-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ο οδηγός του (εγώ) ήταν πιωμένος!!!!!!Σε καταλαβα,
απλα προσεχε, τετοιες μερες ισως να ειναι και ο απεναντι στην ιδια καταταση
εξ' αλλου σκεψου οτι μπορει να λειψεις σε καποιους. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
ο οδηγός του (εγώ) ήταν πιωμένος!!!!!!
Σε καταλαβα,
απλα προσεχε, τετοιες μερες ισως να ειναι και ο απεναντι στην ιδια καταταση
εξ' αλλου σκεψου οτι μπορει να λειψεις σε καποιους.Ολα αυτά τα σκεφτόμαστε αλλά............ μετά !!!! Οταν ξεσουρώσουμε!!!!!
-
δεν ειναι να γελας παντως...
-
Για να προσέχουμε!!!
'Δύσκολες μέρες' για τους δρόμους μας!
Ας αρκεστούμε σε προσοχή τι θα κάνει ο απέναντι που δεν τον ξέρουμε! -
Σπάνια πίνω ....
Αλλά μια φορά μόλις είχα πρωτοπάρει το τέριος σταματώ βγαίνω έξω για να κατ@@@@@ και από τα μποφώρ , είχε θάλασσα κάνω μια ανάποδα και βαθούλωσα λίγο την πόρτα ......... την έβλεπα 13 χρόνια και έλεγα τι μ@@@@ έκανα!!!! Δεν έπερνε και να το φτιάξω .... μικρή λακούβα αλλά πολύ δουλειά για να φτιαχτεί!!!!
Αλλη μια φορά μικρός με το αμάξι του πατέρα μου έπεσα σε μια κολώνα στην θηβών......πάλι σουρωμένος..... -
Σπάνια πίνω ....
Αλλά μια φορά μόλις είχα πρωτοπάρει το τέριος σταματώ βγαίνω έξω για να κατ@@@@@ και από τα μποφώρ , είχε θάλασσα κάνω μια ανάποδα και βαθούλωσα λίγο την πόρτα ......... την έβλεπα 13 χρόνια και έλεγα τι μ@@@@ έκανα!!!! Δεν έπερνε και να το φτιάξω .... μικρή λακούβα αλλά πολύ δουλειά για να φτιαχτεί!!!!
Αλλη μια φορά μικρός με το αμάξι του πατέρα μου έπεσα σε μια κολώνα στην θηβών......πάλι σουρωμένος.....Αλλα μυαλο δεν βαζεις
-
Ξέρει κανείς πόσο έχουν τα μπουζί για το κασκάι; μου είπαν ότι είναι ακριβά αλλά τιμή δε μου είπανε !!! Πόσο έχουν;;;
-
Ξέρει κανείς πόσο έχουν τα μπουζί για το κασκάι; μου είπαν ότι είναι ακριβά αλλά τιμή δε μου είπανε !!! Πόσο έχουν;;;Λίγο ... νωρίς δεν είναι για μπουζί?
Για να ξαναθυμηθείς τι διάβασες!!!
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=17784&start=1185#p2038566Στα 90.000 χλμ ή στα 3 χρόνια (και αυτό νομίζω εξαρτάται απο τα χιλιόμετρα).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο έχουν τα μπουζί για το κασκάι; μου είπαν ότι είναι ακριβά αλλά τιμή δε μου είπανε !!! Πόσο έχουν;;;
Λίγο ... νωρίς δεν είναι για μπουζί?
Για να ξαναθυμηθείς τι διάβασες!!!
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=17784&start=1185#p2038566Στα 90.000 χλμ ή στα 3 χρόνια (και αυτό νομίζω εξαρτάται απο τα χιλιόμετρα).
Ναι βρε συ , όχι στα 3 χρόνια αλλά στα γύρω στα 7 χρόνια θα τα αλλάξω που θα έχω 90.000 χιλιόμετρα, αλλά είμαι περίεργος το πόσο κάνουν ...... επειδή λένε όλοι ότι είναι ακριβά ... έ πόσο κάνουν;;;;;
-
Δεν γνωρίζω!
Οπως και να έχει ... στα 90.000 χιλιόμετρα (με τα χιλιόμετρα που κάνω εγώ ... στους 2,5 μήνες είμαι στα 1100 χλμ) ελπίζω να έχουμε βγει απο το ΔΝΤ και να επανέλθει ο μισθός μου στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και να το μάθω τότε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν γνωρίζω!Οπως και να έχει ... στα 90.000 χιλιόμετρα (με τα χιλιόμετρα που κάνω εγώ ... στους 2,5 μήνες είμαι στα 1100 χλμ) ελπίζω να έχουμε βγει απο το ΔΝΤ και να επανέλθει ο μισθός μου στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και να το μάθω τότε!
45 λίρες με τα μεταφορικά μέσα
http://cgi.ebay.co.uk/NISSAN-QASHQAI-1- ... 27b3e271baΠάντως 90Κ χλμ φαίνονται πάααααρα πολλά για να έχεις τα ίδια μπουζί.
-
εδώ μωρέ πόσο να εχουν στην αντιπροσωπεία!!!! Μερικές φορές όσο την ψάχνεις τοσο πιο ακριβά πληρώνεις!!!
10 ευρώ το ένα να έχει βαριά βαριά !!!! -
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
Να κάνω μια ερώτηση...
διάβασα στο http://www.qgc.gr σχετικά με την μονάδα που βάζουν τα παιδια εκεί την witson 769 , ξέρει κανείς να μου πει εάν αξίζει και πόσο περίπου κάνει ?? -
Ο χρήστης kostas_9 έγραψε:
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
Να κάνω μια ερώτηση...
διάβασα στο http://www.qgc.gr σχετικά με την μονάδα που βάζουν τα παιδια εκεί την witson 769 , ξέρει κανείς να μου πει εάν αξίζει και πόσο περίπου κάνει ??Χρόνια πολλά και απο εμένα!
Απ' ότι έχω διαβάσει και εγώ φαίνεται να αξίζει. Εχει πολλές και καλές λειτουργίες και πρόκειται για ομαδική αγορά, εγκατάσταση, επίλυση προβλημάτων κλπ. Και μπροστά στα (σχεδόν διπλάσια) λεφτά που κοστίζουν τα επώνυμα με τις αντίστοιχες λειτουργίες του aftermarket και εμένα με δελεάζει, αν και να πω την αλήθεια με υπερκάλυψε το 6δισκο CD με την AUX έξοδο.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία διότι το αμάξι είναι μηνών και δεν θέλω να 'πειραχτεί' από κανέναν στα ηλεκτρικά του πέρα απο το ίδιο το εργοστάσιο αρχικά. Μετα την λήξη της εγγύησης ίσως το σκεφτώ.Το QQ πλέον έρχεται στις επόμενες εκδόσεις (Acenta) πέρα απο το βασικό (Action) που έχει το μονόδισκο MP3 player με ένα πολύ καλό ηχοσύστημα MP3 που έχει και το Juke.
-
Πάντως το αμάξι δε θέλει τίποτα είναι τέλειο!!!!
Τα μόνα έξτρα που θέλει (και αυτά για την επαρχία) είναι ελαστικά πατάκια (30ευρώ)και πλατοκαθίσματα (20 ευρώ)!!!! -
Σοβαρή για μένα η έλλειψη Esp στην βασική έκδοση. Όπως και η μη ετοιμοπαράδοτη διάθεση της πρώτης έκδοσης ΜΕ Esp.
Στα λοιπά όμως ... Ναι! Είναι ένα αμάξι που οπτικά, μηχανικά, οδηγικά, εξοπλιστικά 'ευχαριστεί' και με το παραπάνω τον κάτοχο του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σοβαρή για μένα η έλλειψη EspΕίχες και στο χωριό σου Esp και θα σου λείψει;;;;;
-
Σοβαρή για μένα η έλλειψη Esp
Είχες και στο χωριό σου Esp και θα σου λείψει;;;;;
Κοίτα και ο γάιδαρος premium ήταν με δερμάτινο σαμάρι. Και όλους τους νόμους της φυσικής τους αντιμετώπιζε.
Αυτή η άψυχη λαμαρινοκατασκευή όμως? Με το 'Κίτσο σταμάτα!' ... δεν σταματά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σοβαρή για μένα η έλλειψη Esp
Είχες και στο χωριό σου Esp και θα σου λείψει;;;;;
Κοίτα και ο γάιδαρος premium ήταν με δερμάτινο σαμάρι. Και όλους τους νόμους της φυσικής τους αντιμετώπιζε.
Αυτή η άψυχη λαμαρινοκατασκευή όμως? Με το 'Κίτσο σταμάτα!' ... δεν σταματά!Εμένα πάντως με αγαπάει και με ακούει!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο ήχος είναι ένα κουδούνισμα στιγμιαίο μόλις φτάσει στους 3 βαθμούς πάνω απο το μηδέν.
Αντε να δω θα μιλήσει και το δικό μου;; Δεν έχει πέσει κάτω από 8 οC!!!!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)