-
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Παντως το 1.6dci του πατερα μου στα 120χλμ με 6η οι στροφες ειναι 2200-2300.Σχετικα ψηλα για ντιζελ πιστευω...Τοσα εχω και με το Clio μου που φοραει το ιδιο μοτερ!
Μια χαρα σχεσεις ειναι.... στο οριο της ροπης εχει 100χλμ (2000στρ) στο οριο της δυναμης εχει 200 (4000στρ) και στο οριο περιστροφης εχει 250.... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια της Κομοτηνης και μου εδωσε μια τιμη για το 1,5 dci Acenta.. 22.970 €. Πολυ καλυτερο απο τις 25.000 € που του ειπαν του πατερα μου, στον Θεοχαρακη..
Βεβαια ο πωλητης εδω πανω μου ειπε οτι ο 1,5 dci παει προς καταργηση(θα υπαρχει μονο ο 1,6 dci).. . Ισχυει (ή ηθελε να μου πασαρει κανα 1,6 dci?)Πάρε το δεύτερο 1,6 dci και δεν θα το μετανιώσεις!! Πόσο έχει;;;
25.000 μας το δινει ο πωλητης στην Κομοτηνη. 27.000 ο Θεοχαρακης.. Μακαρι να ειχαμε τη δυνατοτητα για το 1,6 dci αλλα ο father δεν θελει να δωσει τοσα πολλα χρηματα... Με 25.000 παιρνει το Tiguan 4x2 φουλ εξοπλισμενο..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια της Κομοτηνης και μου εδωσε μια τιμη για το 1,5 dci Acenta.. 22.970 €. Πολυ καλυτερο απο τις 25.000 € που του ειπαν του πατερα μου, στον Θεοχαρακη..
Βεβαια ο πωλητης εδω πανω μου ειπε οτι ο 1,5 dci παει προς καταργηση(θα υπαρχει μονο ο 1,6 dci).. . Ισχυει (ή ηθελε να μου πασαρει κανα 1,6 dci?)Πάρε το δεύτερο 1,6 dci και δεν θα το μετανιώσεις!! Πόσο έχει;;;
25.000 μας το δινει ο πωλητης στην Κομοτηνη. 27.000 ο Θεοχαρακης.. Μακαρι να ειχαμε τη δυνατοτητα για το 1,6 dci αλλα ο father δεν θελει να δωσει τοσα πολλα χρηματα... Με 25.000 παιρνει το Tiguan 4x2 φουλ εξοπλισμενο..
Δηλαδή για 2000 ευρώ δεν θα πάρει τον νέο εξελιγμένο 1,6 dciντίζελ κινητήρα με τα 130 άλογα;;;
Προσεχτε διότι θα το μετανιώσετε , τωρα πια δεν αγοράζουμε αμάξια κάθε λίγα χρόνια ! 0 1,5 dci δεν έχει σχεση με τον κινητήρα θανατος 1,6dci! Ξανασκεφτείτε το.......
το Tiguan 4x2 είναι άλλο...... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Δηλαδή για 2000 ευρώ δεν θα πάρει τον νέο εξελιγμένο 1,6 dciντίζελ κινητήρα με τα 130 άλογα;;;
Προσεχτε διότι θα το μετανιώσετε , τωρα πια δεν αγοράζουμε αμάξια κάθε λίγα χρόνια ! 0 1,5 dci δεν έχει σχεση με τον κινητήρα θανατος 1,6dci! Ξανασκεφτείτε το.......
το Tiguan 4x2 είναι άλλο......Θα παει και στον Κασσιο στο Περιστερι αλλα δε νομιζω το 1,6 dci να πεφτει κατω απο τα 25.000.. Αν ημουν εγω, θα εκανα την καρδια μου πετρα και εδινα το κατι παραπανω, αλλα δεν αγοραζω εγω αμαξι..
-
................................. αλλα δεν αγοραζω εγω αμαξι..Εσυ θα το παίρνεις , θα ρίξεις ολες τις συμφοιτητριές σου!!! Σου έστειλα και πμ για το πως θα ρίξεις τις συμφοιτητριές σου...
-
Βεβαια ο πωλητης εδω πανω μου ειπε οτι ο 1,5 dci παει προς καταργηση(θα υπαρχει μονο ο 1,6 dci).. . Ισχυει (ή ηθελε να μου πασαρει κανα 1,6 dci?)Να καταργηθεί? Μπαααα! Εκτος αν τους δώσουν όλους τους 1,5 στην A class και στο Duster!!!
Στην επομενη γενιά QQ πιθανό πάντως να μην υπάρχει ο 1,5.Ως προς το κιβώτο του 1,5 στα πλαισια των ελληνικών 'περικοπών' μάλλον έφαγαν μια ταχύτητα. 6ταχυτο ειναι σε ολες τις αγορές του κόσμου ... και φυσικά και ΕΔΩ!!!
-
Κατανάλωση από ταξίδι Θεσσαλονίκη - Χαλάνδρι έχει κανείς;
Το ανάποδο δεν το θέλω γιατί μπορεί να μην είχε καφέ πριν τον Κορινό...
-
Θεσσαλονίκη Μαρούσι σου έχω ...
Με μηδενισμό του οικονομομετρου από το γκαράζ μου στο 9,1 και άφιξη στην Αθήνα με 7,9.
Εντος Αθήνας (αλλά και εκτος, σε κυνηγητό ενός 'Τούρκου') -Μαρούσι, Χαλανδρι, Γέρακας, Γλυκά Νερά και Καλύβια- πήγε ως το 8,1.
Η επιστροφή μέσω Αγιοκαμπου και λοιπών Θεσσαλικών θερέτρων και χωρίς στάση για καφέ διότι το κοντινότερο ΑΝΟΙΧΤΟ καφέ πίσω στη ... Λαρισα πήγε σταθερά στα 8,0. Ετσι επεστρεψε ως το σπίτι παρά τις προσπάθιες του κράτους να 'κλείσει' τα Τεμπη, να κλείσει τον περιφερειακό μας ... γενικά να μη θέλει -ούτε και εγώ βέβαια- να γυρίσω ...
Στην διαδρομή προς Αθήνα έγινε χρήση cruise control μεταξύ 125 και 135 χλμ και 3 ολιγόλεπτες στάσεις (καφές και 2 τσιγάρα) με διαρκεια ταξιδιού περιπου 5 ώρες και η επιστροφή μεταξύ 135 με 185 χλμ και 80 χλμ στην παρακαμψη των Τεμπών και πολλές ώρες (κάπου στις 6 με 6μιση ώρες)!!!
Η επιστροφή είχε μια στάση στα Goodies στις Θερμοπύλες για χαμπουργκερ και στον Κορινό ... για τον καφέ που δεν πήρα απο τα Τέμπη ή πιο πριν ...
Αυτά! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κατανάλωση από ταξίδι Θεσσαλονίκη - Χαλάνδρι έχει κανείς;Το ανάποδο δεν το θέλω γιατί μπορεί να μην είχε καφέ πριν τον Κορινό...
Θεσσαλονικη (περιφερειακος- Νεο Ρυσιο)- Χαλανδρι, 11,9 lt/100 χλμ
Ξεκινωντας 4 το πρωι χωρις τον φοβο μπλοκων, οποτε διαμορθωθηκε αναλογα και η τελικη, χωρις καφε.
Εχω κανει ομως την ιδια διαδρομη και με 8,5 lt/100 χλμ. -
Καιτε πολυ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καιτε πολυΕχω κανει Αθηνα-Τριπολη-Αθηνα με 6,9 (120-130 ανωτερη ταχυτητα).
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Ξεκινωντας 4 το πρωι χωρις τον φοβο μπλοκων, οποτε διαμορθωθηκε αναλογα και η τελικη, χωρις καφε.
Εχω κανει ομως την ιδια διαδρομη και με 8,5 lt/100 χλμ.Μάχιμος
Καιτε πολυ
Σιγα Κομπρεσοράτε σιγά
-
Να πω την αλήθεια εγώ περίμενα να είμαι στην Εθνική Οδό λίγο κάτω απο 7,5 οπως σε προηγούμενα ταξίδια σε Εγνατία Οδό.
Παρόλ' αυτά δεν το θεωρώ υπερβολικό και το τωρινό μου νούμερο.Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καιτε πολυΑντε βρε!!!
-
Άλλη φορά θα ζητήσω και συγκεκριμένο δρόμο στο Χαλάνδρι!
11,9 πρέπει να είχες πολλές 180αρες...
-
Ξεκινωντας 4 το πρωι χωρις τον φοβο μπλοκων, οποτε διαμορθωθηκε αναλογα και η τελικη, χωρις καφε.Γιώργο έτρεχες!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
...11,9 πρέπει να είχες πολλές 180αρες...Και ....αρκετα παραπανω σε καποια βολικα σημεια, βεβαια δεν μπορει να γινεται συνεχεια, αλλα υπαρχουν φορες που 10 λιτρα παραπανω σε μια διαδρομη κανουν την διαφορα αναμεσα στην οδηγηση και την μετακινηση.
Να πω την αλήθεια εγώ περίμενα να είμαι στην Εθνική Οδό λίγο κάτω απο 7,5 οπως σε προηγούμενα ταξίδια σε Εγνατία Οδό.
Παρόλ' αυτά δεν το θεωρώ υπερβολικό και το τωρινό μου νούμερο.Με δεδωμενο το κοντο σασμαν του QQ και την ελλειψη 6ης ειναι καλη αυτη η καταναλωση.
Εκει που το QQ μπορει να πετυχει καλες τιμες καταναλωσης ειναι στα στροφιλικια επαρχιακων δρομων με μεσαιες ταχυτητες, εκει μπορει να κινηθει αρκετα γρηγορα και με μικρη καταναλωση, οταν ομως περναμε τα 120 στην εθνικη τα πραγματα αλλαζουν. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξεκινωντας 4 το πρωι χωρις τον φοβο μπλοκων, οποτε διαμορθωθηκε αναλογα και η τελικη, χωρις καφε.Γιώργο έτρεχες!!!
Κωστα το ξεζουμησα
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Yesssssssssssssssssssssss
-
Acenta S σε 10 μερες!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)