-
Παιδια παλιώσανε τα αμάξια , γιαυτό στην τριετία θέλουν αλλαγή!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδια παλιώσανε τα αμάξια , γιαυτό στην τριετία θέλουν αλλαγή!!!!Τι θα παρεις??
Εγω το ανταλασσω με V40 Cross Country D2!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τι θα παρεις?? .......
Πάλοι το ίδιο!!!!
-
Τι θα παρεις??
Εγω το ανταλασσω με V40 Cross Country D2!!απο καιρο το ζαχαρωνεις αυτο αλλα επιλεξατε το dci...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Τι θα παρεις??
Εγω το ανταλασσω με V40 Cross Country D2!!απο καιρο το ζαχαρωνεις αυτο αλλα επιλεξατε το dci...
Ε ειναι που υπαρχει μια διασταση αποψεων μεταξυ εμου και του πατερα μου.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Κανείς;;;;;;;;; Το εκανα μια βολτα το απογευμα και δεν ακουσα τιποτα!!!!!!!
Αλλα....Λέτε να είναι ρουλεμάν;;;;;;Το τούρμπο είναι
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Τι θα παρεις??
Ε ειναι που υπαρχει μια διασταση αποψεων μεταξυ εμου και του πατερα μου.
Και μάλλον καλύτερα που υπερίσχυσε η αποψη του πατέρα.
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Την αλλη βδομαδα ερχεται η ωρα του πρωτου σερβις (14.600 χλμ. φτασαμε. )
Ο Θεοχαρακης μας ειπε τιμη 110 € και με πιθανοτητα εκπτωσης 10%. Κι ο Κασσιος ιδια τιμη μας ειπε.
Μου εκανε εντυπωση που μου ειπαν και στις 2 αντιπροσωπιες οτι τωρα τα μονα που θα αλλαχθουν θα ειναι τα λαδια και το φιλτρο λαδιου. Τα υπολοιπα στο μεγαλο service στα 30.000 χλμ.Σκεφτομαι τωρα που θα παω, να παραγγειλω και τα χρωμιομενα δαχτυλιδια στους προβολεις ομιχλης! Δειτε το πισω λευκο QQ τι υπεροχο που ειναι!
-
Πραγματικά υπέροχο. Από που να ξεκινήσω. Απ' τα νίκελα στα προβολάκια, απ' τους ταριφοανεμοθραύστες, απ' τα σκαλάκια, που μόνο για να περιορίζουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες υπάρχουν ή απ' τις μεγάλες, παντελώς κατάλληλες για το χαρακτήρα του αμαξιού και την ελλάδα ζάντες.
-
Απ τα παραπάνω, συμπεραίνω ότι μάλλον εισαι φαν της διακριτικότητας!!
Η αλήθεια είναι ότι οι ανεμοθραυστες και οι χρωμιομενες λεπτομέρειες στα μαύρα πλαστικά, δεν μ αρέσουν αλλά οι ζάντες και το χρώμιο στους προβολείς είναι πολύ ωραία!! Μετά η αλλαγή των ελαστικών όμως θα πονάει πολύ. -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πραγματικά υπέροχο. Από που να ξεκινήσω. Απ' τα νίκελα στα προβολάκια, απ' τους ταριφοανεμοθραύστες, απ' τα σκαλάκια, που μόνο για να περιορίζουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες υπάρχουν ή απ' τις μεγάλες, παντελώς κατάλληλες για το χαρακτήρα του αμαξιού και την ελλάδα ζάντες. -
Την αλλη βδομαδα ερχεται η ωρα του πρωτου σερβις (14.600 χλμ. φτασαμε. )
Ο Θεοχαρακης μας ειπε τιμη 110 € και με πιθανοτητα εκπτωσης 10%. Κι ο Κασσιος ιδια τιμη μας ειπε.
Μου εκανε εντυπωση που μου ειπαν και στις 2 αντιπροσωπιες οτι τωρα τα μονα που θα αλλαχθουν θα ειναι τα λαδια και το φιλτρο λαδιου. Τα υπολοιπα στο μεγαλο service στα 30.000 χλμ.Ναι τι σου κανει εντύπωση?
Μη και σας βαλουν τίποτα που να μην πληρεί την RN 0720
SOS αυτο -
Γούστα είναι βέβαια αλλά ......εμένα δε μου αρεσουν καθόλου τα χρώμια....... με παραπέμπουν σε αθίγγανους
-
Κάποιος σήμερα μου έκλεψε την κεραία. Ευτυχώς είχα και δευτερη.
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πραγματικά υπέροχο. Από που να ξεκινήσω. Απ' τα νίκελα στα προβολάκια, απ' τους ταριφοανεμοθραύστες, απ' τα σκαλάκια, που μόνο για να περιορίζουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες υπάρχουν ή απ' τις μεγάλες, παντελώς κατάλληλες για το χαρακτήρα του αμαξιού και την ελλάδα ζάντες.Συμφωνώ στις ζάντες. Αυτές είναι οι 18άρες απο την πλουσιότερη έκδοση. Αν είναι δε το 1,6 βενζίνης ΥΠΕΡΒΟΛΗ. Και πανακριβα λάστιχα.
Στα υπολοιπα ... απλώς όλα μαζί λογικό να φαίνεται κιτς. Τα σκαλοπάτια χαμηλώνουν την αποσταση πολύ λίγο. Τόσο που δεν ενοχλεί εκτος δρόμου.Απ τα παραπάνω, συμπεραίνω ότι μάλλον εισαι φαν της διακριτικότητας!!
Η αλήθεια είναι ότι οι ανεμοθραυστες και οι χρωμιομενες λεπτομέρειες στα μαύρα πλαστικά, δεν μ αρέσουν αλλά οι ζάντες και το χρώμιο στους προβολείς είναι πολύ ωραία!! Μετά η αλλαγή των ελαστικών όμως θα πονάει πολύ.Γιώργο δεν είναι όμορφα αυτα τα ινοχ για τα φωτα ομίχλης στο QQ f/l απο κοντά. Τα δείχνει τεράστια. Και ξέρεις την 'αδυναμία' μου στα ινοχ!!! Θα προτεινα να δεις τις ινοξ λωρίδες που μπαίνουν στο πλαι στα μαυρα προστατευτικά χαμηλα. Αν δεν είχα τα σκαλοπάτια θα τα έβαζα. Πολύ όμορφα και αρκετά διακριτικά.
Μαζί με τις χειρολαβές αλλά χωρίς τα φωτα ομίχλης (απο το αυστραλέζικο Dualis που έτσι το πουλάνε εκεί).
Γούστα είναι βέβαια αλλά ......εμένα δε μου αρεσουν καθόλου τα χρώμια....... με παραπέμπουν σε αθίγγανους
Επειδή τα ρούχα δεν κάνουν το παπά, το θέμα είναι ο οδηγός να μην παραπέμπει σε κάτι τετοιο και όχι το αμαξι του.
-
H πρωτη εντυπωση μετραει......
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι τι σου κανει εντύπωση?
SOS αυτοΜου κανει εντυπωση που στο πρωτο σερβις γινονται λιγα πραγματα (μονο λαδια και φιλτρο) ενω πχ. ειχα συνηθησει στο μοντελο Ford. Δηλαδη, 20.000 χλμ. ή χρονος και γινεται το 'μεγαλο' σερβις (λαδια, φιλτρα, υγρα κλπ.)
Cosneo, αυτα τα ινοξ στο πλάι δε μ'αρεσουν.. Περισσοτερο θα προτιμουσα να εβαζα τα σκαλοπατια..
-
Ναι τι σου κανει εντύπωση?
SOS αυτοΜου κανει εντυπωση που στο πρωτο σερβις γινονται λιγα πραγματα (μονο λαδια και φιλτρο) ενω πχ. ειχα συνηθησει στο μοντελο Ford. Δηλαδη, 20.000 χλμ. ή χρονος και γινεται το 'μεγαλο' σερβις (λαδια, φιλτρα, υγρα κλπ.)
Cosneo, αυτα τα ινοξ στο πλάι δε μ'αρεσουν.. Περισσοτερο θα προτιμουσα να εβαζα τα σκαλοπατια..
Ε τώρα με το ντίζελ που δεν έχει και μπουζί δεν θα έχουν και παρα πολλα πραγματα τα Service + ειναι κι αραιά
SOS παντως αυτο που σου ειπα για τα λαδια
Να το κοιταξεις μη το αφήσεις στο βρόντο -
Προσεξε αυτο που σου ειπε ο orestisren.Η nissan νομιζω χρησιμοποιει cepsa λαδια και εκει υπαρχει μια διαφορα.Υπαρχει αυτο το λαδι που λεει η nissan οτι εισαι ενταξει και το βαζει
http://www.cepsa.com/cepsa/Que_ofrecemo ... H_5W30_DPF
Αλλα υπαρχει και αυτο που ειναι το σωστο(RΝ0720) και δεν το εισαγει
http://www.cepsa.com/cepsa/Que_ofrecemo ... 0C4%205W30
Η επιλογη δικη σου!!! -
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Προσεξε αυτο που σου ειπε ο orestisren.Η nissan νομιζω χρησιμοποιει cepsa λαδια και εκει υπαρχει μια διαφορα.Υπαρχει αυτο το λαδι που λεει η nissan οτι εισαι ενταξει και το βαζει
http://www.cepsa.com/cepsa/Que_ofrecemo ... H_5W30_DPF
Αλλα υπαρχει και αυτο που ειναι το σωστο(RΝ0720) και δεν το εισαγει
http://www.cepsa.com/cepsa/Que_ofrecemo ... 0C4%205W30
Η επιλογη δικη σου!!!Η RENAULT στους κινητηρες της προτεινει πλεων C4 και οχι C3 οποτε σωστα τα λες.
Αυτο με το οτι τα λαδια της ΝΙΣΣΑΝ ειναι απο την CEPSA ειναι επιβεβαιωμενο ???
γιατι κατα καιρους εχουν παρελασει και αλλα ονοματα διαφορων εταιριων. -
Κι αν μου πουν οτι δεν υπαρχουν τετοια λαδια (RN0720) τι να κανω??
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)