-
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ HONDA CIVIC 2006
Δεν έχει ερωτηματικό στο τέλος. Άρα μάλλον εσύ πρέπει να γράψεις πρώτα.
-
ειναι καταφατικη η συνταξη φιλε μου.Το γιατι ειναι εμφατικο,συνεπως δεν βλεπω αναγκη γι ερωτηματικο
-
Omikrone3, περιμένεις κάποιον που διαβάζει αυτό το topic, να καταλάβει τι στο καλό εννοείς στο αρχικό post?
Είναι σαν να ανοίξω ένα topic 'Γιατί δε θα αγόραζα μπανάνες με τριγωνικό σχήμα' και μέσα να έγραφα 'αυτός ο kouk όλο smilies βάζει στα posts του!!! Αμάν πια!!!'
Απλά δε βγαίνει νόημα!
-
Ε όχι και Σιβίκ ρε παιδιά....
Κανένα Τάπερ ΟΚ, αλλά όχι και το απλό...
-
δε πειραζει φιλε μου.Οσοι καταλαβουν...
Οι υπολοιποι θα πανε να παρουν το civic
καρυοθραυστη τι εννοεις οχι το απλο?Πετας ετσι μια βομβα και φευγεις
Επιχειρηματα θελουμε -
[edit]
ευχαριστημενος τωρα;
αληθεια, τί περιμενεις να βγαλεις απ'αυτο το θεμα;
το flame bait το εχεις ακουστα;
-
Τελικο?
Παρακαλω να σβηστει το τελευταιο ποστ του trollara του skye
Ευχαριστω
-
Με 'απλό' εννοώ οτιδήποτε δεν είναι Τάπερ.
Βέβαια......... 10000 φορές το Σιβίκ από το Κορόλλα.... Ειδικά το TS είναι για κλάματα.
-
Δλδ κατασσεις το civic στα απλα entry level,και σε καμια περιπτωση στα premium?
-
Το Νιαγάρα ολόκληρο πρέπει να έχεις και όχι απλό καταρράκτη για να κατατάξεις το απλό στα πρίμιουμς...
-
Omikrone3
Πες μας για ποιους λόγους ΔΕΝ θα έπαιρνες, να τους κρατήσουμε για πάντα στην Ιστορία!!!
...μόνο καημένε μου, μη σου γυρίσει το μυαλό και αρχίσεις και το ζαχαρώνεις ποτέ...σε έκαναν ρεντίκολο!
-
ετοιμαζω μακροσκελες ποστ
Τωρα για το αν θα το αγοραζα ποτε μη λες ποτε:shifty:
Αν οι λογοι που θα το επαιρνα ηταν περισσοτεροι...
Αλλα βασικα θα επρεπε να 'μου γυρισει πρωτα' το μυαλο οπως λες και συ -
Θα ζητήσω εγγράφως από τους moderators να μην το πειράξουν και να το αφήσουν ανέπαφο, πρόσεχε μην μπινελικιάσεις!
-
Δεν θα το επαιρνα γιατι δεν μου αρεσει τιποτα γιαπωνεζικο....
Ασε που μου θυμιζει κατι στεροφωνικα(aiwa,philips κ.λ.π) που εβγαιναν πριν απο μερικα χρονια με κατι διαστημικα κουμπια και κατι οθονες με γραφικα α λα winamp ... -
Θα ζητήσω εγγράφως από τους moderators να μην το πειράξουν και να το αφήσουν ανέπαφο, πρόσεχε μην μπινελικιάσεις!
ε οχι και τοση δουλοπρεπεια ρε συ Μηπως ειναι αντιθετο στους κανονες χρησης?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Και επειδη καποιοι mods δεν καταλαβαινουν τη μαγεια των off topic(των δικων μου) και τα σβηνουν(τα δικα μου,καποιων αλλων τα κρατανε )
Οριστε το σχετικο topicΚαι για να μη με πουνε και προκατελλημενο θα περιμενω πριν τοποθετηθω
Τοποθετήσου, μη μας κρατάς σε αγωνία
-
αργησες...
-
Αν είναι καλό, να το κάνουμε και ποστ στο 'Funniest Quotes'...
Αν πάλι είναι σοβαρό, αναμένω την πλήρη τοποθέτησή σου...Όσο μακροσκελές και να είναι, θα το διαβάσω γράμμα-γράμμα...
-
2 σελίδες topic και ακόμα τίποτα επί της ουσίας.
-
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ HONDA CIVIC 2006:
- Γιατί δεν έχω λεφτά.
Αυτά. Ορίστε κάτι επί της ουσίας.
HONDA FORUM