-
Κυριλέ βγήκες απο την υπόθεση Δημήτρη.
-
Δόξα τω Θεώ, στα μεταχειρισμένα έχω κάνει τρομερή θραύση. Τι να πω, είμαι τυχερός, με αγαπάει ο Θεός. Είναι και να έχεις υπομονή...
-
Να σε έχω στα υπόψην αν θέλω να πάρω μεταχειρισμένο.
-
Από χέρι τα έχεις πάρει ή απο μάντρα;
-
Μάντρα; Θα αστειεύεσαι βέβαια. Ισπανική λέξη είναι; Γιατί στο ελληνικό λεξολόγιο, δε νομίζω να υπάρχει .
-
Ιπσανική πρέπει να ναι δ γνωρίζω ούτε εγώ την προέλευση της..
-
Διάβασα κάπου ότι με την αλλαγή του φίλτρου σε
μοτέρ mazda βλέπεις μεγάλες διαφορές λόγω του ότι η μανίσια
είναι πολύ φιμωμένη.
Αληθέυει; -
Mazda γενικά ή Miata; Για το δεύτερο, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όποια μικρή αλλαγή, πάντα έβλεπα διαφορά, τουλάχιστον στην πρώτη βόλτα γιατί μετά συνήθιζα με τα νέα δεδομένα και η μικρή αυτή διαφορά γινόταν αόρατη. Αλλά δε νομίζω ότι ισχύει ό,τι και με τα Saxoralla, που κέρδιζαν 5-7 ίππους με μια σκούπα, όχι σε τέτοιο βαθμό.
-
Αυτό ισχύει για όλα τα mazda. Το έχω ακούσει και για το 6
-
Έχει κανείς αισθητήρα παρκαρίσματος;
από οτι ξέρω στον τοποθετεί η αντιπροσωπία, δεν είναι εργοστασιακό..
εντυπώσεις; -
μου εχουν βαλει στο 3αρακι μου αισθητηρα πισω (απο αντιπροσωπεια) και οι εντυπωσεις μου δεν ειναι καθολου καλες...στο 70% των περιπτωσεων που θα βαλεις οπισθεν , ο αισθητηρας θα κανει μπιπ μπιπ και ας μην υπαρχει τπτ πισω!ετσι ξεκαρφωτα! και σου παιρνει και τα αυτια πολλες φορες ...παντως σπανιο να μου λειτουργησει σωστα.
-
Μήπως ηχεί ο βομβητής ως προειδοποίηση ότι έβαλες όπισθεν; Αν σταματάει μετά από 2-3' αυτό πρέπει να είναι.
-
οχι οχι , η προειδοποιηση ειναι κανονικη , ενα απλο μπιπ , μετα αρχιζει τον κανονικο ηχο με τα συνεχη μπιπ μπιπ , για πολλα δευτερολεπτα , μεχρι να αλλαξω ταχυτητα και ας μην υπαρχει τπτ πισω.....
-
Τότε ή είναι προβληματικοί οι αισθητήρες (οπότε να τους ζητήσεις αλλαγή) ή προβληματική η τοποθέτηση ή χρειάζονται κάποια ρύθμιση ευαισθησίας (αν υπάρχει, όπως σε κάποιους συναγερμούς).
-
Δηλαδή να μην προχωρήσω στην τοποθέτηση του.
Αν είναι να τρέχω συνέχεια για ρυθμίσεις...
Είναι και ψυχολογικό το θέμα γίνεται μεγάλη τρύπα στον
προφυλακτήρα; -
Τις προάλλες χρειάστηκε να βάλω τη ρεζέρβα στο 6άρι και να έρθω από Χαλκιδική με max 80 km/h. Όπως καταλαβαίνετε ήταν λίγο σπάσιμο κι έτσι, μιας και άλλαξα όταν γύρισα και τα 4 λάστιχα, κράτησα κι ένα από τα προηγούμενα με σκοπό να του βάλω μια κανονική ζάντα και να το έχω για ρεζέρβα. (σημείωση: χωράει κανόνική ρόδα στον χώρο κάτω από το πορτ-μπαγκάζ)
Μια φορά που είχα ρωτήσει παλιότερα στην ΕΛΜΑ μου είχαν πει ένα εξωφρενικό ποσό (νομίζω γύρω στα
-
Αλήθεια χωράει κανονική...??
Σου ζήτησαν 250 για ζαντα? -
Laurens van den Acker appointed General Manager Mazda Design
May 1, 2006 – Mazda Motor Corporation has announced the appointment of Laurens van den Acker as General Manager of the Design Division. He will take over from Moray Callum and assume responsibility for the overall design of all Mazda global products, based at the company’s world headquarters in Hiroshima, Japan. Moray Callum will now move back to Ford Motor Company’s design offices in Dearborn, Michigan, where he was previously based.
Until recently, van den Acker was the Chief Designer, Strategic Design, for Ford in Dearborn. From 1998-2005, he held several prominent design positions at Ford, among them chief designer of the Brand Imaging Group in Irvine, California and, more recently, chief designer for the Ford Escape platform.
Notable cars which van den Acker has worked on include the Ford Bronco, Ford 427, Model U, 24/7 and Ford GloCar concept vehicles, as well as the Ford Escape and Mercury Mariner production cars. Before joining Ford, van den Acker also worked for Volvo, SHR Perceptual Management and Audi AG. He began his career as a lead designer at Design System srl in Turin, Italy, in 1990.
Laurens van den Acker is 40 years old and graduated from Delft University of Technology in the Netherlands in 1990 with a Master of Engineering degree from the Faculty of Industrial Design. He is fluent in Dutch, German, English and Italian.
Για να δουμε τι καινουργια φρουτα θα βγουν
-
Από προϋπηρεσία φαίνεται πολλά υποσχόμενος!
Για να δούμε..007 γιατί δεν μας φτιάχνεις ένα mazda concept?
-
Από προϋπηρεσία φαίνεται πολλά υποσχόμενος!
Για να δούμε..007 γιατί δεν μας φτιάχνεις ένα mazda concept?
Ναι κανενα προβλημα, αλλα κατσε να τελειωσω με κατι εργασιες εδω με τη σχολη και βλεπουμε τι θα κανουμε και για σας τα μαζντοπαιδα:iconcool: . Ηδη εχω παραγγελια απο παιδια της Λοτους...
MAZDA FORUM