-
το λες , το ξαναλές μπας και το πιστέψεις...
τι νομίζεις όλοι σαν εσένα λουζερ είναι
-
Ο χρήστης nicas έγραψε:
Φίλε carcaroth
Για να δείς την ποσότητα λαδιού του κινητήρα σου υπάρχει απλούστερος τρόπος, αρκεί όταν βάλεις το κλειδί στην κλειδαριά και πριν ξεκινίσεις την μηχανή, στην διάρκεια του χρόνου που γράφει η οθόνη σου OIL CHECK OK να πατήσεις το δεξί κουμπί και τότε θα δείς την στάθμη του λαδιού σε 5/5.
Πάντως κι εγώ στο τρίμηνο είδα ένδειξη 4/5 και ζήτησα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο να μου το συμπληρώσουν δωρεάν.
Απ΄ότι διαπίστωσα ο έλεγχος παράδοσης του αυτοκινήτου δεν ήταν και πολύ τυπικός.Σε πρωτο πλανο με το που γυρνας το κλειδί στο ΟΝ ειναι η ενδειξη με τα 5 κουτακια.
-
Ειδα ενα ασπρο το Σαββατο και μου 'χτυπησε' πολυ ωραια στο ματι η διχρωμια, ασπρο μαυρο. Απο την αλλη, το μαυρο ειναι πιο 'αρχοντικο' αλλα η βρωμια θα φαινεται περισσοτερο..
Αυτα ειναι διλημματα!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειδα ενα ασπρο το Σαββατο και μου 'χτυπησε' πολυ ωραια στο ματι η διχρωμια, ασπρο μαυρο. Απο την αλλη, το μαυρο ειναι πιο 'αρχοντικο' αλλα η βρωμια θα φαινεται περισσοτερο..Αυτα ειναι διλημματα!
Let me help you......
-
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Let me help you......
So sweeeeeeeeeet
-
Κάπως έτσι θα είναι το νέο που θα έρθει το 2014 -
Το Ταμπλο...?? θα το αλλαξουν??
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το Ταμπλο...?? θα το αλλαξουν??EΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ! Το πιο συντηρητικό κομμάτι του τωρινού!
Ειδα ενα ασπρο το Σαββατο και μου 'χτυπησε' πολυ ωραια στο ματι η διχρωμια, ασπρο μαυρο. Απο την αλλη, το μαυρο ειναι πιο 'αρχοντικο' αλλα η βρωμια θα φαινεται περισσοτερο..
Αυτα ειναι διλημματα!Εγω πάλι και τωρα σε γκρι θα το επαιρνα! Το καλύτερο μου βεβαια το μαυρο/μωβ (Night Shade νομίζω το λένε) που δεν έρχεται εδω και χαλαλι η βρωμια που θα φαινόταν ... συνέχεια!
ΟΧΙ άλλα άσπρα ... -
και το κεραμυδι του παει αρκετα.........εχεις και την σπανιοτητα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και το κεραμυδι του παει αρκετα.........εχεις και την σπανιοτητα+1 Για εμενα το ωραιοτερο του χρωμα το Magnetic Red
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και το κεραμυδι του παει αρκετα.........εχεις και την σπανιοτηταΤα test drive τους ειναι σε αυτο το χρωμα.
-
Σημερα λοιπον εγινε και η παραγγελια... Γκρι θα ειναι το χρωμα τελικα ( δεν ξερω πως το λενε...) αλλα εχουμε ενα θεμα... Τα γκρι... ειναι σ'ενα καραβι που ερχεται απο Αγγλια.. Ελπιζω να μην αργησει..
Το καλο ειναι οτι μαλλον θα το παραλαβουμε οταν θα κατεβω κατω κατα τις 15/12..Edit: Το χρωμα λεγεται gun metallic..
-
Αντε με το καλο να το παρετε!
-
Σημερα λοιπον εγινε και η παραγγελια... Γκρι θα ειναι το χρωμα τελικα ( δεν ξερω πως το λενε...) αλλα εχουμε ενα θεμα... Τα γκρι... ειναι σ'ενα καραβι που ερχεται απο Αγγλια.. Ελπιζω να μην αργησει..
Το καλο ειναι οτι μαλλον θα το παραλαβουμε οταν θα κατεβω κατω κατα τις 15/12..Edit: Το χρωμα λεγεται gun metallic..
Με το καλο να το παραλαβεις
στη θεση σου θα το αφηνα ακομα 15 μερες, για να μην φορτωθει εναν ολοκληρο χρονο. -
Καινούργιο κασκαι;;
Η μαλακια ειναι υγεια Τελικά
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Καινούργιο κασκαι;;
στη θεση σου θα το αφηνα ακομα 15 μερες, για να μην φορτωθει εναν ολοκληρο χρονο.
Θα χασουμε την αποσυρση νομιζω..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Καινούργιο κασκαι;;
για δες!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω νομιζα οτι οταν καποιος αγοραζει καινουργιο αυτοκινητο του ευχονται καλοριζικο κτλ!!!!!
καλοριζικο,καλοταξιδο και παντα απροβληματιστο focusman....... -
καλοτάξιδο focusman.
διακριτικό και διαχρονικό το χρωματάκι.
έχεις την αίσθηση οτι όντως θα λήξει η απόσυρση ή είναι το ίδιο σκηνικό που έπαιξε και πέρυσι? -
Ευχαριστουμε!!
Πραγματικα δεν ξερω... Περυσι δεν θυμαμαι αν συζητιοταν απο τετοια εποχη η παραταση της αποσυρσης αλλα φετος δεν εχει ακουστει κατι... Η αληθεια ειναι οτι θα δωσουμε 200 € για τελη αλλα απο την αλλη κερδιζουμε ηδη κανα 1200αρι € απο την αποσυρση (μικρο το κακο δηλαδη).. Συν οτι θα το χαρω για περισσοτερο χρονο κι οχι για λιγες μερες, αν το παραλαβει αρχες 13!
Υγ. Καθομαι και σκεφτομαι το εξης σκηνικο.. Δεν ανακοινωνεται τιποτα για τη αποσυρση διοτι σκεφτονται οτι οσοι θελουν να εκμετταλευτουν το μετρο, θα τρεξουν να αγορασουν αυτοκινητα κι ετσι το κρατος ισως εχει καμποσα παραπανω εσοδα.. Απο την αλλη, αν βγουν και πουν οτι θα συνεχιστει, τοτε ο οποιοσδηποτε θα συνεχισει να το σκεφτεται για αγορα οποτε δεν θα δωσει λεφτα στο κρατος..
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)