-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Του χρονου αν τελικα αποφασισω να παω και αν ξαναγινει θα παρω στο κεντρο στο επανω διαζομα να βλεπω και ολη την πιστα!
Μα μόνο και μόνο ότι σκέφτεσαι να ξαναπάς του χρόνου παρά την πικρία σου, αποτελεί νίκη των διοργανωτών.
Ε καλά μωρέ Φράνκι. Δεν είναι και αντιπαράθεση 'αυτοί vs εμείς'!
Δεν ήθελα να πω αυτό ( ... vs ... ) ίσως το διατύπωσα λάθος. Αλλά η σκέψη του 'Thodwris' δείχνει πως μας φέρνουν στο να δεχτούμε ότι δεν υπάρχει άλλο Ακρόπολις, παρά μόνο του σταδίου.
Εγω ειπα και σε νωριτερο post οτι δυστυχως λογο ενος παρα πολυ σοβαρου προβληματος υγειας που εχω ειδικα με χωμα - γυρη - σκονη και περισσοτερο αυτην την περιοδο ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ!!!
Για αυτο αλλοστε και εδωσα 240 ευρω περσυ ( 120 χ 2 ) και 160 ευρω φετος γιατι μου δωθηκε η ευκαιρια ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!
Για να καταλήξω λοιπον σε αυτο που ειπες, η σκεψη του Thodwris δεν ειναι να δεχτεις οτι υπαρχει μονο το Ακροπολης του Σταδιου, αλλα δυστυχως υπαρχουν περιπτωσεις σαν και τις δικες μου η ακομα και καποιων ατομων με κινητικα προβληματα ( Ναι υπαρχουν και αυτοι οι ατυχοι της ζωης που ειναι σε αναπηρηκα καροτσακια ) που δεν εχουν την δυνατοτητα να κανουν αυτο που μπορεις να κανεις εσυ και που θερωεις δεδομενο! Και το σταδιο ναι ειναι μια λυση!
Δεν ειναι παραπονο αυτο, ουτε και φυσικα ζηταω να κανουν τον αγωνα μεσα σε σταδια για να μπορω να τους βλεπω εγω και αλλοι λιγοι, αλλα μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια! ( μαμω τα ορθογραφικα μου ! )
Φιλικα!
-
Εγω θελω να δω τι θα γραψει στο Drive η Ποπιτσα που τοσα χρονια εκραζε και φετος σαν κοτουλα ηταν 1η μουρη στο ΟΑΚΑ,κριμα γιατι την εκτιμουσα αλλα τελικα μαλλον ηταν πολλα τα αργυρια.
-
Δευτέρα μεσημέρι ώρα 15:05 και ακόμα στο main του Rally.gr τρέχει επάνω το σούπερ με κείμενο ' Εισιτήρια της υπερειδικής τώρα και στο ΟΑΚΑ. Περισότερες πληροφορίες εδώ.'
Λίγο ανακόλουθο ή κάνω λάθος ???
(υπόψη οτι έκανα refresh τη σελίδα για να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο...)
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Εγω θελω να δω τι θα γραψει στο Drive η Ποπιτσα που τοσα χρονια εκραζε και φετος σαν κοτουλα ηταν 1η μουρη στο ΟΑΚΑ,κριμα γιατι την εκτιμουσα αλλα τελικα μαλλον ηταν πολλα τα αργυρια.XAXA. Η Παπαρήγα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητικού ρεπορτάζ!
Πάντως στην κάλυψη του αγγλικού wrc μια χαρα όλα. Και 40 χιλιάδες θεατές στην ss1 και -παραδοσιακά- δύσκολες ακροπολικές διαδρομές και πάρε πλάνα το στάδιο με το SP και κόντρα κανα δυό πλάνα με θαλασσίτσα και έτσι για τα Αγγλάκια αλλά παρά ταύτα κανένα αρνητικό σχόλιο. Μάλλον για την ISC κατασκήνωσε το acropole στο ΟΑΚΑ.
Στο δεύτερο ΟΑΚΑ σαφώς κανένα σχόλιο για κόσμο, μόνο για την Παπαρίζου(όχι Παπαρήγα:)) και καναδυό γρήγορα πλάνα άντε γα να μη νομίζουμε οτι ακυρώθηκε... -
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Εγω θελω να δω τι θα γραψει στο Drive η Ποπιτσα που τοσα χρονια εκραζε και φετος σαν κοτουλα ηταν 1η μουρη στο ΟΑΚΑ,κριμα γιατι την εκτιμουσα αλλα τελικα μαλλον ηταν πολλα τα αργυρια.Καλό θα ήταν να μάθουμε πρώτα πόσα ήταν τα αργύρια και μετά να μιλήσουμε για την κοτούλα την Ποπίτσα!!!! Να είσαι σίγουρος φίλε spyros ότι θα εκπλαγείς και θα δεις ποιοί άνθρωποι έχουν πραγματικό μεράκι για αυτό που λατρεύουν και υπηρετούν με τόση αξιοπρέπεια όσο η Ποπίτσα η κοτούλα!!! Νομίζω ότι μας πήρε η μπάλα και ότι βλέπουμε του σκάβουμε το λάκκο! Ευτυχώς που υπήρχε και η Ποπίτσα με τις γνώσεις της και την πείρα της και δεν είδαμε τα χειρότερα.
Fan της Ποπίτσας
-
Μήπως και παλιός συνεργάτης της?
-
Οταν κάτι το κράζεις δεν μπορεί μετά να περιμένεις να ακούσεις καλά λόγια όταν το ακολουθείς! Τι σχέση είχε το πόσα και αν πήρε??
-
Έπρεπε να έχουν τον Μάγκα στην SSS αντί της Παπαρίζου . Αφου το γ.....νε που το γ.....νε τουλάχιστον να το έκαναν με 'στυλ'.
-
μηπως εχει γνωρίζει κανείς το νούμερο του εισιτηρίου που κέρδισε το megane?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
μηπως εχει γνωρίζει κανείς το νούμερο του εισιτηρίου που κέρδισε το megane?Ήταν στα λίγα απούλητα που έμειναν.
(χωρίς παρεξήγηση ελπίζω)
-
ΚΩΛΟΟΟΟΟΟΦΑΡΔΟΣ Ο ΑΛΜΑΝ , ΚΟΝΟΜΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝΑΚΙ ΕΕΕΕ
ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΟΜΩΣ ?
-
φαντάζομαι η κλήρωση αφορά τα πουλημένα, κι μιας και πήγα, και δεν είμαι και τόσο υπερ άνω, έλεγα μήπως τυχένει να το γνωρίζει κανείς.
-
Κύριοι και κυρίες του forum όλα όσα γράφετε είναι απόλυτα σωστά, όμως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ όπως λέει και το τραγούδι. Διαβάστε στο http://www.wrc.com το άρθρο με τίτλο the making of magic και θα καταλάβετε γιατί. Τελικά μάλλον όλοι εμείς (εσείς) είμαστε τυφλοί ή σύμφωνα με τα μεγάλα μυαλά του χώρου δεν καταλάβαμε τι είδαμε φέτος!!!
-
§
Ο χρήστης an έγραψε:
Κύριοι και κυρίες του forum όλα όσα γράφετε είναι απόλυτα σωστά, όμως, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ όπως λέει και το τραγούδι. Διαβάστε στο http://www.wrc.com το άρθρο με τίτλο the making of magic και θα καταλάβετε γιατί. Τελικά μάλλον όλοι εμείς (εσείς) είμαστε τυφλοί ή σύμφωνα με τα μεγάλα μυαλά του χώρου δεν καταλάβαμε τι είδαμε φέτος!!!Είναι άλλες οι εποχές...
Η τελευταία παράγραφος λέει (σε ελεύθερη μετάφραση):
Αν και η εικόνα ήταν διαφορετική στη φετινή υπερειδική, ο ενθουσιασμός που προκάλεσε ήταν σίγουρα ο ίδιος με αυτόν του 2005. Η υπερειδική θεωρήθηκε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τους οδηγούς, ενώ πολλοί τη θεώρησαν ως την τέλεια κατάληξη ενός δραματικού και σκληρού σαββατοκύριακου...Though the look may have been different for this year's stage, the excitement it generated was surely the same as in 2005. The stage was considered a massive success amongst fans and drivers alike, and many considered it the perfect end to a dramatic and rough weekend.
Τι πίνουν και δε μας δίνουν (ΟΕΟ) ; Ένα video με το 2005 να δουν θα καταλάβουν ποια είχε επιτυχία και ποια όχι...
§
-
Πράγματι οι καιροί έχουν αλλάξει... Για αυτό το λόγο (όπως και φέτος εξάλλου) εγώ θα επιλέξω την επιστροφή στο χρονοντούλαπο με τις αναμνήσεις από Λουκίσια, Στίρφακα, Μετέωρα, Τσούκα, Βωξίτες, Συκέα και οδηγούς όπως ο Ari, o Walter, o Timo, o Yuha κλπ. Οι εικόνες, οι γεύσεις και οι μυρωδιές, έχουν εγγραφεί στο σκληρό δίσκο του μυαλού μου και αυτές, σίγουρα, κανένας δεν μπορεί να τις σβήσει. Ελπίζω απλά και οι νέοι φίλαθλοι των αγώνων, όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί αυτοί στην σημερινή τους μορφή, να ζήσουν ανάλογες συγκινήσεις και να δημιουργήσουν αντίστοιχες μνήμες που θα τους αποτυπωθούν και δεν θα είναι μόνο εφήμερες εικόνες που θα ξεχαστούν από το επόμενο 'θέαμα' κάθε μορφής που θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν. Γιατί είναι όμορφο να παθιάζεσαι με κάτι, και λυπηρό όταν αυτό για το οποίο παθιάστηκες χάνετε.
-
an
Για να κάνεις τις πρωτες σου δημοσιεύσεις από το 2002, που είσαι γραμμένος, πρέπει να απογοητεύθηκες -κι εσυ- πολύ!!! -
Από όσα στραβά είχε αυτό το Acropolis το ΟΑΚΑ από πλευράς θεάματος δεν το βρήκα καθόλου κακό. Πολύ κακό ήταν η μικρή προσέλευση του κόσμου που ήταν επόμενο με τα ακριβά εισιτήρια. Το γεγονός αυτό απέτρεψε να υπάρχει μια πιο γεμάτη κ ενθουσιώδης ατμοσφαιρα. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το μεγάλυτερο αρνητικό όσον αφορά την SSS. Οι εκφωνητές επίσης δεν μ αρέσαν, η Παπαρίζου δεν μ ενόχλησε αφού απότελεσε ένα μικρό κομμάτι του θεάματος.
Μεμονωμένα σαν θέαμα αυτοκινήτων ήταν αρκετά καλό πάνω κάτω αντίστοιχο του περσυνού. Αν κ ίσως θα προτιμούσα να έβλεπα τα 'πριόνια' αντι των PWRC. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αν κ ίσως θα προτιμούσα να έβλεπα τα 'πριόνια' αντι των PWRC.Κι εγώ θα προτιμούσα να τα έβλεπα, αλλά σε τέτοιες ειδικές δε νομίζω να την έβγαζαν καθαρή...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αν κ ίσως θα προτιμούσα να έβλεπα τα 'πριόνια' αντι των PWRC.
Κι εγώ θα προτιμούσα να τα έβλεπα, αλλά σε τέτοιες ειδικές δε νομίζω να την έβγαζαν καθαρή...
Σίγουρα δεν θα την έβγαζαν καθαρή... Σφαγή θα γινόταν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κ ίσως θα προτιμούσα να έβλεπα τα 'πριόνια' αντι των PWRC.
Κι εγώ θα προτιμούσα να τα έβλεπα, αλλά σε τέτοιες ειδικές δε νομίζω να την έβγαζαν καθαρή...
Σίγουρα δεν θα την έβγαζαν καθαρή... Σφαγή θα γινόταν...
Το Ignis του Πολωνου βγήκε καθαρό και μάλιστα τερμάτισε μπροστά από πολλά ελληνικά Ν.
OAKA SSS 2006