-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Προσωπικά, είχα την τύχη; να οδηγήσω για 700 χλμ ένα νοικιασμένο QQ με 12.000 χλμ και μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί αυτό το κατασκεύασμα πούλησε τόσα κομμάτια.
Ήταν το δικίνητο (για το 4Χ4 δεν έχω άποψη) σε διαδρομές ορεινές ήθελε πολύ πίεση για να ακολουθήσεις κάποιο ρυθμό, ενώ στην ΕΟ έκανε υπερβολικό θόρυβο και μετά τα 150 ήθελε πολύ προσπάθεια να ανέβει.
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του.Ωστε εκανε θορυβο πανω απο τα 150;Απαραδεκτο.Εγω ξερω τα καλα 1600αρια μετα τα 200 θορυβουν.
Oντως απαράδεκτο ....θέλει βελτιώσεις..... ελπίζω το επόμενο κασκάι να κάνει θόρυβο μετά τα 200 !!!!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μήπως ήταν hyundai atos και δεν το κατάλαβες;Ξέρεις τι μου θύμισες με το παραπάνω σχόλιό σου; Οχι ;;; ε τότε να σου πω !!! Θυμάμαι είχα πάρει το τέριος καινούριο 5.500.000 δρχ και πάω σε ένα βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και μου λέει ο βενζινάς : ωραίο αμάξι το άτος είναι;;;;
Με έστειλε είχα δώσει 5.500.000 και το άτος είχε 2.800.000 τα μισά δηλαδή!!!!
Ετσι και ο φίλος πιό πάνω κανά άλλο θα νοίκιασε μάλλον για το πίξο τον κόβω που επίσης έχει τα μισά λεφτά από το κασκάι και ..... είναι και θορυβώδεις μετά τα 150.... -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μήπως ήταν hyundai atos και δεν το κατάλαβες;εεεπ!!λιγα για την hyundai.την στιγμη μαλιστα που κυκλοφορει ενα πανεμορφο λευκο ix35
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από πότε απαγορεύεται κάποιος να γράψει την άποψή του στο φόρουμ;;;Που να δεις στο qqforum τι κραξιμο επεφτε.
Ωστε εκανε θορυβο πανω απο τα 150;Απαραδεκτο.Εγω ξερω τα καλα 1600αρια μετα τα 200 θορυβουν.
Απορώ για την αντίδραση, όταν το 99% των κατόχων (πλην του costaclio που πάει με 30χλμ/ωρα και 5η για να πετύχει νέο ρεκόρ κατανάλωσης) λένε ότι το #1 που χρειάζεται το αυτοκίνητο είναι μια 6η. Κι επειδή υπάρχουν πολλά 6αρια σασμαν πλεον στην πιάτσα, ναι, είναι απαράδεκτος ο θόρυβος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Προσωπικά, είχα την τύχη; να οδηγήσω για 700 χλμ ένα νοικιασμένο QQ με 12.000 χλμ και μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί αυτό το κατασκεύασμα πούλησε τόσα κομμάτια.
Ήταν το δικίνητο (για το 4Χ4 δεν έχω άποψη) σε διαδρομές ορεινές ήθελε πολύ πίεση για να ακολουθήσεις κάποιο ρυθμό, ενώ στην ΕΟ έκανε υπερβολικό θόρυβο και μετά τα 150 ήθελε πολύ προσπάθεια να ανέβει.
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του.Δεν μπορω να ξέρω τι εννοείς ρυθμό, μιας και τα μέτρα του καθενός είναι διαφορετικά. Από το nick σου, ρυθμό rallye προφανώς δεν θα πετύχεις, που να το πιέσεις στο θεό. Η κατανάλωση που αναφέρεις μάλλον δείχνει ότι το έκανες. Το αυτοκίνητο πουλησε τόσα κομμάτια διότι (ειδικά στο ξεκίνημά του) ήταν μια χρυσή τομή για τον μέσο νεο οικογενειαρχη: ειχε χώρους χωρίς να είναι μαούνα, ειχε συμπαθητική συμπεριφορά και κινητήρα, ειχε ασφάλεια και φρένα, είχε διαφορετικότητα, είχε σχετική μούρη. Δεν έκανε τίποτα άριστα (πλην φρένων και αστερακίων στο ncap) αλλά τα έκανε όλα από μέτρια έως πολύ καλά. Παντως, ο χαρακτηρας του αυτοκινητου δεν ειναι να κραταει υψηλους ρυθμους σε κλειστες ορεινες διαδρομες.
Τελος, πρεπει να παραδεχτω οτι πλεον οι επιλογες ειναι πολλες για τα συγκεκριμενα δεδομενα του μεσου νεου οικογενειαρχη, και πιθανοτατα υπαρχουν αρκετες καλυτερες επιλογες.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του.Ωστε εκανε θορυβο πανω απο τα 150;Απαραδεκτο.Εγω ξερω τα καλα 1600αρια μετα τα 200 θορυβουν.
Oντως απαράδεκτο ....θέλει βελτιώσεις..... ελπίζω το επόμενο κασκάι να κάνει θόρυβο μετά τα 200 !!!!!
μη περιμένετε το επόμενο! βελτίωση για το ταξίδι εκανε μόλις πρόσφατα η νισαν μακραίνοντας την γελοία κοντή 5η των 30χλμ/ωρα έναντι των 40χλμ/ωρα της 6ης του τιγκουαν πχ
-
Ο καθένας με τα κριτηρια του κανει την επιλογη του. Λογικό σε καποιους να αρέσει και να το υπερθεματιζουν και σε άλλους όχι και να το κατακρίνουν.
Το μόνο που φανταζομαι είναι ότι 1.000.000 άνθρωποι στην παγκόσμια αγορά ... δεν τους έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό να το αγοράσουν! Και σίγουρα και τα υπολοιπα 9.999.999.999.999... άνθρωποι, ούτε και αυτοι έκανα άλλες επιλογές εκβιαστικά! Εξαλλου απο το 2007 που εμφανίστηκε, πέρασαν τα χρόνια, υπήρξε εξελιξη και ο ανταγωνισμός έβγαλε και καλύτερα αλλα και αυτο βελτιώθηκε!Ο χρήστης nikbib έγραψε:
και πουλαει ακομη η βενζινη?
α ρε ελληνα μια ζωη large θα εισαι , τετοια βλεπουν οι ευρωπαιοι και σκυλιαζουν!!!!!Ξεχνας ότι τα dieselοκίνητα είναι και ακριβότερα των αντιστοιχων βενζίνης αλλα ακόμα εξακολουθούν τα 'θεματα' πετρελαιου στην Ελλαδα και διαφορα 'θεματα'. Επιπλεον ... καιρός για αντικατασταση όλου του στόλου που κυκλοφορεί δεν παίζει! Και τωρα η απελευθερωση ... είναι αργα! Πολύ αργα!
Από πότε απαγορεύεται κάποιος να γράψει την άποψή του στο φόρουμ;;;
Που να δεις στο qqforum τι κραξιμο επεφτε.
Διαπιστωσες κατι τετοιο? Εγω όχι. Ακόμα και εγω ως κατοχος έχω γραψει πράγματα που με 'ενοχλούν' στο αμαξι μου και πήρα απαντησεις όχι κράξιμο.
Απο εκεί και περα όμως πολλοι υπάρχουν που 'αιτιολογούν' την επιλογη τους ΜΟΝΟ κραζοντας τις 'απορρίψεις' τους! Αυτοι απλά ... τρολλαρουν!
Κατι εκφρασεις παντως του τύπου 'απορω πως πουλησε αυτο το κατασκευασμα' κλπ επειδη δεν άρεσε σίγουρα δεν είναι η αρχή για έναν 'ανθρωπινο' διαλογο που θα θεσει τα υπερ και τα κατα αυτου απεναντι στα άλλα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εξαλλου απο το 2007 που εμφανίστηκε, πέρασαν τα χρόνια, υπήρξε εξελιξη και ο ανταγωνισμός έβγαλε και καλύτερα αλλα και αυτο βελτιώθηκε!
Διαπιστωσες κατι τετοιο? Εγω όχι. Ακόμα και εγω ως κατοχος έχω γραψει πράγματα που με 'ενοχλούν' στο αμαξι μου και πήρα απαντησεις όχι κράξιμο.
-
Σε τι;
-
Μέλη διαγράφτηκαν επειδή τόλμησαν να πουν ότι το τιχουαν είναι καλύτερο και απλά δεν μπορουσαν να το αγοράσουν. Άλλοι αντιμετωπίστηκαν ως κατάσκοποι με απαντήσεις του τύπου 'γιατί δεν είσαι πιστοποιημένο μέλος' κι άλλα τέτοια κομπλεξικά. Τεσπα, περσινά ξινά σταφύλια.
-
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του.Χωρίς να συμφωνώ ή διαφωνώ με όσα λέει ο rallye40 μιας και δεν έχω οδηγήσει κασκαι, διαβάζοντας το ποστ του δεν νομίζω οτι εννοεί πως έκανε υπερβολικό θόρυβο μετά τα 150, αλλά ότι γενικά στην ΕΟ έκανε πολύ θόρυβο, και το 150 πάει στο : >μετά τα 150 ήθελε πολύ προσπάθεια να ανέβει
.
Καλύτερα βέβαια να διευκρινήσει ο ίδιος τι εννοεί. -
Στα 150 κανει θόρυβο! Οχι τόσο ενοχλητικό που να δημιουργεί θεμα. Εχω πει παντως και εγω πως ηχητικά ο ατμοσφαιρικος 1,6 είναι επιεικώς ... αηδία!
Δεν το έχω παει ως την τελική του αλλα εγω δεν βρήκα 'φρενο' στα 150. Μπορεί αρκετα παραπανω!Χθες το βραδυ 'επαιξα' με το γκαζι και με το 'κουμπί' που υπάρχει κατω απο το πενταλ! Με το ερωτημα έμεινα ακόμα αλλα κατι μου λεει ότι όταν βαθαίνει το γκαζι σαν να πηγαίνει πιο .. γρήγορα ή κατι τετοιο! Μου έδωσε την εντυπωση πως έχει έναν 'μηχανικό' λόγο ύπαρξης σε υψηλες ταχύτητες!
Α! Και το QQ που πήγαινε σαν παλαβό χθες το βραδυ στους δρόμους ... (σιγα μην πω) ... το δικο μου ήταν και εγω το οδηγούσα!!! -
Ολες οι τιμές του 1.6 DCi:
http://www.gocar.gr/new-models/buy/6295 ... llada.html
-
Καλες τιμες μου φαίνονται ακόμα και χωρίς τις εποχικές μειώσεις!
-
Η πιό απλή έκδοση έχει 22700 με την έκπτωση χωρίς το όφελος απόσυρσης!!
Ωραία αν βγούμε από την κρίση και ο μισθός μου ξαναπάει εκεί που ήταν το 2009 θα..... το σκεφτώ!!!!
Αν και τότε το 2009 τόσο περίπου είχε και με τον καλό μισθό μου δώρα Χριστουγέννων Πάσχα Αδείας κ.λ.π. τα θεωρούσα αρκετά..... Αλλά ............ θα.......... δούμε!!!!
Πάντως έχω μια αίσθηση ότι .... ότι προλάβαμε και πήραμε και φτιάξαμε ΦΤΙΑΞΑΜΕ Τωρα......πια............ -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στα 150 κανει θόρυβο! Οχι τόσο ενοχλητικό που να δημιουργεί θεμα. Εχω πει παντως και εγω πως ηχητικά ο ατμοσφαιρικος 1,6 είναι επιεικώς ... αηδία!
Δεν το έχω παει ως την τελική του αλλα εγω δεν βρήκα 'φρενο' στα 150. Μπορεί αρκετα παραπανω!Χθες το βραδυ 'επαιξα' με το γκαζι και με το 'κουμπί' που υπάρχει κατω απο το πενταλ! Με το ερωτημα έμεινα ακόμα αλλα κατι μου λεει ότι όταν βαθαίνει το γκαζι σαν να πηγαίνει πιο .. γρήγορα ή κατι τετοιο! Μου έδωσε την εντυπωση πως έχει έναν 'μηχανικό' λόγο ύπαρξης σε υψηλες ταχύτητες!
Α! Και το QQ που πήγαινε σαν παλαβό χθες το βραδυ στους δρόμους ... (σιγα μην πω) ... το δικο μου ήταν και εγω το οδηγούσα!!!Πάντως αυτό με τη σκαλοπατάκι στο γκάζι καλύπτεται απο ένα πέπλο μυστηρίου
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Δεν είπα ότι απαγορεύεται, προς Θεού, απλώς επισήμανα κάτι που είχε ειπωθεί και παλιότερα. Ή για να το πω πιο απλά, ας προσέχουν μερικοί μην δαγκώσουν τη γλώσσα τους
Επειδή κάποιος ανέφερε την άποψή του για τα αρνητικα που θεώρησε αυτός είναι κακία;;; Άποψη του είναι, που είναι το πρόβλημα;
Για τα περί θορύβου κλπ το είπε και ο pro.. Πχ το tiguan του rallye40 κάνει λιγότερη φασαρία στα πολλά χλμ, οπότε μοιραία το συγκρίνει με αυτό και βλέπει ότι το tiguan υπερτερεί, να μην το πει;;;;
Τέλος, το ότι δυσκολεύεται να επιταχύνει, πάλι προφανώς το συγκρίνει με κάτι αλλο, οπότε θα σας απαντήσει αυτός καλύτερα φαντάζομαι. Αλλά δε μου φαίνεται περίεργο αν έχει ζήσει/δει κάτι καλύτερο, ίδιας κατηγορίας..
Οπότε κοινώς, μην αρπάζεστε μερικοί όταν καποιοι σας λένε κάποιες αρνητικές πτυχές του αυτοκινήτου
Φιλικά πάντα
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Δεν είπα ότι απαγορεύεται, προς Θεού, απλώς επισήμανα κάτι που είχε ειπωθεί και παλιότερα. Ή για να το πω πιο απλά, ας προσέχουν μερικοί μην δαγκώσουν τη γλώσσα τους
Επειδή κάποιος ανέφερε την άποψή του για τα αρνητικα που θεώρησε αυτός είναι κακία;;; Άποψη του είναι, που είναι το πρόβλημα;
........................
Οπότε κοινώς, μην αρπάζεστε μερικοί όταν καποιοι σας λένε κάποιες αρνητικές πτυχές του αυτοκινήτου
Φιλικά πάντα
Η κριτική ποτέ δε με ενόχλησε, αλλά όταν μιλάει για 'κατασκεύασμα', τότε το έχασε το παιχνίδι. Και όπως είπε και ο cosneo:
Κατι εκφρασεις παντως του τύπου 'απορω πως πουλησε αυτο το κατασκευασμα' κλπ επειδη δεν άρεσε σίγουρα δεν είναι η αρχή για έναν 'ανθρωπινο' διαλογο που θα θεσει τα υπερ και τα κατα αυτου απεναντι στα άλλα!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως αυτό με τo σκαλοπατάκι στο γκάζι καλύπτεται απο ένα πέπλο μυστηρίουΣτην αρχή νομιζα πως ηταν ιδεα μου, τωρα ομως ειμαι σιγουρος πως οντως υπαρχει ενα 'σκαλοπατι' στο γκαζι απο το οποιο και μετα το QQ αρχιζει να επιταχυνει με πιο γρηγορο ρυθμο. Μαλλον το ηλεκτρογκαζο του εχει αυτη την ιδιομορφια...
-
Καλά ρε σεις, έχετε τέτοιο πραγματάκι στο πόδι σας και δεν το έχετε ψάξει να δείτε τι είναι; Στο κασκάι φόρουμ ή σε κάποιο στο εξωτερικό δε γνωρίζουν;
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Προσωπικά, είχα την τύχη; να οδηγήσω για 700 χλμ ένα νοικιασμένο QQ με 12.000 χλμ και μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί αυτό το κατασκεύασμα πούλησε τόσα κομμάτια.Γιατι προφανως υπηρξαν, αλλα και υπαρχουν, κατι χιλιαδες αγοραστες που τους καλύπτει το ολο πακετο που προσφερει συνολικα το 'κατασκευασμα' QQ και εχουν αντιθετη με τη δικη σου - κατα τ' αλλα σεβαστη - αποψη.
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Πάντως αυτό με τo σκαλοπατάκι στο γκάζι καλύπτεται απο ένα πέπλο μυστηρίου
Στην αρχή νομιζα πως ηταν ιδεα μου, τωρα ομως ειμαι σιγουρος πως οντως υπαρχει ενα 'σκαλοπατι' στο γκαζι απο το οποιο και μετα το QQ αρχιζει να επιταχυνει με πιο γρηγορο ρυθμο. Μαλλον το ηλεκτρογκαζο του εχει αυτη την ιδιομορφια...
Μωρέ το έχουν όλα του ομίλου
Και το δικό μου το κάνει αλλα μόνο σε φάση πλήρους επιτάχυνσης μεχρι τον κόφτη, σε κατεβάσματα για προσπέραση κλπ
Όταν με λίγα λόγια ζητάς όλη τη δύναμη -
Α γαλλικό είναι... ε πες το ντε! Οτιδήποτε παράξενο από Γαλλία έρχεται!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)