-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Χώρια το πρεστίζ διότι αναβαθμίστηκα και επαγγελματικά!!!!
Μουνοπαγίδα το qashqai.
Eπαγγελματικα ειπε το παληκαρι.
-
Για ταξί το χρησιμοποιεί;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για ταξί το χρησιμοποιεί;Σιγουρα οχι γιατι το πηρε μαυρο,
και μην πεις αυτο που σκεφτηκες γιατι δεν εχει τοσο πολυ χωρο πισω το QQ, για τετοια χρηση. -
Τότε πως αναβαθμίστηκε επαγγελματικά λόγω του αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Σιγουρα οχι γιατι το πηρε μαυρο,
και μην πεις αυτο που σκεφτηκες γιατι δεν εχει τοσο πολυ χωρο πισω το QQ, για τετοια χρηση.Πρωτα απ'ολα για να μην παρεξηγηθουμε σε καποιον που δεν καταλαβε, ενοουσα για χρηση σε γραφειο τελετων.
Τότε πως αναβαθμίστηκε επαγγελματικά λόγω του αυτοκινήτου;
Δεν ξερω, πιστευω να μας πει ο ιδιος.
-
Πλάκα πλάκα, πάει και σαν τάφος.
Μάλλον βρήκαμε την άκρη του νήματος! -
Πολυ μαυρο το χιουμορ βρε παιδια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:-?
Πολυ μαυρο το χιουμορ βρε παιδια.Δεν ειχα τετοια προθεση το σταματαω εδω.
-
Το καταλαβα, απλα πηρε τετοια ροτα η κουβεντα.
-
Aγαπημένα μου παιδιά καταλαβαίνω το χιούμορ και δεν παραξηγιέμαι!!!
Η επαγγελματική αναβάθμιση ήρθε αλλά όχι λόγω αυτοκινήτου, οπότε δεν μπορούσα με την θέση που έχω τώρα να κυκλοφορώ με άλλο αμάξι (ειδικά 13χρονο τέριος) αλλά μόνο με το πολυτελές μαύρο ΚΑΣΚΑΙ!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Aγαπημένα μου παιδιά καταλαβαίνω το χιούμορ και δεν παραξηγιέμαι!!!
Η επαγγελματική αναβάθμιση ήρθε αλλά όχι λόγω αυτοκινήτου, οπότε δεν μπορούσα με την θέση που έχω τώρα να κυκλοφορώ με άλλο αμάξι (ειδικά 13χρονο τέριος) αλλά μόνο με το πολυτελές μαύρο ΚΑΣΚΑΙ!!!!Eτσι κι' αλλιως καλοπροεραιτο χιουμορ ηταν,
Δοκιμασε παντως, αν δεν εχεις βαλει, και μεμβρανες πιστευω οτι πηγαινουν παρα πολυ στο QQ, και ειναι μια καλη αναβαθμιση εμφανισιακα. -
τα σπαει το qashq ai
-
αν δεν εχεις βαλει, και μεμβρανες πιστευω οτι πηγαινουν παρα πολυ στο QQ, και ειναι μια καλη αναβαθμιση εμφανισιακα.Παιδιά είμαι πλέον 41 ετών , σοβαρός οικογενειάρχης , δε δίνω τζάμπα λεφτά!!! Σίγουρα με τις μεβράνες θα είναι σπέσιαλ!!! Αλλά..........
-
Σήμερα ημέρα επίσκεψης σε κάποιες αντιπροσωπίες πέρασα απο την Νissan.
Λευκό QQ σε βασική έκδοση (Action) δεν υπάρχει!
Η δευτερη έκδοση Action Plus (διαθέτει ESP και κάτι άσχημες 16άρες ζάντες επιπλέον του βασικού) για το 1,6 μόνο παραγγελία και 4μηνο.
Τρίτη έκδοση διαθέσιμη σε πολλά χρώματα η πλήρης Acenta.
Τελικές τιμές (με το κλειδί) με μεταλλικό χρώμα (αφαιρώντας εκπτώσεις και προσθέτοντας τέλη, πινακίδες κλπ):
Action: 19.600€ (αφαιρούν 1000€ δωροεπιταγή και 700€ απο τον τιμοκαταλογο και προσθέτουν 460€ μεταλ. χρώμα).
Acenta: 22.500€ (αφαιρούν 1000€ δωροεπιταγή και 900€ από τον τιμοκαταλογο και προσθέτουν το μεταλ. χρώμα).Οι επιλογές μου: Γκρίζο Action με 19600€ ή λευκό Acenta με 22.000€ και καλύτερο εξοπλισμό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα ημέρα επίσκεψης σε κάποιες αντιπροσωπίες πέρασα απο την Νissan.
Λευκό QQ σε βασική έκδοση (Action) δεν υπάρχει!
Η δευτερη έκδοση Action Plus (διαθέτει ESP και κάτι άσχημες 16άρες ζάντες επιπλέον του βασικού) για το 1,6 μόνο παραγγελία και 4μηνο.
Τρίτη έκδοση διαθέσιμη σε πολλά χρώματα η πλήρης Acenta.
Τελικές τιμές (με το κλειδί) με μεταλλικό χρώμα (αφαιρώντας εκπτώσεις και προσθέτοντας τέλη, πινακίδες κλπ):
Action: 19.600€ (αφαιρούν 1000€ δωροεπιταγή και 700€ απο τον τιμοκαταλογο και προσθέτουν 460€ μεταλ. χρώμα).
Acenta: 22.500€ (αφαιρούν 1000€ δωροεπιταγή και 900€ από τον τιμοκαταλογο και προσθέτουν το μεταλ. χρώμα).Οι επιλογές μου: Γκρίζο Action με 19600€ ή λευκό Acenta με 22.000€ και καλύτερο εξοπλισμό!
Το λευκό και πλήρες Acenta.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι επιλογές μου: Γκρίζο Action με 19600€ ή λευκό Acenta με 22.000€ και καλύτερο εξοπλισμό!cosneo, παρε οποιο σου αρεσει αρκει να εχει ESP.
-
Λευκο Acenta!!!! Καλοριζικο!!!! Μιλαμε παντα για το 1,6 ετσι??
-
Οι επιλογές μου: Γκρίζο Action με 19600€ ή λευκό Acenta με 22.000€ και καλύτερο εξοπλισμό!
cosneo, παρε οποιο σου αρεσει αρκει να εχει ESP.
'... αρκει να εχει ESP' ... μονόδρομος τότε τα επιπλέον 2.500€ του Acenta απο το Action που δεν έχει.
Πολύ κακές οι επιλογές στις στανταρ εκδόσεις του QQ για την Ελλάδα απο τον εισαγωγέα μας.
Έκρινε πως το ESP 'δεν πουλάει' με το βασικό και υπάρχει μόνο στο πλούσιο!
(Στην πραγματικότητα υπάρχει βέβαια (όπως αναφέρω παραπάνω το Action Plus) αλλά μόνο ΚΠ (με 1200€ επιπλέον του βασικού και 4μηνη αναμονή) και όχι ετοιμοπαραδοτο. Και αν είναι να δώσω επιπλέον 1200€ για το ESP και κάποιες άσχημες 16άρες ζάντες -δανεικές απο το Note- να πω την αλήθεια προτιμώ να δώσω άλλα τόσα επιπλεόν που έχει η Acenta με περισσότερα ουσιώδη ή μη καλούδια.Focusman91 ναι, για το 1,6.
-
Δεν ειμαι ιδιαιτερα φιλος των ηλεκτρονικων ουτε καν του ABS αλλα σε ενα ψηλο αυτοκινητο σαν το QQ οσο και να μην του φαινεται στο δρομο, το ESP χρειαζεται οπως και σε καθε συγχρονο αυτοκινητο.
Μεχρι τωρα, μετα απο 40.000 χλμ δεν το εχω χρειαστει, αλλα σε καποια δοκιμη που εκανα η λειτουργια του με ενθουσιασε, ειναι πολυ εξελιγμενο και δεν ενεργοποιειται χωρις λογο,
Ακομα και εμπορικα να το σκεφτεις οταν χρειαστει να το πουλησεις και δεν εχει ESP ποιος περιμενεις να το αγορασει και ποσα λεφτα θα χασεις? -
... ESP ... σε καποια δοκιμη που έκανα ...τι εννοείς ότι έκανες δοκιμή στο ESP?
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)