-
Προσοχή και μόνο. Πρώτον για την ασφάλεια μας (και των άλλων) και δεύτερον για την τσέπη μας (κλήσεις, κάμερες, κτλ).
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μολις περασεις το χαντακι γινεται καλυτεροςΚαλο ταξιδι!
Αγιοι Τόποι!!!!! Μετά το χαντάκι !!!!! Θα προσπαθήσω για ρεκόρ κατανάλωσης αλλά... απογοητεύτηκα !!!
Σβηστός πάω στη Σάμο... πολύ λίγο καίω, τώρα το συνηδητοποιησα!!!!!!
Δε πάω για νύφη στη Ζαχάρω διότι.... έχω 3 γυναίκες στην οικογένεια (γυναίκα και κόρες)!!!! Για γουρνόπουλο και για σουβλάκια πάω
Γύρισα και από την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ... 0-0 Η Αθήνα είναι απογοήτευση !!!! Ισοπαλία.... 9,2........ -
Diesel Rulezzzzz λέμεεεεεε!
Αν είχε πάρει μια 320d, θα φόρτωνες γυναίκα, κόρες, νύφες (στο τρέιλερ) , θα κατέβαινες Ζαχάρω με 200 Α-Ν-Ε-Τ-Α και πάλι θα έκαιγες μέχρι 7 λίτρα στα 100 το πολύ!
Και το βράδυ, θα ήσουν και πρώτη μούρη με την μπέμπα!
Αλλά δεν βάζετε μυαλό!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Diesel Rulezzzzz λέμεεεεεε!Αν είχε πάρει μια 320d, θα φόρτωνες γυναίκα, κόρες, νύφες (στο τρέιλερ) , θα κατέβαινες Ζαχάρω με 200 Α-Ν-Ε-Τ-Α και πάλι θα έκαιγες μέχρι 7 λίτρα στα 100 το πολύ!
Και το βράδυ, θα ήσουν και πρώτη μούρη με την μπέμπα!
Αλλά δεν βάζετε μυαλό!
Ασε και την είχε η αδελφή μου , την 320 βενζίνη με 150 άλογα!!!! Οδηγός και συνοδηγός είναι πιό άνετα στο κασκάι!!!!! είχε και 35-40000 ευρώ!!!!!!
Ασε και επειδή ειμαι Περιστεριώτης δεν έχω καλές αναμνήσεις από τις μπέμπες....... (κατέβαιναν με μπέμπες οι αθίγγανοι από τα λιόσια ) -
Aυτό το 9,2 υπό τι συνθήκες -οδηγικές και κίνησης- έγινε?
-
Costaslio αν εισαι Αθηνα κανε μετρησεις αυριο Τριτη και τεταρτη με την απεργια στα Μεσα Μεταφορας
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aυτό το 9,2 υπό τι συνθήκες -οδηγικές και κίνησης- έγινε?Κίνηση δεν είχε ιδιαίτερα αυξημένη!!! Απλά με κυνηγάνε οι από πίσω μου ......
-
Περι εναλλακτικής επιλογής σε BMW για μένα δεν παίζει. Μονόδρομος για μένα αν μπορούσα να έχω την 5GT και ας έκαιγε όσο ήθελε!
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Απλά με κυνηγάνε οι από πίσω μου ......Ετσι, έτσι! Εδω πάνω μερικές φορές νομίζω πως θα περάσουν και απο πάνω μου!
Κάτι που παρατηρώ εδώ και καιρό, νομίζω πως το QQ έχει ηλεκτρόγκαζο. Επειδή κάποιο άλλο με 'μελανχόλησε' κάποτε, -αν ισχύει- πρέπει να είναι ότι καλύτερο σε ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Περι εναλλακτικής επιλογής σε BMW για μένα δεν παίζει. Μονόδρομος για μένα αν μπορούσα να έχω την 5GT και ας έκαιγε όσο ήθελε!Απλά με κυνηγάνε οι από πίσω μου ......
Ετσι, έτσι! Εδω πάνω μερικές φορές νομίζω πως θα περάσουν και απο πάνω μου!
Κάτι που παρατηρώ εδώ και καιρό, νομίζω πως το QQ έχει ηλεκτρόγκαζο. Επειδή κάποιο άλλο με 'μελανχόλησε' κάποτε, -αν ισχύει- πρέπει να είναι ότι καλύτερο σε ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ!
δεν πρεπει να υπαρχει καποιο καινουργιο αμαξι που να μην εχει ηλεκτρογκαζο!! εδω και καποια χρονια..
απλα οσο περναει ο καιρος και η τεχνολογια προοδευει, γινονται τοσο πιο.. ντιζατα στην αποκριση τους. -
Και καλά κάνουν και τα εξελίσουν διότι κάποια ήταν/είναι έως και εφιαλτικά! 'Turbo lag' σε ατμοσφαιρικά είδα να υπάρχουν και 0-100 ... όποτε και αν θέλουν.
-
Aυτό το 9,2 υπό τι συνθήκες -οδηγικές και κίνησης- έγινε?
Κίνηση δεν είχε ιδιαίτερα αυξημένη!!! Απλά με κυνηγάνε οι από πίσω μου ......
Master την οικονομίας.Εντός πόλης σ' έχω
Εκτός όμως -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάτι που παρατηρώ εδώ και καιρό, νομίζω πως το QQ έχει ηλεκτρόγκαζο. Επειδή κάποιο άλλο με 'μελανχόλησε' κάποτε, -αν ισχύει- πρέπει να είναι ότι καλύτερο σε ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ!Εχει ηλεκτρογκαζο αλλα ειναι γεγονος οτι δεν υπαρχει υστερηση στην αποκριση του.
-
Λέτε ότι δε τρέχω στη Σάμο .... μέση ταχύτητα 45 χιλ κατανάλωση 6,2 !! Εδώ Αθήνα μέση ταχύτητα 21 χιλ κατανάλωση 9,4!!!!!
-
Λέτε ότι δε τρέχω στη Σάμο .... μέση ταχύτητα 45 χιλ κατανάλωση 6,2 !! Εδώ Αθήνα μέση ταχύτητα 21 χιλ κατανάλωση 9,4!!!!!Πάλι καλά! Με την μισή μέση ταχύτητα ... την διπλάσια έπρεπε να έχεις! Σταματημένος στο ρελαντί ή στα φανάρια δεν βλέπεις το 'οικονομόμετρο' να ασπρίζει?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λέτε ότι δε τρέχω στη Σάμο .... μέση ταχύτητα 45 χιλ κατανάλωση 6,2 !! Εδώ Αθήνα μέση ταχύτητα 21 χιλ κατανάλωση 9,4!!!!!
Πάλι καλά! Με την μισή μέση ταχύτητα ... την διπλάσια έπρεπε να έχεις! Σταματημένος στο ρελαντί ή στα φανάρια δεν βλέπεις το 'οικονομόμετρο' να ασπρίζει?
Μαλλον ο Κωστας εχει ασπρισει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαλλον ο Κωστας εχει ασπρισειΑν και αθηναίος επαρχία και πάλι επαρχία, οικονομία......!!!! Ασπρίσα και με την ισοπαλία χτες με τον Αστέρα φίλε mod τριπολιτσιώτη!!!!
-
Λέτε ότι δε τρέχω στη Σάμο .... μέση ταχύτητα 45 χιλ κατανάλωση 6,2 !! Εδώ Αθήνα μέση ταχύτητα 21 χιλ κατανάλωση 9,4!!!!!Παιδιά αν και γεννήθηκα εδώ στην Αθήνα έφυγα και σώθηκα!!!! Στη Σάμο είπαμε μέση ταχύτητα 45 χιλ επειδή εγώ το θέλω (μπορώ και 60 ή 70) και καίω 6,2 !!! ΑΥτές τις μέρες και ειδικά σήμερα έφθασα κατανάλωση 12,4 και μέση ταχύτητα 22 χιλιόμετρα!!!! Φυσικά έχω δουλειές στην Αθήνα δε κάνω βόλτες άσκοπα, από πετρούπολη στην κηφισίας 1 ώρα δουλειά εκεί και επιστροφή 6 ώρες σύνολο !!!!
Η κατανάλωση ακριβώς διπλή δηλαδή στη Σάμο θέλω 100 ευρώ εδώ 200 !!!!!
Οταν τελειώσω τις δουλειές τέλος της εβδομάδας θα πάω χωριό μπας και κάνω ρεκόρ κατανάλωσης.... αλλά.... χλωμό το βλέπω!!!!!!!
Συμβουλή ΕΠΑΡΧΙΑ!!!!!!!!! οσοι μπορείτε ΦΥΓΕΤΕ !!!!!!!!!!!!! -
Τι να κάνω.... έκανα και το σέρβις........... το ετήσιο.... το μικρό.... το μεγάλο..... το σέρβις τελος πάντων...........
10.000 χιλιόμετρα αλλά επειδή είχα αλλαξει φιλτρο και λάδια πριν 2500 τα πήρα μαζί μου να τα αλλά ξω στα 15000!!!!!
Σύνολο 100 ευρώ εκ των οποίων τα λάδια φίλτρο έκαναν 50 και τα άλλα 50 ήταν ...... ο έλεγχος.... σε 5000 σημεία !!!!!ΥΓ Για την σφραγγίδα ρε γαμότο!!!!! Τέλος του 2012 (πρώτα ο θεός) ίσως με ξαναδούν!!!!!
-
Σου βρήκαν τιποτα στα ... 5000 σημεία? Ολά καλά?
Εγώ είμαι στα 2000 χλμ και δεν έχω πάει ακόμα για τον αρχικό έλεγχο. Ελπίζω από εβδομάδα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σου βρήκαν τιποτα στα ... 5000 σημεία? Ολά καλά?Εγώ είμαι στα 2000 χλμ και δεν έχω πάει ακόμα για τον αρχικό έλεγχο. Ελπίζω από εβδομάδα!
1 προς 1 τα έψαξαν
Φθηνοί είναι στα εργατικά τότε!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)