-
Να σηκωθεις και να φύγεις ή να πας τα δικά σου
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κι αν μου πουν...........Πες τους αντε γ@@@@@ εσείς και ο γρύλος σας
-
Φιλε focusman91 θα πρεπει να κανεις μια ερευνα πριν για το τι λαδια κυκλοφορουν στην περιοχη σου.Ο dci θελει το elf fe 5-30 (RN720)και τιποτε αλλο κατα την γνωμη μου.Αν δεν το βρισκεις το παραγγελνεις μεσω ιντερνετ οπως κανουν πολλοι γνωστοι μου.
-
:Πότε θα το αλλάξεις το όνομα σε Qashqaiman91 ;;;;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
:
Πότε θα το αλλάξεις το όνομα σε Qashqaiman91 ;;;;;;;
Το Focus II και γενικα τα Ford στα οποια εμαθα να οδηγω θα εχουν παντα μια θεση στην καρδια μου!!
-
παιδια το αμάξι είναι τέλειο
-
Πρωτο σερβις σημερα στον Θεοχαρακη. Με εξαιρεση το γεγονος οτι ειχα ραντεβου στις 11 και εξυπηρετηθηκα κατα τη 1, ολα πηγαν μια χαρα!
Λαδια (10W-40 νομιζω) και φιλτρο λαδιου αλλαχθηκαν, βρηκαμε το μεταλλικο θορυβο που ακουγοταν μπροστα δεξια (ενα μεταλλικο λαμακι 'επαιζε' στο παξιμαδι του τροχου) και σφιχτηκε λιγο και το χειροφρενο. Συνολο 80 ευρω!Για τον περιβοητο κωδικο RN0720 εψαξα τη συσκευασια του λαδιου αλλα δεν βρηκα καποιον τετοιο. Αυριο που θα ανοιξω το πορτ παγκαζ θα σας τη φωτογραφισω!
-
Λαδια (10W-40 νομιζω) και φιλτρο λαδιου αλλαχθηκαν...10W40 στο diesel;;; Μήπως κάνεις λάθος; 5W30 με ένδειξη DPF λογικά θα σου έβαλαν στα κεντρικά.
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Λαδια (10W-40 νομιζω) και φιλτρο λαδιου αλλαχθηκαν...
10W40 στο diesel;;; Μήπως κάνεις λάθος; 5W30 με ένδειξη DPF λογικά θα σου έβαλαν στα κεντρικά.
Εισαι σωστος!! Τετοια μου εβαλαν! Το θυμηθηκα γιατι μου το ειπε κι ο τυπος στο σερβις!!
-
Φιλε focusman91 γεια σου.Τι μαρκα λαδι σου εβαλαν???ELF η αλλη μαρκα???Το σωστο λαδι ειναι μονο το elf solaris dpf 5w-30 αν εχει μεινει παλιο στοκ η το ELF SOLARIS FE 5W-30 οπως μετονομαστηκε πλεον.Αν δεν μπηκαν απαιτησε αλλαγη με αυτα γιατι το φιλτρο dpf σε βαθος χρονου θα τα παιξει και σιγουρα δεν θα θες να μαθεις τιμη για αλλαγη του.
http://www4.total.fr/pdf/elf-lubricants ... ENAULT.pdf. -
Nissan dpf 5w-30 μου έβαλαν. Elf ούτε για δειγμα μεσα στο συνεργειο.
-
Για τον περιβοητο κωδικο RN0720 εψαξα τη συσκευασια του λαδιου αλλα δεν βρηκα καποιον τετοιο. Αυριο που θα ανοιξω το πορτ παγκαζ θα σας τη φωτογραφισω!
Α πολυ όμορφα
-
Aν ειναι μεσα εδω... http://www4.total.fr/pdf/elf-lubricants ... re2012.pdf
...και για μαλιστα αυτο... NISSAN MOTOR OIL 5W-30 DPF τοτε δεν εχει προβλημα!!!
ELF - TOTAL ειναι το λαδι....
-
Α ωραιοι βγαλανε και σειρα για τη Nissan
-
Nissan dpf 5w-30 μου έβαλαν. Elf ούτε για δειγμα μεσα στο συνεργειο.Αρα δεν δεν πληρουν την προδιαγραφη Rn720.Γνωμη μου να αλλαχτουν το συντομοτερο με τα προδιαγραφων RN720 που απαιτει το μοτερ σου.Και η elf εχει απλο λαδι dpf οχι RN720 αλλα δεν κανει για το μοτερ σου.Εσυ θες λαδι lowsaps .y low content in sulphur, sulphated ash and phosphorous (Low SAPS).Ζητησε τους χαρτι οτι αυτο το λαδι δεν θα δημιουργησει προβλημα στο dpf σου και οτι αναλαμβανουν την δωρεαν αλλαγη του(σιγα μην σου δωσουν)
-
Δεν ειναι απαραιτητο ότι δεν ταιριάζει το λαδι
Αν ειναι η σειρα που ανέβασε ο Alexis 5 δεν έχει κανενα απολύτως θέμα το λαδι που έβαλε -
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Nissan dpf 5w-30 μου έβαλαν. Elf ούτε για δειγμα μεσα στο συνεργειο.
Αρα δεν δεν πληρουν την προδιαγραφη Rn720.Γνωμη μου να αλλαχτουν το συντομοτερο με τα προδιαγραφων RN720 που απαιτει το μοτερ σου.Και η elf εχει απλο λαδι dpf οχι RN720 αλλα δεν κανει για το μοτερ σου.Εσυ θες λαδι lowsaps .y low content in sulphur, sulphated ash and phosphorous (Low SAPS).Ζητησε τους χαρτι οτι αυτο το λαδι δεν θα δημιουργησει προβλημα στο dpf σου και οτι αναλαμβανουν την δωρεαν αλλαγη του(σιγα μην σου δωσουν)
Αυτο που ανεβασα εγω εχει μια προδιαγραφη C4 που ειναι στα RN720...
-
Φιλε alexis 5 νομιζω δεν αναφερει rn0720 το λαδι που εδειξες.Πιστευω οτι η διαφορα ειναι στα low saps.Η τιμη νομιζω του elf ειναι 75ευρω το πενταλιτρο+εργασια+φιλτρο λαδιου!!!!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Aν ειναι μεσα εδω... http://www4.total.fr/pdf/elf-lubricants ... re2012.pdf...και για μαλιστα αυτο... NISSAN MOTOR OIL 5W-30 DPF τοτε δεν εχει προβλημα!!!
ELF - TOTAL ειναι το λαδι....
Δευτερη σελιδα --> Motor Oils -->For Diesel Engines, το πρωτο εβαλα.
-
Γειτονα... ποσο σου τα χρεωσαν τα λαδια?
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)