-
Νεες μειωμενες τιμες για το QQ: http://www.nissan.gr/nws.nsf/el-gr/vehicles/crossover/j10/qashqai-pricelist.html
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Νεες μειωμενες τιμες για το QQ: http://www.nissan.gr/nws.nsf/el-gr/vehicles/crossover/j10/qashqai-pricelist.htmlΝέες τιμές; Καλά μας κοροιδεύουν ; λες και είμαστε ......
ΝΕΑ Τιμή για το action = 19.260 + 490 το χρώμα = 19.750
Πέρσι το πήρα 19.470 με δώρο Ζάντες 16άρες και σκαλοπάτια!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Νεες μειωμενες τιμες για το QQ: http://www.nissan.gr/nws.nsf/el-gr/vehicles/crossover/j10/qashqai-pricelist.html
Νέες τιμές; Καλά μας κοροιδεύουν ; λες και είμαστε ......
Όλοι ποντάρουν στο ότι οι Ελληνες εδώ και 35 χρόνια έχουν ιδιαίτερα μειωμένη μνήμη και πάντα συγκρινόμενη με του χρυσόψαρου
-
Εκλεισα ΕΝΑ χρόνο από την απόκτηση του Κασκάι μου (04-05-2010)!!!
Εχω κάνει 13.200 χιλιόμετρα !!!!
Εξοδα συντήρησης: 150 ευρώ (Αλλαγή λαδιών +φίλτρου(50) και Μικρό σέρβις (100)) -
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Νέες τιμές; Καλά μας κοροιδεύουν ; λες και είμαστε ......
Όλοι ποντάρουν στο ότι οι Ελληνες εδώ και 35 χρόνια έχουν ιδιαίτερα μειωμένη μνήμη και πάντα συγκρινόμενη με του χρυσόψαρου
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!
Εξοδα συντήρησης: 150 ευρώ (Αλλαγή λαδιών +φίλτρου(50) και Μικρό σέρβις (100))και να τα εκατοστήσει (τα έτη)! Πάρτου μια ... να σβήσει και κεράκι!
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απιθανο!!!
-
Εξοδα συντήρησης: 150 ευρώ (Αλλαγή λαδιών +φίλτρου(50) και Μικρό σέρβις (100))Επειδή πολλοί δεν σε πιστευουν όταν λες νούμερα, επιβεβαιώνω κι εγώ
Σε σχεδόν 3 χρόνια και 35.000km κάτω από 250 ευρώ (10Κ λάδια, 20Κ λάδια, 30Κ τακτικό σερβις). Από το ηλίθιο ετήσιο τακτικό σερβις με απάλλαξε η ίδια η αντιπροσωπεία, χωρίς να προλάβω να το ζητήσω
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Επειδή πολλοί δεν σε πιστευουν όταν λες νούμερα, επιβεβαιώνω κι εγώ
Μα ούτε εγώ θα το πίστευα αν μου το έλεγε κάποιος!!! Αλλά οφείλω να πω τα νούμερα που βλέπω !!! Δεν γνωριζόμαστε .... αλλά πιστέψτε με ότι αν με ξέρατε και λόγω και της θέσης μου ότι πω έτσι είναι.... τέλος πάντων!!!!
Πήρα σήμερα και την ασφάλεια Αλιανς πέρσι 232 ευρώ, φέτος 250ευρώ Τον χρόνο!!!!!
Αλλά και της συζύγου στο πεζό 107 , πέρσι 176ευρώ , φέτος 220ευρώ πάλι για ένα χρόνο!!! -
Μα ούτε εγώ θα το πίστευα αν μου το έλεγε κάποιος!!! Αλλά οφείλω να πω τα νούμερα που βλέπω !!! Δεν γνωριζόμαστε .... αλλά πιστέψτε με ότι αν με ξέρατε και λόγω και της θέσης μου ότι πω έτσι είναι.... τέλος πάντων!!!!
Πήρα σήμερα και την ασφάλεια Αλιανς πέρσι 232 ευρώ, φέτος 250ευρώ Τον χρόνο!!!!!
Αλλά και της συζύγου στο πεζό 107 , πέρσι 176ευρώ , φέτος 220ευρώ πάλι για ένα χρόνο!!!θες να πεις πως η ασφαλεια σου , ειναι 250 ευρώ για εναν ολοκληρο χρονο?
για 2 εξαμηνα?
125 ευρώ το εξαμηνο? -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Αλλά και της συζύγου στο πεζό 107 , πέρσι 176ευρώ , φέτος 220ευρώ πάλι για ένα χρόνο!!!θες να πεις πως η ασφαλεια σου , ειναι 250 ευρώ για εναν ολοκληρο χρονο?
για 2 εξαμηνα?
125 ευρώ το εξαμηνο?Nai , πιό ακριβή κατά 18 ευρώ από πέρσι!!!!!
-
η αλλιως 9 ευρώ στο εξαμηνο....!!
-
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
για 2 εξαμηνα?
125 ευρώ το εξαμηνο?αν είναι η βασική λογικό....δεν έχει τίποτα εξτρα από ότι βλέπω όπως ολική κλοπή κτλ.
-
Σαν να παραείναι φτηνή. Δεν ξέρω τα ποσά στις καλύψεις μου (ξέρω μόνο ότι έχω θραυση κρυστάλλων και κάτι για αερόσακους) αλλά είμαι στα 220€ το εξάμηνο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σαν να παραείναι φτηνή. Δεν ξέρω τα ποσά στις καλύψεις μου (ξέρω μόνο ότι έχω θραυση κρυστάλλων και κάτι για αερόσακους) αλλά είμαι στα 220€ το εξάμηνο.αν είσαι κάτοικος στην παραμεθόριο, είναι πιο φτηνή η ασφάλιση.
-
Ο χρήστης dimau έγραψε:
Σαν να παραείναι φτηνή. Δεν ξέρω τα ποσά στις καλύψεις μου (ξέρω μόνο ότι έχω θραυση κρυστάλλων και κάτι για αερόσακους) αλλά είμαι στα 220€ το εξάμηνο.
αν είσαι κάτοικος στην παραμεθόριο, είναι πιο φτηνή η ασφάλιση.
Ναι??? Δεν το' ξερα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν είναι η βασική λογικό....δεν έχει τίποτα εξτρα από ότι βλέπω όπως ολική κλοπή κτλ.
Τι ολική κλοπή; Εδώ δε κλέβουνε!!!!!
-
αν είναι η βασική λογικό....δεν έχει τίποτα εξτρα από ότι βλέπω όπως ολική κλοπή κτλ.
Στο Περιστέρι;
Και αν στο σπάσουν; Αν στο κάψουν; Τσιγγουνιά που μετά μπορείς να το μετανιώσεις οικτρά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο Περιστέρι;
Και αν στο σπάσουν; Αν στο κάψουν; Τσιγγουνιά που μετά μπορείς να το μετανιώσεις οικτρά.
Στη Σαμο μενει
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)