-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Προς Κωστα(costaslio): Το μαυρο το acenta εχει μπεζ σαλονι και εχω πιτσιρικι...
Εμένα είναι μαύρο μέσα έξω!!!!!!! Νύχτα !!!!!!!!!Καταμαυρο!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Προς Κωστα(costaslio): Το μαυρο το acenta εχει μπεζ σαλονι και εχω πιτσιρικι...
Εμένα είναι μαύρο μέσα έξω!!!!!!! Νύχτα !!!!!!!!!Καταμαυρο!!!!!!!!!
Στις Action/Action Plus εκδόσεις το εσωτερικό χρώμα (καθίσματα, πόρτες) είναι μόνο μαυρο. Στην Acenta S αναλογα με το εξωτερικό του χρώμα έχει χρώμα εσωτερικού ή μαυρο ή μπεζ.
Το μαυρο Action είναι μαυρο μέσα ενώ το μαυρο Acenta είναι μπεζ μέσα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Action Action Plus Acenta S Action AcentaΚουραφέξαλα
-
Action Action Plus Acenta S Action Acenta
Κουραφέξαλα
Θα συμφωνούσα και εγώ αν δεν είχα άμεση προτεραιότητα το ESP που στην επόμενη από την δική σου έκδοση δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο. Τα υπόλοιπα φρου φρου των ακριβότερων εκδόσεων δεν έχουν και πολύ σημασία.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κουραφέξαλα
Θα συμφωνούσα και εγώ αν δεν είχα άμεση προτεραιότητα το ESP που στην επόμενη από την δική σου έκδοση δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο. Τα υπόλοιπα φρου φρου των ακριβότερων εκδόσεων δεν έχουν και πολύ σημασία.
Επρεπε να φύγω γιαυτό έμεινα στο ... κουραφέξαλα!!! Τώρα που επέστρεψα συνεχίζω..... Η φθηνή έκδοση του αμαξιού έχει τα πάντα τώρα τα άλλα όποιος έχει χρήμα τα βάζει αλλά τα θεωρώ περιττά !!!! Τώρα το ESP ίσως να κάνει δουλειά αλλά και σε άλλο αμάξι που το είχε και προσπάθησα να το ενεργοποιήσω δεν κατάλαβα την διαφορά , τελος πάντων το θεωρώ ότι ίσως κάνει δουλειά!!!! Καθένας μας ανάλογα τα γούστα και την οικονομική του κατάσταση ή την μόστρα που θέλει να κάνει παίρνει ανάλογα καλούδια!! Εμένα να ανάβουν τα φωτα το βράδυ μόνα τους , οι υαλοκαθαριστήρες να λειτουργούν μόνοι τους όταν βρέχει δεν με συγκινούν !!! Ούτε το Κλίμα αφού εδώ που κινώ το αμάξι ούτε το αιρκοντίσιον δεν ανάβω διότι δεν χρειάζεται, αφού αν και μαύρο το αμάξι μόλις ανοίξεις λίγο το παράθυρο πουντιάζεις ακόμα και τον αύγουστο!!!! Τώρα αν με τα έξτρα μου πήγαινε γύρω στο 25άρι ή και παραπάνω μάλλον θα έπαιρνα άλλο αμάξι , ίσως το ΤΙΓΚΟΥΑΝ !!! Για 19.500 ευρώ είναι τέλειο για παραπάνω .... δεν ξέρω................!!!!!!!!!!!!
-
Κουραφέξαλα
Επρεπε να φύγω γιαυτό έμεινα στο ... κουραφέξαλα!!! Τώρα που επέστρεψα συνεχίζω..... Η φθηνή έκδοση του αμαξιού έχει τα πάντα τώρα τα άλλα όποιος έχει χρήμα τα βάζει αλλά τα θεωρώ περιττά !!!! Τώρα το ESP ίσως να κάνει δουλειά αλλά και σε άλλο αμάξι που το είχε και προσπάθησα να το ενεργοποιήσω δεν κατάλαβα την διαφορά , τελος πάντων το θεωρώ ότι ίσως κάνει δουλειά!!!! Καθένας μας ανάλογα τα γούστα και την οικονομική του κατάσταση ή την μόστρα που θέλει να κάνει παίρνει ανάλογα καλούδια!! Εμένα να ανάβουν τα φωτα το βράδυ μόνα τους , οι υαλοκαθαριστήρες να λειτουργούν μόνοι τους όταν βρέχει δεν με συγκινούν !!! Ούτε το Κλίμα αφού εδώ που κινώ το αμάξι ούτε το αιρκοντίσιον δεν ανάβω διότι δεν χρειάζεται, αφού αν και μαύρο το αμάξι μόλις ανοίξεις λίγο το παράθυρο πουντιάζεις ακόμα και τον αύγουστο!!!! Τώρα αν με τα έξτρα μου πήγαινε γύρω στο 25άρι ή και παραπάνω μάλλον θα έπαιρνα άλλο αμάξι , ίσως το ΤΙΓΚΟΥΑΝ !!! Για 19.500 ευρώ είναι τέλειο για παραπάνω .... δεν ξέρω................!!!!!!!!!!!!
Κωστα 22.000 θα μου παει το acenta (τελικη τιμη) γιατι αυτη την εποχη παιζει και εκπτωση απο την Nissan και αποσυρση. Tωρα για τον εξοπλισμο που λες δεν εχεις και αδικο αλλα τελικα αποφασισα για το acenta για καποια πραγματακια που προσωπικα τα βρισκω χρησιμα ή απλα τα γουσταρω.
Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες: χρησιμοι αν εισαι μονος και θελεις να περασεις απο κανενα απο τα στενακια της Αθήνας
Clima: στην Αθηνα και σε ταξιδια χρησιμο λογω του τροπου που λειτουργει σε σχεση με το απλο A/C
Radio cd - mp3 - usb - auxilary και 6 ηχεια καθοτι ιδιαιτερα μουσικοφιλος και λατρης του καλου ηχου
Αισθητηρες παρκαρισματος: τους δινουν και δωρο αλλα δε γουσταρω καινουργιο αυτοκινητο να το ξηλωνουν για να τους περασουν. Απαραιτητοι για το συγκεκριμενο αμαξι.
ESP: μια φορα να χρειαστει θα κανει τη δουλεια του...
Τα υπολοιπα δερματινα, ασημενια, συρομενα υποβραχιονια κλπ κλπ και εγω φρου φρου τα βρισκω. Αλλα δε βαριεσαι, αφου το παιρνω που το παιρνω ας το παρω οπως το γουσταρω. Καπως ετσι σκεφτηκα. Αυτα.
Υ.Γ. τελικα το εκλεισα σημερα το πρωι, σε χρωμα titanium. -
Καλοτάξιδο!!!! Ολα καλά και συμφωνώ!!!!!
-
Καλοτάξιδο!!!! Ολα καλά και συμφωνώ!!!!!Ευχαριστω φιλε Κωστα. Και επειδη αυριο θα τρεχω λογω δουλειας και ισως δε βρω χρονο να μπω στο forum:
Χρονια Πολλα και Γεματα Χαρές για τη γιορτη σου
Χρονια Πολλα και στον αλλο φιλο Κωστα (cosneo) Χρονια Πολλα σε ολους οσους γιορταζουν στο forum -
Παναγιώτη με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς.
Κώστα χρόνια μας πολλά και ότι επιθυμούμε! -
Χρονια πολλα στους εορταζοντες.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Χρονια πολλα στους εορταζοντες.Ευχαριστώ πολύ.
Κωστα 22.000 θα μου παει το acenta (τελικη τιμη) γιατι αυτη την εποχη παιζει και εκπτωση απο την Nissan και αποσυρση.
Αισθητηρες παρκαρισματος: τους δινουν και δωρο αλλα δε γουσταρω καινουργιο αυτοκινητο να το ξηλωνουν για να τους περασουν. Απαραιτητοι για το συγκεκριμενο αμαξι.
Υ.Γ. τελικα το εκλεισα σημερα το πρωι, σε χρωμα titanium.Πολύ καλή η τιμή του. Περίπου 23.500€ μου είχε βγει εμένα.
Οι αισθητήρες νομίζω είναι ... μέσα στην τελική τιμή 'δώρο' από το εργοστάσιο ... όλα έχω δει να τους έχουν.
Και καλύτερα ετοιμοπαράδοτο.... μάλλον θα έπαιρνα άλλο αμάξι , ίσως το ΤΙΓΚΟΥΑΝ !!!!
Μη με τρομάζεις ... γιορτινή μέρα!!! Σοβαρά? Μέχρι το Yeti 1,8 θα έφτανα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... μάλλον θα έπαιρνα άλλο αμάξι , ίσως το ΤΙΓΚΟΥΑΝ !!!!
Μη με τρομάζεις ... γιορτινή μέρα!!! Σοβαρά? Μέχρι το Yeti 1,8 θα έφτανα!
Οχι οχι εντάξει!!!! Χρόνια πολλά !!!!!!!!!!!!
-
Το QQ σήμερα είχε μια παρθενική οδηγική εμπειρία!
Δοκίμασε την τυχη του σε γρήγορη στροφοδιαδρομή (ανηφορική κυρίως) με αρκετή πίεση. Στα όρια του δεν νομίζω να το έφτασα διότι μάλλον τα όρια μου με το QQ είναι λίγο μικρότερα.
Η εντυπώσεις μου είναι:
το καλό, ακριβές και γρήγορο κούμπωμα των ταχυτήτων αλλά και οι συχνές αλλαγές που χρειάζονται για να κρατηθούν οι στροφές, αρκετά συνεργάσιμο το γκάζι του, το τιμόνι του μου φανηκε λίγο πολύστροφο και κάπως βαρύ ιδίως στις φουρκέτες χωρίς να δίνει καλή αίσθηση που βλέπουν οι ρόδες, τα φρενα του τα θεωρώ άριστα και ... συγκρατούν την φόρα (νομίζω πάντως ότι τακάκια θα αλλάξω πιο γρήγορα από τους προγραμματισμούς της Nissan -σίγουρα όχι άμεσα, αλλά συντομότερα- αφού πιέστηκαν αρκετά). Τον συμπλέκτη του τον βρήκα λίγο βαρύ στα συχνά πατήματα. Σχεδόν μηδενικές κλίσεις στις στροφές και μια αίσθηση ότι πάντα το αμαξι παταει στα τέσσερα. Στην συνεχή πίεση και με κλειστό το ηχοσύστημα και με κλειστά παραθυρα ο ήχος από τον κινητήρα ίσα που ακούγεται. Αντίθετα με ανοιχτά ... 'ατμοσφαιρίζει' αρκετά έως και ξενερώνει! Ακουστικά είναι έως και αδιαφορος!
Η υποστροφή μου εμφανίστηκε μόνο μετά από δική μου προτροπή και το ESP ... με έβαλε σε ρυθμό 'στρουμφάκια' χωρίς να φύγω καθόλου από την λωρίδα μου αλλά μετά έπρεπε να ξεκινήσω από το 0. (Γενικά πάντως τα όρια του για υποστροφή μου φάνηκαν πολύ μεγάλα που ίσως δύσκολα ξεπεραστούν -σε στεγνό- από έναν καθημερινό οδηγό).
Παρόλ' αυτά δεν μου άρεσε η αίσθηση που είχα ότι οδηγώ ένα ψηλό αυτοκίνητο με την θέση μου αρκετά ψηλά από την άσφαλτο, η μαλακή αίσθηση των χοντρολάστιχων στις 17άρες, η μπροστά ορατότητα που το καπό που ... δεν βλέπεις και πολύ κοντά. Σε θέμα επιδόσεων μόνο λίγο καλύτερη αμεσότητα στην εν κινήσει επιταχυνση θα ήθελα, να 'αρπαζει' πιο ... γρήγορα.
Γενικά για τέτοιου είδους προσωπικό οδηγικό 'ξεχαρμάνιασμα' θέλει κάποιες αλλαγές ... χαμηλωμα, με μικρότερου προφιλ λάστιχα και ίσως μικρότερες ζάντες και ίσως κάποιες παραμβάσεις στην εξωτερική του εμφάνιση αφού ... που πας με τους τεράστιους φορτηγοειδής καθρέφτες!!!ΥΓ1. Κάτι που δεν μου έκατσε καλά αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το περιγραψω καλύτερα ... στις στροφές 180 μοιρών ιδίως έννιωθα πως το πίσω μέρος του αμαξώματος σαν να φούσκωνε και να γινόταν πέρα από ογκώδες και βαρύτερο!
ΥΓ2. Φυσικά ξέρω ότι αυτό που έχω αγοράσει απέχει πολύ από το απόλυτο όπλο για τέτοιου είδους συγκινήσεις αλλά ήθελα να δοκιμάσω να έχω μια εικόνα. Μόνο όταν 'πάρω' την λατρεμένη μου 612 Scaglietti θα έχω κάνει έναν πολύ καλύτερο συνδυασμό!
ΥΓ3. Μέσα από την πόλη έφυγα με 8,1 κατανάλωση στο οικονομόμετρο και γύρισα με 8,4!!!
-
Να βάλω φωτό του trip να πάθει συγκοπή ο συνονόματος εκ Σάμου;
-
Μαύρο QQ σήμερα το απόγευμα στη Β. Όλγας με πινακίδα ΝΥΦΗ και διακριτικά dci...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να βάλω φωτό του trip να πάθει συγκοπή ο συνονόματος εκ Σάμου;Οι μπλε πύραυλοι καίνε και καίνε πολύ!
Ο 'παχύσαρκος' μου στο μόνο που καταφερε να κάνει δίαιτα είναι στην κατανάλωση αναλογικά με τα άλλα!Μαύρο QQ σήμερα το απόγευμα στη Β. Όλγας με πινακίδα ΝΥΦΗ και διακριτικά dci...
Είναι η έκδοση 'Premium επαρχιακό'!!!
Φαντάσου έτσι το δικό μου που γυαλίζει!!! Τύφλα να'χουν τα Scania!!! -
-
H πέργκολά σου είναι με ανοξείδωτους σωλήνες;
-
-
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)