-
Μέσα Φλάουερ!
-
Ναι αμε
-
Δε φαντάζομαι να μη μας θέλει!
-
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...Ωχ... Αλήθεια;; Λυπάμαι ρε Δημήτρη, τουλάχιστον ελπίζω να έγινε με ήρεμο και σωστό τρόπο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν μου αρέσει (καθόλου)... που χώρισα!...
Ωχ... Αλήθεια;; Λυπάμαι ρε Δημήτρη, τουλάχιστον ελπίζω να έγινε με ήρεμο και σωστό τρόπο...
Σπάνια γίνεται με ήρεμο τρόπο... Τέλος πάντων,
Δεν μ' αρέσει άλλα να σου λέει η καρδιά σου και άλλα να πρέπει να κάνεις με το μυαλό σου... -
Μ'αρεσει που τελειωνει το καλοκαίρι και αλλάζουμε 'εποχή'.
Δεν μ'αρέσει που κάθε Κυριακή θα τρέχουμε απο το ένα βουνό στο άλλο βουνό να κάνουμε αγώνες, να αγχωνόμαστε....να γκρινιάζουμε, να τρέχουμε για να προλάβουμε τις διοργανώσεις κ που σίγουρα θα βρεθούν πάλι οι 'αντιρησίες συνείδησης' να μουρμουρίζουν για το οτι τα νερά που μοιράστηκαν στους αγωνόμενους ήταν κρύα και έπαθε ο λαιμός τους!!!!
Πλάκα κάνω!
Δεν μ'αρεσει που χώρισες sergeant, αλλά μ'αρεσει που είδα έναν άντρα να 'παραδέχεται' οτι χώρισε κ μαλιστα δεν το ήθελε !!!!...
Φιλιά
Αννα -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Οργανωνουμε καμια εκδρομη στη σουηδια να δουμε τον citastak ?Καθώς έχω ξαναπάει Σουηδία, μπορώ να αναλάβω αν θέλετε αρχηγός της αποστολής!!!
Εννοείται ότι σαν αρχηγός, θα δοκιμάζω κάθε εγχώριο 'προϊόν' πριν σας το δώσω να το δοκιμάσετε και εσείς... Μην σας κάτσει και στο στομάχι, έτσι?
-
Μου αρέσει το άβαταρ του λοχία.
Πρέπει να του δωθεί ο τίτλος: ' Ο λαχανιασμένος βάτραχος'
-
Γιατί 'λαχανιασμένος' Κυνηγέ;;
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Γιατί 'λαχανιασμένος' Κυνηγέ;;Ετσι που ανεβοκατεβαίνει ρε Λοχία,σάν να ανασαίνει λαχανιασμένος μου φαινεται
-
Οχι Ανδρέα ! Ενας 'βάτραχος' ποτέ δεν λαχανιάζει!
Τουναντίον, λειτουργεί και αγχολυτικά στους επιβάτες του !! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οργανωνουμε καμια εκδρομη στη σουηδια να δουμε τον citastak ?
Καθώς έχω ξαναπάει Σουηδία, μπορώ να αναλάβω αν θέλετε αρχηγός της αποστολής!!!
Εννοείται ότι σαν αρχηγός, θα δοκιμάζω κάθε εγχώριο 'προϊόν' πριν σας το δώσω να το δοκιμάσετε και εσείς... Μην σας κάτσει και στο στομάχι, έτσι?
Xexexexe.... Τα Χριστούγεννα είναι μόλις 4 μήνες μακριά...
-
Δημήτρη, καλό είναι να μπορεί να ξεχωρίζει η καρδιά από τη λογική. Σε προφυλάσσει από πολλά...
-
Ναι , αλλα αυτα η γ....η η καρδιά,....
πολύ δύναμη έχει η π..... !!! -
Δεν μ' αρέσει ο χωρισμος το λοχια
Μ' αρέσει όμως το avatar του.
(Και το αυτοκίνητό του )
-
Οφείλω βόλτα monsieur !
-
Λοχία, καλό κουράγιο...
Πέρασα μία αντίστοιχη φάση πέρυσι... -
κλάψ !
...και πως είσαι φέτος; ! -
Μου αρέσει που ακόμα δεν έχει κίνηση το πρωί στους δρόμους.
Δε μου αρέσει που μόλις ξεκινήσουν τα σχολικά θα γίνει πάλι το πρωινό μπάχαλο.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]