-
Εγώ πάντως το έκανα λαμπίκο σήμερα
-
Στο μαυρο ... έχεις την ευκαιρία των 5 λεπτων να το δεις καθαρό!
Ξανα μαυρο εγω μόνο το μεγάλο ... που θα οδηγιέται απο υπάλληλο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξανα μαυρο εγω μόνο το μεγάλο ... που θα οδηγιέται απο υπάλληλο!Μπα το βλέπω μερικές ώρες τώρα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξανα μαυρο εγω μόνο το μεγάλο ... που θα οδηγιέται απο υπάλληλο!Aν θες πίστεψέ το !!! Το μαύρο κασκάι δεν βρομίζει όπως τα άλλα !!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Aν θες πίστεψέ το !!! Το μαύρο κασκάι δεν βρομίζει όπως τα άλλα !!!!Λογικό γιατί μιλάμε για το Qashqai!!!
Τρία μαυρα είχα και όσο εκπληκτικά ήταν σε εμφάνιση τόσο δύσκολα ήταν στην διατηρηση της καθαρότητας τους!
Ζωντας το 'γκρι' χρωμα με το δικό μου ... έχω λύσει το θέμα πλύσιμο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Aν θες πίστεψέ το !!! Το μαύρο κασκάι δεν βρομίζει όπως τα άλλα !!!!
Λογικό γιατί μιλάμε για το Qashqai!!!
Τρία μαυρα είχα και όσο εκπληκτικά ήταν σε εμφάνιση τόσο δύσκολα ήταν στην διατηρηση της καθαρότητας τους!
Ζωντας το 'γκρι' χρωμα με το δικό μου ... έχω λύσει το θέμα πλύσιμο!Δεν αστειεύομαι , είχα και εγώ μαύρο αμάξι το οποίο βρώμιζε αμέσως!!! Το μαύρο χρώμα του κασκάι κρατάει και δεν το λέω επειδή έχω μαύρο κασκάι αλλά επειδή είναι η αλήθεια!!! Θα σου βάλω μερικές ενδεικτικές φωτό αργότερα διότι τώρα φεύγω... με το κασκάι!!!!!!!!!
-
Δεν αστειεύομαι , είχα και εγώ μαύρο αμάξι το οποίο βρώμιζε αμέσως!!! Το μαύρο χρώμα του κασκάι κρατάει και δεν το λέω επειδή έχω μαύρο κασκάι αλλά επειδή είναι η αλήθεια!!! Θα σου βάλω μερικές ενδεικτικές φωτό αργότερα διότι τώρα φεύγω... με το κασκάι!!!!!!!!!
Ισχύει. Το qashqai έχει μια επίστρωση από ειδικό βερνίκι που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη NASA.
Δείτε και εδώ που το αναφέρει: http://www.nissan.co.jp/DUALIS/ -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν αστειεύομαι , είχα και εγώ μαύρο αμάξι το οποίο βρώμιζε αμέσως!!! Το μαύρο χρώμα του κασκάι κρατάει και δεν το λέω επειδή έχω μαύρο κασκάι αλλά επειδή είναι η αλήθεια!!! Θα σου βάλω μερικές ενδεικτικές φωτό αργότερα διότι τώρα φεύγω... με το κασκάι!!!!!!!!!
Ισχύει. Το qashqai έχει μια επίστρωση από ειδικό βερνίκι που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη NASA.
Δείτε και εδώ που το αναφέρει: http://www.nissan.co.jp/DUALIS/τι m@l@k@s είσαι
-
Να ρε παιδιά δείτε και πείτε μου !!!!
Το αμάξι το είχα ολο το καλοκαίρι άπλυτο ήρθα από την Αθήνα στις 3/10 του έριξα νερό με το λάστιχο χωρίς να το πλύνω με σαπουνάδα, τώρα έβρεχε 3-4 μέρες και το κυκλοφορούσα στους βρώμικους δρόμους και να η φωτό , φαίνεται ψιλοπλυμένο ! Εσείς τι λέτε;
Την φωτό την τράβηξα πριν από λίγο !!
-
το γατί δεξια με χαλαει....
-
καθαρό φαίνεται, βέβαια από φωτό δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά αλλά τουλάχιτσον καθαρό δείχνει. Το μαύρο χρώμα γενικά λερώνει πολύ εύκολα και φαίνεται κιόλας
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
το γατί δεξια με χαλαει....ποιό;
-
το γατί δεξια με χαλαει....
ποιό;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Δείτε και εδώ που το αναφέρει: http://www.nissan.co.jp/DUALIS/τι m@l@k@s είσαι
Σωστα! ξερω ότι υπάρχει σαν έξτρα στο XTrail (δεν ξερω αν διατίθεται και στο QQ) ένα ειδικό 'μαυρο' χρώμα ... αυτοεπισκευαζόμενο σε γρατζουνιές, γδαρσίματα κλπ. Με επιπλεόν χρέωση απο τα συμβατικά μεταλλικά χρωματα και το μεταλλικό μαυρο. 'ΑSP' αν θυμαμαι το λένε.
Το μαυρο όπως και να έχει 'δειχνει' τα στιγματα από το νερό, την σκόνη κλπ αλλα σίγουρα δεν είναι απο τα χρώματα που δεν εντυπωσιάζουν! Και στο QQ το μαυρο ... του πάει!
-
Είχα το μίκρα (μαύρο) μόλις το έπλενα αμέσως βρώμιζε και γενικότερα το μαύρο σίγουρα βρωμίζει πολύ περισσότερο από τα άλλα χρώματα αλλά με το μαύρο του QQ είμαι ευχαριστημένος!!!!
-
Το μαύρο ΔΕΝ βρωμίζει περισσότερο, ΦΑΙΝΕΤΑΙ η βρωμιά περισσότερο, υπάρχει διαφορά.
-
συμφωνώ
-
Mαύρο έχω
-
παρομοίως και εγώ, πήγα από λευκό αλλά εχω πει ότι το επόμενο αμάξι μου θα έιναι κάποιοα απόχρωση του ασημί πιθανός γραφίτης
-
Εγω με αυτο το ασημογκριμπλε (titanium grey κατα nissan) στο θεμα καθαρο look εχω βρει την υγεια μου. Βεβαια το οτι δειχνει καθαρο δεν σημαινει οτι ειναι κιολας... Εχω ομως παντα μαζι μου ενα πακετακι... μωρομαντηλα καθως οι κουτσουλιες των πουλιων ειναι ο μεγαλος εχθρος που καραδοκει...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)