-
M' αρέσει πολύ η βροχή που ρίχνει από χθές.
Δε θα μ' αρέσει αν βγάλει ήλιο..
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Δεν μ'αρέσει η διπλή εξεταστική!!!!!Και'μενα το ίδιο όλο νεύρα και άγχος.
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Δεν μ'αρέσει η διπλή εξεταστική!!!!!Αν ηταν να σας την κοψουν τη μια, να δεις ποσο θα σου αρεσε... (παθών! )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μ'αρέσει η διπλή εξεταστική!!!!!
Αν ηταν να σας την κοψουν τη μια, να δεις ποσο θα σου αρεσε... (παθών! )
Σωστό και αυτό! (παθών #2)
-
Δεν μ' αρέσει που έχω να πλύνω κατσαρόλες.
Δεν μ' αρέσει που έχω να διαβάσω.Μ' αρέσει που την Τρίτη τελείωνω.
Μ' αρέσει / Δεν μ' αρέσει που μετά την εξεταστική δεν ξέρω τι να κάνω
-
Δεν μου άρεσε το όνειρο που είδα...
Δεν μου αρέσει που δεν έχω κάτι να μου αρέσει αυτήν την στιγμή... -
Μ' αρέσει που επιτέλους πάω να δώσω μάθημα χωρίς άγχος!
Δεν μ' αρέσει που αυτό συμβαίνει για λάθος λόγους (δεν έχω ιδέα απ' το μάθημα, είμαι σίγουρα κομμένος).
-
Μ'αρέσει που σήμερα ανακαλύψαμε τόν θόρυβο που είχα στο αυτοκίνητο εδώ και....δύο χρόνια (ρουλεμάν τροχού)
δέ μου αρέσει που χτές αλλάξαμε ρουλεμάν διαφορικού,γιατί πιστεύαμε ότι απο εκεί ήταν ο ήχος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μ'αρέσει που σήμερα ανακαλύψαμε τόν θόρυβο που είχα στο αυτοκίνητο εδώ και....δύο χρόνια (ρουλεμάν τροχού)δέ μου αρέσει που χτές αλλάξαμε ρουλεμάν διαφορικού,γιατί πιστεύαμε ότι απο εκεί ήταν ο ήχος
Ομοιοπαθής Ανδρέα....
Άλλαξα πλανήτες στο δαφορικό και τελικά ο θόρυβος ήταν από τα λάστιχα:wall:
Και δεν έχω μάστορα να τον βρίσω, μόνος μου τις κάνω τις μλκς -
Πφφφφ....Γερμανομαθείς μάστορες σου λένε μετά!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μ'αρέσει που σήμερα ανακαλύψαμε τόν θόρυβο που είχα στο αυτοκίνητο εδώ και....δύο χρόνια (ρουλεμάν τροχού)
δέ μου αρέσει που χτές αλλάξαμε ρουλεμάν διαφορικού,γιατί πιστεύαμε ότι απο εκεί ήταν ο ήχος
Ομοιοπαθής Ανδρέα....
Και δεν έχω μάστορα να τον βρίσω, μόνος μου τις κάνω τις μλκςKι'εγώ που έχω μάστορα τί κατάλαβα;Μαζί βγάλαμε τήν διάγνωση,και μαζί κάναμε τήν θεραπεία
Απίστευτο πάντως.Δυό χρόνια ακούγεται το ρουλεμάν,πέντε-έξι πίστες τουλάχιστον έβγαλε χωρίς να δυναμώνει σχεδόν καθόλου ο ήχος.
Με τα ακουστικά στο αφτί,και με τους τροχούς να γυρίζουνε πάνω στήν ράμπα,και οι τροχοί ακουγονταν εντελώς ήσυχοι
Οταν πατούσε στό δρόμο,τότε το ακούγαμε. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ομοιοπαθής Ανδρέα....
Και δεν έχω μάστορα να τον βρίσω, μόνος μου τις κάνω τις μλκςΜπα φιάχνουμε άλοθι για τις ζημιές του Peugeot;
-
Γεγονός είναι.. αφού παιδεύτηκα και στεναχωρήθηκα κάμποσο αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο απλά δεν είχε πρόβλημα. Το τι λέει ο κάθε εγκάθετος ποσός με ενδιαφέρει
-
Δεν μου αρέσει που όσο μεγαλώνω βλέπω γύρω μου ανθρώπους που γνώριζα να 'χαζεύουν'...
Εντάξει δεν μιλάω να συζητάς όλη μέρα για ιδέες και φιλοσοφίες... αλλά κάτι να υπάρχει να ακονίζει το μυαλό...
Δεν είναι φυσιολογικό να είμαι 24 χρονών και οι φίλοι μου οι οποίοι δεν αποτελούνται μόνο από φοιτητές, αλλά και από εργαζόμενους ανθρώπους και οικογενειάρχες, άνδρες και γυναίκες... να συζητάνε μόνο για μόδα...αυτοκίνητα...έξοδους...κουτσομπολιο...θέματα σχέσεων - παιδιών...κτλ....
Δεν είναι δυνατόν... και μόλις ανοίγεται κάποια συζήτηση ανάλαφρη σχετικά...όχι ποια είναι η ουσιά της ζωης κτλ... για πιο απλά θέματα, σε σχέση με την καθημερινότητα, μόνο και μόνο για να επεκτείνεις τον τρόπο σκέψης σου, χωρίς αναγκαστικά να πρέπει να βγεί ένα αποτέλεσμα... για να δείς και να συγκρίνεις τον τρόπο σκέψης τον δικό σου με αυτό των υπολοίπων σκεφτόμενων ανθρώπων...τότε...πανικός.... για λίγη ώρα σιωπή...μετά κατα πάσα πιθανότητα πάλι σιωπή... και μετά το γυρνάμε στην πλάκα γιατί βαριόμαστε να σκεφτούμε...
Δεν μου αρέσει που φίλοι μου στην ίδια ηλικία με εμένα γεμίζουν το κεφάλι τους με ένα σωρό αηδίες και δεν έχουν λίγο χώρο στον εγκεφαλό τους να χωρέσουν σημαντικά γεγονότα...
Μου αρέσει... να μαθαίνω... να ακούω...να συζητάω...να σκέφτομαι...
-
Να σου πώ κάτι Κατερίνα;
Το μυαλό για να εξασκείται χρειάζεται πείνα.Η αβεβαιότητα για το μέλλον είναι το καλύτερο ακόνι για το μυαλό.Οταν μπαίνουμε σε 'ρέγουλα',με μεροκάματο και οικογενειακή ζωή,τότε επαναπαυόμαστε και γεμίζουμε τό μυαλό μας με ποδόσφαιρο και μόδα
Αναπόφευκτο μου φαίνεται να καταλήξουμε εκεί όσοι δέν καταλήξαμε ακόμα
Ετσι νομίζω τουλάχιστον
Υ.Γ. μου λείπουνε τέτοιες συζητήσεις που κάποτε έκανα με τήν παρέα.Μόνο στό φόρουμ βρίσκω κάποιο υποκατάστατο*
*υποκατάστατο,λόγω μή προσωπικής επαφής
-
Το μάζεψες στο τέλος, μπράβο!
Και εγώ αυτό έχω βρει πάντως εδώ στο φόρουμ...και σκέψου, είμαι μικρός συγκριτικά ακόμα...αλλά συζητήσεις που κάνω εδώ, ακόμα και στην πλάκα, δεν της κάνω έξω... δεν υπάρχει προβληματισμός, όντως...
Γιαυτό ανδρέα, να κανονίσουμε καμια συνάντηση, να προβληματιστούμε...
-
Στον Πλαταμώνα κατά τον Μάρτη είναι καλά?
-
Αυτό θα πει ταχύτητα στην οργάνωση.
(Ακόμα δε γύρισε και ετοιμάζετε για την επόμενη. Μάλλον δεν έφαγε καλά. )
-
Καλό μου ακούγεται για μάρτιο...
-
Ουουουου 666.... ..φταρνιζόσουνα Ιαπωνοεγκάθετε?!
Μια χαρά φάγαμε!!!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]