-
Μεταξύ μεταχειρισμένου xmax του '08 με 20.000 και mp3 250 του '07 με 24.000χλμ, τι να προτιμήσω;
Τι διαφορά θα έχουν στα έξοδα συντήρησης; Πάνω κάτω στην ίδια τιμή είναι.
Στο xmax τι να προσέξω; Έχω διαβάσει οτι τα μοντέλα μέχρι το 07 έχουν ένα μικρό θέμα με τα ηλεκτρικά. -
μονο οταν τα οδηγησεις θα καταλάβεις τι να διαλεξεις.
ευκολα κιολας.
-
Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, μιας και δεν έχω εμπειρία οδήγησης μηχανής/σκούτερ και δεν θα'θελα να πάθει τίποτα το σκούτερ άμα το δοκιμάσω.
-
mp3 τοτε. τι συζηταμε;
-
Το οτι δεν έχω εμπειρία ακόμη δε σημαίνει οτι θα πάρω γουρούνι στο σακί ντε!
Όταν λες 'εύκολα θα διαλέξεις' ποιό εννοείς;
Το X-Max μου αρέσει πολύ, αλλά το mp3 μου δίνει την αίσθηση οτι είναι ασφαλέστερο. -
το μαξ ειναι σαν μοτοσυκλετα (αλουμινιου πλαισιο κλπ) - πάντα συγκρινόμενο με τα υπολοιπα της κατηγορίας ε.
το μπ3 είναι αυτο που ειπες: ασφαλές.
έχεις το μικρόβιο μεσα σου; μαξ
ανεση κ ασφάλεια; μπ3
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ατου του μαξ ειναι ο χώρος κάτω απο τη σέλα. από την άλλη δεν ειναι κ ό,τι πιο άνετο σαν μηχανάκι και η μέση σου θα παραπονιέται συχνά. απο την άποψη ελιγμών όμως κ ευχαρίστησης, υποθετω δε συγκρίνονται...
κ εγώ στο ιδιο δίλημμα ήμανε κ για να πω την αλήθεια θα πήγαινα για το μπ3, αν δεν ήταν ακριβότερο...
όταν θα χρειαστεί να ξαναπάρω σκουτερ παντως, θα παω εδώ μαλλον δίχως σκέψη:
https://www.youtube.com/watch?v=v2OJa-vWEaE&feature=player_embedded#!
αυτό που κανει στο βρεγμένο ειναι ασύλληπτο...
τέλος για μενα το βεβαια (περί άλλων μηχανακίων). αν θελεις να μαθεις κατι εκτούς του μαξ, άνοιξε καλύτερα άλλο νηματάκι.
-
Μια παρενθεση ...................οταν μεγαλωσω θα παρω ΚΑΙ αυτο, μεταξυ των αλλων που ονειρευομαι............για να ΞΑΠΛΩΝΩ χωρις κανενα δυσταγμο..........κλεινει η παρενθεση.
Mp3 για πιο 'νεο' οδηγο στα σιγουρα, xmax πολυ ευχαριστημενος με τα ηλεκρικα εχουμε ακομη θεμα.
Με την αναρτηση πισω υπαρχει θεμα, λενε βελτιωθηκε στο νεο. Με δυο ατομα την ακουμε, με τους παλιοδρομους που ξεφυτρωνουν τρυπες καθημερινα.Αλλαχτηκε φισα που ελειωσε, που ο μαστορας λεει οτι το εργοστασιο την βελτιωσε και δεν θα εχουμε θεμα πια.Αλλαγη μπαταριας, ηταν και κουρασμενη και φυσαει. Τον ιμαντα ακουω στις χαμηλες αλλα δεν ειναι για αλλαγη.
Εχω ενα θεμα με τα ιδια νουμερα......
**55.555 km **σημερα .....
-
Τί κάνει το 4 wheeler στο βρεγμενο
τη μάρκα θα την φέρει ο γκοργκόλης στην ελλάδα
http://www.gorgolis.gr/index_quadro.html -
Επειδή μάλλον έχω το μικρόβιο, και ούτως ή άλλως πρόλαβε άλλος το mp3:
ANGEL13, ο αριθμός πλαισίου που βρίσκεται;
Εδώ στη τελευταια παράγραφο λέει οτι είναι 'κάτω από το πλαστικό πατάκι της ποδιάς'. Ισχύει; Είναι εύκολα προσβάσιμο;
Επίσης, υπάρχει πρόταση για κάποιο συνεργείο προς Μαρούσι μεριά, για να ελέγξει το μηχανάκι; -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Τον ιμαντα ακουω στις χαμηλες αλλα δεν ειναι για αλλαγη.Το ίδιο ακούω κι εγώ, ρώτησα και μου είπαν για σκόνες που έχουν μαζευτεί εκεί. Με ένα καθάρισμα θα γίνει jet.
Θα γίνει κι αυτό σε κανά μήνα που θα πάω για λάδια.Επειδή μάλλον έχω το μικρόβιο, και ούτως ή άλλως πρόλαβε άλλος το mp3:
ANGEL13, ο αριθμός πλαισίου που βρίσκεται;
Εδώ στη τελευταια παράγραφο λέει οτι είναι 'κάτω από το πλαστικό πατάκι της ποδιάς'. Ισχύει; Είναι εύκολα προσβάσιμο;Ισχύει και έχει εύκολη πρόσβαση. Βρίσκεται κάτω από το δεξί πατάκι.
-
Πιάσαμε τα 16.000 χλμ και αλλάξαμε λαδάκια και τακάκια πίσω. To όλο θέμα 48 €.
Πλησιάζει το μεγάλο service... -
το mp3 προσφέρει τρομερό για τα δεδομένα φρενάρισμα... για έναν άπειρο θα είναι ταμαμ...
-
Ημερολογιου συνεχεια.................
57000 km.....με μια αντικατασταση του διακοπτη των φωτων στο αριστερο χειριστηριο. Το ολον, με αμεση αντικατασταση, 10 ευρωπουλα.
Κατα τα αλλα η καθημερινη διαδρομη παραμενει ιδια.Ομως με το οχημα γινεται πιο ομορφη.
-
Ωραίος!!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ωραίος!!Απολαμβανουμε αυτά που εχουμε πολύ καιρό τωρα................. Ευχαριστιες.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ωραίος!!
Απολαμβανουμε αυτά που εχουμε πολύ καιρό τωρα................. Ευχαριστιες.
Βροχουλα σημερα με ολιγον απο καταιγιδα.... Πρεπει να παω στην δουλειά.......με αυτο ή μοτο
ΜΟΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.............. αλλωστε αν προλαβω να γερασω θα χρειαζομαι ολο και πιο συχνα το αυτο....
Το εργαλειο εσκιζε τα νερα, με ανεση, η βροχη - μελωδια στο κρανος ηταν ονειρο, ο εξοχικος δρομος με ταξιδεψε μεχρι τα ορια της πολης. Μεχρι εκει νοιωθω οτι πηγαινω ............εκδρομη,ταξιδακι με το μηχανακι μου.
Μου αρεσει να μετακινουμε με το μηχανακι μου και απολαμβανω την μετακινηση με την βροχη. Αισθανομαι βασιλιας μεσα στην προστασια που μου προσφερει ο εξοπλισμος μου. Αυτα και αλλα μικρα καθημερινα μου φορτιζουν την μπαταρια για να πηγαινω..............
Ευχες σε οσους διαβαζουν το κομματι και μακαρι να απολαμβανεται αυτα που εχετε και να ονειρευεστε αρκετα.......ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ να εχετε.
Αγγελος.
-
Καλημερα!
Δεν μας περιγραφεις τον εξοπλισμο σου, να παιρνουμε μια ιδεα?
Μεχρι στιγμης γαντια σωστα δεν εχω καταφερει να βρω, μποτακια δεν εχω καταφερει να βρω κλπ κλπ κλπ...
Γιατι εμεις, οταν βρεχει (πολυ), ... αυτο, οχι μοτο.... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Δεν μας περιγραφεις τον εξοπλισμο σου, να παιρνουμε μια ιδεα?
Μεχρι στιγμης γαντια σωστα δεν εχω καταφερει να βρω, μποτακια δεν εχω καταφερει να βρω κλπ κλπ κλπ...
Γιατι εμεις, οταν βρεχει (πολυ), ... αυτο, οχι μοτο....Ολα τα καταστηματα μοτο-αξεσουαρ εχουν τα παντα.
Πανωπαπουτσα σε πρωτη θεση, αδιαβροχα χωριστα πανω κατω, χρησιμοποιω το παντελονι και για το κρυο, γαντια αναλογα την εποχη ΚΑΙ αδιαβροχα τετοια.
Βολευτικα με moto market (γιατι μου φερθηκαν αψογα σε προβλημα κρανους - αντικατασταση μετα απο τρια χρονια),ξυκη, μπαξεβανη. Βρισκεις παντου τα παντα και κυρια ΣΩΣΤΑ.
Αρε daffy.....
-
Καινουργιο στρογγυλο νουμερο και μιας και το σημειωνω .............
57.777 km
Ζηταει λαδακια τωρα και με πρωτη ευκαιρια θα αλλαχθουν.Κατα τα αλλα χειμερια ναρκη χωρις κατι το ιδιαιτερο. -
Πόση βλακεία μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιους ανθρώπους;
Κάποιο ΖΩΟ μου έριξε το μοτό μου κάτω, ευτυχώς δεν έπαθε μεγάλη ζημιά,
γδάρθηκε το προστατευτικό πλαστικό της εξάτμισης, λίγο το αντίβαρο και το πλαστικό
κάτω από το δεξί πατάκι .
Και το άφησα στο συγκεκριμένο σημείο επειδή υπήρχε τεράστιος χώρος για να παρκάρει αυτοκίνητο!
250 Χ-ΜΑΧ....ικές...............ιστορίες... :-))))