-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αν δεν ξερει η renault 110 χρονια να φτιαχνει αξιοπιστους κινητηρες που δεν καινε λαδι, τοτε ποιος ξερει.?+1.
Από εμπειρία -χωρίς περεταίρω γνώσεις- και μόνο μπορώ να πω ότι την εμπιστευομαι!Κακώς πάντως αν δεν κάνουν (αρχικά τουλάχιστον) ένα συνδυασμό Qashqai και 1,4 Tce που τον έχουν έτοιμο, για άμεση παρουσίαση. Χαμένοι βέβαια δεν βγήκαν ούτε με τα ατμοσφαιρικά 1,6 και 2,0 αλλά ... πέρασε ο καιρός!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τωρα φτιαξανε την μουρη και χαλασανε τον κωλο !
τωρα παντως βλεπεται.
μπροστα στα φαναρια μου θυμησε λιγο το ix-35
τελικα θα ερθει με τουρμπο μοτερ ?Θα ερθει αλλα θα περιμενεις λιγακι κατα μερια φθινοπωρο θα ελεγα .Οι αρχικες ανακοινωσεις μιλανε ακομα για 1.6 115hp.Aλλα γενικα ειμαι επιφυλακτικος σε οποιοδηποτε κινητηρα ιδιαιτερα οταν αυτος ειναι τουρμπο.Ρωτα και κανα Wagέλλη να σου πει για τους πρωτους tsi ...τουλαχιστον δεν νομιζω να καιει λαδια ιαπωνικο το block βλεπεις αλλα εχει βαλει και η renault το χερακι της .Μετεξελιξη του 1.4 tce σε 1.6tce.Οι διλιτρος ατμοσφαιρικος παει για καταργηση ακομα και στο xtrail...
ξερεις εσυ απο κινητηρες renault και μιλας..?
αν δεν ξερει η renault 110 χρονια να φτιαχνει αξιοπιστους κινητηρες που δεν καινε λαδι, τοτε ποιος ξερει.?Συμφωνο οτι η ρενω ειναι μια μεγαλη εταιρεια η οποια εχει προσφερει πολλα στην ιστορια της αυτοκινησης σε αρκετα πραγματα ειναι καλη εχει φτιαξει αξιοπιστα αυτοκινητα πχ οπως παλια Renault Chamade μπαρμπας μου το εχει ακομα.Αλλα δεν ειχα ρενω ουτε θα ηθελα να αποκτησω ποτε μου ασχετα αν με το qq εχω παντρευτει μερικα parts της.Δεν ειπα οτι οι κινητηρες renault ειναι αναξιοπιστοι αλλα οτι δεν αντεχουν σε επολυτη συγκριση με τους 100%.Ιαπωνικους .Αυτο με τα λαδια ηταν υποθετικο παραδειγμα.Αν θες μπες στα Γαλικα Ολανδικα κτλ QQ forum και κοιτα την αξιοπιστια των diesel της που ειναι 100% france made(ακομα και στο γαλικο εχουν ανοιξει θεμα αξιπιστια diesel).Και τελος στα forum qq δες την ανησυχια των κατοχων επειδη εχει και η renault συμετοχη στο ποσοστο που της αναλογει στην κατασκευη των qq και γενικα στα νισσαν.Λες ολοι αυτοι να αναρωτιονται αδικα ή ακομα και τα ελληνικα επισημα νισσαν συνεργεια νισσαν τι λενε για την ρενω.Ασε να ξερω πραγματα παραπανω γιατι εχω ηδη QQ και εχω πολυ μεγαλυτερη γνωση απο σενα και σε ποια εταιρεια ανηκουν τα ποιο ευαίσθητα parts του .
-
Ο χρήστης qash70 έγραψε:
τωρα παντως βλεπεται.
τελικα θα ερθει με τουρμπο μοτερ ?Θα ερθει αλλα θα περιμενεις λιγακι κατα μερια φθινοπωρο θα ελεγα .Οι αρχικες ανακοινωσεις μιλανε ακομα για 1.6 115hp.Aλλα γενικα ειμαι επιφυλακτικος σε οποιοδηποτε κινητηρα ιδιαιτερα οταν αυτος ειναι τουρμπο.Ρωτα και κανα Wagέλλη να σου πει για τους πρωτους tsi ...τουλαχιστον δεν νομιζω να καιει λαδια ιαπωνικο το block βλεπεις αλλα εχει βαλει και η renault το χερακι της .Μετεξελιξη του 1.4 tce σε 1.6tce.Οι διλιτρος ατμοσφαιρικος παει για καταργηση ακομα και στο xtrail...
αν δεν ξερει η renault 110 χρονια να φτιαχνει αξιοπιστους κινητηρες που δεν καινε λαδι, τοτε ποιος ξερει.?Συμφωνο οτι η ρενω ειναι μια μεγαλη εταιρεια η οποια εχει προσφερει πολλα στην ιστορια της αυτοκινησης σε αρκετα πραγματα ειναι καλη εχει φτιαξει αξιοπιστα αυτοκινητα πχ οπως παλια Renault Chamade μπαρμπας μου το εχει ακομα.Αλλα δεν ειχα ρενω ουτε θα ηθελα να αποκτησω ποτε μου ασχετα αν με το qq εχω παντρευτει μερικα parts της.Δεν ειπα οτι οι κινητηρες renault ειναι αναξιοπιστοι αλλα οτι δεν αντεχουν σε επολυτη συγκριση με τους 100%.Ιαπωνικους .Αυτο με τα λαδια ηταν υποθετικο παραδειγμα.Αν θες μπες στα Γαλικα Ολανδικα κτλ QQ forum και κοιτα την αξιοπιστια των diesel της που ειναι 100% france made(ακομα και στο γαλικο εχουν ανοιξει θεμα αξιπιστια diesel).Και τελος στα forum qq δες την ανησυχια των κατοχων επειδη εχει και η renault συμετοχη στο ποσοστο που της αναλογει στην κατασκευη των qq και γενικα στα νισσαν.Λες ολοι αυτοι να αναρωτιονται αδικα ή ακομα και τα ελληνικα επισημα νισσαν συνεργεια νισσαν τι λενε για την ρενω.Ασε να ξερω πραγματα παραπανω γιατι εχω ηδη QQ και εχω πολυ μεγαλυτερη γνωση απο σενα και σε ποια εταιρεια ανηκουν τα ποιο ευαίσθητα parts του .
καταρχην συγχωρεσε με για το υφος μου γιατι ηταν καπως.. απλα μπηκα να διαβασω για το qashqai και ειδα θαψιμο της renault και παρασυρθηκα..
καλα ολα αυτα που λες, ισως να υπαρχουν καποια θεματα αξιοπιστιας, οπως εξαλλου σε όλες τις εταιρίες, και οι diesel της renault ειναι από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους.. δεν θες να δεις τους diesel του vag τι προβληματα βγαζουν... πολύ θα ηθελα να μαθω τα προβλήματα που βγαζουν τα qashqai και οφείλονται στη renault αναλυτικά.. αν μου ελεγες για τα παλιοτερα ηλεκτρικα της renault να το καταλάβω, αλλά για τους κινητηρες της, δεν θα βρεις προβλήματα, και το 19αρι του πατερα σου αποτελει ενδειξη..(ειχαμε και εμεις 19αρι που αποσυρθηκε με 260.000 πληρως απροβληματιστα χλμ)
επίσης μην ξεχνας οτι το qashqai ειναι αυτο που ειναι, κυρίως χαρη στο εξαιρετικό πλαίσιο της renault και στην γνωση της εταιρίας σε θεματα στησιματος και ασφάλειας (το qashqai δεν ειχε για καποια εποχη την υψηλότερη βαθμολογια στο τεστ πρόσκρουσης?)
η γνωμη μου ειναι οτι συγκεκριμενα για το qashqai, (επειδη απευθυνεται στην Ευρωπη κυριως), η συνεργασια με τη renault μονο καλα απεφερε στο τελικό προιόν αλλα και στη nissan και για τα οποια αρνητικα, η τελευταια που φταιει ειναι η renault..
εξαλλου ολα τα τελευταια μοντελα της renault εχουν ανεβει κατακόρυφα στις λίστες αξιοπιστίας
-
ασχετο αλλα το cliaki μου το καει το λαδακι του
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τωρα παντως βλεπεται.
καταρχην συγχωρεσε με για το υφος μου γιατι ηταν καπως.. απλα μπηκα να διαβασω για το qashqai και ειδα θαψιμο της renault και παρασυρθηκα..
καλα ολα αυτα που λες, ισως να υπαρχουν καποια θεματα αξιοπιστιας, οπως εξαλλου σε όλες τις εταιρίες, και οι diesel της renault ειναι από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους.. δεν θες να δεις τους diesel του vag τι προβληματα βγαζουν... πολύ θα ηθελα να μαθω τα προβλήματα που βγαζουν τα qashqai και οφείλονται στη renault αναλυτικά.. αν μου ελεγες για τα παλιοτερα ηλεκτρικα της renault να το καταλάβω, αλλά για τους κινητηρες της, δεν θα βρεις προβλήματα, και το 19αρι του πατερα σου αποτελει ενδειξη..(ειχαμε και εμεις 19αρι που αποσυρθηκε με 260.000 πληρως απροβληματιστα χλμ)
επίσης μην ξεχνας οτι το qashqai ειναι αυτο που ειναι, κυρίως χαρη στο εξαιρετικό πλαίσιο της renault και στην γνωση της εταιρίας σε θεματα στησιματος και ασφάλειας (το qashqai δεν ειχε για καποια εποχη την υψηλότερη βαθμολογια στο τεστ πρόσκρουσης?)
η γνωμη μου ειναι οτι συγκεκριμενα για το qashqai, (επειδη απευθυνεται στην Ευρωπη κυριως), η συνεργασια με τη renault μονο καλα απεφερε στο τελικό προιόν αλλα και στη nissan και για τα οποια αρνητικα, η τελευταια που φταιει ειναι η renault..
εξαλλου ολα τα τελευταια μοντελα της renault εχουν ανεβει κατακόρυφα στις λίστες αξιοπιστίας
Θα συμφωνησω οτι η ρενω εχει προσφερει στο στησιμο το οποιο για το υψος του αυτοκινητου ειναι καταπλητκτικο,καθως και στην κορυφαια παθητικη ασφαλεια απο τα πρωτα παγκοσμιως.Χμ θα μπορουσα να σου πω για την αισθηση του 5αριου κιιβωτιου στο 1.6 που ειναι αποκλειστικα ρενω και πιστευω δεν ανταποκρινεται 100% στις δυνατοτητες του κινητηρα και στο βαρος του αυτοκινητου σε συνδυασμο με τα οικολογικα υλικα που βαζουν στους δισκους τελευταια ολοι οι κατασκευαστες δεν ενδεικνιετε πιστευω για μεταλοφαγους και ατσουμπαλους με τον συμπλεκτη(ειναι ισως ενα απο τα ελαχιστα σε κατηγορια και σε αριθμο συχνοτητας προβληματα για το qq )
-
Oι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Nissan ήταν οι παραπάνω για την f/l έκδοση του 2010.
http://carscoop.blogspot.com/2009/12/2010-nissan-qashqai-facelift-first.html -
πως καταφεραν ενα αυτοκινητο που ηταν απο τα πιο ασχημα(ζητω συγνωμη εξ αρχης απο τους ακτοχους,ειανι προσωπικη κ μονο αποψη) να το κανουν τοσο θελκτικο,δεν το ξερω κ ομολογω δεν το περιμενα..μπραβο τους,μου αρεσει παρα πολυ..κ αν οχι ο 1.6πετρελαιο με τα 130,τοτε κ ο 1.6 βενζινη με τα 170 ειναι μια χαρα..!!απο κιβωτια πως παμε?κανενα αυτοματο υπαρχει?στο προηγουμενο υπηρχε στο 2λτ πετρελαιο αν θυμαμαι καλα..
-
προβλέπω να ξεσκίζει παλι σε πωλήσεις. Έτσι και βάλει και τον τούρμπο κινητήρα ψάξτε για τον 2ο......
Δηλαδή το Τigouan αν δεν είχε το τούρμπο μήπως θα πούλαγε τόσο πολύ? -
αντε να βγει και το ΙΧ-35 να εχουμε ανταγωνισμο στην κατηγορια
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πως καταφεραν ενα αυτοκινητο που ηταν απο τα πιο ασχημα(ζητω συγνωμη εξ αρχης απο τους ακτοχους,ειανι προσωπικη κ μονο αποψη) να το κανουν τοσο θελκτικο,δεν το ξερω κ ομολογω δεν το περιμενα..μπραβο τους,μου αρεσει παρα πολυ..κ αν οχι ο 1.6πετρελαιο με τα 130,τοτε κ ο 1.6 βενζινη με τα 170 ειναι μια χαρα..!!απο κιβωτια πως παμε?κανενα αυτοματο υπαρχει?στο προηγουμενο υπηρχε στο 2λτ πετρελαιο αν θυμαμαι καλα..Πού αναφέρεται αλήθεια αυτή η πληροφορία; Κι αν αληθεύει, πότε τον περιμένουμε;
Πάντως με τέτοια ανανέωση, θα μπορούσε να περάσει και για καινούργιο μοντέλο!
Μπράβο στην Nissan, από τα λίγα όμορφα της κατηγορίας! -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Πού αναφέρεται αλήθεια αυτή η πληροφορία; Κι αν αληθεύει, πότε τον περιμένουμε;
...http://www.autointernationaal.nl/artikel.php?id=13088
Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά πρόσφατα διάβασα αλλού πάλι για 1.6dCi της Ρενό με 130 ίππους, οπότε
προσωπικά μου φαίνεται πιστευτό και για τον βενζινοκίνητο. Φυσικά όπως αναφέρθηκε ήδη, είναι κρίμα που
δε βάζει η Nissan και τον 1.4TCe που υπάρχει και τώρα... -
μα στο ιδιο αρθρο,συνδεσμο του οποιου μολις παραθεσατε,λεει τοσο για τον 1.6λτ βενζινη διτουρμπινο 170 αλογων,τον 1.6λτ πετρελαιο 130 αλογων,κ τον αναβαθμισμενο 2λτ πετρελαιου 160αλογων..
-
Μην περιμενεται τουρμπο τουλαχιστον προς το παρον.Συμφωνα με τις επισημες ανακοινωσεις της nissan oι κινητηρες θα μεινουν ως εχουν ...
http://www.nissanpress.co.uk/press_site ... 247nis.htm
Ο τουρμπο ισως θα μπει οταν βγει το νεο tiida με τον νεο κινητηρα τελη 2010 αρχες 2011 διαφορετικα στο εντελως νεο QQ II δεύτερης γενιας τελη 2012
Κρινω πετυχημενη την ανανεωση αλλα προσωπικα μου αρεσει το δικο μου γιατι θεωρω οτι η μπροστινη μασκα βγαζει ποιο δυναμισμο με τα μεγαλα φωτα την καινουργια την θεωρω κατι απο το νεο colt ravizei και φερνει ποιο κοντα σε Ιαπωνικο ή Κορεατικο. -
οχι τουρμπο ρε ,θα αρχισουν μετα οι ζημιες και τα εξοδα.
-
Τι να πουν και οι αμερικάνοι για το Rogue που έχουν εκεί και βλέπουν το Qashqai (Dualis) σε Ευρώπη, Ασία και ζηλευουν!
-
Κανένα νέο ρε παιδιά για το facelift? Σίγουρα δεν θα εχει τουρμποκινητήρες?
-
Ακόμα κανείς δεν ξέρει , νομίζω από μέσα Ιουνίου Θα κυκλοφορήσει το facelift
πάντως έτσι και βγει με τουρμποκινητήρα και αν...λέω αν.... αποκτήσει 4κίνηση στα 1.600 , τότε θα μιλάμε για το αυτ/το της χρονιάς... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ακόμα κανείς δεν ξέρει , νομίζω από μέσα Ιουνίου Θα κυκλοφορήσει το facelift
πάντως έτσι και βγει με τουρμποκινητήρα και αν...λέω αν.... αποκτήσει 4κίνηση στα 1.600 , τότε θα μιλάμε για το αυτ/το της χρονιάς...OXI οπως εχω και πει και ποιο πανω οι κινητηρες και επισημα παραμενουν ως εχουν!!!!Πολυ αργοτερα ισως αρχες 2011 με την παρουσιαση του νεου tiida που θα φοραει turbo κινητηρες 1.6 με διαβαθμιση απο 150HP εως 180hp και νεο 6αρι κιβωτιο.NISSAN HR16DET 1.6 TURBO αμεσου ψεκασμου η αν θελετε να τον πειτε ρενω TCE 1.6 TURBO τον κινητηρα αυτο θα τον δουμε καποια στιγμη επισης αργοτερα και στο nissan juke και ισως και στο επομενο XTRAIL.Διαφορετικα στο QQ II
-
Ας ελπίσουμε ότι η μοδα του downsizing θα κάνει το θαύμα της...
Όσο το σκέφτομαι.. 1.6 με >150HP, 4x4, χμμμμ.......
Ξέρουν τί κάνουν τα τζαπόνια. Απλά θα το πάνε λάου-λάου. Δεν πειράζεις έτσι απλά το best-seller σου. -
Και 3η βάρδια στην γραμμή παραγωγής του Sunderland για το δημοφιλέστατο crossover αφού η ζήτηση ξεπερνάει την προσφορά.
Για να μην λέμε οτι πουλάει μόνο στην Ελλαδα
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)