-
Μην μου πεις ότι δεν βρήκες κίνηση σήμερα;
Γιατί εγώ έπηξα το πρωί (7.45) στο 'ποτάμι'!
...Και δεν μου άρεσε ! -
7:45΄είμαι ήδη στη δουλειά μου ή έστω φτάνω εκείνη την ώρα.
-
Δε μ' αρέσουν τα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη που έχουν κυριολεκτικά
πολλαπλασιαστεί, και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο
εν όψει ΔΕΘ...Δύο τα παρήγορα:
- στη δουλειά πηγαίνω-επιστρέφω, αντίθετα στην κίνηση,
- το μηχανάκι λύνει συχνά τα χέρια
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
κλάψ !
...και πως είσαι φέτος; !Σκληρότερος...
μέχρι την επόμενη...
-
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...Ο χωρισμος με οποιοδηποτε τροπο και να γινεται ΠΟΝΑΕΙ και τους δυο κατα τη γνωμη μου.
Φιλε μου λοχια αν και δεν γνωριζομαστε εχεις τη συμπαθεια μου για την τολμη σου να μιλησεις για ενα τετοιο θεμα δημοσια.
Σου ευχομαι να σταθεις στα ποδια σου οσο πιο γρηγορα γινεται!!! -
Να ΄σαι καλά !
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο
εν όψει ΔΕΘ...Δέν θα έχει τελειώσει μέχρι τότε το ΜΕΤΡΟ λές;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο
εν όψει ΔΕΘ...Δέν θα έχει τελειώσει μέχρι τότε το ΜΕΤΡΟ λές;
έμαθα ότι άνοιξαν τις πρώτες τρύπες (για τα περίπτερα), στην Εγνατία,
αληθεύει?
έχω να κατεύω κέντρο 10 μέρες....
-
Οπως έλεγε και ο Λαζόπουλος πριν απο καμια 15ριά χρόνια... 'Κάθε Δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη ανοίγει και μια τρύπα... Ανοιξε ο Κούβελας μία στο Συντριβάνι, άνοιξε κι ο Κοσμόπουλος μια στο Βαρδάρη... και περιμενουμε εναν άλλον για να κάνει το ενδιάμεσο'
-
Δεν μου άρεσε που μποτιλιαρίστηκα στην Περιφερειακή
Μου αρέσει που έφαγα όλο το μποτιλιάρισμα μέσα σε μια C5...χλιδήηηηηη, άνεσηηηηηη και μετά έκανα και μια βολτούλα έτσι για να ξεσκάσω από την κίνηση είπαμε χλιδήηηηηηη -
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...Φίλε, τα τράβηξα και εγώ πριν 8 μήνες, μετά από 4,5 χρόνια σχέσης και ενώ μετά από 15 μέρες θα γινόταν αρραβώνας...
Κάποιοι εδώ μέσα το γνωρίζουν, κάτι είχα ψιλοαναφέρει κ εδώ...
Δε θα σου χρυσώσω το χάπι... ακόμα πονάει ώρες-ώρες και ας υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι άλλο στη ζωή μου, αρκετά καλό...
Ένα μόνο... κοίτα μπροστά...
... όπως προσπαθώ να κάνω και εγώ...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
- το μηχανάκι λύνει συχνά τα χέρια
Πες τα ντε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...
Φίλε, τα τράβηξα και εγώ πριν 8 μήνες, μετά από 4,5 χρόνια σχέσης και ενώ μετά από 15 μέρες θα γινόταν αρραβώνας...
Δε θα σου χρυσώσω το χάπι... ακόμα πονάει ώρες-ώρες και ας υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι άλλο στη ζωή μου, αρκετά καλό...
αμάν!
πω πω πίκρα φίλε...μόνο αυτό δεν θέλω να πάθω!
-
δεν ειχες πει οτι ηταν πριν απο αρραβωνα... σορυ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...
Φίλε, τα τράβηξα και εγώ πριν 8 μήνες, μετά από 4,5 χρόνια σχέσης και ενώ μετά από 15 μέρες θα γινόταν αρραβώνας...
αμάν!
πω πω πίκρα φίλε...μόνο αυτό δεν θέλω να πάθω!
απο την αλλη η αποψη μου εμενα ειναι 'παλι καλα και τυχεροι εισαστε και οι δυο' για φαντασου να ειχε προχωρησει σε αρραβωνα/γαμο/παιδια και μετα να αρχιζανε τα δυσκολα...διαζυγια / κερατα / καυγαδες
-
...μα γι αυτο το σταματησα vrax !....για να αποφύγω τα χειρότερα...
-
Δεν μου αρεσει καθολου που διαβασω τοσες ωρες για να αποκρυπτογραφησω τοσο λιγα χρησιμα (για να περασω) πραγματα!
Δεν μου αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι compilers.......
-
Δε μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ το ξεκοιλιασμένο σαπάκι που'χουν στήσει εδώ και χρόνια (στήθηκε επί δημαρχίας Χριστόδουλου Καφφέ, αν θυμάμαι καλά) στην πλατεία κάτω από τον Άγιο Αχίλλιο στη Λάρισα και το'χουν να παριστάνει το άγαλμα αλόγου. Τι σχέση έχει αυτός ο σωρός στραπατσαρισμένης λαμαρίνας από την οποίαν εξέχουν σύρματα και σιδερόβεργες με τα τρομερά πολεμικά άτια του θεσσαλικού κάμπου;
-
sergeant η αντικατάσταση σώζει την κατάσταση!
Όλοι έχουμε περάσει απο εκεί και θα ξαναπεράσουμε.....μην ξεχνάς ότι είναι 5 ή 6 προς 1 του πούστη ένα έτσι να κάνουμε δεν ξέρουμε πια να διαλέξουμε! ξέρω δεν είνα ιέτισ αλλά όποτε χωρίζω κάτι τέτοια σκέφτομαι!
-
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...Μη σκας. Γυναίκες έξω έχει μπόλικες. Εσύ να'σαι καλά.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]