεση εχει αυτο ? Αν βεβαια πατας τις ταχυτητες στις 5 και 6 χιλιαδες στροφες φυσικο ειναι να καιει τοσο .
-
Δεν εχει 5000 και 6000 στροφες
ειναι cvt
και τα cvt ετσι κάνουν,,,,,, τις κρατάνε στις 3-4000 και επιταχύνουν γραμμικάΚαει 11 λιτρα στο κέντρο της ΑΘηνας.
πολύ απλά. Γιατί σου φαίνεται παράξενο
4 αυτοκίνητα σου ειπα. και εχω και δείγμα για άλλα 2 που καίνε παραπάνω.
Το type-r 13 με 15 και το bmw 12με 13 αν τα πατας που και που.Μάλιστα υπάρχουν μποτιλιαρίσματα στο κεντρο που το Αμάξι από τον κηφισό μέχρι το κέντροτης Αθήνας εγραφε 18 λιτρα (jazz 1400). Τι να γράψει όταν κάνει 40 λεπτά για 4 κμ....?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δεν εχει 5000 και 6000 στροφες
ειναι cvt
και τα cvt ετσι κάνουν,,,,,, τις κρατάνε στις 3-4000 και επιταχύνουν γραμμικάΚαει 11 λιτρα στο κέντρο της ΑΘηνας.
πολύ απλά. Γιατί σου φαίνεται παράξενο
4 αυτοκίνητα σου ειπα. και εχω και δείγμα για άλλα 2 που καίνε παραπάνω.
Το type-r 13 με 15 και το bmw 12με 13 αν τα πατας που και που.Μάλιστα υπάρχουν μποτιλιαρίσματα στο κεντρο που το Αμάξι από τον κηφισό μέχρι το κέντροτης Αθήνας εγραφε 18 λιτρα (jazz 1400). Τι να γράψει όταν κάνει 40 λεπτά για 4 κμ....?
**
Ποτε δεν μου εκαψε πανω απο 9 και κατι λιτρα στο κεντρο.** -
Σου είπα κι εγω
το 1400 το civic ναι έκαιγε 8,5 με 9
Το αυτόματο Honda έκαιγε πάρε πολύ.
To opel ειναι άλλο αμάξι .... αρα δε το συγκρίνω -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σου είπα κι εγωτο 1400 το civic ναι έκαιγε 8,5 με 9
Το αυτόματο Honda έκαιγε πάρε πολύ.
To opel ειναι άλλο αμάξι .... αρα δε το συγκρίνωNα ξαναπω οτι εμενα δεν μου εκαιγε πολυ το jazz αλλα εκαιγε οσο και το civic.
-
Απλά αυτή η κουβέντα έχει γίνει πολλές φορές
Βλέπω ότι μένεις Λυκόβρυση,
Αρα το αμάξι το πηγαινες και κέντρο. Αυτό το βλέπω συνέχεια με όλα τα αμάξια μου. Μόλις μετακομίζω μία εβδομάδα Κηφησιά για δουλειες και πάω κι έρχομαι έχω 2 λίτρα λιγότερο από την κατανάλωση που έχω αν πάω μόνο κέντρο κλπ...
Είναι πολύ λογικό να σου λέω ότι καίνε όλα λίγο παραπάνω.
Να φανταστείς αν έχεις ένα δίλιτρο αμάξι (πχ είχαμε 2 τετοια κατά καιρούς) που βγαίνανε έξω μόνο τις κυριακές.... ε η κατανάλωση τους ήταν πάντα 8-9 λίτρα. Αν κυκλοφορούσαν καθημερινές ήταν 11-12και για να δεις ότι τελικά συμφωνώ μαζί σου.
το 1400 το civic αλλά και το 1800 σε μηχανικό ποτέ δε μου έκαψε πολυ. Ειναι οικονομικό. Αλλά τα αυτόματα καίνε. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Απλά αυτή η κουβέντα έχει γίνει πολλές φορές
Βλέπω ότι μένεις Λυκόβρυση,
Αρα το αμάξι το πηγαινες και κέντρο. Αυτό το βλέπω συνέχεια με όλα τα αμάξια μου. Μόλις μετακομίζω μία εβδομάδα Κηφησιά για δουλειες και πάω κι έρχομαι έχω 2 λίτρα λιγότερο από την κατανάλωση που έχω αν πάω μόνο κέντρο κλπ...
Είναι πολύ λογικό να σου λέω ότι καίνε όλα λίγο παραπάνω.
Να φανταστείς αν έχεις ένα δίλιτρο αμάξι (πχ είχαμε 2 τετοια κατά καιρούς) που βγαίνανε έξω μόνο τις κυριακές.... ε η κατανάλωση τους ήταν πάντα 8-9 λίτρα. Αν κυκλοφορούσαν καθημερινές ήταν 11-12και για να δεις ότι τελικά συμφωνώ μαζί σου.
το 1400 το civic αλλά και το 1800 σε μηχανικό ποτέ δε μου έκαψε πολυ. Ειναι οικονομικό. Αλλά τα αυτόματα καίνε.Αν με το κεντρο εννοεις κινηση γυρω απο...Ομονοια ισως και να ειναι ετσι που λες.Ναι Λυκοβρυση μενω και η μετακινηση μου ειναι συνηθως στα Βορεια προαστεια.
Το διλιτρο αυτοματο CRV του 2006 μου εκαιγε 16-17 λιτρα ενω το πιο νεο του 2008 καιει 13 λιτρα.
-
Ε το νεο (2008) οταν κυκλοφορεί μόνο Κυριακή και πάει Σουνιο από κέντρο καιει 8!!!! Ειναι όλα ένας συνδυασμός. Ειναι πολύ οικονομικό γενικά
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Ειχα το Jazz cvt (αυτοματο) για 6 μηνες το 2008. Μεσα στην πολη εκαιγε 9 και κατι λιτρα /100χλμ οσα εδινε και ο υπολογιστης με ελαχιστη αποκλιση.Το παραξενο ειναι οτι τοσο μου καιει και το αυτοματο/σειριακο civic που ειναι 1800 κυβικα .
Τι αυτόματο κιβώτιο έχει το civic 1800? Είναι CVT ή automated manual transmission (σαν του νέου Jazz)?
Επίσης, γνωρίζετε εάν το νέο αυτόματο Jazz (i-shift νομίζω το ονομάζουνε) έχει μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με το παλαιότερο CVT Jazz? -
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Ειχα το Jazz cvt (αυτοματο) για 6 μηνες το 2008. Μεσα στην πολη εκαιγε 9 και κατι λιτρα /100χλμ οσα εδινε και ο υπολογιστης με ελαχιστη αποκλιση.
Το παραξενο ειναι οτι τοσο μου καιει και το αυτοματο/σειριακο civic που ειναι 1800 κυβικα .
Τι αυτόματο κιβώτιο έχει το civic 1800? Είναι CVT ή automated manual transmission (σαν του νέου Jazz)?
Επίσης, γνωρίζετε εάν το νέο αυτόματο Jazz (i-shift νομίζω το ονομάζουνε) έχει μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με το παλαιότερο CVT Jazz?To civic δεν εχει cvt κιβωτιο αλλα αυτοματο /σειριακο . Μπορεις να το εχεις στο auto ή να αλλαζεις ταχυτητες απο τον επιλογεα μπρος πισω ή απο τις πεταλουδες στο τιμονι.
-
Δηλ απο οσα διαβαζω καταναλωση με χειροκινητο jazz πρεπει να περιμενω εκει στα 8-9 λιτρα στην πολη το βρισκω μια χαρα
HONDA FORUM