-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
To ενδιαφερον δεν το εχει κανεις εμφυτο,δημιουργειται....
Στην προκειμενη βιαστηκαν να ξεζουμησουν τους ηδη ενδιαφερομενους,παρα να δημιουργησουν και αλλους.
Classic Greek Way!
Eτσι ειναι Νικο!
Ουτε εσυ μεγαλωσες,ουτε κανεις....Καποιοι επιταχυνουν τα πραγματα προς οφελως μιας αχανους τσεπης.....Μακάρι να μπορούσα να σου πω ότι έχεις άδικο.....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχχμ, μπορει να μην ενδιεφερε σχεδον κανεναν, αλλα λαθος δεν ηταν. Τι εννοω: δεν ειπε πχ οτι ο Λεμπ ειναι γνωστος **βετερανος **των αγωνων η κατι αλλο που να δειχνει αγνοια προς το αντικειμενο. Ηξερε ποιος ειναι ποιος, τι εχει κανει ο καθενας, οτι ο Λεμπ ειναι φαβορι, οτι οδηγαει ιδιωτικο αυτοκινητο, οτι ο Γκρονχολμ θα ειναι ο πιθανοτερος αντιπαλος, οτι ο Σολμπεργκ ηταν πρωταθλητης του 2004 αλλα τωρα εχει πεσει λιγακι οποτε θα θελει να κερδισει για να αποδειξει την αξια του. Οπως ειπε, ηρθε διαβασμενος.ummm i believe he was 2003 champion...
-
Ο χρήστης sdpap έγραψε:
Απόσπασμα απο συνέντευξη του Τζίγγερ στο ένθετο για το 53ο Ράλλυ Ακρόπολις του Goal News Magazine της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2006 σελίδα 29 :Ερώτηση : Πιστεύετε οτι 'μπαίνουν μέσα' ;
Απάντηση Τζίγγερ : Δέν θέλω να πιστέψω τίποτα. Αυτό που βλέπω όμως τόσα χρόνια είναι ότι ποτέ δέν έχει ανακοινωθεί ένας ισολογισμός του Ράλι Ακρόπολις. Αυτό είναι γεγονός! Είμαι όμως καλοπροαίρετος και πιστεύω αυτό που μου λένε. Το να διοργανώνεις όμως ένα αγώνα που θυμίζει Eurovision δέν νομίζω οτι είναι σωστό.
-
παιδες σε σχεση με τον στεφανη μια χαρα τα ειπε ο αλιαγας.τουλαχιστον ετσι το ειδα εγω.ο στεφανης το ειχε κανει παιδικη χαρα ενω ο αλιαγας ηταν πιο συγκρατειμενος!
ο φωτεινελης ρε παιδια ηταν αναγκη να μετραει καθε φορα την εκινηση του καθε ζευγαριου?τον ειχα δει στα μεγαρα και του μιλησα για περσι και του ειπα καποια πραγματα για το σχολιασμο και μου ειπε δεν ειναι ευκολο να μιλας μπροστα σε 60.000 κοσμο.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εχχμ, μπορει να μην ενδιεφερε σχεδον κανεναν, αλλα λαθος δεν ηταν. Τι εννοω: δεν ειπε πχ οτι ο Λεμπ ειναι γνωστος **βετερανος **των αγωνων η κατι αλλο που να δειχνει αγνοια προς το αντικειμενο. Ηξερε ποιος ειναι ποιος, τι εχει κανει ο καθενας, οτι ο Λεμπ ειναι φαβορι, οτι οδηγαει ιδιωτικο αυτοκινητο, οτι ο Γκρονχολμ θα ειναι ο πιθανοτερος αντιπαλος, οτι ο Σολμπεργκ ηταν πρωταθλητης του 2004 αλλα τωρα εχει πεσει λιγακι οποτε θα θελει να κερδισει για να αποδειξει την αξια του. Οπως ειπε, ηρθε διαβασμενος.
ummm i believe he was 2003 champion...
Φαντασου...Πιο διαβασμενος ο Αλιαγας απο μενα. Και αν διαβαζε απο ενα χαρτι (αν και εγω ειμαι σιγουρος οτι αυτα που διαβαζε, τα ειχε διαβασει και μελετησει 10 φορες πριν τον αγωνα), και παλι δειχνει οτι ηρθε προετοιμασμενος. Ε ενταξει, ειπε και ΜΙΑ μλκια (για τον Σομμερ), οι περσινοι ειπαν ΤΟΟΟΟΣΕΣ μλκιες (αν και ηταν ολες σχετικες με το WRC)...
Οσο για την αναποδη μετρηση, ε δεν ειχε και συνδεση με την εκκινηση, στο περιπου τα ελεγε. Μην ξεχναμε οτι εκκινηση και Αλιαγας ηταν σε θεσεις διαμετρικα αντιθετες μεσα στο σταδιο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οσο για την αναποδη μετρηση, ε δεν ειχε και συνδεση με την εκκινηση, στο περιπου τα ελεγε. Μην ξεχναμε οτι εκκινηση και Αλιαγας ηταν σε θεσεις διαμετρικα αντιθετες μεσα στο σταδιο.
Επειδή τύχαινε να κάθομαι ακριβώς μπροστά τους (δυστυχώς - θέσεις vip, τρομάρα μας, και μόνο τον αλιάγα και την πόπη βλέπαμε καλά ), ο φωτεινέλης είχε κάποιον άνθρωπο δίπλα του που του έδειχνε το χρονόμετρο και έτσι συντονιζόταν. Το γιατί δεν το έκανε και ο αλιάγας, δεν το γνωρίζω
-
Γιατι δεν σκεφτηκε αυτος ο καποιος να το κανει νωριτερα? Τεσπα αυτα ειναι πταισματα κατ'εμε.
Οσο για τις θεσεις, να το ξερετε. Οσο πιο ψηλα, τοσο καλυτερα. Περασα και εγω μια στιγμη απο τους VIP και οντως δεν προσφερονται για το συγκεκριμενο θεαμα γιατι βλεπεις μονο την μιση (και αν) πιστα. Οι BPιτσες που ειχαν στο συγκεκριμενο section ομως αποζημειωναν , αντε την Κυριακη να γνωριζουμε και καμμια
-
-
Ωραια ηταν και φετος μπορω να πω,με λιγοτερο κοσμο απο περυσι...
Κατα τ'αλλα υπηρχε καλη οργανωση οπως και περυσι πιστευω και επιτελους αξιζε που εκατσα μεχρι το τελος και ειδα και τα ιστορικα αυτοκινητα,κατι το οποιο δεν ειχα κανει περυσι...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Οι BPιτσες που ειχαν στο συγκεκριμενο section ομως αποζημειωναν
Σάν αυτές;.....
...Οι μηχανικοί του Pons είχαν πάθει πλάκα!!!Ιδίως ο ένας,άλλαζε τακάκια κοιτώντας!Και μόλις έφυγαν σηκώνει το χέρι και μού κάνει
Οχι, καμμια σχεση. Οι BPιτσες ηταν κοριτσακια μεχρι 20-22 χρονων, και καλα ταξιθετριες στις κερκιδες του ΟΑΚΑ, αυτες με τα ασπρα παντελονια και την λαχανι μπλουζα BP Ultimate. Αλλο πραμα σου λεω
-
Και αυτές που φωτογράφισα,της BP ήταν. (Ίσως και να κάνω λάθος βέβαια...Δεν κοίταζα λεπτομέρειες )
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
ο φωτεινελης ρε παιδια ηταν αναγκη να μετραει καθε φορα την εκινηση του καθε ζευγαριου?τον ειχα δει στα μεγαρα και του μιλησα για περσι και του ειπα καποια πραγματα για το σχολιασμο **και μου ειπε δεν ειναι ευκολο να μιλας μπροστα σε 60.000 κοσμο. **
Αν δε μπορείς δε το αναλαμβάνεις. Ή αν το αναλάβεις προετοιμάζεσαι.
Αν και με τη μανία που έχει ο συγκεκριμένος να παίρνει το μικρόφωνο και να μιλά μόνο για δυσκολία δε θα έπρεπε να λέει.
Μια ερώτηση.
Πέρυσι το τελευταίο δρομολόγιο του ΗΣΑΠ εκτελέστηκε ανακοινώθηκε ότι θα εκτελεστεί πιο αργά για να το προλάβουν οι θεατές. Εφέτος γιατί δεν έγινε αυτό από τι στιγμή που λένε να προτιμήσουν όσοι πάνε τα ΜΜΜ κι όχι τα δικά τους μεταφορικά μέσα; -
Να και το πρόγραμμα της Eurovision!!! ......... συγνώμη του Ακρόπολις ηθελα να πω!!!
ΕΛΕΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ!!!
http://www.acropolisrally.gr/el/show.ph ... age_id=811
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Να και το πρόγραμμα της Eurovision!!! ......... συγνώμη του Ακρόπολις ηθελα να πω!!!ΕΛΕΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ!!!
http://www.acropolisrally.gr/el/show.ph ... age_id=811
For f**k's sake!!!
Τι ξεφτίλα είναι αυτή;;;!!!
Παιδιά, αυτήν την ώρα έχει MotoGP από Mugello. Ο αγώνας των 125 ήταν φανταστικός! (Διαφορά 1ου-2ου 0.001 sec ) Δεν πρόκειται να αλλάξω κανάλι! Α, και μετά έχει και WTCC.
Υ.Γ. ωραίο το κολπάκι με το profanity filter.
-
Καλά τα λέει ο Σταθάκης...
Είναι άδειο το στάδιο ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Καλά τα λέει ο Σταθάκης...Είναι άδειο το στάδιο ή μου φαίνεται;
Μωρε αυτός καλά τα λέει αλλά ποιός τον ακούει??? Ουτε το κόμμα του απ' ότι φαίνεται...
Το στάδιο δεν περίμενα να είναι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΑΔΕΙΟ...
-
ΕΤΣΙ -ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΙ στον τερματισμο ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Είναι άδειο το στάδιο ή μου φαίνεται;
Προσωπικά ούτε από τη τηλεόραση δε θα τους κάνω τη χάρη να το δω.
-
Καλά τόσο αδιάβαστος είναι ο παρουσιαστής ? Ούτε και ο Σταθάκης δεν τον διόρθωσε....
Πού την είδε την κόντρα του Sordo με τον PETER Solberg? Με τον HENNING SOLBERG είχε τα 03.9 διαφορά ο Sordo.ΕΛΕΟΣ πια !!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Προσωπικά ούτε από τη τηλεόραση δε θα τους κάνω τη χάρη να το δω.Είχα περιέργεια να δω τη συμμετοχή του κόσμου...
OAKA SSS 2006