-
Ο χρήστης alfisti33 έγραψε:
απο ερώτηση σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Yamaha στην Θεσσαλονίκη..Ευχαριστίες και θα δούμε ποσα θα μου ζητήσουν εδω στην Αθήνα...
-
Φτάσαμε αισίως τα 13500 km και ο μάστορας προτείνει ένα καλό service με έλεγχο και των βαλβίδων.... παρόλο που το βιβλίο του λέει για τα 20000 αν θυμάμαι καλά ...... γιατί έτσι και αξίζει να γίνει ??
Επίσης μου έστειλε η αντιπροσωπία έγγαφο που μου λέει ν ατο παώ να βάλουν καποια extra ενίσχυση στο πλαίσιο γιατι αν χρησιμοποιήται σε πολύ ανώμαλους δρόμους μπορεί να παρουσιάσει αστάθια... Δεν εχω νοιώσει κατι τέτοιο αλλα δεν τρομάζω κιόλας. ΄Πιστεύω πως είναι για καλό οποτε πρεπει ν ατο κανω και αυτό...
-
Φτάσαμε αισίως τα 13500 km και ο μάστορας προτείνει ένα καλό service με έλεγχο και των βαλβίδων.... παρόλο που το βιβλίο του λέει για τα 20000 αν θυμάμαι καλά ...... γιατί έτσι και αξίζει να γίνει ??
Επίσης μου έστειλε η αντιπροσωπία έγγραφο που μου λέει να το πάω να βάλουν καποια extra ενίσχυση στο πλαίσιο γιατι αν χρησιμοποιήται σε πολύ ανώμαλους δρόμους μπορεί να παρουσιάσει αστάθεια... Δεν εχω νοιώσει κατι τέτοιο αλλα δεν τρομάζω κιόλας. ΄Πιστεύω πως είναι για καλό οποτε πρεπει να το κανω και αυτό...
-
Επίσης μου έστειλε η αντιπροσωπία έγγραφο που μου λέει να το πάω να βάλουν καποια extra ενίσχυση στο πλαίσιο γιατι αν χρησιμοποιήται σε πολύ ανώμαλους δρόμους μπορεί να παρουσιάσει αστάθεια... Δεν εχω νοιώσει κατι τέτοιο αλλα δεν τρομάζω κιόλας. ΄Πιστεύω πως είναι για καλό οποτε πρεπει να το κανω και αυτό...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Φτάσαμε αισίως τα 13500 km και ο μάστορας προτείνει ένα καλό service με έλεγχο και των βαλβίδων.... παρόλο που το βιβλίο του λέει για τα 20000 αν θυμάμαι καλά ...... γιατί έτσι και αξίζει να γίνει ??Επίσης μου έστειλε η αντιπροσωπία έγγραφο που μου λέει να το πάω να βάλουν καποια extra ενίσχυση στο πλαίσιο γιατι αν χρησιμοποιήται σε πολύ ανώμαλους δρόμους μπορεί να παρουσιάσει αστάθεια... Δεν εχω νοιώσει κατι τέτοιο αλλα δεν τρομάζω κιόλας. ΄Πιστεύω πως είναι για καλό οποτε πρεπει να το κανω και αυτό...
Καλοκαίρι μπαίνει και γρήγορα μάλιστα... δεν είναι κακό να στις ανοίξει λιγάκι. Τα σκούτερ λόγω θέσης μοτέρ και λειτουργίας μετάδοσης ταλαιπωρούνται αρκετά από τη ζέστη.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλοκαίρι μπαίνει και γρήγορα μάλιστα... δεν είναι κακό να στις ανοίξει λιγάκι. Τα σκούτερ λόγω θέσης μοτέρ και λειτουργίας μετάδοσης ταλαιπωρούνται αρκετά από τη ζέστη.
Λές λοιπόν να του ζητήσω να αφήσει μεγαλύτερο διάκενο... Αυτό ουτε εκείνος το πρότεινε αλλα καιουτε το έχω διαβάσει καπου....χμμ θα το συζητήσω μαζί του να δουμε τι θα μου πεί...
Ευχαριστιες πάντως.
-
Αναφορά 'περιποίησης.......
13600 km και κατα σύσταση του μηχανικού ενα καλο service είναι χρήσιμο.Μάστορα κανε και εναν έλεγχο στον ιμάντα.....γιατί παντα είναι φορτωμένο....
Το 'μαλλί' είχε ........λαδια 13 €, μπουζι 3€, φίλτρο αέρα 13,50 €, τακακια πίσω 22 € και ιμάντας 76 € εργασια 50 € συν τα ψιλά 190 € Δεν το περιμενα τόσο ψηλά .Χοντρικα νοιώθω οτι καλα ήταν αν και περίμενα λιγώτερα.
Το μηχανάκι βέβαια 'φρεσκαρίστικε' και εχει ..........διαφορά....
Τι να κανουμε το έχουμε για 'εργαλειο' και θελουμε να είναι άψογο.
-
Αισίως έφτασε να εχει κανει 15000 km......
Παραπανω απο ευχαριστημένοι και απο ποιότητα και απο επιδόσεις.
Τρομερά εξυπηρετικό και στιβαρό...
-
Αντε να ερθει και το δικο μου...
Απο μερα σε μερα το περιμενο. -
Και που το πηρα σημερα... τι καταλαβα!!!!!
Μεγαλη απογοητευση...Νιωθω οτι πεταξα 4610 Ευρω.
Που να μου κοβοτανε το χερι...Μια συμβουλη... πριν απο οποιαδηποτε αγορα, πρωτα να κανετε test drive.
Και μια ερωτηση. Δεν υπαρχει εγχειρηδιο χρησης στα ελληνικα?
Γιατι εγω το παρελαβα στα Αγγλικα. -
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Και που το πηρα σημερα... τι καταλαβα!!!!!
Μεγαλη απογοητευση...Νιωθω οτι πεταξα 4610 Ευρω.
Που να μου κοβοτανε το χερι...Μια συμβουλη... πριν απο οποιαδηποτε αγορα, πρωτα να κανετε test drive.
Και μια ερωτηση. Δεν υπαρχει εγχειρηδιο χρησης στα ελληνικα?
Γιατι εγω το παρελαβα στα Αγγλικα.Για εξηγήσου δεν σε καταλαβαίνω??????
-
Προφανως δεν του αρεσε το μηχανακι. Τι περιμενε ομως πρεπει να μας πει.
-
Εαν ειναι δυνατον.Το μηχανακι ειναι τρομερο.Μαλλον πλακα μας κανει.
-
Μου φαινεται αδιανοητο να του φανηκε ασχημο και μαλιστα τοσσο πολυ.
-
Να ξεκινησω να λεω για τις θεοσκληρες αναρτησεις?
Να συνεχισω για τους κραδασμους που μεταφερονται απο την παραμικρη ανωμαλια?
Να πω για το οτι καθε φορα που ξεκιναω το μηχανακι κοντευει να διαλυθει απο τους κραδασμους της μεταδοσης? Ειδικα γι' αυτο το λογο θα το παω στην αντιπροσωπια και αν δεν μου βρουν λυση θα τους το φερω στο κεφαλι.
Κατι αλλα ψιλοπραγματα οπως το μπροστινο φρενο, ή οι συντονισμοι της ζελατινας, ή η θεοσκληρη σελα που πιαστηκε ο κωλος απο τα πρωτα 20 χλμ, συν κατι αλλα καλυτερα να μην τα αναφερω. -
Για δες την πιεση των ελαστικων πρωτα,ειναι σωστη?
-
28 εμπρος
32 πισω
Σωστη. -
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Να πω για το οτι καθε φορα που ξεκιναω το μηχανακι κοντευει να διαλυθει απο τους κραδασμους της μεταδοσης? Ειδικα γι' αυτο το λογο θα το παω στην αντιπροσωπια και αν δεν μου βρουν λυση θα τους το φερω στο κεφαλι.
Κατι αλλα ψιλοπραγματα οπως το μπροστινο φρενο, ή οι συντονισμοι της ζελατινας, ή η θεοσκληρη σελα που πιαστηκε ο κωλος απο τα πρωτα 20 χλμ, συν κατι αλλα καλυτερα να μην τα αναφερω.Moυ κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.Ναι θα έλεγα να το πάς να το κοιτάξει καποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Αυτό παντως με την σκληρή σέλα..... έχουμε 15000 χιλιόμετρα και ο τέτοιος μας είναι πολύ ευχαριστημένος....
Αλλα πάλι τόσους πολλούς κραδασμούς..........περίεργο.
Περιμένω με ανυπομονησία την γνωμοδότηση του συνεργείου.
Φιλικά Άγγελος.
-
Δεν μου απαντησε καποιος απο τους κατοχους,
αν το βιβλιο οδηγιων βγαινει μονο στα Αγγλικα. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Κατι αλλα ψιλοπραγματα οπως το μπροστινο φρενο, ή οι συντονισμοι της ζελατινας, ή η θεοσκληρη σελα που πιαστηκε ο κωλος απο τα πρωτα 20 χλμ, συν κατι αλλα καλυτερα να μην τα αναφερω.κ γω αυτο ηθελα να παρω στην συζυγο αλλα ευτυχως με φωτισε ο θεος κ με τα ιδια λεφτα περιπου της πηρα ενα χορνετακι.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει σύγκριση...... Αν παίρναται κατι σε scooter τότε ναι.....
Καλοτάξιδο.
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))