-
εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο καιρο για να σιγουρευτεις αν θα μπει η οχι ο 1,6Τ στο qashqai, γιατι αν παρεις το ατμοσφαιρικο και μετα ερθει turbo θα στεναχωρεθεις...
εκτος και αν παρεις τωρα το ατμοσφαιρικο και μολις ερθει το τουρμπο κανεις κατευθειαν ανταλλαγη
-
Κοίτα έτσι και αλλιώς δεν βιάζομαι. Όμως το να περιμένω το πότε θα βάλει η Νισσάν τούρμπο σώθηκα.
Εξάλλου με σημερινά δεδομένα νομίζω ότι αν έβαζε τούρμπο η τιμή θα ανέβαινε τουλάχιστον 4.000 € σε καθε έκδοση.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ναι ρε συ , όμως θα το πάρεις χωρίς esp ?To ESP είναι ένα βασικό θέμα που μάλλον οδηγούν ως καλύτερη επιλογή την Acenta S (μαζί με τα άλλα καλούδια όπως φωτα ομίχλης, εσωτερικά δέρματα, ωραιότερες ζάντες κλπ) αν και βγαίνει ... 3.000€ ακριβότερο απο το βασικό Action.
Ας μάθουμε και τις νέες προσφορές (αν υπάρξουν) απο 1/7 και βλέπουμε.Μάλιστα με τα 500 που γλυτώνεις από το μεταλλικό , λέω να βάλω και άλλα 700 και κατευθείαν στην Conolly για δέρμα... Μου αρέσει αυτό σαν χρώμα http://www.autostar.gr/frame.php?act=vi ... ductId=307
Νομίζω γύρω στα 1.200 με 1300 κοστίζει...
Τι λες ?Δεν είμαι φίλος του δέρματος στα καθίσματα αν δεν είναι κλιματιζόμενα (χειμώνα/καλοκαίρι)!
Αρκετά χρόνια βολευομαι με 'τζην' πλατοκαθίσματα!Κοίτα έτσι και αλλιώς δεν βιάζομαι. Όμως το να περιμένω το πότε θα βάλει η Νισσάν τούρμπο σώθηκα.
Εξάλλου με σημερινά δεδομένα νομίζω ότι αν έβαζε τούρμπο η τιμή θα ανέβαινε τουλάχιστον 4.000 € σε καθε έκδοση..Συμφωνώ και εγώ! Πέρα απο την τιμή που άγνωστο σε ποια 'ύψη' θα φτάσει, θα ήθελα να δοκιμαστεί πρώτα και μετά να βρεθεί στα χέρια μου!
Ήθελα κάποιο καιρό μέχρι να εμπιστευτώ τον 1,4Tsi 122hp και τον 1,8Tsi 160hp. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι ρε συ , όμως θα το πάρεις χωρίς esp ?
To ESP είναι ένα βασικό θέμα που μάλλον οδηγούν ως καλύτερη επιλογή την Acenta S (μαζί με τα άλλα καλούδια όπως φωτα ομίχλης, εσωτερικά δέρματα, ωραιότερες ζάντες κλπ) αν και βγαίνει ... 3.000€ ακριβότερο απο το βασικό Action.
Ας μάθουμε και τις νέες προσφορές (αν υπάρξουν) απο 1/7 και βλέπουμε.Σαν πρωην κατοχος qashqai θα συμφωνησω για το esp μιλαμε για ψηλο αμαξι 20cm και στην ελληνικη ασφαλτο το θεωρω απαραιτητο(αν και νομιζω οτι στο f/l ειναι πλεον στανταρ σε ολες τις εκδοσεις.Εμενα με εχει σωσει παντως 1 φορα το esp στο qq σε στροφη σε συνδυασμο με την γ@μ@μ@ν@ ελληνικη ασφαλτο και το αμαξι δεν εχασε ευτυχως προσφυση.Τωρα θα εχω για καποιο χρονικο διαστημα ενα auris 1.3
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
To ESP είναι ένα βασικό θέμα που μάλλον οδηγούν ως καλύτερη επιλογή την Acenta S (μαζί με τα άλλα καλούδια όπως φωτα ομίχλης, εσωτερικά δέρματα, ωραιότερες ζάντες κλπ) αν και βγαίνει ... 3.000€ ακριβότερο απο το βασικό Action.
Ας μάθουμε και τις νέες προσφορές (αν υπάρξουν) απο 1/7 και βλέπουμε.Σαν πρωην κατοχος qashqai θα συμφωνησω για το esp μιλαμε για ψηλο αμαξι 20cm και στην ελληνικη ασφαλτο το θεωρω απαραιτητο(αν και νομιζω οτι στο f/l ειναι πλεον στανταρ σε ολες τις εκδοσεις).Εμενα με εχει σωσει παντως 1 φορα απο δυσκολη κατασταση το esp στο qq σε στροφη σε συνδυασμο με την γ@μ@μ@ν@ ελληνικη ασφαλτο Το αμαξι δεν εχασε ευτυχως προσφυση.Τωρα θα εχω για καποιο χρονικο διαστημα ενα auris 1.3
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
Ας μάθουμε και τις νέες προσφορές (αν υπάρξουν) απο 1/7 και βλέπουμε.Σαν πρωην κατοχος qashqai θα συμφωνησω για το esp μιλαμε για ψηλο αμαξι 20cm και στην ελληνικη ασφαλτο το θεωρω απαραιτητο(αν και νομιζω οτι στο f/l ειναι πλεον στανταρ σε ολες τις εκδοσεις).Εμενα με εχει σωσει παντως 1 φορα απο δυσκολη κατασταση το esp στο qq σε στροφη σε συνδυασμο με την γ@μ@μ@ν@ ελληνικη ασφαλτο Το αμαξι δεν εχασε ευτυχως προσφυση.Τωρα θα εχω για καποιο χρονικο διαστημα ενα auris 1.3
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
(αν και νομιζω οτι στο f/l ειναι πλεον στανταρ σε ολες τις εκδοσεις).Υ.Γ
Δεν είμαι σίγουρος αν η Action Plus έχει esp...Το έχει. Μόνο στη βασική Action δεν είναι στον εξοπλισμό.
To Εsp υπάρχει στανταρ απο την δευτερη έκδοση (ActionPlus) με 1.160€ επιπλέον της βασικής.
Στα 1.160€ δίνει Esp και 16άρες ζάντες αλουμινίου (οι οποίες δεν μου αρέσουν).
[IMG=http://img27.imageshack.us/img27/2899/1000490fh.th.jpg][/IMG]Uploaded with ImageShack.us
-
σκέφτομαι να θυσιάσω το Nissan Connect που κάνει 900 €..
Μάλλον καταλήγω στην έκδοση Acenta S..
Υ.Γ
Μέχρι τελευταία στιγμή , εννοώ την ημέρα που θα πάω να το κλείσω θα είμαι μεταξύ του Q.Q και του Scout της Σκοντα..τέτοιο μπέρδεμα πρώτη φορά στη ζωή μου...Ούτε σπίτι να αγόραζα
Ξέρω , ξέρω θα μου πεις κανε test drive και οποιο σου αρέσει πιο πολύ...Σαν κάτοχος Νισσάν Αλμέρα , μου αρέσει η μάρκα , είναι αξιόπιστη κ.λ.π , όμως και ο πρόσκοπος από την άλλη είναι πανέμορφος , αλλά με φοβίζει η κατανάλωση και η παρουσία του τούρμποκινητήρα..
Αναλύσεις επί αναλύσεων , διαβάζω άρθρα και πιο πολύ μπερδεύομαι..
Το μυαλό μου λέει Νισσάν , η καρδιά μου λέει Scout...Άντε να δούμε όταν θα έρθει η εποχή , τι θα λέει και η τσέπη....
αποψη μου ειναι πως το scout ειναι αλλου επιπεδου αμαξι. τοσο στα λεφτα οσο και σε καταναλωση. την οποια καταναλωση την εξαργυρωνεις ομως σε επιδοσεις που καμια απολυτως σχεση δεν εχουν με το qq. ο αδερφος μου εχει το octavia fl με τον 1.8tsi οπως και το scout δηλαδη, και ομολογω πως η skoda φτιαχνει πλεον αξιολογοτατα αμαξια τα οποια μαλλον βαζουν σε σκεψη και την ιδια την μαμα vw! το μοτερ αυτο ειναι υπεραρκετο για.. οτιδηποτε...!! η καταναλωση ειναι αυξημενη (φυσιολογικοτατο), αλλα και οι επιδοσεις ειναι απογειωμενες, καταληγω δηλαδη οτι πληρωνεις αλλα... εισπρατεις!!
οσον αφορα το qq ομως, μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι απο τα κορυφαια μοντελα στην ελλαδα και οχι αδικα! -
τον πουήλσες τον κάσκαρο ? Γιατί ??
-
Γιατι μου εδωσαν εταιρικο auris 1.3 και επισης υπαρχει και ενα note της γυναικας μου .Το πουλησα σε οικογενειακο φιλο σε καλη τιμη οποτε ολα μια χαρα.Να ειμαστε καλα να εχουμε υγεια και σε 2 χρονια αν δεν εχουν πτωχευσει ολα....ισως να να παμε για το QQ 2ης γενιας
-
Αυτό το αν....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Κατά τα άλλα πήρα το ... απλό ...Κώστα, μεταξύ των θέσεων οδηγού και συνοδηγού υπάρχει/εχεις υποβραχιόνιο ή κάπου να στηρίζετε το χέρι?
Γιατί στον εξοπλισμό μόνο του Acenta S αναφέρει 'Κεντρικό υποβραχιόνιο συρόµενο' ενώ στις φθηνότερες δεν υπάρχει. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κατά τα άλλα πήρα το ... απλό ...
Κώστα, μεταξύ των θέσεων οδηγού και συνοδηγού υπάρχει/εχεις υποβραχιόνιο ή κάπου να στηρίζετε το χέρι?
Γιατί στον εξοπλισμό μόνο του Acenta S αναφέρει 'Κεντρικό υποβραχιόνιο συρόµενο' ενώ στις φθηνότερες δεν υπάρχει.Αν και πήρα το απλό απλό ναι έχει υποβραχιόνιο μεταξύ των θέσεων οδηγού-συνοδηγού για να στηρίζεις το χέρι, και ανοίγει και υπάρχει από κάτω μεγάλος αποθηκευτικός χώρος !!!
-
Σαν αυτά (σχεδόν τετράγωνα) των φωτογραφιων που είναι πίσω απο τις ποτηροθήκες και το χειρόφρενο?
http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2008/02/dualis-interior.jpg -
Το 2κίνητο QQ (1,5 Dci) ... εκτός δρόμου!
http://www.youtube.com/watch?v=WAqN27nBtyc
Με εξαίρεση την λάσπη ... στα λοιπά είναι ικανό λόγω ύψους! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί στον εξοπλισμό μόνο του Acenta S αναφέρει 'Κεντρικό υποβραχιόνιο συρόµενο' ενώ στις φθηνότερες δεν υπάρχει.Aπο το ''s'' και πανω το καπακι στο κεντρικο ντουλαπακι που παιζει ρολο υποβραχιονιου εχει την δυνατοτητα να συρεται πιο μπροστα για να ακουμπαει καλυτερα το χερι του οδηγου,ιδιαιτερα χρησιμο σε διαδρομες μεγαλων αποστασεων που θελουμε ομως να εχουμε το χερι μας επανω στον λεβιε.
Το 2κίνητο QQ (1,5 Dci) ... εκτός δρόμου!
http://www.youtube.com/watch?v=WAqN27nBtyc
Με εξαίρεση την λάσπη ... στα λοιπά είναι ικανό λόγω ύψους!Ετσι και αλλιως το δικινητο δεν εχει φτιαχτει για τετοια εδαφη,
και ειδικα με τα ασφαλτινα λαστιχα που φοραει ακομη και το τερακινητο θα κολλαγε. -
Σε διαφήμιση του QQ στη τηλεόραση λέει ότι ... 'οι εκπλήξεις συνεχίζονται και τον Ιούλιο' ... Ποιες είναι?
-
πάντως η αγορά είναι πολύ πεσμένη..
Τόσο καιρό κυκλοφορεί το f/l μοντέλο και δεν βλέπω τόσσα πολλά στον δρόμο , θέλουν δεν θέλουν θα κρατήσουν τις εκπτώσεις , εδώ τώρα και δεν πουλάνε...
Ιδίως ο Σεπτέμβριος που θεωρείται ο πιο δύσκολος μήνας για τον μέσο ΈΛληνα (σχολεία , φροντιστήρια κ.λ.π) , θα πέσουνε κανόνια πιστεύω..
άντε να δούμε και κανά άτοκο πρόγραμμα... -
Τόσο καιρό κυκλοφορεί το f/l μοντέλο και δεν βλέπω τόσσα πολλά στον δρόμο...Αρκετά μαυρα έχω δει στην βασική έκδοση (που με πρώτη ματιά ξεχωρίζουν που δεν έχουν φωτα ομίχλης).
-
και γω εγω δει καποια και ειναι πολυ πιο ομορφα απο το προηγουμενο...Ειδικα σ ενα χρυσαφι καπως μου φανηκε πολυ ωραιο...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)