-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε διαβάζω το βιβλιαράκι
Γνώρισμα των κατόχων QQ αυτό.
Επιδημια
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Δε διαβάζω το βιβλιαράκι
Γνώρισμα των κατόχων QQ αυτό.
Επιδημια
-
Χάλια, χάλια, χάλια ...
Uploaded with ImageShack.us -
Τι έγινε το qq του Στουρναρα; Το έκανε ανταλλαγή με Γερμανικο σενταν;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τι έγινε το qq του Στουρναρα; Το έκανε ανταλλαγή με Γερμανικο σενταν;Αυτό και πολύ του είναι
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τι έγινε το qq του Στουρναρα; Το έκανε ανταλλαγή με Γερμανικο σενταν;Κάθε φορά που ειναι η τροικα εδώ το αλλάζει.
-
Απο το θεμα του Dacia Duster:
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
btw εσυ γιατι κοπτεσαι συγκεκριμενα για το νισαν
btw έχω Nissan Qashqai με Esp και btw no2 θεωρώ μειονέκτημα να μην έχει σύγχρονο αυτοκίνητο Esp.
Εχει, αλλα ειναι σα να μην υπαρχει! Γιατι οταν το πρωτοπηρα και εκανα μια βολτα σε λασπες, το αυτοκινητο γλιστρισε αλλα δεν ενοιωσα καποια επεμβαση ή να δω καποιο λαμπακι να αναβοσβηνει.
Εσας ενεργοποιειται το esp με σχετικη ευκολια?? -
Γιώργο δυο φορές το είδα έντονα το λαμπάκι του να ανάβει. Και τις δυο φορές ήταν σε γλυστρημα που μαλλον αυτό εκρινε οτι χρειάζεται να επέμβει. Και ήταν εμφανέστατη η επεμβαση του αφού το γκάζι δεν υπάκουε σε μένα. Τις υπολοιπες φορές που το είδα να ανάβει στιγμιαία, μαλλον η επέμβαση του πρέπει να ήταν διακριτική, τόση που δεν την κατάλαβα.
Σε άμμο πέρσι το καλοκαίρι χρειάστηκε δε να το απενεργοποιήσω για να κινηθεί. -
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.carscoops.com/2013/04/fresh-details-on-new-nissan-qashqai.htmlΞεκινησαν οι ιστοριες περι αλλαγης ε?
Ενα καινουργιο αμαξι ρε γμτ. δε θα το ευχαριστηθουμε!! -
Eνα χρόνο περίπου θα κάνει μέχρι να έρθει εδώ. Καλά το κράτησαν το τωρινό για f/l μοντέλο.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Oσοι το ειχαν απο το 2008 το χαρηκαν αλλα αντιμετωπισαν λιγα νεανικα προβληματα,
οσοι επελεξαν το facelift χαιρονται την αξιοπιστια αλλα αντιμετωπιζουν την αλλαγη με νεο μοντελο,
μην τα θελουμε ολα δικα μας -
Για κάποιο λόγο (?!) κάθε επόμενη γενιά αυτοκινήτου που είχα ΔΕΝ μου άρεσε. Αποκορύφωμα βέβαια το Megane II και το 407. Δεν περιμένω να μ' αρέσει η επόμενη γενιά QQ.
-
καλά έκανα και δεν το προχώρησα δλδ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για κάποιο λόγο (?!) κάθε επόμενη γενιά αυτοκινήτου που είχα ΔΕΝ μου άρεσε. Αποκορύφωμα βέβαια το Megane II και το 407. Δεν περιμένω να μ' αρέσει η επόμενη γενιά QQ.παρηγοριά στον άρρωστο........
-
Δεν είναι δεδομένο αλλά και απαραίτητο η επόμενη γενιά ενός μοντέλου να είναι και ομορφότερο ή καλύτερο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
καλύτερο.πχ;
-
Πολλές φορές η διαχείρηση και η συνέχιση μιας επιτυχίας είναι δυσκολότερη από την επίτευξή της.
Νομίζω πως αυτό πρέπει να τους έχει απασχολήσει αρκετά στη Νissan... -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Πολλές φορές η διαχείρηση και η συνέχιση μιας επιτυχίας είναι δυσκολότερη από την επίτευξή της.
Νομίζω πως αυτό πρέπει να τους έχει απασχολήσει αρκετά στη Νissan...Σιγουρα το να κρατήσεις την επιτυχία είναι δυσκολότερη.
Στην περίπτωση του νέου Micra που έπρεπε να βγάλουν νέο μοντέλο, μείωσαν κόστη κατασκευής, μετέφεραν γραμμή παραγωγής για πιο μαζική παραγωγή, κρατησαν χαμηλά την τιμή αγοράς αλλα ταυτόχρονα έφτιαξαν εναν αντικαταστάτη κατώτερο του προηγούμενου σε πολλά σημεία.καλύτερο.
πχ;
Προείπα. Megane II που κληρονόμισε τα 'θέματα' του Ι αλλά είχε και επιπλέον δικά του, 407 ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα σε σχέση με το 406 και σιγουρα θα υπάρχουν και άλλα.
-
Δεν υπαρχει καποια επιτυχια να συνεχισουν.Λανσαραν ενα προϊον που τοτε δεν ειχε αντιπαλο,πουλησε σα χαζο ειδικα στη χωρα μας,μετα βρεθηκαν καμποσοι αντιπαλοι και συνεχιζει μια απλη ουδετερη πορεια.Δε νομιζω πως το θεμα τους ειναι το καινουριο να πουλησει το ιδιο πολυ.
Το ερωτημα ειναι αν εχει ''ψωμι'' η κατηγορια πια.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)