-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το Ignis του Πολωνου βγήκε καθαρό και μάλιστα τερμάτισε μπροστά από πολλά ελληνικά Ν.Σωστό, αλλά νομίζω ότι ουσιαστικά έτρεχε μόνος του, χωρίς κάποιο βαθμολογικό άγχος, επομένως τον έπαιρνε να οδηγεί κοντρολαρισμένα στα νταμάρια και να πιέζει στα πατημένα. Σκέψου όμως τι θα γινόταν με όλα τα S1600 μέσα, να προσπαθούν να πάνε αεροπορία για να μαζέψουν βαθμούς για το πρωτάθλημα...
Το ότι τερμάτισε μπροστά από τα ελληνικά Ν λέει περισσότερα νομίζω για τους δικούς μας 'εκδρομείς', παρά για το ignis.
-
Δεν διαφωνώ tazz, οι πιτσιρικάδες που τα πάνε αέρα θα είχαν σίγουρα μεγάλα προβλήματα.
-
Ο χρήστης pitsinos έγραψε:
Μήπως είδε κανείς τους χρόνους που έκαναν τα ιστορικά;Νομίζω πως πολλά από αυτά έριξαν σε αρκετά EVO & SUB.
.
φιλε μου. Μόλις τελείωσαν τα αυτοκίνητα του R.A έκλεισαν τα matrix και προφανώς και τα χρονόμετρα.Το γιατί άστο καλύτερα.
-
Ο χρήστης alfa145 έγραψε:
Μήπως είδε κανείς τους χρόνους που έκαναν τα ιστορικά;
Νομίζω πως πολλά από αυτά έριξαν σε αρκετά EVO & SUB.
.
φιλε μου. Μόλις τελείωσαν τα αυτοκίνητα του R.A έκλεισαν τα matrix και προφανώς και τα χρονόμετρα.Το γιατί άστο καλύτερα.
Ο χρόνος του 1ου των Ιστορικών (προσφέροντας και θέαμα με πλαγιολισθήσεις ενδιάμεσα) ήταν 2:36’’ που τον κατατάσσει στην 30άδα Γενικής ανάμεσα από 4ακίνητα WRC και 2ο από τα δυκίνητα, 1’’ πίσω από το Suzuki Ignis Super 1600 του Πολωνού Kosciuszko και 2'' μπροστά από τον 2ο ταχύτερο K. Παραδίσση με το Peugeot 206 Super 1600.
-
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Ξερει κανεις τα αποτελεσματα τις κληρωσης ποια εισητιρια κερδισαν?
OAKA SSS 2006