-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΥΓ. Προσωπικά πάντως αποφευγω παντα (εδώ και πολλά χρόνια) να μπαίνω στην διαδικασία της παραγγελίας και να 'βολευομαι' στα ετοιμοπαραδοτα για να μην μπαίνω σε τέτοιες περιπέτειες που περισσότερο ψυχοφθόρες είναι παρα κάτι άλλο. 2 φορές μόνο συμβιβάστηκα στο χρώμα ... αλλά δεν με πείραξε ιδιαίτερα.
+1 πάντα ετοιμοπαράδοτο.
Εγώ πάλι , το αντίθετο , δεν μπορώ να κάνω συμβιβασμό έστω και στο χρώμα..
Βέβαια παίζει ρόλο και το πόσο γρήγορα το θέλεις το αυτ/το , αν έχεις άλλο να κάνεις την δουλειά σου κ.ο.κ -
οπως σωστα λεει ο φιλοσ cosneo αν το οχημα δεν ειναι Ελλαδα ολα βασει συμβολαιου ειναι φλου...
εγω τολμησα που λετε να παραγγειλω το qashqai μου με εξοπλισμο con και σε... λευκο χρωμα!!! αυτο ηταν... εγινε ονομαστικη παραγγελια στο εργοστασιο (μεγαλη μου τιμη ) κι ακομα περιμενω. ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
αυτο που με κουφανε ομως και δεν ειδα να το σχολιασετε ειναι οτι η ΝΙΣΣΑΝ εν μεσω κρισης και μεγαλης πτωσης πωλησεων αυτοκινητων μειωσε την εκπτωση και μαλιστα 400€
οταν μιλησα ο ιδιος με την νισσαν να ρωτησω αν θα ισχυσει και για μενα η αυξηση τιμης, σε απαντηση καποιου που ειπε να τους απειλησω με ακυρωση παραγγελιας, εμμεσως πλην σαφως μου απαντησαν: αν σας αρεσει κυριε! αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας!
μπορει να ακουγονται τρελα ολα αυτα αλλα αν ρωτησει καποιος θα επιβεβαιωσει την αληθεια!
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!! -
δεν τα καταλαβαινω αυτα...
δεν εισαι ευχαριστημενος? Ψωνιζεις απο αλλου. -
Ο χρήστης colombos έγραψε:
αυτο που με κουφανε ομως και δεν ειδα να το σχολιασετε ειναι οτι η ΝΙΣΣΑΝ εν μεσω κρισης και μεγαλης πτωσης πωλησεων αυτοκινητων μειωσε την εκπτωση και μαλιστα 400€Διαφημίζουν ένα πρόγραμμα απόσυρσης παλιού αυτοκινήτου που ίσως να είναι πιο συμφέρουσα απο μια έκπτωση!
Πάντως χαζομάρα τους να μην κρατάνε τις εκπτώσεις όταν βλέπεις ότι ... κάθεσαι! Τώρα τις είδα στην σελίδα τους!... εμμεσως πλην σαφως μου απαντησαν: αν σας αρεσει κυριε! αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας!
Την ίδια την άκουσα πριν χρόνια σε άλλη εταιρία και μετα απο καιρό βρήκα τον πωλητή ... σε επιπλάδικο να μου κάνει εκπτώσεις και προσφορές και τον αντιπρόσωπο να βλέπει τις πρωτειές και τους τζίρους του να κατηφορίζουν!!!
Μάλλον κάποιος θα πρέπει να τους πει ότι ... δεν ζούνε στο περσινό καλοκαίρι!!! -
http://www.nissanpress.co.uk/press_site ... 275nis.htm
Παραπανω οι βελτιωσεις για το νισσαν QQ οπως ειχα πει ειναι και ο ανανεωμενος 1.6 HRDE με 117 ιππους του juke καθως και optional stat/stop (
The second petrol engine, another 1.6-litre, 16-valve unit but this time normally aspirated is a revised version of the HR16DE unit already in used by both Nissan and Renault.For the Juke, it has undergone a number of significant changes with a larger exhaust manifold, a retuned intake manifold, twin VTC variable valve timing, improved intake tumble flow and new catalyst with a hexagon cell formation.
New pistons with revised crowns and integral oil jet cooling have been adopted along with low friction techniques such as diamond-like carbon (DLC) coating on the valve lifters.
But the most significant change has been the development of a dual injector system – said to be a world first – which has two injectors for each cylinder. The injectors have smaller nozzles so they deliver finer, more closely targeted sprays of fuel into the cylinders for more effective atomisation, which leads to complete combustion.
The revised HR16DE produces 117PS, 6% better than previous versions of the engine. Torque has improved by 3% to 157Nm, and economy figures show a 5.6% improvement.)
Σαν νεος κινητηρας δηλαδη.Επισης βελτιωμενος ντηζελ 106 σε 110 ιππους και αλλα επιπεδα εξοπλισμου σαν στανταρ σε μερικα πακετα.Οι ενδιαδερομενοι ας περιμενουν.Να ειχε και καλυτερη ποιοτητα στα σημεια...... -
Ο χρήστης superfast5 έγραψε:
....Επειδή ψάχνομαι για αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στα άλλα έχω δει και το συσκεκριμένο μοντέλο, ψάχνοντας στο forum είδα ότι οι ευαίσθητες ενότητες (πχ προβλήματα αυτοκινήτων) είναι κλειδωμένα και οι πρόσβαση επιτρέπεται όχι σε απλούς εγγεγραμμένους χρήστες αλλά σε πιστοποιημένους.
Βρείτε μου άλλο forum που τηρεί τέτοια πολιτική.
Ας μας διαψεύσει κάποιος....έχει περάσει καιρός αλλά μαλλον θα έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας τους
ειχα κανει εγγραφη και μπορώ να γράψω σε όλες τις ενότητες...!!!πριν κάνω εγγραφη και εγώ δεν μπορούσα να τα διαβάσω αλλά τώρα είναι οκ
θα ρωτήσω να δω τι θα μου πούνε... -
Ο χρήστης kostas_9 έγραψε:
....Επειδή ψάχνομαι για αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στα άλλα έχω δει και το συσκεκριμένο μοντέλο, ψάχνοντας στο forum είδα ότι οι ευαίσθητες ενότητες (πχ προβλήματα αυτοκινήτων) είναι κλειδωμένα και οι πρόσβαση επιτρέπεται όχι σε απλούς εγγεγραμμένους χρήστες αλλά σε πιστοποιημένους.
Βρείτε μου άλλο forum που τηρεί τέτοια πολιτική.
Ας μας διαψεύσει κάποιος....έχει περάσει καιρός αλλά μαλλον θα έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας τους
ειχα κανει εγγραφη και μπορώ να γράψω σε όλες τις ενότητες...!!!πριν κάνω εγγραφη και εγώ δεν μπορούσα να τα διαβάσω αλλά τώρα είναι οκ
θα ρωτήσω να δω τι θα μου πούνε...H παραθεση που εκανες στο post του superfast5 ειναι απο τις 26/8/09
αν διαβασεις και νεωτερες δημοσιευσεις ολες οι ενοτητες ειναι πλεων ανοιχτες,
Το να γραφουν για θετικα και αρνητικα σχολια μονο πιστοποιημενα μελη (κατοχοι) ειχε γινει για λογους αξιοπιστιας, κατι το οποιο αλλαξε στην πορεια αφου το ζητησαν πολλα απλα μελη. -
Γιώργο το έγραψα γιατί είδα αυτα που σχολιάστηκαν,
από οτι είδα είσαι mod του QGC.GR !!
συγχαρητήρια για την ομολογούμενος καλή δουλεία που κάνετε στο club σας και μάλλον του χρόνου θα είμαι και εγω ένα ακόμα μέλος σας!
μιας και ειμαι υποψήφιος αγοραστής του juke 1.600 turbo!!190 αλογάκια είναι πολλά??
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Παιδιά ..... βοήθεια!!!!
Είχα το μαύρο κασκάι μου κάτω από μια βερυκοκιά (έκανα μαλακία το ξέρω) και από το ρετσίνι σε δυο - τρία σημεία έχει σπάσει το χρώμα , έχει φύγει το λούστρο και έχει ράισμα το χρώμα !! Και τα τρία σημάδια είναι ενός πόντου , δε φαίνονται αλλά... τι να κάνω για να μη επεκταθεί η ζημιά!!! Μπορεί να γιατρευτεί;Αμάν ρε Κώστα στο ματιάσανε οι w.a.g άκηδες !!!!
Θα προτείνω κάτι.Δεν το καθαρίζεις καλά καλά και να πας στην αντιπροσωπεία και να τους πεις ότι στο εμφάνισε και έτσι να κάνεις χρήση στην εγγύηση για το χρώμα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παιδιά ..... βοήθεια!!!!
Είχα το μαύρο κασκάι μου κάτω από μια βερυκοκιά (έκανα μαλακία το ξέρω) και από το ρετσίνι σε δυο - τρία σημεία έχει σπάσει το χρώμα , έχει φύγει το λούστρο και έχει ράισμα το χρώμα !! Και τα τρία σημάδια είναι ενός πόντου , δε φαίνονται αλλά... τι να κάνω για να μη επεκταθεί η ζημιά!!! Μπορεί να γιατρευτεί;Αμάν ρε Κώστα στο ματιάσανε οι w.a.g άκηδες !!!!
Θα προτείνω κάτι.Δεν το καθαρίζεις καλά καλά και να πας στην αντιπροσωπεία και να τους πεις ότι στο εμφάνισε και έτσι να κάνεις χρήση στην εγγύηση για το χρώμα.
Ωραία προτροπή σε απάτη!
Πιστεύεις οτι στην αντιπροσωπεία 'πιπιλάνε το δάκτυλο' και δεν μπορούν να καταλάβουν την πραγματική ζημιά απο εξωτερικούς παράγοντες? -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Παιδιά ..... βοήθεια!!!!
Ωραία προτροπή σε απάτη!
Πιστεύεις οτι στην αντιπροσωπεία 'πιπιλάνε το δάκτυλο' και δεν μπορούν να καταλάβουν την πραγματική ζημιά απο εξωτερικούς παράγοντες?παίσατε στην περίπτωση.
πρωτινό να μην ειπωθεί κάτι τέτοιο στην αντιπροσωπία. -
σε καμια περιπτωση!!!
θα το καταλαβεναν αμεσως -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Παιδιά ..... βοήθεια!!!!
Ωραία προτροπή σε απάτη!
Πιστεύεις οτι στην αντιπροσωπεία 'πιπιλάνε το δάκτυλο' και δεν μπορούν να καταλάβουν την πραγματική ζημιά απο εξωτερικούς παράγοντες?παίσατε στην περίπτωση.
πρωτινό να μην ειπωθεί κάτι τέτοιο στην αντιπροσωπία.Δεν νομίζω να πήρατε στα σοβαρά αυτο που έγραψα.Αυτή την χρήση έχουν τα εικονίδια να τονίζουν δηλαδή την ειρωνεία.Και για ποια απάτη μιλάμε.Αυτοί δηλαδή που μας πουλάνε τα ανταλακτικά με περιθώριο κέρδους 150 και 200% είναι τίμιοι.Καταλάβετε το στην ζούγκλα που ζούμε δεν υπάρχει απάτη διότι ήδη όλοι είμαστε θύματα απατεώνων σε όλους τους τομείς της ζωής.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν νομίζω να πήρατε στα σοβαρά αυτο που έγραψα.Αυτή την χρήση έχουν τα εικονίδια να τονίζουν δηλαδή την ειρωνεία.Και για ποια απάτη μιλάμε.Αυτοί δηλαδή που μας πουλάνε τα ανταλακτικά με περιθώριο κέρδους 150 και 200% είναι τίμιοι.Καταλάβετε το στην ζούγκλα που ζούμε δεν υπάρχει απάτη διότι ήδη όλοι είμαστε θύματα απατεώνων σε όλους τους τομείς της ζωής.
Να σου πω την αλήθεια το πήρα πράγματι στα σοβαρά διότι δυστυχώς είναι καθημερινό φαινόμενο, διότι πολύς κόσμος δεν έχει τον απαιτούμενο αυτοσεβασμό να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του. Ζητώ συγνώμη που παρεξήγησα τα γραπτά σου.
Το δεύτερο όμως επιχείρημα σου επέτρεψε μου να σου πω οτι δεν στέκει. Δηλαδή επειδή εσύ θεωρείς οτι μας κλέβουν (δεν σε υποχρεώνει κανείς να προτιμήσεις αυτούς που πουλάνε με 150-200% κέρδη - αν υπάρχουν τέτοιοι) αυτό θα σε νομιμοποιούσε να μπουκάρεις πχ στην αποθήκη τους το βράδυ και να τους κλέβεις και εσύ?? (διότι κάτι αντίστοιχο είναι αυτό που αστειευόμενος πρότεινες δεδομένου οτι ο άνθρωπος ήξερε τι ακριβώς συνέβει, δεν αναρωτήθηκε πως μπορεί να συνέβει).
Off topic τέλος απο εμένα και sorry που παρεξήγησα τα γραπτά σου. -
To κασκάι είναι τέλειο!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
To κασκάι είναι τέλειο!!!!!!!!!!υπερβολεεεεεεεες
-
Όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα, το QQ αν είχε τον 1.8 (150 άλογα) κινητήρα του Dodge Caliber, θα άγγιζε το τέλειο.
-
Πιστευω οτι καλος κινητηρας στο μικρο qq θα μπει λιγο πριν αλλαξει το facelift 2010 και εαν θα μπει , γιατι μαγκα σε κανουν οι πωλησεις και οτι και να λεμε για αυτο το κινητηρα σημασια εχει οτι πουλαει................
-
Πάντως .... εδώ που τα λέμε αν έβγαινε το κασκάι με 150 άλογα , με 6 ταχύτητες και 4χ4 δε θα το έπαιρνα, διότι απλά ήθελα να πάρω το κασκάι , αυτό που είναι 1600, 115 άλογα , δικίνητο με 5 ταχύτητες!!!! Ευτυχώς που βγήκε έτσι που είναι αλλιώς θα έψαχνα ακόμα για αμάξι!!!
-
Μπορείς να μας εξηγήσεις και τους λόγους που προτιμάς τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά;
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)