-
μα μήπως και το x-trail παει για ανανέωση/νέο μοντέλο; το λέω γιατι έχει κάνει ανακοίνωση ότι θα παρουσιάσει νέο μοντέλο αγνώστων λοιπών στοιχείων:
http://www.presseportal.de/story.htx?nr ... rch=nissan
αν πρόκειται για αντικατάσταση του x-trail, τότε λογικό θα είναι να είναι και πολύ ακριβότερο του τωρινού, e voila διαφορά τιμής από το κασκάϊ και όλων μαζί οι τιμές ανεβασμένες στο Θεό
-
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Qashqai_pricelist?OpenForm&displayAll#topOfPage
2.0 4x4 25.350 - 31.940 Euros !!! Δεν είμαστε καλά! Δηλ. μία μεσαία λύση από πλευράς εξοπλισμού είναι στα 28.450 για το βενζινοκίνητο!
Αναρωτιέμαι πόσο θα χρεώνει το diesel...
πολύ πιο ακριβό από το xtrail... μέχρι να έρθει το suv της vw οπότε θα αρχίσουν οι εκπτώσεις
λες ;
Δεν είναι τυχαίο Οτι έχει ΠΑΤΩΣΕΙ στις Πωλήσεις η Νιssan Ούτε οτι έχασε το Ονομα που είχε
Δεν ξέρω τι ρόλο έπεξε η Renault σε αυτό αλλά κάτι δεν πάει καλά με δαύτουςΣτο εξωτερικό έχουμε δείγμα τιμών η μόνο εδώ μας περνάνε κοροίδα
-
Παρασκευη πήγα και ρώτησα σε αντιπροσωπεία όπου μόλις τους είχαν έρθει οι τιμές. Απλό 1.6 με μεταλλικό+τέλη στα 19500. Λιτό μεν, χωρίς τρανταχτές ελλείψεις δε. Δηλ. στα επίπεδα ενός Φόκους-Γκολφ. Δεν είναι άσχημα για κάποιον που απλά ζητάει ένα μικρομεσαίο χωρίς χρειάζεται να φοβάται πολλούς ελληνικούς καρόδρομους. Είδα και το χώρο αποσκευών, μακρύς αλλά ρηχός. Ρώτησα πόσο είναι και δεν θυμόταν καλά (450-500 λίτρα). Εγώ έχω διαβάσει ότι είναι 410 με κιτ επισκευής ελαστικών και μόλις 300 με ρεζέρβα. Αυτό που είδα είχε ρεζέρβα, αλλά το μέγεθός του με μπέρδεψε..
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
Παρασκευη πήγα και ρώτησα σε αντιπροσωπεία όπου μόλις τους είχαν έρθει οι τιμές. Απλό 1.6 με μεταλλικό+τέλη στα 19500. Λιτό μεν, χωρίς τρανταχτές ελλείψεις δε. Δηλ. στα επίπεδα ενός Φόκους-Γκολφ. Δεν είναι άσχημα για κάποιον που απλά ζητάει ένα μικρομεσαίο χωρίς χρειάζεται να φοβάται πολλούς ελληνικούς καρόδρομους. Είδα και το χώρο αποσκευών, μακρύς αλλά ρηχός. Ρώτησα πόσο είναι και δεν θυμόταν καλά (450-500 λίτρα). Εγώ έχω διαβάσει ότι είναι 410 με κιτ επισκευής ελαστικών και μόλις 300 με ρεζέρβα. Αυτό που είδα είχε ρεζέρβα, αλλά το μέγεθός του με μπέρδεψε..Γενικά η αίσθηση που δίνει το εσωτερικό ποια είναι? Πλαστικό παντού?
Στη θέση της οθόνης του navigation τι υπάρχει στα normal? Το συνολικο/εσωτερικό ύψος πως το είδες?
Αυτά για τώρα -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Γενικά η αίσθηση που δίνει το εσωτερικό ποια είναι? Πλαστικό παντού?
Στη θέση της οθόνης του navigation τι υπάρχει στα normal? Το συνολικο/εσωτερικό ύψος πως το είδες?
Αυτά για τώραΕσωτερικό συμβατικό με αρκετό πλαστικό, ελάχιστα κατώτερο ενός Φόκους αλλά πολύ καλύτερο από Dodge Caliber. Η οθόνη του navigation από φωτογραφίες που έχω δει φαινόταν έτσι κι αλλιώς σαν πρόσθετη, οπότε η έλλειψη της σημαίνει απλά χαμηλότερο ύψος ταμπλό (ή αλλιώς:' εε.., δεν θυμάμαι τί είχε στη θέση του navigation'). Το εσωτερικό ύψος είναι οριακά νορμάλ, αλλά με τη γυάλινη οροφή μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα. Γενικά δεν είναι ψηλό αυτοκίνητο, απλά απέχει παραπάνω από το έδαφος και φαίνεται σαν suv.
-
Η αισθηση που δινει το εσωτερικο μου αρεσε παρα πολυ,το πλαστικο φαινεται καλο και εγω που ειμαι 1,83 καθησα ανετα μπρος πισω
-
thanks παιδιά
-
Με την πρώτη ματιά ειναι αρκετά εντυπωσιακό εξωτερικά και δείχνει ακριβό και αρκετά μεγάλο. Σήμερα θα παω να το δω και σχόλια αργότερα
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν είναι τυχαίο Οτι έχει ΠΑΤΩΣΕΙ στις Πωλήσεις η Νιssan Ούτε οτι έχασε το Ονομα που είχε
Δεν ξέρω τι ρόλο έπεξε η Renault σε αυτό αλλά κάτι δεν πάει καλά με δαύτουςΣτο εξωτερικό έχουμε δείγμα τιμών η μόνο εδώ μας περνάνε κοροίδα
Μιλάς για Ελλάδα μάλλον και πρέπει να θυμάσαι τις ένδοξες στιγμές της ΤΕΟΚΑΡ.
-
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Αυτές τις τιμές θα τις δικαιολογούσα στο 1.6 μόνο εαν υπήρχε τετρακίνηση. Αισχος που δεν το βγάζουν και σαν τετρακίνητο το 1.6. Τουλάχιστον ας υπήρχε αυτη η επιλογή και ας είχε χαμηλότερες επιδόσεις. Μας έχουν τρελάνει με τα SUV που υποχρεωτικά είναι πάνω από 2 λιτρα με οτι συνεπάγεται σε τέλη και ασφάλιστρα αυτό.... Το περίμενα το αμάξι αυτό καρό τώρα γιατί βρίσκομαι σε φάση αγοράς νεου αλλά απορρίτπεται λόγω τιμής και λόγω του οτι το 1.6 το θεωρώ 'λειψό' οταν γνωρίζω οτι βγαινει το ίδιο και σαν τετρακίνητο σε παραπάνω κ.ε.
-
Τελικά τι εξοπλισμό έχει στη βασική έκδοση το Qashqai ξέρει κανείς; Αν είναι καλά εξοπλισμένο, δεν νομίζω ότι είναι άσχημα τα 18,5+Κ ευρώ. Το είδα και από κοντά και συνέχισε να μου αρέσει...για το ρηχό πορτ-παγκάζ μάλλον και εγώ το επιβεβαιώνω...εκτός αν υπάρχει όντως επιλογή για ρεζέρβα ή όχι.
Υ.Γ. Το σάιτ της Nissan είναι για γέλια! Δεν προχωράει τίποτα!
-
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ;
Εγώ δεν το βλέπω και τόσο ακριβό. Κάθε άλλο...Πήγα σήμερα και το είδα, μου άρεσε πολύ... Εμφανισιακά (αν και υποκειμενικό) πολύ όμορφο, και αν μη τι άλλο κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό...
Ποιότητα και φινίρισμα άψογα, χώροι επίσης (είμαι 1.87 και κάθισα άνετα μπρος-πίσω), εξοπλισμός κορυφαίος στην κατηγορία τιμής κοντά στα 20Κ (μιας και δεν μπορεί να ενταχθεί εύκολα σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα segment), υπέροχη θέση οδήγησης, εργονομικότατο, αρκετή απόσταση από το έδαφος με αποτέλεσμα να κάθεσαι ψηλά και να έχεις άριστη εποπτεία του περιβάλλοντος κτλ κτλ κτλ...
Αυτό που ίσως ξενίσει κάποιους είναι η απουσία τετρακίνησης στα 1.6 lt (εμένα ποσώς με ενδιαφέρει) και οι ασθενικές επιδόσεις ελέω βάρους...
Πάντως η συνολική εντύπωση που μου έμεινε απέχει παρασάγγας από αυτό που λέμε 'μέσος όρος'.
Αύριο πάω να το 'κλείσω' για τον father, στα 20.500 (έκδοση Accenta S) που περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Παράδοση σε 3 μήνες περίπου... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τελικά τι εξοπλισμό έχει στη βασική έκδοση το Qashqai ξέρει κανείς; Αν είναι καλά εξοπλισμένο, δεν νομίζω ότι είναι άσχημα τα 18,5+Κ ευρώ. Το είδα και από κοντά και συνέχισε να μου αρέσει...για το ρηχό πορτ-παγκάζ μάλλον και εγώ το επιβεβαιώνω...εκτός αν υπάρχει όντως επιλογή για ρεζέρβα ή όχι.Υ.Γ. Το σάιτ της Nissan είναι για γέλια! Δεν προχωράει τίποτα!
Καλά είναι.... Η τιμή καλή είναι...
Υδραυλικό, αερόσακοι, ηλεκτρικό πακέτο, A/C, ηχοσύστημα με MP3 και Bluetooth (!!!!) και άλλα πολλά, τα βασικά δλδ τα έχει...
edit
sorry για το double post -
Και εγω το εκλεισα σημερα
-
Την Techna; Με το καλό να σου έρθει...
-
Ευχαριστω,την S εκλεισα,παραδοση σε εναμιση μηνα
-
Την Acenta S; Κι ο πατέρας μου γι'αυτήν πάει. Αλλά μας είπαν παράδοση 3 μήνες...
-
Την acenta s εκλεισα αλλα μαλλον ημουν τυχερος και εκλεισα απο τους πρωτους και για αυτο ο εναμισης μηνας
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Αύριο πάω να το 'κλείσω' για τον father, στα 20.500 (έκδοση Accenta S) που περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Παράδοση σε 3 μήνες περίπου...Στο site δίνει 21.580 για την accenta S. Τι γίνεται παίζει κάποια προωθητική τιμή ή σου λένε για την Accenta που τη δίνει στα 20.280.
Η αναμονή τρεις μήνες παιζει για όλα τα χρώματα?
Έκανε μήπως κάποιος test drive? 12' για 0-100 δεν είναι και λίγο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μιλάς για Ελλάδα μάλλον και πρέπει να θυμάσαι τις ένδοξες στιγμές της ΤΕΟΚΑΡ.
Φυσικά .
Το είδα σήμερα ......... Με τίποτα 31,500 γαι το full ....Ούτε με σφαίρες ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 32,000 κάνει το ΑΝΤΑRA
Ειναι Τρελοί .................... ?????Χαλαρά σε 1 χρονο θα το κατεβάσουν 2500-3000 χιλιάρικα .
Και μετά κανα 4000 .Απο ποιότητα μετριότατο. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλό στο Δρόμο .
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)