-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να δοκιμασεις κ το slip streaming, μου εχουν πει οτι ειναι καλυτερο...Θα προσεξω να μην το κανω sleep streaming γιατι δεν με βλεπω καλα....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
43000 kh και εχει προγραμματιστει service.......λαδια, ξυδια και τα σχετικα.
Eγιναν και αυτα και φθασαμε αισιως τα 43600........
Το γεμισα μεχρι επανω με μπενζινα και πηγαινοντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ θελω να δω ποσα χιλιομετρα θα καταφερω να κανω.Το δρομολογιο εκτος απο Σπατα-Χαλανδρι- Σπατα και εκει γυρω, εχει και ολιγη απο αττικη οδο.Εκει χρησιμοποιω πολυ το sleap steaming....... για περιορισμο της καταναλωσης........και δοκιμη αντανακλαστικων....
Αναφορα καταναλωσης.
Πριν το λαμπακι 308 km. Με ρεζερβα εχει κανει 33 km αλλα λεω να μην το διακινδυνεψω για παραπανω και να το γεμισω..... Πιστεω πως το πολυ 10 km τα κανει ακομη.....
οχι ασχημα.
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ 32.000
ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ .ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ..... ΕΣΚΑΣΕ ΜΙΑ ΦΛΑΤΖΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΗΝ ΑΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ .ΟΠΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΡΟΣ.ΑΛΛΑΞΑ ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ. ΦΙΛΤΡΟ ΙΜΑΝΤΑ . ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ (ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ).ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ. ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΖΕΙ .....(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ). ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ. ΕΒΑΛΑ ΤΑ MICHELEN -CITY GRIP ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ. ΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ,ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΛΜ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BITUBO(ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ SERVICE) KAI KATI STO SΙΤΕ THS MALLOSSI ......
ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ . ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ 300 ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΖΩ . -
Μετά από 1 μήνα συμβίωσης με το μηχάνημα όλα είναι υπέροχα. Κάποια μικροπροβλήματα με το τρίξιμο της πινακίδας αντιμετωπίστηκαν με τοποθέτηση αυτοκόλλητης σιλικόνης μεταξύ του πλαισίου και του φτερού. Το μόνο που ενοχλέι λίγο ειναι ο θόρυβος από τα ελατήρια.
Η κατανάλωση όσο πάει και βελτιώνεται, έγραψε 270 χλμ με ένα ντεπόζιτο, βέβαια δεν έχω πιάσει ακόμα τα 308 που γράφει ο ANGEL13, αλλά ευελπιστώ
Η ψυχολογία στα ύψη και συνεχίζουμε... -
Ιδεα..!!!!!!!!!!!
Την χρησιμοποιω και στο αυτοκινητο. Με το μηχανακι δουλευει καλυτερα. Οπου σας 'περνει', κατηφορα, ισιωμα και εχουμε παρει καποια 'φόρα' κλειστε οσο μπορειτε το γκαζι.Ισα να διατηρησει την ταχυτητα που πηγαινετε. Μετα απο λιγο παλι ανοιγω παλι, οχι πολυ ..........παταω,αφηνω,πατω,αφηνω.
Το οτι αφηνω το γκαζι οταν προβλεπω οτι θα σταματησω, φαναρι, σταματημενα αυτοκινητα, εφθασα σπιτι.............ΔΕΝ το αναφερω. -
Ξέχασα να γράψω για το πρώτο service των 1000 χλμ. Επίσκεψη στην αντιπροσωπεία, αλλαγή λαδιών, γρήγορο check point, 15€ λογαριασμός και έφυγα
-
Γενικα μου αρεσει και απολαμβανω την οδηγηση με μοτο. Το Σαββατο ξεκινησε στεγνα, με την απειλη βροχης. Προετοιμαστικα για καθε περιπτωση και για μιση και ωρα διαδρομης δεν σταματησε στιγμη να βρεχει. Το μηχανακι βραχος με ταχυτητα κοντα στα 100, αττικη οδος, και μεσα στο χαμο......................το κοντερ εδειξε 44.444 km... Αντε με το καλο να τα εκατοστισει.....
Και στα δικα σας.....
-
να τα εκατοστησει - να τα εκατοστησει!!
γιαααα.. περνα και λιγο διπλα να πεις καμμια γνωμη ... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
γιαααα.. περνα και λιγο διπλα να πεις καμμια γνωμη ...Που εισαι ρε παλληκαρι................? Τι εννοεις διπλα?
Νομιζω πως εκανα νεο ατομικο ρεκορ............. εχθες στην αττικη οδο ειδα το ψηφιακο οργανο να λεει 311 km που εκανε, πριν να αναψει το λαμπακι της ρεζερβας...
Μονο που τωρα για να γεμισει θελει 15 €......
Τουλαχιστον κανω αρκετα χιλιομετρα.Πολυ περισσοτερα απο οτι με το αυτο......κατι ειναι............χώρια που προτειμω το μηχανακι ετσι ή αλλιως...
-
λοιπόοοοοοοοοοοοον....
σήμερα θα παω να δω κι εγώ για Χ-ΜΑΧ
σε ενα σκουτεροφόρουμ διαβαζω κατι για 3± λ/100χλμ, εφικτά ειναι αυτά ή ψεύδονται ολοι;;
βασικά σε σχεση με το Xciting 300 που κοιτούσα ειναι αρκετά λιγοτερο εντυπωσιακό, αλλά αυτο ειναι μικροτερο (καλό), χωράει 2 κράνη κατω απο τη σέλα (καλόοοοο) και βεβαια ειναι YAMAHA (καλοοοοοοοοοοοοο) και βεβαια κοστίζει λιγο παραπάνω που πιστεύω στην τελική ανάλυση τα αξιζει (ουτε 'καν' μισο χιλιάρικο πανω)
να υποθεσω οτι μου το προτεινετε ανεπιφύλακτα ε;
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
γιαααα.. περνα και λιγο διπλα να πεις καμμια γνωμη ...Που εισαι ρε παλληκαρι................? Τι εννοεις διπλα?
Νομιζω πως εκανα νεο ατομικο ρεκορ............. εχθες στην αττικη οδο ειδα το ψηφιακο οργανο να λεει 311 km που εκανε, πριν να αναψει το λαμπακι της ρεζερβας...
Μονο που τωρα για να γεμισει θελει 15 €......
Τουλαχιστον κανω αρκετα χιλιομετρα.Πολυ περισσοτερα απο οτι με το αυτο......κατι ειναι............χώρια που προτειμω το μηχανακι ετσι ή αλλιως...
ειχα ανοιξει ενα θεματακι για την προμηθεια σκουτεριου 50cc!
τρεχω και δεν φτανω, Αγγελε, εχω να κανω καρτ κανα διμηνο (εκει που ειχα στρωσει λιγο) και προβλεπεται να χαλαρωσω κατα Ιουλη, μερια!
Εσεις ολοι καλα? -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
λοιπόοοοοοοοοοοοον....σήμερα θα παω να δω κι εγώ για Χ-ΜΑΧ
σε ενα σκουτεροφόρουμ διαβαζω κατι για 3± λ/100χλμ, εφικτά ειναι αυτά ή ψεύδονται ολοι;;
βασικά σε σχεση με το Xciting 300 που κοιτούσα ειναι αρκετά λιγοτερο εντυπωσιακό, αλλά αυτο ειναι μικροτερο (καλό), χωράει 2 κράνη κατω απο τη σέλα (καλόοοοο) και βεβαια ειναι YAMAHA (καλοοοοοοοοοοοοο) και βεβαια κοστίζει λιγο παραπάνω που πιστεύω στην τελική ανάλυση τα αξιζει (ουτε 'καν' μισο χιλιάρικο πανω)
να υποθεσω οτι μου το προτεινετε ανεπιφύλακτα ε;
Υπαρχει και το Kymco Downtown 300, με 32 ιππους και ABS, αξιζει να το δεις και αυτο.
-
όντως το DT είναι πιο ελαφρύ (!) και πιο δυνατό (!!) από το Xciting αλλά παραμένει κάπως τεράστιο για τις ανάγκες μου...
κι από τη στιγμή που βγαίνει ίσως και πιο ακριβό από το Χ-ΜΑΧ, τότε δεν υπάρχει περιπτωση να το προτιμησω...
χθες ειδα ενα Χ-ΜΑΧ σε ένα ματ χρωματάκι που πρωτοβγήκε φέτος! και ήταν κουκλακι καλύτερο απο το λευκο που ελεγα...
ισως ισως σήμερα να το κλεισω κιολας... ισως...
και ηδη σκεφτομαι διακοπουλες σε νησάκι
-
-
αύριο μαλλον παραλαμβάνω
σε παω βολτουλα ε;
-
Καλορίζικος, καλές βόλτες
Σε ματ χρωματάκι; -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
:yahoo:αύριο μαλλον παραλαμβάνω
σε παω βολτουλα ε;
Καλορίζικο φίλε και καλώς όρισες στον ξένοιαστο κόσμο
-
δυσκολο πραμα το στρώσιμο...
μεχρι 40 το πάω κι η μοναδική διαφορά με τα δρομολογια που κανω με το ποδήλατο ειναι οτι με το μηχανακι δεν ιδρωνω...
-
-
αυτός στρώνει τον λοκώ του ρε συ
πολυ καλή απογειωση παντως
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))