-
Μακάρι να είναι η Honda γιατί ο ……Σαρακάκης είναι κολλημένος με την ακρίβεια των τιμών την σημερινή εποχή (αμαξιού και ανταλλακτικών) λες και είμαστε πριν από 10 χρόνια με την χρυσή εποχή…..
-
Ε δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που 'ετοιμάζεται να εισέλθει στη Formula 1'
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ε δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που 'ετοιμάζεται να εισέλθει στη Formula 1'Δεν υπάρχει... (Toyota φαντάζομαι δεν υποννοείται, ε;)
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Ε δεν υπάρχει άλλη εταιρεία που 'ετοιμάζεται να εισέλθει στη Formula 1'
Δεν υπάρχει... (Toyota φαντάζομαι δεν υποννοείται, ε;)
Μπα...
-
Έχει κανείς σχέσεις με Σ μήπως και μάθουμε το ιστορικό/ανακλήσεις αυτοκινήτου από το VIN?
Θέλουν τον ιδιοκτήτη για να μου πουν... -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Έχει κανείς σχέσεις με Σ μήπως και μάθουμε το ιστορικό/ανακλήσεις αυτοκινήτου από το VIN?
Θέλουν τον ιδιοκτήτη για να μου πουν...Δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον, απλά κοιτάς στο Υπουργείο όποιες έχουν δηλωθεί επίσημα και μετά πέρνεις τηλέφωνο μια κοντινή σου επιχείρηση εξουσιοδοτημένη για συντήρηση και επισκευή και σου λένε πως θα κινηθείς...
-
Θέλουν την άδεια κυκλοφορίας και τον ιδιοκτήτη...
Τέσπα. Βρήκα άκρη... -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Θέλουν την άδεια κυκλοφορίας και τον ιδιοκτήτη...
Τέσπα. Βρήκα άκρη...ετσι και αλλιως σε Α4 ειναι... εκτυπωσε μια μονος σου
-
Σωστό κι αυτό...
Λίγο Photoshop και έτοιμος... -
Προσφορές after sales για Honda - Mitsubishi
Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέρει ένα πακέτο προσφορών after sales στους κατόχους Honda και Mitsubishi Motors που θα επισκεφθούν τα συνεργεία των κάθετα ολοκληρωμένων μονάδων της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες των δύο εταιρειών που θα επισκεφθούν ένα από τα 3 συνεργεία της εταιρείας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μπορούν να βγουν κερδισμένοι, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα για:
δωρεάν απολύμανση του air-condition (έλεγχος καλής λειτουργίας, έλεγχος απόδοσης, έλεγχος διαρροών και απολύμανση κυκλώματος και αεραγωγών της καμπίνας για εξάλειψη της δυσοσμίας και των μικροβίων
δωρεάν οδική βοήθεια με κάλυψη εντός και εκτός Ελλάδος (ακινητοποίηση από μηχανική βλάβη, κλαταρισμένο ελαστικό ή ακινητοποίηση από έλλειψη καυσίμου)
δωρεάν 3+2 χρόνια πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησηΟι τρεις κάθετες μονάδες της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. βρίσκονται:
Λ. Αθηνών 71, 101 73 Αθήνα
Λ. Βασιλίσσης Όλγας 153, 546 45 Θεσσαλονίκη
5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών, 570 49 Καλοχώρι, Θεσσαλονίκηhttp://www.zougla.gr/automoto/article/p ... mitsubishi
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Από εδώ http://cars.honda.gr/civic/exterior/ (Κάτω, φωτογραφίες)είναι καμμένα τα 2 μεσαία led?
Σορρυ για το πισωγύρισμα, αλλά δεν είναι καμμένα. Αυτά τα 2 ανάβουν στα στοπ...
-
-
-
θυμάμαι πολλά άτομα από εδώ μέσα που δε συμπαθούσαν τα τάπερ , πόσο γρήγορα αλλάζουν τα γούστα
-
Πόσο;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:hmmm: θυμάμαι πολλά άτομα από εδώ μέσα που δε συμπαθούσαν τα τάπερ , πόσο γρήγορα αλλάζουν τα γούσταΜε διαφορά το καλύτερο hot hatch που έχω οδηγήσει. Mini Ferrari!
-
ωπ, τώρα έμαθα τι αγόρασε ο moderator
καλά στροφιλίκια,(στην Ουαλία που δεν έχει κάμερες, από Οκτώβριο θα σας έρχομαι και εγώ και θα τα μαμήσουμε ολα )βλέπω μερικά τάπερ στις αγελίες να έχουν τις γαμάτες 19αρες 5ακτινες
αλλά από άνεση θα είναι γμστ κ τα ελαστικά θα είναι αρκετά ακριβότερα -
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ωπ, τώρα έμαθα τι αγόρασε ο moderator
καλά στροφιλίκια,(στην Ουαλία που δεν έχει κάμερες, από Οκτώβριο θα σας έρχομαι και εγώ και θα τα μαμήσουμε ολα )βλέπω μερικά τάπερ στις αγελίες να έχουν τις γαμάτες 19αρες 5ακτινες
αλλά από άνεση θα είναι γμστ κ τα ελαστικά θα είναι αρκετά ακριβότεραThanks!
Αν θες την άποψη μου μακριά. Και εκτός απο την άνεση και την μεση σου και το στήσιμο στον δρόμο θα υποφέρει πάρα πολύ. Αν ζουσαμε σε μια χώρα με τέλειο οδόστρωμα θα έχανες πιθανως μόνο σε επιδόσεις αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο ουτε με σφαίρες δεν θα επέλεγα να αγοράσω ενα με 19αρες. -
Vengas μην μπερδευεσαι, δεν ειναι βυζια οι ζαντες, δεν παει με το μεγεθος
HONDA FORUM