-
Καλησπερα και παλι.Καταρχην angel θερμοκρασια ανεβαζει μονο στην πολυ κινηση και οταν ειναι σταματημενη στο ρελαντι.Θα μου επιτρεψεις ν'αναφερω αλλα 2-3 τα οποια θεωρω ανυσηχητικα και θελω την γνωμη σου.Οταν κλεινω το γκαζι και παταω φρενω ακουω την εκσατμιση μερικες φορες σαν να σκαει κατι.Οι αναρτησεις χτηπαμε δυστηχως ,δεν φταιει μονο το x-max αλλα και οι υπεροχοι δρομοι που εχουμε.Τελος μεχρι τα 60χλμ ο κινητηρας ακουγεται σαν ενα κλασικο scooter.Τωωωωωωωωωωωωρα στα θετικα που δεν ειναι λιγα.Γκαζι τρομερο.Aνοιγω το γκαζι στο 1/3 και παει για πλακα με 100.Ο κινητηρας πανω απ'τα 60χλμ δεν ακουγεται καν.Σταθεροτητα τρομερη ακομη και με 100-120χλμ παει τρενο.Να φανταστεις περνω στροφη και πλαγιαζω λιγο χωρις να φοβαμαι οτι θα ερθει απο κατω.Αυτα ως την ωρα.
-
Ο χρήστης xkord έγραψε:
Καλησπερα και παλι.Καταρχην angel θερμοκρασια ανεβαζει μονο στην πολυ κινηση και οταν ειναι σταματημενη στο ρελαντι.Είπαμε αν στρώνει μετά.............προχωρααααααααα...
Θα μου επιτρεψεις ν'αναφερω αλλα 2-3 τα οποια θεωρω ανυσηχητικα και θελω την γνωμη σου.Οταν κλεινω το γκαζι και παταω φρενω ακουω την εκσατμιση μερικες φορες σαν να σκαει κατι.
Αν το κλείνεις απότομα μένει κάποια ποσότητα άκαυστη και αυτή κα΄νει τον ήχο.
Οι αναρτησεις χτηπαμε δυστηχως ,δεν φταιει μονο το x-max αλλα και οι υπεροχοι δρομοι που εχουμε.
Με τις αναρτήσεις έχω και εγω ένσταση.............δεν είναι 'χαλί'...
Τελος μεχρι τα 60χλμ ο κινητηρας ακουγεται σαν ενα κλασικο scooter.
Ε αφού είναι τέτοιο.......έχε τον νου σου οταν είσαι με σταθερό γκάζι που στα 40 κάνει ενα 'σκαλοπάτι ' στην απόδοση.....
Τωωωωωωωωωωωωρα στα θετικα που δεν ειναι λιγα.Γκαζι τρομερο.Aνοιγω το γκαζι στο 1/3 και παει για πλακα με 100.Ο κινητηρας πανω απ'τα 60χλμ δεν ακουγεται καν.Σταθεροτητα τρομερη ακομη και με 100-120χλμ παει τρενο.Να φανταστεις περνω στροφη και πλαγιαζω λιγο χωρις να φοβαμαι οτι θα ερθει απο κατω.Αυτα ως την ωρα.
Και οσο το μαθαίνεις θα 'ξαπλώνεις ' περισσότερο...
Καλή διασκέδαση...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αναφορά κατανάλωσης............ 265 χιλιόμετρα, μόλις άναψε το λαμπάκι της ρεζέρβας και πήρε 10,56 λίτρα..............οχι άσχημα......
Σε κατηφορίτσα έτσι για μια στιγμή 140 στο κοντέρ......
Σημερινή αναφορά καταναλωσης.......
285 χιλιομετρα 10,15 λιτρα.........ποοοοοοοοολυ καλύτερα......
Λες οσο 'στρώνει' να καει και λιγώτερο....??????????????????χεχεχεχεχε
Σταθερότης.....................
280 χιλιομετρα..........10,13 λίτρα..............προς 0,987 το λίτρο....και ............................2500 χιλιομετρα.....
-
Συγνώμη αλλά τι είχες πρίν πάρεις το μαχ? Σε βλέπω πολύ ενθουσιασμένο και σίγουρα αυτό δεν είναι απο το μαχ αλλά απο την διαφορά που είδες!!:)
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Συγνώμη αλλά τι είχες πρίν πάρεις το μαχ? Σε βλέπω πολύ ενθουσιασμένο και σίγουρα αυτό δεν είναι απο το μαχ αλλά απο την διαφορά που είδες!!:)Ομολογώ πως το απολαμβάνω όχι τόσο σε σχέση με το προηγούμενο αλλά περισότερο λόγω του ότι είναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το έχω γράψει πιο πρίν τι είχαμε πρίν..............ενα PEUGEOT ELYSEO 125..Εχουν μεγάλη διαφορά κύρια στην άνεση,μικροτερο το προηγούμενο,αλλα και στην δύναμη.Που είναι και το κομμάτι που με κα΄νει να αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής.
Γενικά είμαστε κατα ευχαριστημένοι.......
Ευχαριστίες για την κουβέντα.
-
Φιλε angel επ'αυκαιριας για πες μας και οδηγιες πλησιματος για το καινουργιο μας scooter γιατι δεν θελω να το κακομεταχειριστο στο πλησιμο, και να παει νερο σε κανα φιλτρο η σε καμια εξατμιση και εχουμε τιποτα δυσαρεστα τωρα που ειναι καινουργιο?
-
Ο χρήστης xkord έγραψε:
Φιλε angel επ'αυκαιριας για πες μας και οδηγιες πλησιματος για το καινουργιο μας scooter γιατι δεν θελω να το κακομεταχειριστο στο πλησιμο, και να παει νερο σε κανα φιλτρο η σε καμια εξατμιση και εχουμε τιποτα δυσαρεστα τωρα που ειναι καινουργιο?Τωρα που είναι καλοκαιράκι .......................μόνο ΣΤΕΓΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ...
Οδηγικές εμπειρίες....???????????????
-
όμορφο ποστ
καλές και ασφαλείς βόλτες
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
όμορφο ποστκαλές και ασφαλείς βόλτες
Ευχαριστίες....................... το ιδιο και για σένα......
-
Πολύ καλή συμπεριφορά σήμερα με την ξαφνική βροχή.....
- Σταθερότητα και αίσθηση σιγουριάς με πολύ προστασία απο την βροχή.Επειδή είναι αεροδυναμικά καλόσχεδιασμένο ακόμη και τα πόδια προφυλάσσονται καλά χωρίς να χρειάζομαι 'πανωπάπουτσα'.......
-
Τα πόδια του συνεπιβάτη όμως εξέχουν αρκετά και βρέχονται και κάποια φορά που πήγα πολύ κοντά σε αυτοκίνητο, ευτυχώς με πολύ μικρή ταχύτητα, βρήκαν λίγο στο θόλο του πίσω τροχού.... Έκτοτε ακόμη πιο προσεκτικός.....
-
Τα πλαστικά χαμηλά στην ποδιά δεν με ενθουσιάζουν. Σαν να ρουφάνε την βρώμα και δεν καθαρίζουν εύκολα....
-
Η αρχική αίσθηση σκληρότητας που είχαμε, με την πίσω κύρια ανάρτηση, έχει μειωθεί αισθητά και αυτό μας ευχαριστεί, γιατί οι μέσες μας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση
-
Η αρχική αίσθηση σκληρότητας που είχαμε, με την πίσω κύρια ανάρτηση, έχει μειωθεί αισθητά και αυτό μας ευχαριστεί, γιατί οι μέσες μας δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασηΤι? Επεσαν τόσο γρήγορα τα αμορτισέρ!!!!!!!!!!
-
Καλορίζικο και inetrneτικά!!! Αngel13 είμαι Σπάρτη εκτάκτως, μπήκα σε ένα Internet-Cafe και είπα να 'σπάσω' το κώλυμα μου να γράφω σε Forum.......
Πρέπει να το κάνω βόλτα το όχημα, να δώ την αίσθηση. Ακούω γενικώς ότι τελικά έχουν μεταλλαχθεί σε κανονική μοτοσυκλέτα απλά στο κάπως ξαπλωτό...... Την Πέμπτη (που θα έρθω και Bank) θα τα πούμε στις 19:30 στο 'The Mall' στην παρουσίαση του βιβλίου του γιατρού........Θα κάνω και μια βολτίτσα το X-Max να δούμε τι γίνεται....Θα έχω και ξύστρες μαζί μου... Τα λέμε Angel13.................. -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Η αρχική αίσθηση σκληρότητας που είχαμε, με την πίσω κύρια ανάρτηση, έχει μειωθεί αισθητά και αυτό μας ευχαριστεί, γιατί οι μέσες μας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση
Τι? Επεσαν τόσο γρήγορα τα αμορτισέρ!!!!!!!!!!
Αυτό θα το πάρω σαν compliment ..........!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέσπα που λένε και οι νεολαίοι...............
3000 km και προχωραμεεεεεεεεεεεεεε.......!!!!!!!!!!
Θερμοκρασία ελαστικών μετα την πρωινή διαδρομή 20 km σπίτι-δουλειά....46 το πίσω και 35.5 το μπροστινό, στο κέντρο του πέλματος........Με νεο gatgetάκι που θα κάνει δουλειά....επίστημονική γενικώς.....
-
Ο χρήστης killbill έγραψε:
Καλορίζικο και inetrneτικά!!! Αngel13 είμαι Σπάρτη εκτάκτως, μπήκα σε ένα Internet-Cafe και είπα να 'σπάσω' το κώλυμα μου να γράφω σε Forum.......
Πρέπει να το κάνω βόλτα το όχημα, να δώ την αίσθηση. Ακούω γενικώς ότι τελικά έχουν μεταλλαχθεί σε κανονική μοτοσυκλέτα απλά στο κάπως ξαπλωτό...... Την Πέμπτη (που θα έρθω και Bank) θα τα πούμε στις 19:30 στο 'The Mall' στην παρουσίαση του βιβλίου του γιατρού........Θα κάνω και μια βολτίτσα το X-Max να δούμε τι γίνεται....Θα έχω και ξύστρες μαζί μου... Τα λέμε Angel13..................Να πηγαίνεις πιο συχνά για να γράφεις και κάτι .......
ΟΚ...........'θανατηφόρε Βιλλ'!!!!!!!!!!!!!
-
Επιστροφη μετά απο ταξίδι στο εξωτερικο, με το αυτοκίνητο, και 3500 κμ 7,2.
Είδα πολλά 125 σκουτεράκια και μάλιστα ΚΑΙ το x-max σε 125 Βαρύ θα έλεγα για τόσα κυβικά..... Επίσης πιστό αντίγραφο του YAMAHA X-MAX σε 125 αλλά απο την MBK.... με χαμηλότερη ποιότητα, ολοφάνερα ....μαλλον με καλυτερη τιμή ......δεν μπορεσα να μαθω.
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.........................................
ακούει κανείς 'αρμόδιος'.....
-
4.000................AΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ - ΑΝΕΤΑ - ΖΩΗΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι τώρα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την αγορά και την χρήση βέβαια.
Αναβάτης καινούργιου Beverly, με ρωτάει στοιχεία για το μηχανάκι μας, του τα λέω και τον ρωτάω γιατί έτσι δεν είσαι ευχαριστημένος?? και απαντά '.........ναι αλλά αυτό είναι YAMAHA !!!!!!!!!!!!!!!! '
-
4.200 KM και το μηχανάκι θέλει λάδια.....
Το λέει και το 'βιβλίο'... κάθε 3000 κμ λάδια.......μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τόσο γρήγορα
-
Αναφορά κατανάλωσης............ 265 χιλιόμετρα, μόλις άναψε το λαμπάκι της ρεζέρβας και πήρε 10,56 λίτρα..............οχι άσχημα......
Σε κατηφορίτσα έτσι για μια στιγμή 140 στο κοντέρ......
Σημερινή αναφορά καταναλωσης.......
285 χιλιομετρα 10,15 λιτρα.........ποοοοοοοοολυ καλύτερα......
Λες οσο 'στρώνει' να καει και λιγώτερο....??????????????????χεχεχεχεχε
H κατανάλωση παραμένει σταθερή......... 265 Κμ πριν να ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας.
Με υπενθύμιση στο πολυόργανο, ζήτησε λάδια για τα 4000 Κμ.Θέλει κάθε 3000.Στα 4200 λοιπόν αλλαγή λαδιών και ένας πρόχειρος έλεγχος.Δεν είχε κάτι ανάγκη, κόστος ημισυνθετικών λαδιών 12 € το λίτρο και θέλει περίπου 1200 - 1300.
Ενω το βιβλιαράκι λέει στα 10000 ένα καλό service, στο συνεργείο πρότειναν να γίνει στα 6000.... Θα το ψάξω για να δω τι είναι πιο σωστό
4350 χιλιομετρα και συνεχίζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Αναφορά κατανάλωσης
285 χιλιομετρα-λαμπακι ρεζέρβας αναμένο-10,84 λίτρα μπενζίνας .
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))