-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Αγαπητοι συμforumιτες. Το Qashqai ειναι Ελλάδα, στο τελωνειο
Απο βδομαδα, πρωτα ο Θεος, παραλαμβανωΚαλοριζικο και με το καλο να το παρεις
-
Απο βδομαδα, πρωτα ο Θεος, παραλαμβανωΠαναγιώτη με το καλό η παραλαβή!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο βδομαδα, πρωτα ο Θεος, παραλαμβανωΠαναγιώτη με το καλό η παραλαβή!
Ευχαριστω πολυ Tελικα ενω αρχικα μου ειχαν πει για 15 εργασιμες, παει για μηνα. Δεν πειραζει, καλο να βγει, καλα να ειμαστε και ολα καλα. Καποιοι αλλοι το περιμεναν μεχρι και 8 μηνες!!!
Προς το παρον ετοιμαζω συλλογες με... mp3 -
Προσοχή και να κρατάς σημειώσεις στο 'σεμινάριο' παραλαβής.
Ιδίως στα μαθήματα' Bluetooth και cruise control που είναι SOS και όταν τα άκουγα ... αφαιρέθηκα!
Και ας υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο μαζί σου να παρατηρεί. Η αδερφή μου 'είδε' στο δικο μου τότε τα πεσμένα σκιάδια και ότι η μία λάμπα στα μεσαία φώτα δεν άναβε. Εγώ από τον ενθουσιασμό μου τότε και ... μτχ Pixo να μου έδιναν ... θα το έπαιρνα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσοχή και να κρατάς σημειώσεις στο 'σεμινάριο' παραλαβής.
Ιδίως στα μαθήματα' Bluetooth και cruise control που είναι SOS και όταν τα άκουγα ... αφαιρέθηκα!
Και ας υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο μαζί σου να παρατηρεί. Η αδερφή μου 'είδε' στο δικο μου τότε τα πεσμένα σκιάδια και ότι η μία λάμπα στα μεσαία φώτα δεν άναβε. Εγώ από τον ενθουσιασμό μου τότε και ... μτχ Pixo να μου έδιναν ... θα το έπαιρνα!ΟΚ Κωστα, θα τσεκαρω οσα περισσοτερα μου επιτρεψει ο... ενθουσιασμος μου! Λεω να φτιαξω μια δικια μου 'λιστα ελεγχου' και αφου μπουν τα αντιστοιχα 'τικ' το πηρα και δρομο για τα πρωτα χλμ. Ααα και βενζινη βεβαια γιατι με τις... αναθυμιασεις που εχει μεσα δεν παει, μαλλον θα το 'κερασω' 100σταρα για πρωτη φορα, ετσι για να το καλοπιασω
-
Ααα και βενζινη βεβαια γιατι με τις... αναθυμιασεις που εχει μεσα δεν παει, μαλλον θα το 'κερασω' 100σταρα για πρωτη φορα, ετσι για να το καλοπιασωΑ ναι! Μην έχεις εικόνα 'φουλάρισμα Note' ... την πρώτη φορά!
Το ... large από μέρους μου 'γεμισέ το' στα 100μ από την αντιπροσωπία ... τα 100€ που είχα για κέρασμα μου πήρε!!! Σοκ και δέος το πρώτο γέμισμα του ρεζερβουάρ του μετά τα μικρά μου! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ααα και βενζινη βεβαια γιατι με τις... αναθυμιασεις που εχει μεσα δεν παει, μαλλον θα το 'κερασω' 100σταρα για πρωτη φορα, ετσι για να το καλοπιασω
Α ναι! Μην έχεις εικόνα 'φουλάρισμα Note' ... την πρώτη φορά!
Το ... large από μέρους μου 'γεμισέ το' στα 100μ από την αντιπροσωπία ... τα 100€ που είχα για κέρασμα μου πήρε!!! Σοκ και δέος το πρώτο γέμισμα του ρεζερβουάρ του μετά τα μικρά μου!Το καλο ειναι οτι απο καταναλωση εχει πανω-κατω τα ιδια με το 1400αρι Note (γυρω στα 8L/100Km μου καιει στην πολη, χωρις να μπλεκω ιδιαιτερα με κινηση). Το QQ αν δε κανω λαθος γεμιζει με 65L, σωστα;
-
Νομίζω 65 λίτρα αλλά δεν θυμάμαι! Σε € ... γεμίζω!
Σε κατανάλωση για περίπου 2000 χλμ με αρκετά βαρύ ποδαράκι ... και στην πόλη και εκτός είμαι στο 8,4 ... ακόμα.
Μάλλον εκεί θα βρίσκομαι πλέον! Και μια χαρά μου φαίνεται! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νομίζω 65 λίτρα αλλά δεν θυμάμαι! Σε € ... γεμίζω!Σε κατανάλωση για περίπου 2000 χλμ με αρκετά βαρύ ποδαράκι ... και στην πόλη και εκτός είμαι στο 8,4 ... ακόμα.
Μάλλον εκεί θα βρίσκομαι πλέον! Και μια χαρά μου φαίνεται!80€ φουλαρισμα περιπου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σε κατανάλωση για περίπου 2000 χλμ με αρκετά βαρύ ποδαράκι ... και στην πόλη και εκτός είμαι στο 8,4 ... ακόμα.
Μάλλον εκεί θα βρίσκομαι πλέον! Και μια χαρά μου φαίνεται!80€ φουλαρισμα περιπου
Θωμα παραπάνω, γύρω στο 100€ μου βγήκε καναδυο φορές που το έφτασα στο τέρμα!
-
Επιβεβαιώνεται, 65 λίτρα το Qashqai. Όσο για το Micra Κώστα, 46 τελικά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όσο για το Micra Κώστα, 46 τελικά...Στο Micra αλλιώς θα μετραω πλέον.
Θεσσαλονίκη - περίπου Αυλώνα με ένα φουλάρισμα βενζίνη και μετά μέχρι την Γλυφάδα με αναθυμιάσεις και λαμπάκια!!! -
Πάντως έχω την εντύπωση ότι το trip είναι λίγο απαισιόδοξο. Έπρεπε να πάρουμε μαζί μας κάνιστρο και να μείνουμε επίτηδες για να δούμε πραγματική αυτονομία.
-
Εχουμε και λέμε! Λεκές από καφέ στο παντελόνι, λεκές από μπύρα στην μπλούζα, καπου θα καθόταν και ο λεκές από βενζίνη ... και αυταναφλεξη!!!
Σταματημένοι δε κάπου στον Κηφισό με την ζέστη και την κίνηση για να γεμίζουμε με μπιτόνι το χαζοχαρούμενο αμάξι με την μούρη μέσα στα έντομα ... σίγουρα με ήθελες μαζί σου? -
Το τεστ θα γινόταν στην επιστροφή και θα είχα και τον πυροσβεστήρα αφρού ανά χείρας γιατί όλο και κάπου πάνω σου θα την έριχνες την βενζίνη...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θωμα παραπάνω, γύρω στο 100€ μου βγήκε καναδυο φορές που το έφτασα στο τέρμα!
Παλι καλα να λεω δηλαδη που δεν αφηνω να πεσει κατω απο το 1.4 το δικο μου . Σα να στραβωνει το σαγονι μου
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παλι καλα να λεω δηλαδη που δεν αφηνω να πεσει κατω απο το 1.4 το δικο μου . Σα να στραβωνει το σαγονι μουΘωμά στις περισσότερες φορές στα μισά περίπου το γεμίζω. Να ξέρω ότι μέχρι 50€ θα μου πάρουν τουλάχιστον!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παλι καλα να λεω δηλαδη που δεν αφηνω να πεσει κατω απο το 1.4 το δικο μου . Σα να στραβωνει το σαγονι μου
Θωμά στις περισσότερες φορές στα μισά περίπου το γεμίζω. Να ξέρω ότι μέχρι 50€ θα μου πάρουν τουλάχιστον!
Που φτασαμε, με 50€ γεμιζαμε και τωρα τα 50€ δεν μας φτανουν . Καταντια -
Καλησπέρα στο foroum!Ειμαι υποψύφιος αγοραστής του QQ 1.5 DCI (ACENTA S). Αν κάποιος από σας έχει προσωπική εμπειρία, θα ήθελα να ρωτήσω για πραγματική κατανάλωση και για το πόσο ικανοποιητικές είναι οι επιδόσεις του κινητήρα (νευρικό). Επίσης θα ήθελα και την βοήθειά σας για την επιλογή χρώματος, είμαι ανάμεσα στο KAQ/TITANIUM (ασημί), Β52/FADED (γκρι-μπλε), Z11/BLACK και 326/ΛΕΥΚΟ. Επίσης με προβληματίζει το ανοικτόχρωμο εσωτερικό, θεωρείται ότι λερώνει εύκολα? Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης babis.tsol έγραψε:
Καλησπέρα στο foroum!Ειμαι υποψύφιος αγοραστής του QQ 1.5 DCI (ACENTA S). Αν κάποιος από σας έχει προσωπική εμπειρία, θα ήθελα να ρωτήσω για πραγματική κατανάλωση και για το πόσο ικανοποιητικές είναι οι επιδόσεις του κινητήρα (νευρικό). Επίσης θα ήθελα και την βοήθειά σας για την επιλογή χρώματος, είμαι ανάμεσα στο KAQ/TITANIUM (ασημί), Β52/FADED (γκρι-μπλε), Z11/BLACK και 326/ΛΕΥΚΟ. Επίσης με προβληματίζει το ανοικτόχρωμο εσωτερικό, θεωρείται ότι λερώνει εύκολα? Ευχαριστώ.Titanium (KAQ): μαυρο εσωτερικο, δεν ειναι ακριβως ασημι, μπλεδίζει καπως με μια ταση να σκουραινει σε χαμηλο φωτισμο, αυτο εχω παραγγειλει και εγω.
Faded Denim (B52): εχει καταργηθει.
Black (Z11): μπεζ εσωτερικο.
White (326): μαυρο εσωτερικο.
Αυτα για το acenta s, action και action plus εχουν μαυρο εσωτερικο. Το μπεζ εσωτερικο οντως θελει λιγο προσοχη...
Προσωπικη εμπειρια απο diesel δεν εχω αλλα γενικα οι diesel κινητηρες φημιζονται περισσοτερο για τη ροπη τους και οχι τοσο για το 'νευρο' τους. Για το QQ 1.5 DCI 0-100km/h σε 12,4 sec δινει επισημα στο φυλλαδιο η nissan.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)