-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ναι άστα......κάνουν φωλιές λέει και υπάρχει πιθανότητα αυτανάφλεξης!!!!Και γιατί μόνο στην Αμερική; ;;;;και γιατί μόνο στα 2.5cc;;;;;
-
Ξέρω γώ......2 δίς κοντά από τη Toyota,κοστουμάκι και στη Mazda σε λίγο.....ψάχνουν τρόπους να τα πέρνουν από τον Ιάπωνα;
-
http://www.reuters.com/article/2014/04/04/us-autos-mazda-spiders-idUSBREA3315G20140404
Γιατί στην Ευρώπη δεν πρέπει να έχει πολλά ή και κανένα 2.5αρι.
To γιατί εξηγείται περίπου εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda6#North_America
Τώρα τα περι χτυπημάτων και τρόπων κλπ -
Δεν νομίζω να έχει κυκλοφορίσει Ευρώπη 2.5άρι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν νομίζω να έχει κυκλοφορίσει Ευρώπη 2.5άρι2 έχουν πουληθει στην Ελλάδα το '08-'09...........
-
Η ανάκληση αφορα αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί στην Αμερικη σε συγκεκριμένο εργοστάσιο
Sent from Corsair's brick
-
Και συγκεκριμένα στη Βόρειο Αμερική......
-
Στις ΗΠΑ ακόμα πιο συγκεκριμενα
Sent from Corsair's brick
-
Για την Αμερική λέτε???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Για την Αμερική λέτε???Οχι.. ........για τις Βόρειες ΗΠΑ
-
Και όχι για τον Βόρειο Καναδά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και όχι για τον Βόρειο Καναδάαφού αυτός είναι στη Β.Αμερικη!!!
εντάξει φτάνει....... -
-
-
Φίλος ενδιαφέρεται για νεο αμάξι και με ρωτησε για τα maxda 3 & 6. Ως τωρα οδηγά ενα audi a4 10ετίας. Έχει σκοπό,μιας και παντρεύεται,να κρατήσει το νέο μια 10ετια περιπου. Οπότε ρωταω κι εγώ αντ' αυτού εσάς,ειδικά τους κατόχους αλλά και οσους τα χουν οδηγήσει.
- Δυνατά/αδύνατα σημεία?
-Ισχύει ότι ειναι από τα λίγα ακόμα made in Japan?
-Ενδιαφέρεται για ντίζελ,γιατί θα κάνει αρκετά πήγαινε έλα Αθήνα-Πάτρα. Είδα όμως ότι μόνο το 3 έρχεται με 1.6diesel, ενώ το 6 ξεφεύγει σε >2lt. Είναι επαρκής ο 1.6 για το 3?
-Κόστη κατανάλωσης/ανταλλακτικών/φαναρτζοδουλειας?
-Αντιπροσωπεία?
-Οδηγική συμπεριφορά σε πηγμένο κέντρο πόλης αλλά και σε ταξίδι εθνικής οδού?
-Πληροφόρηση από το τιμόνι/πλαίσιο/ανάρτηση?
-Χώροι πίσω κι πορτπαγκάζ? (Δεδομένου ότι από του χρόνου μπορεί να ρθει και κανένα μωρό στην πορεία)
-Ποιότητα κατασκευής?
-Χτυπητά προβλήματα/βλάβες?
-Προτιμάει σεντάν στο 3, σύγκριση με το hatchbak?
-Προσανατολισμένα περισσότερο στη sportif συμπεριφορά ή στην άνεση/cruising?
-Γιατί δεν πουλάνε καλά στην Ελλάδα?
-Τσιμπημένες ή νορμάλ οι τιμές τους?
-Αναμένονται σύντομα αντικαταστάτες τους?
Thnx
- Δυνατά/αδύνατα σημεία?
-
Ο χρήστης asxetosss έγραψε:
Φίλος ενδιαφέρεται για νεο αμάξι και με ρωτησε για τα maxda 3 & 6- Δυνατά/αδύνατα σημεία?
- Παροιμιώδης αξιοπιστία (και να θέλεις να το χαλάσεις, δεν μπορείς... το έχω δοκιμάσει πολλές φορές!!! )
- Καταπληκτική οδική συμπεριφορά.
- Άριστη ποιότητα κατασκευής.
- Δεν έχει μικρούς τουρμποκινητήρες. Πρέπει να πας αναγκαστικά σε πολλά κυβικά αν θες σβέλτες επιδόσεις. Έχει μείνει στην δεκαετία του 90 και ακόμα πιο πίσω, καθώς το 90 είχε πολύ πιο δυνατά μοτέρ (1600-120 άλογα... σήμερα το 1600 της βγάζει 105 )
- Πανάκριβα ανταλλακτικά, κυρίως φανοποιίας.
Ισχύει.
-Αντιπροσωπεία?
Αλμυρή. Έχει όμως ανταλλακτικά, δεν σε κρεμάει.
Τσιμπημένες αλλά το αξίζουν. Είναι πολύ μελετημένα αυτοκίνητα.
Όχι
Στα υπόλοιπα σου απάντησα παραπάνω. Τα Mazda είναι αρκετά 'ειδικά' αυτοκίνητα σε σχέση με τους ανταγωνιστές και για αυτό δεν πουλάνε πολύ. Η Mazda δεν θα σου δώσει 200 άλογα από 1600 τουρμποκυβικά. Θα σου δώσει όμως ένα πλαίσιο που δεν θα σκουριάσει ποτέ και ένα μοτέρ που και να θες να το σπάσεις, δεν μπορείς. Γενικά είναι αυτοκίνητα για μια ζωή.
-
Φίλος ενδιαφέρεται για νεο αμάξι και με ρωτησε για τα maxda 3 & 6. Ως τωρα οδηγά ενα audi a4 10ετίας. Έχει σκοπό,μιας και παντρεύεται,να κρατήσει το νέο μια 10ετια περιπου. Οπότε ρωταω κι εγώ αντ' αυτού εσάς,ειδικά τους κατόχους αλλά και οσους τα χουν οδηγήσει.- Δυνατά/αδύνατα σημεία?
-Ενδιαφέρεται για ντίζελ,γιατί θα κάνει αρκετά πήγαινε έλα Αθήνα-Πάτρα. Είδα όμως ότι μόνο το 3 έρχεται με 1.6diesel, ενώ το 6 ξεφεύγει σε >2lt. Είναι επαρκής ο 1.6 για το 3?
-Αντιπροσωπεία?
-Χώροι πίσω κι πορτπαγκάζ? (Δεδομένου ότι από του χρόνου μπορεί να ρθει και κανένα μωρό στην πορεία)
-Ποιότητα κατασκευής?
Thnx
θέλει να το πληρώσει ακριβά το exclusivity
- Δυνατά/αδύνατα σημεία?
-
πωλουνται ακομα Mazda? Εισαγεται στην Ευρώπη?
-
Εδω εσυ παιρνεις κορεατιες, τα Ματσουντα σε πειραξαν κορσεδακο;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Φίλος ενδιαφέρεται για νεο αμάξι και με ρωτησε για τα maxda 3 & 6. Ως τωρα οδηγά ενα audi a4 10ετίας. Έχει σκοπό,μιας και παντρεύεται,να κρατήσει το νέο μια 10ετια περιπου. Οπότε ρωταω κι εγώ αντ' αυτού εσάς,ειδικά τους κατόχους αλλά και οσους τα χουν οδηγήσει.- Δυνατά/αδύνατα σημεία?
-Αντιπροσωπεία?
-Ποιότητα κατασκευής?
Thnx
Για το 3 δεν εχω αποψη.........αλλα το 6 αν του αρεσει να το παρει με κλειστα ματια!!!!
Δεν θα εχει θεματα,περα απο την ετησια συντηρηση........και το στησιμο του σε προκαλει να κανεις νεανικες ταρζανιες - Δυνατά/αδύνατα σημεία?
MAZDA FORUM