-
Τηλεθεάμετρο!
(ΗΜΑΡΤΟΝ)
Να ρωτήσω κάτι, για το τηλεθεάμετρο παίρνουν τίποτα φραγκάκια ή το βάζουν από καθαρή βλακεία; Γιατί και στις δυο περιπτώσεις (δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τρίτη) τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι έγκυρα! -
Νομίζω τους δίνουν κάτι χαζοδωράκια ανάλογα με τον καιρό που το χρησιμοποιούν.. Στιρέλα, τηλεοράσεις 21 ιντσών και άλλα τετοια χαζά..
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Όταν τα έλεγε ο Μαστοράκης εδώ και καιρό μερικοί τον έλεγαν γραφικόΔεν αναφέρομαι σε μέλη του φόρουμ, γενικά μιλάω.
Ξέρεις πιο είναι το θέμα;; Οτι έλεγε να το έλεγε όταν ήταν στο χορό κι αυτός , και οι εκπομπές του μετείχαν στις μετρήσεις. Τότε ναι, θα ήταν αξιόπιστος (μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο το θέμα)
Τώρα που είναι 'καμμένο χαρτί' ότι και να πει ελάχιστη αξία.
Ετσι νομίζω -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Νομίζω τους δίνουν κάτι χαζοδωράκια ανάλογα με τον καιρό που το χρησιμοποιούν.. Στιρέλα, τηλεοράσεις 21 ιντσών και άλλα τετοια χαζά..Κάτι σαν τα δωράκια που παίρνεις από τις μονάδες που μαζεύεις στην κάρτα που σου έχουν δώσει βάζοντας συγκεκριμένη μάρκα βενζίνης.
-
Πλακα πλακα αυτα τα μηχανακια φταινε και η Ελληνικη τηλεοραση δεν βλεπεται.
Μακαρι να φτιαξουν λιγο τα πραγματα. Εχω παντως την εντυπωση οτι τα μηχανακια ηταν λιγοτερα απο 1500. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μακαρι να φτιαξουν λιγο τα πραγματα. Εχω παντως την εντυπωση οτι τα μηχανακια ηταν λιγοτερα απο 1500.Ωραίοι είμαστε!
1500 άνθρωποι αμφιβόλου νοημοσύνης (για να βάζουν τέτοια πράγματα στο σπίτι τους) καθορίζουν τι θα βλέπουν τα υπόλοιπα 10.000.000...
Και δεν έχουμε πετάξει ακόμα τις τηλεοράσεις από το μπαλκόνι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μακαρι να φτιαξουν λιγο τα πραγματα. Εχω παντως την εντυπωση οτι τα μηχανακια ηταν λιγοτερα απο 1500.Ωραίοι είμαστε!
1500 άνθρωποι αμφιβόλου νοημοσύνης (για να βάζουν τέτοια πράγματα στο σπίτι τους) καθορίζουν τι θα βλέπουν τα υπόλοιπα 10.000.000...
Αμφιβολου νοημοσυνης; Μπααα δεν νομιζω.
'Τηλεφωνω απο AGB. Βαλε Αντεννα στης 10 το βραδυ και θα παρεις 2-3 χιλιαρικακια.' Αμεεεε -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπα, αν αρχίσει να γίνεται αυτό θα γίνει με άρθρο στο Σύνταγμα υποχρεωτική η τηλεθέαση...
-
'Τηλεφωνω απο AGB. Βαλε Αντεννα στης 10 το βραδυ και θα παρεις 2-3 χιλιαρικακια.' ΑμεεεεΜπα, δεν παίζουν τέτοια. Μεγάλο το ρίσκο.
Άλλωστε οι τύποι που έχουν βάλει τα μηχανάκια είναι τόσο τσίπηδες που βολεύονται με ανταλλάγματα...τηλεοράσεις, τοστιέρες και στερεοφωνικά της οκάς.
Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, όταν τα στοιχεία τα συγκεντρώνει αποκλειστικά και ανέλεγκτα μια, όπως αποδεικνύεται, διαπλεκόμενη εταιρεία; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, όταν τα στοιχεία τα συγκεντρώνει αποκλειστικά και ανέλεγκτα μια, όπως αποδεικνύεται, διαπλεκόμενη εταιρεία;Σωστό. Εδώ ακούστηκαν ιστορίες για ανθρώπους που το μηχανάκι τους έγραφε... 30 ώρες το 24ωρο τηλεθέαση, μηχανάκια χρεωμένα σε βρέφη κλπ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Τηλεφωνω απο AGB. Βαλε Αντεννα στης 10 το βραδυ και θα παρεις 2-3 χιλιαρικακια.' ΑμεεεεΜπα, δεν παίζουν τέτοια. Μεγάλο το ρίσκο.
Άλλωστε οι τύποι που έχουν βάλει τα μηχανάκια είναι τόσο τσίπηδες που βολεύονται με ανταλλάγματα...τηλεοράσεις, τοστιέρες και στερεοφωνικά της οκάς.
Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, όταν τα στοιχεία τα συγκεντρώνει αποκλειστικά και ανέλεγκτα μια, όπως αποδεικνύεται, διαπλεκόμενη εταιρεία;Ακριβως γιατι ειναι διαπλεκομενη!!!
Ενταξει δε λεω οτι γινεται ετσι το 'στησιμο' αλλα δεν πιστευω οτι οι μετρησεις που μας σερβιραν τοσα χρονια ειναι αληθινες. -
Περί ιδιοκτησίας, μετόχων, διαφημιστικών, κτλ....το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι το θέμα μυρίζει γιατί το ιδιοκτησιακό καθεστώς το γνωρίζουν (και το γνώριζαν χρόνια) οι πάντες. Τώρα γιατί ξαφνικά έγινε πρόβλημα? .
Όσο για τις μετρήσεις όμως, συμφωνώ ότι κάπου το θέμα μπάζει νερά. Τόσα χρόνια να μην γνωρίζω κανένα, **μα κανένα **να έχει τέτοια μηχανή?
-
Όσο τα νούμερα βόλευαν μερικούς-μερικούς όλα ήταν μέλι-γάλα.
Από τη στιγμή που άρχισαν να τους ενοχλούν τότε θυμήθηκαν τις διαπλοκές και τα στησίματα.
Η μόνη λύση που βλέπω εγώ, είναι να ανέβει ο αριθμός τους σε 50-100.000 μηχανάκια. Έτσι θα είναι δύσκολο να κατευθυνθούν, αλλά σιγά μη το κάνουν.. -
Ο σκοπός είναι να γίνει άλλη εταιρεία (με άλλους μετόχους) που θα αναλάβει την διεξαγωγή μετρήσεων.
Συμφωνώ με moussatos. Τώρα θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο γιατι δεν τους βολεύει πλέον. Βλέπετε έρχονται και τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ!
Τι θα γίνει?
Θα αποκλεισθεί η AGB Hellas από την σύναψη συμβάσεων με το Δημόσιο λόγω της μετοχικής της σύνθεσης!Οπότε τα λεφτά των διαφημιζόμενων θα κατευθυνθούν προς άλλους παραλήπτες!!
-
Εμεις προσπαθουμε να ανακαλυψουμε τον τροχο.....
Εταιρειες μετρησεων υπαρχουν στο εξωτερικοεδω και πολλα χρονια και ειναι αξιοπιστες ....αρα ας δουμε πως λειτουργουν εκει και ας κανουμε μια αντιγραφει του συστηματος.
Στο εξωτερικο συμμετεχουν ολοι οι ενδιαφερομενοι συστηνοντας μια εταιρεια απο κοινου.
-
Εγω λεω να καταργηθει η AGB και λοιπες εταιρειες. Τα καναλια ανακοινωνουν το εβδομαδιαιο προγραμα/εκπομπες και οσοι θελουν να διαφημιστουν διαλεγουν την ωρα που θα μπει η διαφημηση τους.
Οπως κανουν ολες οι εταιρειες ανα το κοσμο, στο τελος του χρονου βγαζουν τα κομπιουτερακια και λενε τοσες διαφημισεις πηραμε, τοσο τζιρο, τοσα κερδη ή ζημιες.
Αν ειναι μαγκες ας κανουν ποιοτικες ακπομπες να τους βλεπει ο κοσμος. -
Εγω λεω να καταργηθει η AGB και λοιπες εταιρειες. Τα καναλια ανακοινωνουν το εβδομαδιαιο προγραμα/εκπομπες και οσοι θελουν να διαφημιστουν διαλεγουν την ωρα που θα μπει η διαφημηση τους.
Οπως κανουν ολες οι εταιρειες ανα το κοσμο, στο τελος του χρονου βγαζουν τα κομπιουτερακια και λενε τοσες διαφημισεις πηραμε, τοσο τζιρο, τοσα κερδη ή ζημιες.
Αν ειναι μαγκες ας κανουν ποιοτικες ακπομπες να τους βλεπει ο κοσμος.Η ιδιωτικη διαφημιση μπορει να κατανεμηθει και ετσι... .η κρατικη ομως τι γινεται??????
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Η ιδιωτικη διαφημιση μπορει να κατανεμηθει και ετσι... .η κρατικη ομως τι γινεται??????Η κρατική... (εχουμε emoticon με τα δύο χερια; )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η κρατική... (εχουμε emoticon με τα δύο χερια; )φυσικά!
-->
-
Παντως, περ' απ' την πλάκα, το ζήτημα είναι υπαρκτό και ΣΟΒΑΡΟ
(οποιος δε βλεπει την... παράσταση στο Καυτατζογλειο, να βαλει ΕΤ-1 με θεμα τη μιντιακη αυτοκρατορια του Μπερλουσκονι και τη διαμορφωση συνειδησεων...)
Μέτρηση τηλεθέασης